HIFK Fotboll

  • 361 249
  • 1 713

R.P.M. 12 000

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Näin on. Tästä on hyvä lähteä rakentamaan uutta nousua. Nuorille vaan jatkosopimukset.

Vanhoista, siis iältään vanhoista, tarjoaisin jatkoa nopeasti ajateltuna vain Halmeelle ja nyt ykköseen Terävälle, sekä Sihvolalle, mutta taitaa olla edelleen liian kallis Ykkösen jätkäksi. Skele ei jatkane.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kankkunen teki päättyneellä kaudella loistavaa jälkeä niin A-junnujen kuin HIFK/2:n päävalmentajana, mutta on tämä toki aika harppaus eteenpäin. Ehdottomasti parempi vaihtoehto kuin joku kehäraakki, ei varmaan kovin kalliskaan ja parhaimmillaan tässä on Kuningas Honsu II.

Saa tosin nähdä, onko tämä kuolinisku kakkosjoukkueelle. Valmentaja meni, nuorista pelaajista kuoritaan varmasti kerma edustukseen ja valtaosa ellei kaikki konkarit eivät enää halua edes Kakkosen tasolla pelata. Ei varmasti ruusuinen kausi tulossa sinne, mutta harvoinpa nuo kakkosjoukkueet Kakkosen tasolla ovat olleet muillakaan mitään menestystarinoita. Viime kauden jengillä olisi varmaan taistellut ainakin keskikastin sijoituksista.

Olen kyllä tyytyväinen valintaan ainakin näin ensi alkuun.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Onkohan tässä hinnat nyt aivan kohdillaan:

HIFK Fotbollin kausikortit kaudelle 2018 - HIFK Fotboll

Kovin tuntuu kalliilta divarihöntsään. Tuosta, kun miettii hinta per ottelu ja kuinka paljon sitten ovelta maksaa, niin se on äkkiä 15 euroa.

Niin ja siis, jos nuo ovat joulun kampanjahintoja, niin kuinka paljon on sitten se oikea hinta.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ilmeisesti on päätetty ennemmin nyyhtää rahat niiltä, jotka joka tapauksessa (ainakin melkein) kortin ostavat, eikä rakentaa pitkäjänteisemmin uusienkin katsojien varaan. Ei tainnut Klackenin (mihin sitä nyt edes tarvitaan, kun noilla kentillä ei ole edes eroteltuja katsomoita?) kortti olla noin kallis edes liigakausilla ainakaan tarjoushintaan. Kotipelejä on siis 14, jos systeemi pysyy samana, eli reilu 11 euroa per matsi. Vaikka kuinka on ilmoituksen mukaan kampanjahinta, niin vaikea uskoa että sitä enää tuosta kehdataan nostaa.

No, kyllä se tulee hankittua ja vähintään tukimielessä kakkosjenginkin kausari - ellei sitten ole suunniteltu, että tuolla pääsee niidenkin matseihin.

Ja näemmä ensimmäinen uusi sopimus (melkein) on julkaistu:
Daniel Kollar siirtyy HIFK:hon - HIFK Fotboll

Varmaan nuortenkin sopimuksissa on ollut putoamispykäliä, kun muistaakseni ainakin Andbergillä oli sopimus viime kaudesta. Harmi, jos ei jatka, mutta ymmärrettävää kyllä, että haluaa yrittää korkeammalla kuin Ykkösessä, jos siihen mahdollisuus on.
 

Rutale

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flyers.
En jaksa alkaa kahlaamaan ketjua mutta missäs tulevan kauden kotimatsit pelataan?

Edit. Jaa,lukipas se tossa kausari linkissä. Siis bollis tai ogeli.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Hongan peleissä irtoliput maksoi 15 euroa Ykkösessä ja yleisömäärät ihan ok. Kyllä sielläkin hyviä pelejä pelataan, tasoero pääsarjaan on paljon pienempi kuin monessa muussa lajissa. Kausikortin hintoja Ykkösessä en muista enää ulkoa.

Tosin Hongan kannattajakausari on ensi kesälle Veikkausliigaan 90 euroa ja sitä myytiin Black Fridayna vielä -20%, että tuossa on aika merkitsevä ero jo.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos tuohon hintaan sisältyy myös kakkosjengin pelit, se on ihan kohtuullinen, mutta valtaosa potentiaalisista ostajista tuskin piittaa niistä juuri ollenkaan. Maallikkona luulen, että vaikka 110 euroa edustuksen kausarista ja 50 euroa kakkosjengin kausarista olisi toimivampi yhdistelmä. Kakkosjengin tyypillisiin peleihin lienee odotettavissa katsojia jotain sadan pintaan, niin ennemmin vaan halvalla mahdollisimman paljon porukkaa sisään.

Tämä jatkouutinen lämmittää mieltä:
Tuukka Andberg jatkaa HIFK:ssa - HIFK Fotboll

Ellei tule loukkaantumisia tai muuta takapakkia, niin lienee runkopelaajia ensi kaudella. Viime kaudella pelasi Kankkusen alaisuudessa kahdessa joukkueessa, niin ainakin ovat toisilleen tuttuja. Jotenkin muistelin, että Andbergillä olisi jo ollut sopimus, mutta ehkä vaihteeksi muisti petti tai sitten se oli pelkkä optio tai on ollut putoamispykälä.

Ehkä se siitä - muutama äijä vielä sisään, niin on jo täysi kentällinen kasassa... Mieluummin kuitenkin näkisin, että HIFK läjäyttäisi kerralla pöytään uskottavan rungon joukkueelle kuin tipauttelisi sopimusuutisia tipoittain.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viikon aikana on julkaistu kalustukseen kuuluvista pelaajista Hännisen ja Terävän jatkot - jätetäänköhän Jukka Halmeen jatko joululahjaksi? Tosin, Jugilla on sen verran jo ikää mittarissa, että ikonisesta asemasta huolimatta ei olisi sinänsä ihme, jos vielä haluaa yrittää liigassa, mikäli siihen tilaisuus tulee. Liigatason näytöt ovat kuitenkin olleet sen verran ailahtelevia, että ehkä muualla vieraan joukkueen seuraikoni joutuisi helposti sylkykupiksi, jos pelit ei lähde sujumaan.

Maalivahtiosasto menee (odotetusti) kokonaan uusiksi, kun Eriksson on julkaissut läksiäisviestinsä ja Maanojaa kaiketi huhuillaan Honkaan. Kollar on varmaankin Ykkösen tasolle kelpo ykkösveskari, mutta mieluusti näkisi rinnalla myös riittävän laadukkaan varamiehen.
 

enigma

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuusKi, Nikerit
Kyllähän sitä lutuuria voi vaalia myös Telian muovilla mutta ymmärrän kyllä pointin. Onhan se kolkkoa pelata alle tuhannen katsojan edessä noin suurella areenalla.
 

scholl

Jäsen
Valitettavasti tässä ei oikein tainnut olla hyviä ratkaisuja tarjolla. Ogelikin kun on skutsissa.

Töölöläisen seuran ei pidä pelata missään Ogelissa. Eiköhän Ägällekin kelpaa enemmän tapahtumia kuin vähemmän tapahtumia ja vuokrassa oltiin valmiita tulemaan vastaan. Parhaassa tapauksessa siis Ogeli oli mukana vain "kirittäjänä". Bollis oli mahdoton jo alun perin Stadikan remontin vuoksi. En tajua edes miksi jotkut siitä puhuivat.

Asia, joka minua vituttaa on se hiton KLACKEN. Pohjoispäätyyn ei paista ikinä aurinko ja tyhjä itäkatsomo näyttää pääkatsomosta sekä mahdollisessa tv-/videokuvassa todella urpolta. Olisin lopettanut lippujen myynnin päätyyn ja laittanut porukan siihen itäkatsomoon. Kingit sinne itäkatsomon pohjoispäätyyn ja muut halukkaat sitten muualle. Se lutuuri on mulle toissijaista ja tärkeintä puolestaan se, miten on mahdollista saada aikaan liikevaihtoa.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
ja vuokrassa oltiin valmiita tulemaan vastaan.
Toivottavasti tästä on sitten myös faktaa jollain viivan alla, eikä vaan laskelmia ja mediatiloja ja muuta kauniissa puheissa ja odotuksissa paperilla.

Miksi muuten tosiaan tuolla ei kuvata pääkatsomoa kohden, jota on muissa paikkakunnissa tehty? Näyttäähän se vähän aneemiselle tuolla tavalla tyhjää katsomoa vasten. Karsinnassa mentiin sitten taas jostain syystä toiselta puolen.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Toivottavasti tästä on sitten myös faktaa jollain viivan alla, eikä vaan laskelmia ja mediatiloja ja muuta kauniissa puheissa ja odotuksissa paperilla.

Se on juuri tämä. Ihan naurettavaa paskaa tuo, että Ogeli on jossain liian kaukana. Ei ole, stadilaisjuntitkin voi katsoa Reittiopasta tai olla rikas ja mennä taksilla sen muutaman kilometrin.

Karmea kausi edessä. Miten tuo Ykkösen televisiointi mahtaa nyt mennä. Etäkannattaja ei osta tuolla hinnalla kausikorttia edes kannatuksen vuoksi. Jostain telkkaripaketista maksetaan, jos johonkin sisältyy.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Miksi muuten tosiaan tuolla ei kuvata pääkatsomoa kohden, jota on muissa paikkakunnissa tehty? Näyttäähän se vähän aneemiselle tuolla tavalla tyhjää katsomoa vasten. Karsinnassa mentiin sitten taas jostain syystä toiselta puolen.
Varmaan suurin syy on se suurin piirtein koko kentän pituinen animoitu mainosbanneri - sitä olisi paha sijoittaa vaihtopenkkien puolelle. Lisäksi etenkin arkipelien aikaan aurinko saattaa olla aika häiritsevällä korkeudella ja suoraan kamerassa tuolta puolelta kuvatessa. Ainakin muistan joskus katsoneeni jotain naisten maaottelua, jota kuvattiin pääkatsomoa kohti ja aurinko oli pahasti silmissä.

Miten tuo Ykkösen televisiointi mahtaa nyt mennä.
Ainakin viime kaudella meni Elisa Viihteen kautta - pitää varmaan selvittää, löytyykö joku paketti, minkä viitsisi ottaa - tosin, kun Ruutu varmaan poistuu tilauksistani Liigan poistumisen ja HIFK:ttoman Veikkausliigan myötä, niin kaipa ne säästetyt pennoset voi laittaa tuohon.

Ei kyllä ole taloudellisessa mielessä etenkään kovin suurta luottoa ensi kauteen. Kausikorttihinnoittelulla kyllä varmasti myydään kortit edelleen niille, jotka sen ostaisivat melkein joka tapauksessa, mutta satunnaisesti matseissa käyviä, tukimielessä kortin ostavia varmasti poistuu. Lisäksi vielä kakkosjengin pyörittäminen siihen päälle. No, A-junnujen ja HIFK/2:n yhteensulautuminen sikäli auttaa, että eiköhän A-junnuille kertynyt matkakilometrejä saman verran ellei enemmän kuin tulevalla kaudella HIFK/2:lle ja niillä ei ollut lipputuloja penniäkään.

Kakkosjengille tietysti tarvitsee järjestää ottelutapahtumat ja yleisömäärät lienevät vaatimattomat. Mitä tänään tuli Urheilutalolla puhuttua tulevasta kaudesta käsittääkseni asioista perillä olevien kanssa, HIFK/2 pelaisi kotimatsinsa edelleen Talissa. Varmaan pelit, joissa on vähintään kolminumeroinen yleisömäärä, on harvassa.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Lisäksi etenkin arkipelien aikaan aurinko saattaa olla aika häiritsevällä korkeudella ja suoraan kamerassa tuolta puolelta kuvatessa. Ainakin muistan joskus katsoneeni jotain naisten maaottelua, jota kuvattiin pääkatsomoa kohti ja aurinko oli pahasti silmissä.

Tämä on asia mitä asiakas ei välttämättä tajua. Pohjola on vaikea paikka ulkoilmakonserteille keskikesän aikaan, kun se aurinko siellä vain paistaa ja ulkomaalainen rokkipändi haluaisi pitää valoshownsa.

Maapallo on tässä muutaman miljardin vuoden pyörinyt ja aurinko tulee samasta suunnasta jatkossakin muutaman miljardin vielä lisää. Se pitää ottaa huomioon, kun siellä töissä pyöritään palavereissa.
 

McBean

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Noutajat, Scarborough FC
Ainakin viime kaudella meni Elisa Viihteen kautta - pitää varmaan selvittää, löytyykö joku paketti, minkä viitsisi ottaa - tosin, kun Ruutu varmaan poistuu tilauksistani Liigan poistumisen ja HIFK:ttoman Veikkausliigan myötä, niin kaipa ne säästetyt pennoset voi laittaa tuohon.

Lisäksi käsittääkseni Ykkönen näkyi netitse Fanseatin kautta. Nyt en löytänyt ainakaan vielä mainintaa sivuilta tulevasta kaudesta.

Tosin saa nähdä tarkoittaako Sanoma Median ryhtyminen Palloliiton pääyhteistyökumppaniksi Ykkösen pelien siirtymistä Ruutuun/ISTV:lle. Uutisessa mainitaan ylimalkaisesti "jalkaplloaiheisen sisällön kasvavan merkittävästi" ja mainitaan Suomen Cupin esittäminen.
 
Viimeksi muokattu:

scholl

Jäsen
Miksi muuten tosiaan tuolla ei kuvata pääkatsomoa kohden, jota on muissa paikkakunnissa tehty? Näyttäähän se vähän aneemiselle tuolla tavalla tyhjää katsomoa vasten. Karsinnassa mentiin sitten taas jostain syystä toiselta puolen.

Itäkatsomo on todella matala. On paljon helpompi kuvata yläkatsomon tasanteelta. Kun kuvataan korkeammalta, peli näyttää paremmalta. Jossain maakuntakentillähän on jouduttu tuomaan jotkut hiton nostolavat, mistä kuvata, kun katsomo on ollut liian matala. Lisäksi tosiaan se, että itäkatsomosta kuvattuna olisi vasta-aurinko.

Minusta kuvaaminen ei ole mikään keskustelu, mitä pitää käydä, vaan se, miksei katsojat saa istua aurinkokatsomossa. Jos on hyviä kelejä, niin niistä mennään nauttimaan. Suomessa ei muutenkaan aurinko paistaa 365 päivää vuodessa, joten jos se paistaa, on lapsellista, että joutuu istua varjossa. Se verottaa yleisöä paljon.

Se on juuri tämä. Ihan naurettavaa paskaa tuo, että Ogeli on jossain liian kaukana. Ei ole, stadilaisjuntitkin voi katsoa Reittiopasta tai olla rikas ja mennä taksilla sen muutaman kilometrin.

ei sillä ole kilometrien kanssa mitään tekemistä. Se on maaseutua ja sillä sipuli. HIFK on stadilainen ja nimen omaan töölöläinen seura. Landella pelataan vierasottelut! Vaikka sinne olisi kilometri matkaa, niin se on silti landea.
 

Jude

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Roosters U13
miksei katsojat saa istua aurinkokatsomossa
Aurinkokatsomon avaaminen vaatii henkilökuntaa, joka maksaa rahaa, jota HIFK:lla ei ole. Kaikki palvelut ovat pääkatsomossa, joten siksi se on auki.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös