Alle 20-vuotiaiden maailmanmestari 2018?

  • 2 554
  • 11

Alle 20-vuotiaiden maailmanmestari 2018?


  • Äänestäjiä
    74
  • Poll closed .

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia
Vuoden 2018 alle 20-vuotiaiden MM-kilpailut järjestetään Yhdysvaltain Buffalossa 26.12.2017 - 5.1.2018. Minkä maan sinä uskot tällä kertaa voittavan?

Oma vastaukseni on Suomi. Alkulohkossa Suomi häviää Yhdysvalloille niukasti, mutta muista peleistä ottaa täydet kolme pistettä. Puolivälierässä vastaan tulee Tshekki, jonka Suomi lähettää kotimatkalle luvuin 4-2. Välierässä kaatuu Ruotsi ja finaalissa Yhdysvallat.
 

Knap

Jäsen
Ruotsi ihan vain siksi, että voittaa lohkon (vahingossa). Siksi saa puolivälierissä vastaan Slovakian, välierissä Kanadan ja finaalissa sitten Suomi/USA, sitten voittavat (myös vahingossa), sen pelin kun tuomarit on puolella ja vastustajan jokainen kenttäpelaaja on loukkaantunut.

E: Miksi Latvia ei ole vaihtoehto? Olisin sitä äänestänyt ennen Ruotsia.
 
Viimeksi muokattu:

ijuka

Jäsen
Suomella pitäisi olla koko turnauksen kovin joukkue ja kovin Suomalaisjoukkue koskaan. Suomi on myös ollut melko menestyksekäs viime vuosina.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Kanada voittaa. Tai joku muu maa.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Suomen joukkue on niin kova että kaikki muu kuin maailmanmestaruus ovat pettymyksiä.
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Suosikkijoukkue
Parempi joukkue ja faktoihin perustavat ihmiset
Vastasin Ruotsi, koska nyt on yksinkertaisesti sen vuoro voittaa mestaruus. Ensinnäkin Ruotsi voittaa lohkonsa hyvinkin varmasti, joten latu on auki finaaliin. Maalissa etukäteen yksi kisojen parhaista vahdeista (Gustavsson), pakistossa tutusti laatua ja leveyttä (Dahlin, Liljegren, Brännström ym.). Hyökkäyksestä löytyy supertähti Elias Petterssonin lisäksi mm. Alexander Nylander ja Lias Andersson, joten Ruotsia on näissä kisoissa kyllä hyvin vaikea voittaa.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Veikkaan Kanadaa aina. Keskimäärin on oikeassa melko usein.
 
Suomi näyttäisi vedonlyöntikertoimien valossa olevan nelossuosikki noiden perinteisten USA:n, Kanadan ja Ruotsin jälkeen.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, KiPa-90, KuPS, Valioliiga ja NHL yleisesti
Eikös se ole taas kaksi vuotta mennyt edellisestä kullasta, joten Suomihan sen pytyn vie. On tuo joukkuekin sen verran kova, että sitä kirkkainta uskaltaa ihan ääneen ajatella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös