La 9.12.2017 Ilves - Sport

  • 2 156
  • 5

Pika1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ja Liigan "Se Klassikko" on tänään taas tulilla!
Ilves ja Sport jatkaa jo aikanaan karsintasarjasta alkanutta kilvoitteluaan tänään Hakametsässä.

Kotijoukku Ilves:
Koppanen - Laakso - Ikonen
Suomi - Sandell - Meskanen
Rautiainen - Thomas - Lepaus
Ruotsalainen - Tamminen - Koivula
Valtonen

Piskula - Vainio
Parikka - Flood
Pulli - Viljanen

Lehtonen
(Helenius)

Erityishuomio viimeaikoina erittäin tehokkaana esiintyneeseen "kakkosketjuun" ja pakkipariin Pulli - Viljasen virheherkkyyteen.

Edit. Jos vaasalaiset haluatte lukea parhaan otteluennakon mitä markkinoilta löytyy niin Ilvesfoorumi.com:ista löytyy Tupsukorva35:n ennakko LA 9.12.17 | Ilves - Sport Hän on näitä tehnyt jo useita vuosia ilman kompensaatiota ja taso pysynyt kovana alusta alkaen!
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Missäs ovat Sportin kokoonpanosta Kankaanperä ja Parks? Vempassa, koirankopissa vai joko Kanki on saanut lisää pannaa?
 

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Mielenkiintoiset on Ilveksen ketjut. Aika odotetusti Koppanen siirtyy laituriksi, on kuitenkin ollut senttereistä toistaiseksi heikoin. Ykkösketju on paperilla heikoin, jopa nelonen on erittäin potentiaalinen. Huomattava on, että koko viime kauden paras ketju Rautiainen-Laakso-Koivula on täysin hajoitettu.

Ei tästä nyt oikein voi mitään muuta odottaa kuin kolmea pistettä.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ilves onnistui sitten sössimmään tämän pelin huolella. Jäähyjä otettiin typerissä tilanteissa (erilaisia huolimattomuuksia mailan käytössä), mutta isoin syy oli kyllä oman maalin edustalla ja maalivahtipelissä. Sport käytti harvat maalipaikkansa todella hyvin juuri Ilveksen surkeuden ansiosta.

Lehtosen torjunnat 3+3+0 ja silti hävitään ottelu? Vastapuolen Järvisellä torjuntoja 24. Ilves vei kiekollista peliä ja loi tilanteita ihan hyvin. Sport ei ollut kummoinen vastus, mutta tänään se riitti todella pahasti alisuorittanutta Ilvestä vastaan.

Lehtosesta ei ole liigaan ykkösmaalivahdiksi.
 

Surmanajaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ipa ja sport sopineet että jukurit pidetään viimesenä, ottelu oli ipalta karmeeta paskaa, sport ei ollut kovin häävi, mutta napsautteli parilla syötöllä aina paikan ja maalin... Tuomarit vihelteli mitä sattuu, ja Ipa antoi syytä viheltää, siinähän se sit olikin. Tomek niin sanotusti nöyryytti Karria. se tais olla sillein et ei tartte olla paras, kunhan on parempi paikallaolevista. Pisteet vaasaan, täts it, eteenpäin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös