Liverpool FC 2017–2018 – match made in heaven vol. 2?

  • 160 890
  • 1 080

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Nyt vituttaa kyllä rankasti.
Chelsea hävisi ja Arsenal pelasi oman pelinsä tasan, joten kolme pistettä olisivat olleet kullanarvoiset tänään. Lisäksi manurekin tulee häviämään. Voitolla olisi oltu Chelsean kanssa tasapisteissä ja vain 3 manua perässä.
Lovren pystyy näköjään tyrimään joka pelissä. Toki tuomari teki suuremman virheen, mutta oli silti Lovrenilta idioottimainen temppu ajaa runkoon vaarattomassa tilanteessa.
 

ColCbj

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC Sierre
Sellainen peli. Allardyce peluutti antijalkapalloa koko pelin ja Pool tapansa mukaan onnistui olemaan voittamatta alhaalla makaavaa vastustajaa. Maalintekoyritykset Poolille 23-3. Mielestäni Henderson pelasi tänään ehkä kauden parhaan pelinsä. Rakensi peliä hyvin keskustasta, niin kuin joskus ennenkin. Puolustuslinja hoiti kaikki harvat harppuunahyökkäykset todella eleettömästi lukuun ottamatta tilannetta, josta Everton sai pilkun. Klavanilta ehkä Pool-uransa paras peli. Ox oli myös mielestäni parempi tuossa keskellä kuin laidassa pelatessaan. Salah oli melko näkymätön, mutta teki upean maalin.

Tuo pilkkuun johtanut tilanne oli typerää pelaamista Lovrenilta, mutta ei tuosta pitäisi pilkkua viheltää. Tuomari otti tilanteessa lopputuloksen kannalta liian isoa roolia. Lovrenia alkaa käydä jo hieman sääliksi. Vaikka muuten pelaisi hyvän pelin, niin silti aina jotenkin onnistuu säheltämään. Jos Lovrenia aletaan tästä tasurista syyttää, niin vähintään yhtä paljon pitää syyttää myös Manea. Hän nimittäin hukkasi varman 2-0 johdon itsekkyteensä. Mane oli muutenkin todella löysän ja jopa ylimielisen tuntuinen. Ehdottomasti penkille seuraavassa pelissä.

Ings teki paluun Valioliigaan pitkän tauon jälkeen. Miestä ei lopussa paljon näkynyt, mutta olisipahan ollut hieno paluu, jos olisi tehnyt maalin. Mutta ei tehnyt.

Keskiviikkona WBA.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Joopa joo. Sellainen läpsyttely sitten eilen. Ei jaksa enempiä siitä kirjoitella, mutta siinä meni taas 2 pistettä ohi. Eivät olleet ekat, eikä varmaankaan vikatkaan. Keskiviikkona on jo Weba vastassa Anfieldillä ja lisää dösää tiedossa. Maistuisikohan 3 pistettä?

Couts oli vissiin vähän nyreissään eilisestä, kun sai jäädä hattutempun jäljiltä penkille. Tammikuussa Barcaan, niin ei tarvitse kylmässä värjötellä. Jotenkin tuo siirto tuntuu hyvin mahdolliselta jo tammikuussa, kun CEO Moore ja Kloppo ovat molemmat antaneet lausuntoja tyyliin, ettei sitä voi tietää, mitä tammikuussa tapahtuu. Kesällä siirto kiistettiin hyvinkin jyrkästi useasti, mutta nyt lausunnot ovat huomattavan pehmeitä.

Sturren siirtoa muualle pidän melko varmana nyt tammikuussa. Sturre ei ollut edes penkillä ja Ings pääsi hetkeksi kehiin. Sturrella ei kai mitään loukkia, joten eiköhän tuo kerro kaiken tarvittavan. Kloppon rotaatio on ollut kyllä kumman voimakasta aiempaan verraten, mutta tässä tuskin on kyse vain rotaatiosta. Saikohan Ings jämäminuutit, jotta pääsee jonnekin kevääksi lainalle?

Klo 13 eli n. 1,5h päästä alkaa CL:n otteluparien arvonta. Poolin mahdolliset vastustajat ovat Basel, Shakhtar, Porto, Bayern, Real tai Juve. Mulla ei ole toivetta vastustajasta, mutta kyllähän Pool voisi tiputtaa vaikka Realin. Ei tulisi enää seuraavissa vaiheissa vastaan...
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Hyvä arpaonni eli oddsit 60 - 40 Poolille jatkoon menosta. Hymyilyttää myös PSG ja Chelskin arpaonni, molemmat muoviseurat todennäköisesti tippuvat.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, Eddie Howe, Sir Bobby, Rock of Gibraltar
Hyvä arpaonni eli oddsit 60 - 40 Poolille jatkoon menosta. Hymyilyttää myös PSG ja Chelskin arpaonni, molemmat muoviseurat todennäköisesti tippuvat.

Mikä tekee Chelseasta muoviseuran, mutta ei Liverpoolista?
 

RaikkA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässässäsäsä

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Kohtalaisen hyvä arpaonni, olisi voinut olla huonompikin. Paljonkohan Pool on tienannut tähän mennessä euroja Chämppäristä?

Onkohan Sturridge tosiaan pudonnut jo Ingsinkin taakse marssijärjestyksessä? Vai oliko kyse vain rotaatiosta joulukuun peliruuhkassa? Sturre vaihtaa maisemaa tammikuussa pysyäkseen mukana maajoukkueessa, tai muutenkin?
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Sturre vaihtaa maisemaa tammikuussa pysyäkseen mukana maajoukkueessa, tai muutenkin?

Tämä on se Sturren syy siirrolle muualle. Aiemmin taisin jo kirjoittaa, ettei mahtunut Southgaten edelliseen majuun ollenkaan ja nyt Sturre on tajunnut, ettei hän ole kesän kisakoneessa mukana, ellei pääse pelaamaan säännöllisesti. Ja sitä peliaikaa on luvassa Poolissa hyvin vähän. Kai siinä on tietenkin kysymys myös Sturren hyödyllisyydestä majulle, eli maaleista, jotta tämä kisarosteriin mahtuisi, mutta siis tosiaan Poolin penkiltä, tai katsomosta, se ei ainakaan tule tapahtumaan. Poolillle tuo on tietenkin hyvä juttu, jos Sturre itse haluaa pois, koska silloin siirto myös tapahtuu, ja Poolilta lähtee palkkakuluista sellainen about £120k/vk tienaava penkkijätkä rosterista pois, jolla ei oikeastaan mitään roolia jengissä tule olemaan, höpöttää Kloppo lämpimikseen mitä tahansa. Win-win siis ja kaikkea hyvää jatkoon. Espanjan lämpö voisi sopia Sturren luille, jos kerran esim. Valencia ja Betis ovat miehestä kiinnostuneita.

Sturren palkalla Pool pystyy hankkimaan rosteriin paremmin sopivan palasen. Tai ei palkalla, mutta samalla palkalla luulisin ihan hyvä kaverin eksyvän Pooliin.

Porto ei todellakaan tule olemaan mikään ylikävely Poolilta. Sitä ei edes tiedä vielä, millä rosterilla Pool tulee Porton kohtaamaan. Miljoona loukkia näissä loppuvuoden ja vuoden vaihteen ruuhkissa ja mahdolliset myynnit(lähinnä Couts ja Can) päälle, niin Poolin rosteri voi olla aivan toista kevään puolella. Ja tosiaan Realin kiinnostuksesta Salahia kohtaan on ollut juttuja, mutta tähän nyt en jaksa millään uskoa. Real olisi kuulemma huhujen mukaan tarjoamassa rahaa + Lucas Vazquezia Salahista.

Salahista puheen ollen tämän seuraava maali maksaa Poolille kuulemma La Gazzetta dello Sportin mukaan €1,5m. Eli Salahin 20 maali jengille tietää tuota summaa AS Roomalle, tämä on ollut yksi add ons -pykälistä.

Huomenna jatkuu Valju Poolin osalta. Anfieldille astelee seuraavaksi West Brom ja sehän tietää varmaa tasuria. OK, Weban vierasrekordi ei päätä huimaa(1-2-5, 4-10) ja juuri hävisivät Swansealle 1-0, mutta helvetin ikävä peli on taas tiedossa Poolille. Dösä vastassa ja oletettavasti taas yhden maalin peli, jolloin se yksi tilanne/virhe tietää maalia Weballe. Ja olisiko erikoistilanteet mitenkään mahdollinen tässä kohtaa?! Tasuriahan Weba koittaa väkisin kairata. 2010-luvulla näissä peleissä rekordi on Poolille 4-1-2 ja noista neljästä voitosta 3 on yhden maalin voittoja. Jos Pool haluaa pysyä tuossa top-4 junassa, niin Weban on kaaduttava, eikä sitä vitun tasuria voi tulla.
 

ColCbj

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC Sierre
Porto ei todellakaan tule olemaan mikään ylikävely Poolilta. Sitä ei edes tiedä vielä, millä rosterilla Pool tulee Porton kohtaamaan. Miljoona loukkia näissä loppuvuoden ja vuoden vaihteen ruuhkissa ja mahdolliset myynnit(lähinnä Couts ja Can) päälle, niin Poolin rosteri voi olla aivan toista kevään puolella. Ja tosiaan Realin kiinnostuksesta Salahia kohtaan on ollut juttuja, mutta tähän nyt en jaksa millään uskoa. Real olisi kuulemma huhujen mukaan tarjoamassa rahaa + Lucas Vazquezia Salahista.
EI varmasti tulekaan. Portosta löytyy mm. väkevä hyökkääjä Vincent Aboubakar ja taitava Yacine Brahimi. Jos ja kun nyt on mahdollista mennä pitkälle UCL:ssä, ja omistajat menevät myymään yhdenkin tärkeän palasen, niin menee lopullisesti hermot tähän touhuun. Varsinkin jos tilalle tulevat pelaajat ovat jotain Oxeja. Tuo Canin tilanne on toki erityistapaus johtuen sopimuksen loppumisesta. Mainitsemiesi loukkaantumisten vuoksi pitäisin itse mieluusti Sturren rosterissa, jos vain mahdollista kesään asti. Tämä ihan vain siksi, ettei sinne kuitenkaan osteta ketään hyödyllistä tilalle. Solanken ja Ingsin varaan en paljoa laittaisi.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Salah taitaa huilata tänään Webaa vastaan. Everton-pelin vaihdon syy on ollut takareisi. Toivottavasti ei ole paskana. Näyttää yhä selvemmältä tasurilta tämä Weba-peli.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Sieltä se pomminvarma tasuri tipahti. En edes viitsinyt katsoa peliä, kun tasuri oli etukäteen jo tiedossa. Mistään tapahtumista ja tilastoista ei ole hajua, mutta väliäkös sillä, vaikka Weba ei olisi koskenut palloon ollenkaan. Tasuri. No, muutama kymppi sillä tasurilla tuli kuitenkin tienattua. Muistakaan peleistä ei ole hajua, mutta kahteen viimeiseen peliin Pool on taas hassannut 4 pistettä, joita tarvittaisiin top-4 taistelussa. Kloppo Bayerniin ensi kaudeksi, Pool on Pool, ja sellaisena pysyy.
 

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Siellä oli hyökkäyksessä Firmino-Salah-Mane, mutta ei saatu maalia aikaan. Tolppien välissä Karius, joten mokeilla pientä kierrätystä myös Valioliigassa, ellei sitten Mignolet ole ollut muuten vain puolikuntoinen. Ings vaihdossa koko ottelun, mutta Sturridgea ei sielläkään, Solanke vaihdosta sisään. Kyllä Sturren kohdalta alkaa näyttää selvältä, kohta julkaistaan siirto muualle?

Tottenham meni tasapistein ohi neljänneksi, Burnley on samoin tasapisteissä takana kuudentena. Burnley alkaa kohta tosissaan jahtaamaan paikkaa mestareiden liigaan? Poolilla sunnuntaina reissu Bournemouthiin, jospa vieraissa taas hanat aukeaisivat.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Poolilla sunnuntaina reissu Bournemouthiin, jospa vieraissa taas hanat aukeaisivat.

Sitä oikein lämmöllä muistelee vuoden takaista kohtaamista, jota Pool johti 0-2 ja 1-3, mutta lisäajalla Cherries teki voittomaalin ja 4-3 loppulukemat.

Tällä kaudella Dean Courtilla ovat kotijoukkueen voittaneet isoista Chelski ja City, jotka ovat ainoat siellä käyneet. Molemmat maalilla, luvuin 0-1 ja 1-2. Lisäksi voitot ovat vieneet Burnley(1-2) ja suurimman kotitappion aiheuttanut Watford(0-2.)

Onhan Pool muutaman rökälevoiton vierassa ottanut tällä kaudella, mutta jotenkin vaan tuntuu, ettei mitään hassuttelua ole nyt luvassa. 3 pistettä tuosta pitäisi raapia, mutta helvetin hyvää peliä ja onnistumista sekin vaatii. Poolin tappio ei toisaalta yllättäisi ollenkaan ja tasuri vituttaa sekin.

Matip ja Moreno ovat kaiketi poissa tästäkin pelistä. Miten lie sitten Kloppon rotaation laita. Webaa vastaan siellä oli Fab Four avauksessa, mutta tulosta ei tullut. Ja Poolilla se avaus ne ratkaisevat maalit tekee, jos tekee. En meinaan edes muista koska viimeksi Poolin vaihtomies oli tuonut millään tavalla mitään uutta ratkaisuvoimaa kentälle, on se vaihdosta tullut pelimies ollut kuka tahansa.

Voiton paikka ehdottomasti, muuten jotkut Burnleyt menee ohi, mutta vittumaista iltaa odotan Poolille. Olisi aivan helvetin hauskaa olla edes joskus täysin väärässä....!
 

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Arsenal ja Chelsea voittivat eilen, ja Burnley jäi tasapeliin, joten nyt olisi tärkeää hakea kolme pistettä... ManCity on sen verran karkumatkalla, että heidän voitoillaan tai tappioilla ei taida olla Poolille (eikä monelle muullekaan top 6 -seuralle) tällä hetkellä paljon merkitystä.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Poolin avaus tänään Bournemouthin vieraana.

Migs, Gomez, Lovren, Klavan, Robbo, Hendo, Gini, Ox, Couts, Salah, Firmino

Karius, Milner, TAA, Mane, Ings, Solanke, Lallana

Mikään muu ei kelpaa kuin 3 pistettä!
 

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Selvä 4-0 voittohan sieltä irtosi, noin kaukaa takamatkalta ei Bournemouthkaan tule enää ohi... näyttää siltä, että tällä hetkellä Pool pelaa paremmin vieraissa kuin kotona. Tai ainakin tehokkaammin.
Salahille jälleen maali, jotenkin vain kiemurteli sieltä vitosen alueen nurkalta keskemmälle ilman että kukaan sai pallon pois. Ja Lovrenille osuma komealla heittäytymispuskulla, varmaan teki hyvää kaiken sen loan jälkeen mitä on saanut niskaansa.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Joo hyvä voitto kyllä, mutta se Defoen paikka, ja mahdollinen maali, olisi taas voinut tehdä pelistä aivan toisenlaisen. Lopulta kuitenkin vakuuttava voitto ja hienoa oli myös minuutut etenkin Lallanalle, mutta myös Ingsille.

Nythän Poolilla olisi hyvä paikka perjantaina parannella asemia top4 mestan suhteen Arsun vieraana. Arsu on vaan ollut hyvä kotijengi, mutta ei Poolkaan ole pelannut hassummin vieraissa. Toisaalta historia osoittaa Arsun olevan aika hyvin niskan päällä kotipeleissään Poolia vastaan. Viime kausi alkoi kyllä voitolla Emiratesilla, mutta selkeästi enemmän sieltä on tasureita ja tappioita tullut.

Arsua vastaan voi lähteä kuitenkin parhaalla kokoonpanolla, eikä rotaatio ole välttämätöntä. Sen verran on huilia Cherries -pelistä ja taas on neljä välipäivää ennen Swansea vastaan käytävää peliä Anfieldillä 28. päivä. Ja nyt rinki on melko hyvin terveenä, vaikka pakeista Matip ja Moreno(sekä Clyne) olisivatkin edelleen poissa.

Sturre on kuulemma vapaa lähtemään kevääksi lainalle. Mikäköhän on sitten Ingsin tilanne? Annetaanko minuutteja, jotta joku ottaisi lainalle, vai onko oikeasti Kloppon suunnitelmissa? Solanke siellä on kuitenkin vielä, joten mistä näistä tietää.

Huhuissa Pool olisi kutsumassa Ryan Kentiä takaisin Freiburgista, ilmeisesti vähäisten minuuttien takia. Championchipissä on kuulemma Leeds, Boro ja Fulham halukkaita saamaan kaverin lainalle.

Kohtahan se ikkuna jo aukeaakin.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Pool Arsun kaatoon Emiratesilla.

Migs, Gomez, Klavan, Lovren, Robbo, Hendo, Can, Couts, Mane, Salah, Firmino

Karius, TAA, Milner, Lallana, Gini, Ox, Solanke

Tuosta, kun Pool voiton raapasee, niin asetelmat ovat hyvät top4 juoksussa. Wanu voisi lähteä hyökkäämään ja tarjota Poolille vastaiskujen paikkoja. Sanotaan, että joku kahden maalin voitto Poolille, jos Wanu hölmöilee.
 

ColCbj

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC Sierre
Pool Arsun kaatoon Emiratesilla.

Migs, Gomez, Klavan, Lovren, Robbo, Hendo, Can, Couts, Mane, Salah, Firmino

Karius, TAA, Milner, Lallana, Gini, Ox, Solanke

Tuosta, kun Pool voiton raapasee, niin asetelmat ovat hyvät top4 juoksussa. Wanu voisi lähteä hyökkäämään ja tarjota Poolille vastaiskujen paikkoja. Sanotaan, että joku kahden maalin voitto Poolille, jos Wanu hölmöilee.
Juuri näin toivotaan. Burnley ja Spurskin pelaavat vastakkain, joten voitolla olisi todella iso merkitys. Hieno ja harvinainen perjantainen peli-ilta tulossa.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mistäköhän sitä aloittaisi. No, lähdetään sillä, että nyt kun tuo ikkuna puskee aivan väkisin päälle, niin täysi rähinä päälle vaan. Mulle on ihan sama ketä lähtee ja sattuuko joku tulemaan Pooliin. Ei Pool pääse noista hölmöistä virheistä koskaan eroon, vaikka siellä kentällä linkuttaisi aivan ketä tahansa. Valjun mestaruudesta ei tarvitse Poolissa puhua seuraavaan kymmeneen vuoteen ainakaan. Uskokaa pois. Ei ole tulossa! Top4 on Poolin mestaruus.

Arsun maaleista näin ekan ja vikan, tosin vikan vähän hätäisesti. Ekassa taas Gomez kattelee sentin päästä, kun kaveri tulee ja nikkaa pallon pussiin. Ei ollut meinaan ihan eka kerta, kun näin käy Gomezille tällä kaudella. Tässä maalissa se lähtötilanne ja keso sieltä toiselta laidalta jäi huomioimatta tarkemmin, mutta Gomezin pelaaminen sattui silmään. Nuori jätkä vielä, joten josko ajan kanssa noihin tulisi jotain muutosta. Eikä ole tarkoitus dissata Gomezia, mutta tuli vaan mieleen, että noita tilanteita Gomezilla on ollut ennenkin.

Özilin maalissa muistaakseni tultiin kävellen ja syöttelemällä Poolin puolustuksen läpi. Ihme sinällään, ettei tuon jälkeen ropissut enää enempää.

Monestikohan toi Kloppon Pool on noita pisteitä ja voittoja menettänyt johtoasemasta? Sen tiedän, että aivan liian monta kertaa ja aivan liian paljon pisteitä!

Joo. Kohti seuraavia kotitasureita...
 

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Vähän oli molemmilla maalivahdeilla saranasormien päivä, vaikkei yhtään osumaa ihan täysin heidän piikkiinsä voikaan laittaa. Yleisö varmasti tykkäsi näin maalirikkaasta ottelusta. Salahille 1+1, ja Poolille neljä pistettä Arsenalia vastaan tällä kaudella. Vielä kun saataisiin puolustus pitäväksi... ei tainnut kuitenkaan yhtään erikoistilannetta mennä omiin, kaikki maalit (koko ottelussa) pelitilanteista.
 

ferro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, NY Rangers, Liverpool, 49ers
Joulun kunniaksi unohtakaamme, että ollaan köyhiä ja kipeitä, joten alla pelkästään positiivinen puoliväliraportti kaudesta tähän mennessä:
  • Sijoituksellisesti minimitavoitteessa eli top4:ssa
  • Ainoastaan kaksi tappiota
  • Toiseksi eniten tehtyjä maaleja
  • Salah maalipörssin kärjessä
  • Salah-Coutinho-Firmino-Mane pelaa viihdyttävää jalkapalloa ja tuottaa hyviä paikkoja joka matsissa
  • Mestareiden liigassa lohkoykkösenä jatkoon (ilman tappioita), eikä arpakaan ollut pahimmasta päästä
Tästä on hyvä jatkaa!
 

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Joulun kunniaksi unohtakaamme, että ollaan köyhiä ja kipeitä, joten alla pelkästään positiivinen puoliväliraportti kaudesta tähän mennessä:
  • Sijoituksellisesti minimitavoitteessa eli top4:ssa
  • Ainoastaan kaksi tappiota
  • Toiseksi eniten tehtyjä maaleja
  • Salah maalipörssin kärjessä
  • Salah-Coutinho-Firmino-Mane pelaa viihdyttävää jalkapalloa ja tuottaa hyviä paikkoja joka matsissa
  • Mestareiden liigassa lohkoykkösenä jatkoon (ilman tappioita), eikä arpakaan ollut pahimmasta päästä
Tästä on hyvä jatkaa!

Ja jotta homma ei lähtisi liikaa mielissä laukalle. Kirjoitan pessimistisellä luonteellani pelkästään negatiivisen raportin.

- Puolustus vuotaa
- Maalivahti vuotaa
- Tammikuun siirtoikkunaan ei odotuksia
- Hendo on vain lyhyen aikaa poissa peleistä takareisivamman takia
- Koko joukkue sulaa päästettyään yhden maalin johtoasemassa
- Klopp ei reagoi pelin sisällä tilanteisiin riittävän nopeasti
- Tasureita ei saada käännettyä voitoiksi tai pikemmin voitot käännetään tasureiksi
- Mane on tällä hetkellä rasite tuolle nelikolle

No sanotaan kaiken negatiivisen jälkeen, että homma voidaan kääntää positiiviseksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös