Ti 5.12.2017 KalPa - HPK

  • 1 796
  • 8

Mazoo78

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Niiralan montussakin mennään tänään.

Osaako KalPa jatkaa lentoaan? Putket katkee aina joskus, onko se sitten HPK:n homma katkaista?
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Voittoa numero 9 peräkkäin haetaan. Hovinen maalissa. Tuleeko viides nolla kuuteen peliin? Tuskin sillä matsi päättyy 5-1.

1 kysymys Kerholaisille: Mikä Kerhon pelissä oikein tällä kaudella mättää? Pidin teikäläisiä ihan selvänä TOP8 joukkueena. Toki sinne on vieläkin täydet mahdollisuuden, mutta pisteitä olisi suotavaa kerätä pikapikaa.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
1 kysymys Kerholaisille: Mikä Kerhon pelissä oikein tällä kaudella mättää?.

Kaikki.

Valmennus, suurin osa pelaajista. Usein on kato kahden kerroksen väkeä pelaajissa, Pendon mukaan. No, ylemmässä kastissa ovat olleet oikeastaan vain Vesalainen, Tuulola, Turune, Palve ja veskarit. Pendo kehitti niin ylivoimaisen tavan pelata lätkää, ettei se osaa edes opettaa sitä pelaajille. Siltä pohjalta.

Tänään KalPan juhlat kuitenkin loppuu. Varsinainen 2-2 ja Kerho vie jatkiksella. VM:n tekijänä J.Lindgren

E. Hidas kännyllä näpyttelijä
 

Ralph

Jäsen
HPK on ihan surkea, mutta jonkun pitää KalPankin kupla puhkaista. Larmi nollaa ja KalPa-fanit vikisee, että oli kauden huonoin peli KalPalta. Päättyy siis 2-0, ekan tekee Paajanen ja toisen tyhjiin Nikkilä.
 

Spuddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, littipeukku IPK:lle, KuPS
Perkele, HPK voittaa tän vielä 7-4. Saa ottaa talteen.

Ei voittanu. Eikä voittanu edes 0-2.

Ihmeellisesti tuomarilinja on lipsunut alkukaudesta. Jäähyjä olisi voinut jakaa estämisestä ja kampituksista puolin ja toisin. Nyt mentiin näin ja linja oli molemmille joukkueille about sama, mutta olisi kiva jos liigalla olisi se joku yhteinen linja myös otteluiden välillä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös