Nokian Pyry 2017–2018

  • 14 107
  • 26
Suosikkijoukkue
Pyry & Tappara
Viime lauantaisessa Pyry-AIK/Laser HT-ottelussa oli Pyryllä ottelua edeltäneessä ennakkostudiossa todella mielenkiintoinen vieras eli Rion kesäolympialaisissa 2016 Suomelle kisojen ainoan mitalin hankkinut nokialaisnyrkkeilijä Mira Potkonen. Haastattelun pääsee katsomaan tästä ja heitetään vielä samaan kyseisen ottelun kooste. Pyry on saanut hyvän studioemännän tuohon ennakkostudioon, ja hän hoitaa myös muutkin haastattelut. Ja otteluita selostava Lasse Toiva on kyllä hauskaa kuunneltavaa, sen verran tunteella herra elää pelissä mukana, vaikka "hieman" isommistakin ympyröistä on rutkasti kokemusta.

Pakko kyllä näiden hyvien koostevideoiden ja ennakkostudioiden lisäksi kehua yleisestikin Pyryn tuotoksia mediapuolella. Jokaista ottelua tai tuplapeliviikonloppua edeltävät kattavat ennakot tekstiennakon ja jonkun joukkuelaisen haastattelun muodossa. Ja pelien jälkeen voi lukea kattavan raportin ja aina kotipelien jälkeen tulee myös pelinhahmojen hikihaastattelut julki. Pysyy hyvin kärryillä joukkueen asioista ja kannattajille ovat pelaajien naamatkin tulleet hyvin tutuksi, kun tälle kaudelle uusia pelaajia tuli aika paljon. Useissa medioissa Pyry vaikuttaa olevan aika hyvin esillä, ja harvassa on ne päivät, kun on hiljaista.
Ja vielä sokerina kakun päällä Pyryltä on tullut paljon hauskojakin videoita, kuten joulukuun aikana tulleet joulukalenterivideot ja nyt viime aikoina ilmestyneet Pyryvisavideot, joissa joukkueen jäsenet kilpailevat joukkueina toisiaan vastaan. Pistetään tähän nyt linkki visan ensimmäiseen jaksoon eli valmentajien suoritukseen. Ja, jos joku nyt kiinnostui, niin loputkin jaksot löytyvät tuolta Youtuben puolelta.

Muutenkin, jos ajatellaan nyt kaukalon ulkopuolisia tapahtumia, niin Pyryllä on sielläkin hyvin pullat uunissa. Ottelutapahtuma on Suomi-Sarja-tasolle erinomainen. Ottelun alku/ joukkueiden sisääntulot on pienimuotoinen spektaakkeli valoshown, savujen ja muiden sellaisten kera. Myös pelin aikana soitettu musiikki ja kentällä sohivat valot ovat hyvin suunniteltuja. Ja suuhunsa saa laitettavaksi vaikka mitä, on makkaraa, hot dogia, popcornia jne. Ja kaikista janoisimmille on tietenkin Keisarin kulma-pubi.
Ja kaikki tämähän korostaa ottelun tunnelmaa isostikin, ja herran jestas tällä kaudellahan nokialaisyleisö on saanut jo jonkinnäköistä rytmikästä taputustakin aikaan! Faniclubi saisi olla sankoin joukoin paikalla useamminkin, esim. viime lauantain ottelussa toivat tunnelmaa vielä entisestään lisää. Kyllähän tällä setillä ainakin meikäläinen on viihtynyt käydä katsomassa, ja varsinkin, kun se tärkein eli peli on ollut viihdyttävää.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös