Junnuista KalPan liigapelaajiksi

  • 131 655
  • 201

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Pystyykö kukaan valottamaan minkälainen pelaaja Niko Mikkonen on? Varatiin St. Louis Blues #127 pickinä 5 kierroksella.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Pystyykö kukaan valottamaan minkälainen pelaaja Niko Mikkonen on? Varatiin St. Louis Blues #127 pickinä 5 kierroksella.
Ensinäkin miehen nimi on niko Mikkola
Vähän on ukosta tietoa kun ei montaa peliä KalPassa vielä pelannut. Hokissa pelasi jo kuitenkin viime kaudella isoja minuutteja.

Tulevalla kaudella yksi kahdeksasta KalPa-puolustajasta. Kokoa löytyy mutta vielä toki raakile. Uskon jo ensi kaudella olevan paljon vahvempi. Sen mitä miehen otteita näki niin ei kaihda kamppailuja ja lähtee kyllä iloisesti hyökkäykseenkin mukaan. Alla lyhyt kuvaus pelaajakortin muodossa

KalPa Hockey Oy - joukkue - Niko Mikkola
 

Uncle Ben

Jäsen
Jonne Tammela varattiin sitten suurin piirtein odotetusti, mieluummin ehkä jopa hyvissä ajoin kuin myöhään. Niko Mikkolan varaus kuitenkin hyvin pian Tammelan jälkeen oli ainakin mulle hienoinen yllätys. Jos vaikkapa ajattelee, että suomalaisista puolustajista ennen häntä varattiin vain Vili Saarijärvi ja vasta Mikkolan jälkeen tulivat Veeti Vainio, Joni Tuulola, Markus Nutivaara ja Sami Niku.

Pystyykö kukaan valottamaan minkälainen pelaaja Niko Mikkonen on? Varatiin St. Louis Blues #127 pickinä 5 kierroksella.

Täytyy sanoa, että itsekään en ole erityinen asiantuntija Mikkolan tapauksessa, mutta tällaiseen tarinaan satuin törmäämään tuolla jossakin: Blues Select Niko Mikkola At 127th Overall - St. Louis Game Time

Ilmeisesti siis ihan pituuttakin on tullut vielä viime aikoina lisää. Kun Mikkola siirtyi kevättalvella lainalle Hokin riveihin, Jari Laukkanen luonnehti häntä Hokin sivuilla isokokoiseksi ja hyvin liikkuvaksi yleispuolustajaksi. Kuvaus lienee ihan oikea.
 

JuhaZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, huuhkajat ja mitä näitä nyt on...
Itse ainakin hieman hämmästyin, kun kuulin Niko Mikkolan varausnumeron. Esimerkiksi Vainion ja Tuulolan jääminen taakse oli itselleni pienoinen yllätys. Aika kova nousu Mikkolalta kuitenkin on ollut, kun viime vuonna tähän aikaan kaveri ei ollut vielä pelannut yhtään peliä edes Nuorten SM-liigassa ja kaksi vuotta sitten 12 pelissä B-nuorissa tuli kiikaritehot.

Yksi suuri syy Mikkolan varaukseen on luonnollisesti koko. Siihen kun lisätään vielä suhteellisen hyvä luistelu, on ennusmerkit jo kohtuulliset. Pelkästään tilastoja katselemalla voi päätellä, että Mikkola on mennyt kiekollisessa pelissä isoin askelin eteenpäin.

Junnuissa Mikkola on usein tehnyt coast to coast-liikkeitä, vaikka taitotaso kiekollisena on korkeintaan keskinkertainen. Isokokoisena kuitenkin kun saa jalat liikkeelle, on monilla vaikea pysyä perässä. Mitenkään nopeaksi pelaajaksi Mikkolaa ei voi kuitenkaan luonnehtia.

Enemmän lasken Mikkolan kuitenkin peruspuolustajan kategoriaan, jonka ensisijainen tehtävä ei ole pisteiden teossa. Toivottavasti ei kuitenkaan "tyydy" siihen, vaan jaksaa kehittää kiekollisia taitoja jatkuvasti. Kaksinkamppailuihin tarvitaan myös terävyyttä, räjähtävyyttä ja voimaakin.

Ihan rajatonta potentiaalia en Mikkolassa näe, mutta toisaalta parin edellisvuoden kehityskäyrä on ollut jyrkästi ylöspäin. Tulevalla kaudella ehdottomasti miesten pelejä alle ja niitä on varmasti tarjolla myös KalPan paidassa, kun pelaajarinki on todella kapea.

Jos vielä ajatellaan Pohjois-Amerikan kaukaloita, niin periaatteessa homma voisi toimia siellä isoa kaukaloa paremmin. Esimerkiksi ulottuvuus Mikkolalla on erittäin suuri, joten pienessä kaukalossa vastustajilla on vähemmän tilaa Mikkolaa vastaan. Kamppailuvoima kuntoon ja kuuluisat helpot syötöt omille. Paljon samaa kuin Petteri Lindbohmissa.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori

Uncle Ben

Jäsen

Ruuskanen ei sitten kuitenkaan tuossa pelissä saanut tilastoihin sekuntiakaan peliaikaa, joten varsinainen debyytti jäällä on vielä tekemättä. Sen sijaan Otto Leskinen ja Aleksi Hämäläinen pääsivät, tai ehkä paremminkin tilanteen pakosta joutuivat, jäälle edellisessä TPS –pelissä.

Junnuissa Leskinen on pelannut alkukauden yli piste per peli tahtia, hänestä lienee kyllä jatkossa iloa myös miesten tasolla. Jos liigapelejä ajattelee, niin kehitettävää lienee lähinnä juuri tuossa oman pään puolustuspelaamisessa. Näinhän tilanne tietysti usein muutenkin nuorten pelaajien kohdalla on.
 

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Nuutisen Mikosta ei kovin monessa ketjussa ole kirjoiteltu. Ehkä tämä on oikea paikka kehua oman juniorin alkutaivalta liigassa. Sopivaa roolia on haettu ykkösen ja nelosen ääripäistä ja vähän välimaastosta. Asenne ilahduttaa, ainakin parilta syksyltä jäänyt mieleen. Eihän se hyvä ole mutta hmv-ketjun innoittamana, vähimmästä päästä hmv. Sitä taistelua ei näe txttv aplikaatioista, eikä varhaisjakelun savonsanomista. Mutta pirun mukava sitä on paikan päällä katsoa.
 

Uncle Ben

Jäsen
Eetu Luostarinen täytyy kyllä nostaa esille tältä osastolta. Juuri nyt hän ei ole KalPan edustusjoukkueen kokoonpanossa, koska terveystilanne on varsin hyvä, mutta tässä aikaisemmin hän oli paikkaamassa loukkaantumisia ja teki sen mielestäni varsin hyvin. Hyvin siihen nähden, että keskushyökkääjän tontti on usein monelle nuorelle pelaajalle aika haasteellinen rasti aikuisten tasolla, hyvin myös siihen nähden, että vielä viime kaudella hän pelasi B-junioreissa ja nyt siis nousi edustuksen kokoonpanoon esimerkiksi A-junnuissa pisteitä takoneen Tatu Kokkolan ohi.

Itse näkisin Luostarisessa hiukan tuollaista Jarkko Malisen tyylistä pelaajaa, ei välttämättä ihan maaginen kiekkovirtuoosi, mutta kohtalaisen kookas ja luotettava kahden suunnan sentteri, jolta voi kuitenkin odottaa myös jonkinmoisia hyökkäystehoja. Hyvä, että jatkosopimus on nyt tehty, toivottavasti kehitys jatkuu!
 

Uncle Ben

Jäsen
Jos tossa edellä aikanaan ihmeteltiin Niko Mikkolan aikaista varausnumeroa jo viidennellä kierroksella, niin kyllä kai Eetu Luostarisen varaus tän kesän draftissa jo toisella kierroksella, numerolla 42, on vielä suurempi ihmetys. Vuosi sitten Luostarinen ei ollut pelannut vielä edes Nuorten liigaa, aivan vastaava tilanne kuin Niko Mikkolalla aikanaan.

Itse tossa edellä vertasin Luostarista Jarkko Maliseen, mutta ilmeisesti vertailukohdiksi pitää lähteä hakemaan Malista kovempia nimiä..

Luostarisen mietteitä ennen varaustilaisuuden alkua:
Haastattelu Chicagosta: Eetu Luostarinen | KalPa

Ja varauksen jälkeen:
KalPa-juniori kakkoskierroksen yllättäjä: ”Kauden alla ei voinut kuvitella edes tulevansa varatuksi” | Yle Urheilu | yle.fi

Carolinan sivuilla juttua heidän varauksistaan:
2017 NHL Draft: Pick-by-Pick

Luostarisen kohdalta tuolta löytyy tällaista tarinaa.

2nd Round, No. 42: Eetu Luostarinen, C, Kalpa (Finland)

MacDonald's take: "He's got size and skill. He can skate and shoot the puck. At this stage of his development, he's playing with the men there. It can only enhance his game and make him a better player as he goes forward. We're pretty excited about this guy."

Francis' take: "He's a little bit of a dark horse or sleeper, but Joni Pitkanen and Robert Kron felt real strong that this is a guy who has strong upside."

Luostarinen on familiarity with the Canes roster: "I know Teravainen and Sebastian Aho. They're great players, so I'm happy to be with them."

Luostarinen on his game: "I like to play with the puck a lot and share the puck. I'm a playmaker."

Luostarinen on who he models his game after: "I like watching Pavel Datsyuk play. He's so smart and does great things with the puck."

Luostarinen on what's next: "Hard work."
 

Uncle Ben

Jäsen
Puolustaja Saku Vesterinen pelaa toista kauttaan Charlottetown Islandersin riveissä QMJHL-sarjaa. Vesterinen on tällä hetkellä varsin mainiossa pistevauhdissa, 19 peliä ovat tuottaneet yhtä monta pistettä (3+16). Tuolla noteerauksella hän on joukkueensa paras pistemies, hyökkääjätkin mukaan lukien. Koko sarjan puolustajien pistepörssissä Vesterinen on tällä hetkellä sijalla kymmenen, mutta kaikki edellä olevat ovat pelanneet enemmän pelejä.

Saa nähdä urkeneeko ura Pohjois-Amerikassa ammattilaiseksi asti. Jos näin ei kävisi, niin toivottavasti ura urkenisi aikanaan taas KalPan paidassa.
 

Kalakukko

Jäsen
Nuorista puolustajista puheenollen: A-nuorten joukkueen maajoukkuepuolustaja Kim Nousiaisella ei ole vielä(kään) sopimusta liigajoukkueen kanssa. Pitääkö olla huolissaan?
 

Uncle Ben

Jäsen
Kim Nousiainen on esiintynyt edukseen kotoisessa nuorten liigassa. Vasta hiljattain 17 vuotta täyttänyt kaveri on tällä hetkellä KalPan A-junnujen tehokkain pakki ja hänestä on esitetty joitakin ihan lupaavia arvioita.

Kim Nousiainen | FinnProspects.com

Juha Koljonen Twitterissä: "Hyvin luisteleva ja taitava Kim Nousiainen on #KalPa´n seuraava huippupakki. KalPan A:n nuorin, mutta paras puolustaja. #asmliiga´ssa 27 pel… https://t.co/cSfEDw7tVn"

Toivottavasti tie vie KalPassa edustusmiehistöön saakka.
 

Spuddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, littipeukku IPK:lle, KuPS
Knuutinen ilmeisesti loukkaantunut kun tällä kaudella tullut EP: mukaan vain 8 ottelua nuorissa?
 

JuhaZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, huuhkajat ja mitä näitä nyt on...
Laitetaanpas piiitkästä aikaa päivitystä KalPan junioripelaajien tilanteeseen. Mukana muutamia poimintoja eri ikäryhmistä.

Maalivahdit

Elmeri Metsävainio (1998) torjui nuoret mestareiksi ja pelasi pudotuspeleissä kaikki pelit. Pidin Metsävainiota aika keskinkertaisena maalivahtina Nuorten SM-liigaankin, mutta veti kyllä erinomaiset pleijarit. Riittäisikö ensi kaudella Mestikseen…?

Eikka Kokkonen (2002) nousi kauden aikana B-junnujen ykkösvahdiksi ohi pari vuotta vanhempien. Teknisesti erittäin hyvä ja nopea maalivahti. Näkemissäni peleissä myös erittäin luotettava ja tasaisesti suorittava maalivahti. Ei päästä helppoja maaleja juurikaan. Toivottavasti pituuskasvua tulee vielä jonkun verran. Joka tapauksessa paljon potentiaalia.

Muista KalPan junnumaalivahdeista voi myös huomioida C-ikäiset Juha Jatkolan (2002) ja Jami Pasasen (2003). Jokipojista KalPan sopimuspelaajaksi vuosi sitten tullut isokokoinen Arttu Ruotsalainen (2000) pelasi melko vähän, eikä erityisemmin vakuuttanut. Sopimus jatkuu ensi kaudella ja paikka A:ssa pitäisi ottaa.

Puolustajat

Jos nyt aloitetaan Toivo Pennasesta (1997), joka siis kokosi nuorten pudotuspeleissä loistavat tehopisteet (13, 4+8=12). On isokokoinen ja laukaus on hyvä, mutta muuten ei meikäläistä ihan vakuuta. Urheilullisuutta tarvitsisi lisää ja sitä kautta otteisiin terävyyttä. En usko, että auttaa KalPan liigajoukkueetta ensi kaudella millään tavalla. Ilomielin olen tässä asiassa väärässä.

Joona Riekkinen (1999) pelasi yhden liigapelin, mutta muuten meni kausi nuorissa. Aika lailla yleispuolustaja, jolla ei suurempia vahvuuksia tai heikkouksia. En usko Riekkisenkään ottavan ensi kaudella vielä isoa steppiä liigakaukaloihin, mutta jonkinlaista potentiaalia on pitemmällä tähtäimellä. Ei mikään varma kortti kuitenkaan.

Sen sijaan Kim Nousiainen (2000) on varma kortti. Todella sulavasti joka suuntaan luisteleva puolustaja, jonka vahvuudet on kiekollisessa pelissä. Syöttötaito myös erinomaisen hyvä. Tekee silloin tällöin kiekolla virheitä, kun jää turhan paljon kikkailemaan, mutta kokonaisuus todella paljon plussalla. Vaikka fysiikka on vielä luonnollisesti työn alla, niin voi murtautua liigajäille yllättävänkin nopeasti, koska pelitaitoa löytyy.

Muista KalPan junnupakeista voisi mainita nuorissa pelanneen Topi Pirskasen (1999), JYPistä tulleen B-junnujen luottopakki Topias Rannan (2000) ja C-ikäisen Topi Heiskasen (2002).
 

JuhaZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, huuhkajat ja mitä näitä nyt on...
Hyökkääjät

Tartutaan nyt ensimmäisenä Tatu Kokkolaan (1997), joka tosin pelasi koko kauden IPK:ssa. On luotettava ja suht monipuolinen sentteri ja olin yllättynyt, miten hyvin poika pärjäsi Mestiksessä. En edelleenkään usko, että olisi vielä ensi kaudella apua KalPan liigajoukkueelle, mutta mikäli kehitys jatkuu, kenties parin vuoden päästä voisi aika olla.

Mikko Juusola (1998) ja Juuso Könönen (1998) pelasivat jo muutaman liigapelin ja taisivat molemmat myös avausmaalit tehdä. Eivät mitään kovimpia lupauksia ole kumpainenkaan, mutta pystynevät paikkaamaan loukkaantumisia. Juusola on nopea ja suht hyvä maalintekijä, mutta fysiikkaa tarvitsee kehittää, jotta vakipaikka Liigasta voisi olla mahdollinen. Könönen ei loista juuri millään osa-alueella, mutta asenne ja yritys on yleensä esimerkillinen. Jos IPK:n yhteistyöpelaajia miettii, niin molemmat ovat hyvin mahdollisia. Mielestäni tasoltaan hyvin verrannollisia viime kauden Kokkolaan.

Aleksi Klemetti (1999) on jo monille tuttu. Noussut näistä Kainuun pojista selvästi parhaaksi ja teki nuorissa todella vahvaa jälkeä. Verrokkipelaajaksi Liigasta voisi ottaa Iikka Kangasniemen. Todella pienikokoinen, mutta sulava luistelija ja taitava mailankäsittelijä. Pitkällä aikavälillä voi olla tehokaskin liigapelaaja tai sitten jäädä enemmän tonikallelaksi. Mielenkiintoista olisi nähdä Klemetiltä jo ensi kaudella useampia liigapelejä, mutta se paikka on ansaittava.

Severi Immonen (2000) pelasi koko kauden nuorissa ja kehittyi mielestäni erittäin hyvin. On luotettava ja monipuolinen sentteri ja pelasi niin yli- kuin alivoimaakin, vaikka vielä B-ikäinen. Muistuttaa aika paljon Saku Kinnusta, toivottavasti urakehitys on hieman parempi. Valittiin 18-vuotiaiden MM-leirille, ja paikka lopulliseen joukkueeseen on otettavissa alempiin ketjuihin.

Pekka Suhonen (2000) pelasi niin A:ssa kuin B:ssäkin tällä kaudella. Tarvitsee kiekolliseen peliin vielä lisää, mutta on edelleen jonkinlainen aihio voimahyökkääjäksi. Ensi kaudella todennäköisesti jo nuorten kantavia voimia. Valittiin myös 18-vuotiaiden leirille, mutta tuskin pääsee joukkueeseen.

Leevi Aaltosesta (2001) on varmaan puhuttu eniten. Hirveitä tehoja junnuissa takoneen hyökkääjän kausi oli monille ehkä pettymys, mutta täytyy kuitenkin muistaa pojan ikä. Mielestäni Aaltonenkin otti isoja steppejä kauden aikana erityisesti fyysisessä pelissä. Edelleen se on suurin heikkous, mutta sitä ehtii kehittää vaikka kuinka paljon. Luisteluhan Aaltosella on räjähtävää ja muutoinkin esimerkillistä. Kaiken kaikkiaan edelleen huippulupaus, jonka liigadebyytti voi tulla ensi vuonna. Hyvin mielenkiintoista on seurata myös Aaltosen ensi kautta. Jos meinaa huippulupaus kategoriassa pysyä, täytyisi tulosta takoa nuorissa jo paljon.

Mainitaan nuoremmista vielä maajoukkueessa esiintynyt Veikka Hahl (2002), joka nousi kauden mittaan C:stä B-junnuihin ja pelasi sielläkin hyökkäävässä roolissa oikein hyvin. On myös erittäin hyvin luisteleva ja nopea pelaaja.

Nuorin Tammela, Jeremi (2003), on ehdottomasti maininnan arvoinen. Myös hyvä luistimilla ja kiekollisesti taitava sentteri. Alkukauden loukkaantumisista huolimatta oli C-junnuissa aika lailla selvästi paras pelaaja ja tuntui, että oli monin paikoin mukana about puolissa joukkueen maaleista.

Myös toinen 2003 syntynyt hyökkääjä Lauri Kinnunen on otettava seurantaan. C-junnut selvittivät hienosti tiensä 10 joukkueen SM-sarjaan, mutta siellä kyyti oli kevätpuolella aika kylmää, joten pelaajien tehotkaan eivät kovin korkeille nousseet.

Muista KalPan junnuhyökkääjistä voi vielä mainita B-junnujen ykkössentteri, myös JYPistä tulleen Aleksi Käyrän (2001) ja ketjun laitahyökkääjä Benjamin Korhosen (2001).

Kaikkinensa useampia lahjakkaita pelaajia KalPan eri ikäryhmissä pelaa, joten suht hyvin mylly jauhaa. Pelaajien kehittyminen on usein todella vaikea arvata. Esimerkiksi Eetu Luostarinen nousi aika lailla kaikkien tutkien alta luottopelaajaksi Liigaan. Jos pitäisi laittaa lupaukset järjestykseen korkeimman potentiaalin perusteella, niin minun järjestys voisi olla vaikka:

1) Leevi Aaltonen
2) Kim Nousiainen
3) Jeremi Tammela
4) Eikka Kokkonen
5) Severi Immonen
 

Uncle Ben

Jäsen
Tartutaan nyt ensimmäisenä Tatu Kokkolaan (1997), joka tosin pelasi koko kauden IPK:ssa. On luotettava ja suht monipuolinen sentteri ja olin yllättynyt, miten hyvin poika pärjäsi Mestiksessä. En edelleenkään usko, että olisi vielä ensi kaudella apua KalPan liigajoukkueelle, mutta mikäli kehitys jatkuu, kenties parin vuoden päästä voisi aika olla.

Ilmeisesti KalPan puolellakaan ei vielä nähty Tatu Kokkolasta olevan apua liigajoukkueelle, tai sitten Kokkola vain itse katsoi paremmaksi pelata vielä ainakin yksi kausi Mestistä. Iisalmen sijaan hän kuitenkin suuntaa Joensuuhun.

Jokipoikien kauden 2018-2019 Mestis-joukkueen runko on valmistunut. | Jokipojat
 

Uncle Ben

Jäsen
Näiltäkin osin taannoiset arviot taitavat osua melko lähelle..
Elmeri Metsävainio (1998) torjui nuoret mestareiksi ja pelasi pudotuspeleissä kaikki pelit. Pidin Metsävainiota aika keskinkertaisena maalivahtina Nuorten SM-liigaankin, mutta veti kyllä erinomaiset pleijarit. Riittäisikö ensi kaudella Mestikseen…?

Metsävainio suuntasi sittemmin nimenomaan Mestikseen, IPK:n leipiin.

IPK kiinnitti lahjakkaan maalivahdin riveihinsä | Iisalmen Peli-Karhut Ry

Jos nyt aloitetaan Toivo Pennasesta (1997), joka siis kokosi nuorten pudotuspeleissä loistavat tehopisteet (13, 4+8=12). On isokokoinen ja laukaus on hyvä, mutta muuten ei meikäläistä ihan vakuuta. Urheilullisuutta tarvitsisi lisää ja sitä kautta otteisiin terävyyttä. En usko, että auttaa KalPan liigajoukkueetta ensi kaudella millään tavalla. Ilomielin olen tässä asiassa väärässä.

Oikeassa olet ainakin siltä osin, että KalPan liigajoukkuetta Pennanen ei ole auttamassa, saa sitten nähdä auttaako Sportin vastaavaa. Hänellä siis suuntana Vaasa.

Sportille kaksi lupausta ja mentaalivalmentaja | Vaasan Sport
 

Uncle Ben

Jäsen
Nämä nuoret herrat voisi tietysti mainita myös tuolla ketjussa, jossa puhutaan kauden 2019-2020 joukkueen rakentamisesta, mutta todennäköisesti tämän porukan panos edustusjoukkueen riveissä vielä ensi kaudella on pieni. Laitetaan siis tänne. KalPa on siis tehnyt sopimuksia kaiken kaikkiaan kahdeksan nuoren pelaajan kanssa. Rasmus Kuiri ja Atte Lehikoinen siirtyvät KalPaan Jokipojista.

KalPa kiinnitti kahdeksan tulevaisuuden nimeä

Näistä pelaajista siis kysymys - linkit Elite Prospects sivuille.

Benjamin Korhonen
Rasmus Kuiri
Atte Lehikoinen
Severi Immonen
Pekka Suhonen
Veikka Hahl
Juha Jatkola
Eikka Kokkonen
 

Kuuhinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Winnipeg Jets
Laitetaanpas uutinen tänne, kun en parempaa sijaintia keksi. Eli Karri Kapanen siirtyy KooKoon völjyyn 2+1 vuotisella sopimuksella. Kolme edellistä kautta KalPan junnuissa, viime kausi ei mennyt ainakaan pisteiden valossa A-junnuissa samalla teholla kuin nuorempien ikäluokkien sarjoissa. Ehkä maisemanvaihdos piristää.

Jos kuuluu ennemmin KalPasta ponnistaneet/pudonneet -ketjuun, saa siirtää. En vain tiennyt oliko KK:lla aiemmin sopimusta ukkojen joukkueen vaiko junnujoukkueen kanssa.

Alla linkki KooKoon uutiseen sekä nuorukaisen EliteProspects-sivulle.

Friberg KooKoohon – kolmelle nuorelle sopimukset
Karri Kapanen at eliteprospects.com
 

SSMiika

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, jalkapallossa MP
Ihme, että Kapanen päästetään seurasta pois (nimen takia). Ehkä hyvä herätyksen ja kehittymisen paikka ja sitten valmiimpia on etuosto-oikeus nimen takia. Kaikkea hyvää kehitykselle! Rightin pelaaja kuitenkin nyt ja tulevaisuudessa...
 

Uncle Ben

Jäsen
NHL:n varaustilaisuus on taas käsillä. KalPasta Leevi Aaltosen voinee olettaa varauksen saavan, mahdollisesti myös Kim Nousiainen varataan. FinnProspects sivusto on listannut suomalaisia lupauksia. Heidän arvionsa mukaan Aaltosen varaus voitaisiin nähdä kolmannella tai neljännellä kierroksella ja Nousiaisen sitten myöhemmin viidennellä tai kuudennella kierroksella.

Prospects Ranking Final 2018-19 | FinnProspects.com

Saas nähdä miten todellisuudessa käy.
 

KiekkoMes

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings, KuPS
Immonen ja Aaltonen tänään Ruotsin kaadossa U20 leijonissa. Immonen 2+0, Aaltonen 0+3 molemmat 1kentässä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös