• 16 158
  • 239

mountainsnake

Pittsburgh Penguins
boom! 5-5! manasin jo letukan huonoa syöttö valintaa kauemmalle ukolle, mutta siitä jotenkin kiekko mukaan ja 5-5

Walkin

Raskilta isoja torjuntoja nyt.

Hauntti

Boston Bruins, TPS
Jos ei Tuukka ole ihan parhaimmillaan tässä pelissä ollut, niin vielä enemmän tuuliajolla tuntuu olevan Bruinsin puolustus taas. Noh, mutta onpahan viihdyttävää tosiaan :D

Edit: Ja tosiaan Tuukka ottanut viidennen maalin jälkeen kyllä isoja torjuntoja jo useamman.

Walkin

Pensillä ollut ties kuinka monta A-luokan maalipaikkaa kolmannessa erässä, mutta vain yksi maali ja sekin Raskin pienellä avustuksella.

Hauntti

@Walkin melkoista selviytymistaistelua tosiaan on Bruinsin peli ollut kolmannessa erässä.
Kaikenkaikkiaan erikoinen peli. Rankkari Bruinsille. Huhhuh.

Walkin

Huhhu Murray ottaa ison torjunnan rankkarista Marchandia vastaan!

Hauntti

Nyt on kyllä molemmille tarjottu voittoa tarjottimella, tasapeli olisi tästä ainoa oikea lopputulos. Ilman lisäpisteitä siis.

Walkin

Olisihan tämä pitänyt hoitaa, mutta lähellä oli jopa tuo tappio varsinaisella peliajalla, kertoo tämän kauden Pensistä toki paljon (tai jopa kaiken).

Hauntti

Aggressive goalie! Hieno pokecheck.

Walkin

Sieltä! Olipas aivan mielipuolinen matsi!

Hauntti

Ensimmäisen ja kolmannen erän perusteella ansaittu voitto Pensille. Mulkkin ratkaisee.

huhheijjaa, ollut täälläkin vähän maha täys parin mestaruuden jälkeen, ja jäänyt matsien kattelut vähiin täl kaudella, onneks nyt tuli katottua, sen verran fiiliksille vuoristorataa tarjoiltiin :)