Positiivisuusketju

  • 2 165 048
  • 11 109

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ehkä tää on nyt se kuuluisa huono vaihe. Keväällä pitkä voittoputki, eiks niin?

Sama on kieltämättä itselläkin ollut mielessä paskoista otteista huolimatta. Joukkue on osoittanut, että osaa tarvittaessa pelata, pelaajanippu on joka tapauksessa laadukas uusine vahvistuksineen ja Kähkönen jos kuka voittava maalivahti. Joukkue tarvitsisi nyt onnistumisia ja rentoutta (mutta samalla myös varmuutta) tekemiseen.
 

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Suunta pohjalta voi olla vain ylöspäin.
Tavallaan joo, mutta kyllähän tässä kivasti vielä sijoja päästään tippumaan. Sportin taakse tuskin tiputaan, mutta muuten et sulkisi mitään pois.

Mutta viimeiseksi tuskin jäädään, ja vaikka jäätäisinkiin niin ainakaan ei pystytä tippumaan. Ja pitää myös muistaa, että pitää olla onnellinen, että Rauman kokoisella paikkakunnalla ylipäänsä pelataan Liigaa.
 

Kynämestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Red Wings
Ei olis näitten esitysten jälkeen uskonut, et se on Lukon vuosi.
 

Äksönn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lugu
Viimeisen 5, 10, 15 ja 20 ottelun kuntopuntarissa on jokaisessa vähintään yksi joukkue vetänyt Lukkoa huonommin...
 

Kynämestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Red Wings
Uskon edelleen aidosti ,että kyllä se siitä taas lähtee. Se nähtiin jo alkukaudella. Kun Ilomäki ja Vaha pääsevät taas peleihin, on todella kova nippu kasassa.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Niin minäkin uskon, ja vaikka nyt tappioita on tullutkin niin puolustus ja maalivahtipeli Lukolla toimii, sanotaan tuosta puolustuksesta (ja eräästä tietystä pelaajasta varsinkin) mitä hyvänsä.
 

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Positiivista, että on olemassa live-veto! Ja se että Lukko tasoitti noinkin lopussa, antoi hyvän mahdollisuuden hyötyä siitä! Ei vituta lainkaan niin paljon tuo jo etukäteen asennoiduttu tappio. Pisteissä Lukko on kuitenkin yhä sarjataulukossa mukana. Jos se tästä tammikuussa lähtisi paremmin kulkemaan. Sitä ennen otetaan rahat pois!
 

Darumax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Positiivista, että on olemassa live-veto!
Tämä! Itselle useimmiten jäänyt meinaamisen asteelle, mutta tänään lävähti mukava potti tilille Kärppien kertoimen pyöriessä kuuden hujakoilla jo paljon ennen voittomaalia. Mukavaa kun tiivisti Lukkoa seuranneena tuntee jengin tilanteen paljon kertoimenlaskijoita paremmin.
 

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Vaikka Lukko on vasta kymmenes sarjataulukossa, niin huomasin juuri, että joukkueet sijoilla 4.-10. ovat vain 6 pisteen sisällä.
 

carr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Peter Forsberg
Paljon kehutut Antonen, Mäkinen ja jopa Hilding oli ottelun parhaimmistoa. Tässä kävi taas niin kuin pelasin Lukko vastaan niin ne pirut menee ja voittaa.
 

Falling Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Antosen monipuolisuudesta jääkiekkoilijana voi olla montaakin mieltä, mutta ylivoimaan hänellä on kaikki avut. Kätisyys, hyvä rannari, kyky nähdä kenttä ja syöttää kovia ja hyviä syöttöjä. On vaarallinen sen ansiosta, että vastustaja ei osaa sanoa että ampuuko vai syöttääkö, toisin kuin esimerkiksi Ramstedtista ja Vahalahdesta voi.
 

Okkul

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja maajoukkueet
Kun av ja yv kulkee niin tasaiset pelit voitetaan. Kyllä se siitä taas lähtee...
 

Bakaun Imaami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, NY Rangers
Hillding ja Antonen taisivat tänään olla ainoat joilla kiekko pysyi jotenkin matkassa mukana.
Okei. Antonen antoi anteliaasti HIFKille ainakin kolme maalipaikkaa, aiheutti Motinille jäähyn ja hukkasi kiekkoja ylivoimalla. Olipas hän hyvä.

Kolmannessa erässä Hillding ja Antonen oli hyviä. Samoin kuin Koivistoinen.
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Voi olla, että joku ottaa nokkiinsa mutta mielestäni Antosella on potentiaalia olla samankaltainen pelaaja kuin Eero Elo. Hyökkäyspään potentiaalin näkee jokainen, mutta yleisessä pelaamisessa on paljon tekemistä mikä kehittyy tietysti vastuun kautta. Kyllähän häneltä kukkaan puhkeamista odottaisi tältä kaudelta.
 

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Näin viimeiset 30min pelistä, mutta itselle positiivinen yllätys oli Suuronen. Hyvää taistelua ja vääntämistä
 

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Heikki Liedes. Tänään hattutemppu ja tämän kauden tehopisteet 7+4 sivuaa Super-Hessun piste-ennätystä.

Kahden ottelun "voittoputki", kivempi lähteä joululomalle.

Kaapon kaksi peräkkäistä nollapeliä.

Edit. Noustiin sarjataulukossa kolme sijaa.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös