Löfman tutkimuksiin,,, onneksi on pitkällä sopimuksella niin pelikunto ei ole ihan päivän päälle.

SaiPan nelonen on joko kova uhka tai huikea mahdollisuus Koski-Ströba-Nikko.

Vapaapudotus

idän ihmeet

Mistä sie katot noita kokoonpanoja? Liigan sivuilla Nikko-Salminen-Koski.. tuskin kymmentä minuuttia tulee pojille täyteen, jos peli säilyy tasaisena. Nikko tosin on saanut viime aikoina yrittää ykkösylivoimassa (toki heikolla menestyksellä) joten voi olla että hänen minuutit tulevat olemaan vähän isommat.

Toisaalta hyvä, ettei Goodwin mene hukkaan nelosessa tällä kertaa, mutta kyllähän tässä ottaa päähän tuo Löfmanin lasisuus. Juuri kun alkoi syntyä "secondary scooringia" Löfman/Radke-kaksikolta niin ei muuta kuin Anssi taas vempalle. Toivottavasti SaiPa hankkii pian uuden tulosketjujen hyökkääjän, joka kestäisi kasassa yli kymmenen peliä kerralla.

Salt

SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
No nyt on Goodwinin paikka näyttää, kun pääsee Radken kanssa samaan ketjuun. Jokohan ne syötöt osuisi kohdalleen ja maaliverkot heiluisi.

lautamies

Itäsuomalainen jääkiekko.
Sanoisin ennemmin, että nyt on Radken aika näyttää osaako lainata sitä kiekkoa ketjukavereille, vai toimiiko yksinkuljetusliike edelleen. Viime viikolla KooKoo pelissä yksi hyvä onnistunut syöttö Löfmanille ja heti maali, sitä tarvitaan reilusti lisää.
Molempien lännen miesten urotekoja odotellen, kohta kohti Kisapuistoa!

Mctavish85

SaiPa
No ei se Anssi sitten pitkään kestänyt pelikuntoisena. Toivottavasti ei olisi pitkään pois. Tämän ottelun jälkeen lähes viikon tauko peleistä ja sen jälkeen alkava joulutauko kyllä vähän helpottaa tilannetta mutta kyllä tuonne hyökkäykseen olisi hyvä hankkia joku vahvistuksen normit täyttävä hyökkääjä. Kuronen kelpaisi myös mainiosti.

Jugger77

SaiPa
Tuohimaan poissaolo antaa Jussille mahdollisuuden nostaa tasoaan. Olisi muuten varmasti ollut Tuohimaan peli tänään. Toivottavasti Markkanen onnistuu.

Jubomir

SaiPa
Hyökkäyspää tänään aika optimaalisessa koostumuksessa. Se meneekö viimenen ruutu Virkkuselle vai Koskelle on makuasioita. Juuri tuon paremmaksi ei sitä ilman ulkoa tulevia vahvistuksia saada.

idän ihmeet

Valdo Virkkunen tuo tällä hetkellä (tai ainakin kunnossa ollessaan) niin ison lisäarvon alivoimapeliin ja puolustuksellisesti asenteellaan ja liikkeellään että ansaitsee paikkansa kaukalossa. Lehterän luottomiehiä oman pään erikoistilanteissa, peliaika alivoimilla 17 ottelussa yli 35 minuuttia mikä on hyökkääjistä suhteessa eniten.

Tärkeä peli tänään, mutta SaiPa ei muistaakseni aiempina vuosina oikein ole näistä joulunajan jälkeisistä peleistä ollut ihan samaa mieltä ja aikamoisia läpsyttelyjä ollut jonain vuosina. Toivottavasti tänään ymmärretään tilanteen vakavuus.

PatrickKane95

SaiPa, St. Louis Blues, LFC
SaiPa parhaalla mahdollisella liikkeellä ja KooKoo kolmella ketjulla. Ehkä pienoinen uhkakin mutta nyt olis aika maksella se 1-7 tappio takaisin.

Machulda

SaiPa
Hyökkäyspää tänään aika optimaalisessa koostumuksessa. Juuri tuon paremmaksi ei sitä ilman ulkoa tulevia vahvistuksia saada.

Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Aijaijai... Ei todellakaan hyvä lähtökohta matsiin SaiPan tuntien. No josko joukkue olis kasvanut ja ottaa haavoittuneesta vastustajasta rutiinivoiton. Jotenkin hirvittää joku 0-2 tappio ja Järvenpään 57 torjuntaa mutta ne on toiste ketjujen juttuja.

Kokoonpano hyvä.

Jugger77

SaiPa
Pahin mahdollinen tilanne. SaiPalla paras mahdollinen kokoonpano, tauko takana ja kuuden pisteen ottelu siipirikkoista paikallisvastustajaa vastaan. Ei vaan, kerrankin on luja usko kliiniseen voittoon.

SaiPa on voittanut joulutauon jälkeisen ottelunsa viimeksi 2015. Sitä edellinen voitto on vuodelta 2005. Jotain on kinkun sulattelussa mennyt systemaattisesti pieleen ;-)

Mctavish85

SaiPa
Näinköhän Kaksonen loukkasi itseään siinä läpiajotilanteessa jossa hän törmäsi maalia päin? Toivottavasti Kaksonen ja Löfman eivät ole pitkään pois. Kaksosella on ainakin ollut niin hyvä kausi että harmi kun tuli nyt tuo loukkaantuminen. Löfmanilla on menossa kyllä todella vaikea kausi noiden vammojen puolesta.

Puolustuksessa on myös hieman vajavaisuutta Vaakanaisen ja Taipaluksen poissaolojen takia mutta toivottavasti tuuraajat pystyvät nyt paikkaamaan hyvin.

Mctavish85

SaiPa
Mikäs Carsonilla on kun ei tänään pelaa. Loukkaantuminen vai flunssa? Samaa ihmettelen myös Radken kohdalla, onko siis hänelläkin jotakin vammaa? Radke oli jo viime viikolla sivussa ja syyksi ilmoitettiin flunssa. Ei kai nyt Carsonilla ja Radkella ole jotakin pahempaa vammaa mikä pitää heidät pidempään sivussa? Niin ja onhan tuolla myös Kojo sivussa. No toivottavasti ei nyt mitään pahempaa vammaa ole kenelläkään.

Näköjään peliin lähdetään sitten 12 hyökkääjällä ja 6.puolustajalla eli onko sitten joku tuosta kolmikosta Carson-Kojo-Radke(tai kenties kaikki) pudonnut kokoonpanosta nyt vasta aamujäiden jälkeen. No voihan se olla että on vaan jotakin flunssaa tms. Toivottavasti ei sen pahempaa.

Edit: Carson sivussa sairastumisen vuoksi. Kojon ja Radken osalta tutkimukset kesken.