Salkkareiden ketjulotto

  • 5 718
  • 26

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Pihlajakatu All Stars:

Kari Taalasmaa - Seppo Taalasmaa (A) - Ismo Laitela (A)

Ketju täynnä kemiaa. Takuuvarmat suorittajat Kari ja Seppo pitävät viime vuosina pahasti peliälyään menettänyttä Laitelaa pinnalla. Toki Laitelan johtajanominaisuuksia ei voi vähätellä.
.
Tämä on kyllä kaikkien aikojen ketju.

Myös Onni "Tale" Taalasmaa - Janne Haukkala - pakkipari tähän kylkeen niin varokaa muut, laidat ryskyy ja äksöniä on.
 

JKyykka

Jäsen
Kaikkien aikojen flopit:

Korppi - Kristiina Pohjonen - Venla Salo
Pohjonen on ehdottomasti kaikkien aikojen floppi. Aivan turha comeback monenkymmenen vuoden jälkeen. Hänen ei pitänyt enää koskaan olla pelikunnossa, eikä hän sitä myöskään ollut. Korpista kuultiin paljon hyvää etukäteen, mutta lopulta taso oli suuri pettymys, eikä hän viihtynytkään rosterissa kuin pari peliä. Salo hankittiin pieneen rooliin, mutta epäonnistui siinäkin täydellisesti. Ehkä kaikkien aikojen huonoin pelaaja.

Gunnar Mustavaara 2.0 - Pirjo Luokkanen - Katariina Mäkelä 2.0
Tässä ketjusta osa syy menee kyllä myös toimiston puolelle. Mustavaara ja Mäkelä olivat perusvarmoja suorittajia, mutta heidän siirtyessään muihin liigoihin, hankki GM heidän tilalleen pari kaveria pelaamaan tismalleen samaa roolia, vaikka heidän osaamisensa eivät noihin rooleihin sopineetkaan. Isabella Holm oli parhaimmillaan todella kuuma pelaaja, mutta hänen identiteettivarkauskeissinsä vei kyllä pohjan kaikelta.

Iiris Kaukovaara - Sampo Kaukovaara - Liisa Salo
Iiris Kaukovaara hankittiin kovalla hypellä Pariisista asti, mutta eipä sen Ranskan liigan taso tainnut kovinkaan kummoinen olla. Todella ilmeetöntä peliä. Sampo onnistui toiminnallaan ärsyttämään kaikkia muita paitsi vastustajia. Liisa Salo yritti pelata roolia, joka ei hänelle sopinut. Surullisenkuuluisat jekutusyrirykset kentällä eivät unohdu koskaan.

Jaana Nieminen - Niko Vainio - Matleena Rintala
Niko oli seuran oma kasvatti, josta lopulta kehittyi ihan hyvän tason pelaaja. Mutta alunperin hänet heitettiin aivan liian nopeasti altaan syvään päähän ja lupaava ura meinasi päättyä siihen. Matleena tuli maakunnista kirkkaisiin valoihin, eikä päässyt missään vaiheessa joukkueeseen sisälle. Jaana Niemisellä oli hyvätkin hetkensä, mutta pääasiassa todella heikkoa suorittamista. Lopulta hän sitten hyppäsikin naapuriin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös