Päivän positiivinen

  • 1 839 103
  • 8 796

startin13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Lehterä heitti pressissä ihan pokkana että eilen tapahtui molempien ukkojen tällit.

Oli miten oli, pian aletaan mennä taas päivä kerrallaan Löfiksen kohdalla. Odotellaan saadaanko Jussi, Anssi ja Ville vielä tälle kaudelle samaan aikaan jäälle, vai ajellaanko tandemilla jonkun aina vuorollaan toipuessa pelikuntoon,,,

Jossiteltavaa jää myös mahdollisen vahvistuksen suhteen, mitään järkevää ei ole julkisuuteen tuotu, seuraillaan markkinoita ja ollaan aktiivisia jne, jargonia.
 

ahal

Jäsen
Enää 9 pistettä lisää, niin on ollaan edellä viime kauden pistesaalista. Samalla 1,5 - tahdilla ollaan yhä 90 pisteen vauhdissa ja po-paikka hyppysissä. Mutta ei lasketa enempää ennen kuin pelit on pelattu.
 

kunnonjykit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Joukkueen terveystilanne:

Joulu ei tuonut muutoksia joukkueen terveystilanteeseen. Kaikki pelaajat ovat valmennuksen käytettävissä.

Myös Cody Kunyk treenasi tänään normaalisti joukkueen omatoimisissa harjoituksissa.

#SaiPa #MeidänPojat

Toinen posi, pääsen hallille illalla. Kiitos joululoma!
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jonatan Tanus on tulokkaiden pistepörsän kakkonen ja pisteen päässä sitä johtavasta Petrus Palmusta. Lisäksi on tulokkaissa toisiksi eniten maaleja, mainitulla Palmulla on niitä 11 ja Tanus on kannoilla 9 maalilla. Hyväksi hankinnaksi osoittautunut on.
 

Spitfire

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, SJS
Vaikka johto sulikin viimeisessä erässä tasapeliksi, niin toistaiseksi 6. sija sarjataulukossa ja ero kouvolalaisiin kasvoi kuitenkin taas pisteen verran. Eroa nyt 11 pistettä alempaan viivaan, joka tarkoittaa noin 0,4 pistettä per peli etumatkaa loppuihin koitoksiin.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Päivän positiivinen:
@Ted Raikas is back! :)
Joo, piti vähän ottaa huilitaukoa Jatkoajasta, mutta olen tätä lueskellut syksyn mittaan. Kiva, että joku edes on kaivannut. :) Antini tälle palstalle nyt on ollut pidempään aika yhtä tyhjän kanssa, jos nyt erityisen sisällöllinen koskaan. Heh. SaiPa kiinnostaa edelleen, toki. Voi olla, että visiitit tulee olemaan lähinnä ranskalaistyyppisiä jatkossakin. Taustalla silti mukana!

***

Koko syyskausi positiivista mielestäni. Vuosi päättyy suoraan pleijaripaikkaan, vaikkakin nyt pienillä marginaaleilla, mutta kuitenkin. Ihan rehellisesti sanottuna olisin veikannut etukäteen SaiPan tässä kohtaa majailevan jossain sijoilla 10-12. Toki pleijarimahdollisuuksiin uskoin alusta saakka, mutta lähinnä rimaa hipoen (toki matkaa on vielä paljon). Lehterä on yllättynyt erittäin positiivisesti ja samoin kokematon nuori joukkue. Nuo pitää muistaa, että joukkue on kauttaaltaan hyvinkin rookie-pitoinen joten ei lytätä jos otteissa on ajoittain hapuilua ja tiettyjä amatöörimäisiä virheitä, kokonaisuus silti on varsin raikas ja uudenlainen.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ei mennä vielä asioiden edelle, vaikka suotava skenaario tuo olisi. ;) SaiPallakin vielä pari peliä tänä vuonna jäljellä: Pelicans Lahissa ja Ilves kotona.
Ahh, perhana. Muistelin jotenkin, että tämä ois vuoden vika peli. Lahopää olen. Onhan tässä tosiaan vuottakin vielä miltei viikko. No joo, eipä tosiaan sitten mölistä asian tiimoilta mitään...
 

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Henkisesti varmasti erittäin tärkeä voitto vaikkei se helpolla tullutkaan, mutta voitto se on jatkoaikavoittokin. Eilen katkesi kuitenkin niin kotiotteluiden tappioputki kuin myös tuo kolmen ottelun tappioputki. Jos eilen olisi tullut tappio niin kotitappioiden apina selässä olisi alkanut kasvaa kohtuuttoman suureksi. Hyvä näin, että voitto tuli ja kaksi pistettä kyllä kelpaa.
 

ahal

Jäsen
Täytyy välillä jakaa myös ruusuja risujen sijaan. Syksyn top-listoja lukiessa iski silmään meidän Topimme - top-miehiä hänkin. Nättinen on ollut syksyn iloisimpia ellei iloisin yllätys keltapaidassa. Hänen peliään on mukava seurata, energistä, suoraviivaista ja väliin yllätyksellistäkin. Ja vieläpä molempiin suuntiin. Mielestäni istuu kuin se kuuluisa nyrkki silmään Tertsin joukkueeseen. Ja vaikka kokee koviakin tällejä, meno ei juurikaan hidastu. Topi on pelannut kaikki matsit. Tasaisella tahdilla 50 pojoa ylittyy, mutta se ei lie tärkein tavoite. Pääasia, että joukkue saa arvokkaita pinnoja Topin oivalluksista.

Konykista on paljon kirjoitettu, ja kaveri on tuikitärkeä joukkueelle. Ketjun kolmas lenkki Tanus on päässyt yhä paremmin Lehterän systeemiin sisälle ja samalle kartalle kavereidensa kanssa. Hänkin on pelannut yhtä vaille kaikki matsit, joten sitkeä sissi. Tähän mennessä kolmikko on tehtaillut 64 tehopistettä, ja 100 on ihan saavutettavissa, vaikka joku peli menisi ohikin. Olettaisin, että yksi liigan parhaimmista hinta-laatusuhteista tällä kolmikolla.
 

juice71

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Täytyy kompata ahalia. En epäile etteikö joka jannu joukkueessa antaisi parastaan, mutta Nättisen pelityylistä sen vaan aina näkee. Radke samantyylinen.

Topi pelasi edellisessä Tampereen pelissä yhdessä ylivoimassa 1.59 min putkeen. En tiedä oliko siinä mitään järkeä, mutta täytyy olla pojalla reidessä ruista.
 

startin13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Nättisen jalka alkaa kantamaan, kun aiemmin tällä kaudella hänen bravuureihin kuului heittää pitkä aina kun vaan mahdollista. Siinä touhussa tuo kestävyys on parantunut.

Nyt onneksi on löytynyt muitakin eväitä.

Nostetaan vielä Anssi Löfmanin esiin, eilen oli kelpo pelaamista KooKoota vastaan, loi paikkoja ja oli kiekolla hyvä. Tälläistä lisää. Ja tietysti toivotaan Koholta ja Löfmanilta vielä lisää ryhtiä joukkueeseen oman esimerkin kautta.
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Nostetaan vielä Anssi Löfmanin esiin, eilen oli kelpo pelaamista KooKoota vastaan, loi paikkoja ja oli kiekolla hyvä. Tälläistä lisää. Ja tietysti toivotaan Koholta ja Löfmanilta vielä lisää ryhtiä joukkueeseen oman esimerkin kautta.
Eikä unohdeta kestävyyttä!
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Vaikka täyttä pistepottia ei taaskaan herunut, niin voittoputkessa ollaan silti joulun jälkeen ja nekin pisteet voi olla loppupeleissä vaikka kuinka arvokkaita ja voittoja joka tapauksessa. Mielestäni keskikastissa ollaan vankasti ja voitaisiin sanoa, että kaakkoiskulmalla menee varsin vahvasti, kun Ketterälläkin kulkee Mestiksessä.

Toki aina voi odottaa ja vaatia enemmän, mutta kun palautetaan mieliin mitä SaiPan meno oli viime kaudella, niin onhan tämä nyt aivan helvetin suuri tasonnosto sieltä ja kaikki ei suinkaan ollut menetettyä, kuten pessimistisimmät jo maalailivat, että kaikki hieno työ on valutettu hukkaan yhden epäonnistuneen kauden myötä. Ei ole. Tällä joukkueella on mahkut pudotuspeleihin ihan täysin realistiset.
 

Huppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Tällä kertaa pakko kehua Salmista. Pystyi hyvin vääntämään kiekkoja päädyssä ja jatkamaan Oksaselle. Myös Oksanen pystyi hyvin luomaan kohtuullisia vetopaikkoja itselleen. Koskikin oli pirteä. Itse asiassa toisen erän vahva loppu lähti juuri parista nelosen vahvasta vaihdosta jotka Salmisen päätypelin kautta SaiPan hyökkäyksiksi kääntyi. Sitten kakkonen liittyi mukaan ja iski maalin.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Koko syyskausi positiivista mielestäni. Vuosi päättyy suoraan pleijaripaikkaan, vaikkakin nyt pienillä marginaaleilla, mutta kuitenkin.
Ei se nyt ihan päättynytkään, mutta lähellä oli. 7. sija kuitenkin runkkiksessa, toki marginaali on sekä ylös että alas pieni, että muutama peräkkäinen tappiopeli voi sijoitus muuttaa heikommaksi ja voitoilla luonnollisesti kohentua. Jännää tulee olemaan. Joka tapauksessa voi sanoa ryhtiliikkeen olleen huima, kun vertaa mitä viime vuonna oli samaan aikaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös