Otteluseuranta 5.–6.1.2018 (9. kisapäivä)

  • 15 627
  • 179
Tila
Viestiketju on suljettu.

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia
Ruotsi oli pelillisesti parempi, mutta maalintekotehokkuus ei ollut tarvittavalla tasolla. Kanada myös puolusti keskustan tiiviisti eivätkä ruotsalaiset saaneet tarpeeksi usein maskia Hartin eteen. Myöskään Hartin heikkoutta eli poikittaisliikettä ei saatu hyödynnettyä. Lisäksi Kanada jälleen kerran hyötyi tuomaripelistä, vaikka iso osa ruotsalaisten jäähyistä olikin aiheellisia. Kanada ei saanut jäähyjä vastaavanlaisista tempuista.
 

LeonJ#21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi, Tappara, Sabres, PuLa-Aho, #65
Pienet oli kieltämättä marginaalit ja hyvin olisi voinut päättyä jompaankumpaan suuntaan. Melko tarkkaa peliä keskialueella ja irtokiekot puolustettiin melko hyvin kummankin joukkueen puolelta. Jonkin verran tuomarit ottivat roolia tämäntasoisessa pelissä myönnän mutta mielestäni se ei peliä loppupeleissä ratkaissut vaan merkkaus ja puolustusvirhe joka johti Steenbergenin maaliin. Tunne kuitenkin lopussa johti siihen että se 2-1 maali katkaisi Ruotsin selkärangan ja uskon mikä johti tyhmään loppuajan jäähyyn kirivaiheessa. Ruotsilla toki oli vielä lopussa paikka tasoitukseen mutta marginaalit ja onni kääntyi tällä kertaa kanukeille.

Tsn puhui siitä ennen turnausta että ei ole yhtä tiettyä kultamitalisuosikkia ja se piti paikkaansa aina kisojen pudotuspelivaiheeseen asti. Siinä niitä oli enää 2 eli juuri Ruotsi ja Kanada. Jenkeillä oli materiaa taistella mutta eivät he mielestäni pelillisesti ja henkisesti vakuuttaneet missään vaiheessa ja Tsekilläkin oli jo maha täynnä jättiyllätyksen jälkeen ja nelikosta heikoin materiaali.
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Viimeisen 10 vuoden aikana 7 kertaa P-Amerikassa ja tosiaan Kanadassa 5 kertaa.

Hannu Jortikka sanoi joskus, että kisat pitäisi olla joka vuosi Kanadassa siitä syystä, että se on pelaajien turnaus ja mahdollisimman monella pelaajalla pitäisi olla mahdollisuus päästä pelaamaan MM-turnausta lajin emämaahan. Oli myös sitä mieltä, että on sääli sellaista pelaajaa kohtaan, joka pääsee kisoihin vain kerran elämässään, ja silloin kisat ovat Euroopassa.
 

/dev/null

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jatkoajan otteluraportin perusteella: oliko kanada taas tuomarien suosima noin selvästi mitä tuosta saa ymmärtää? Eihän tuo nyt ole helvetti mahdollista että joka pelissä hyötyvät tuomareista.

Ei mun mielestä ollut. Ruotsalaisten ininää. Kanada on vaan vit*n kova, härski ja fyysinen. Suomikin sais joskus olla yhtä fyysinen ja kova.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös