MÖRKÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

Olipa loistava riisto ja avaus Kivistöltä!

Cobol

Suomalainen jääkiekko
Johan kääntyi. En sanoisi, että ansaitsemattomasti. Toinen erä ihan kohtuulista Jokeri tekemistä.

Giroux

Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Joensuun töhöily hyökkäysalueella pelastettiin sitten vastustajan pienoisella loikalla.

E: Rissanen ja perinteinen susikäsi.

Micqou

Jokerit, Avs, Mikko Rantanen, (HPK)
Sanoisin, että edellisessä pelissä SKA:n voittomaalia edelsi huomattavasti räikeämpi sukellus, mutta silloin ylläri pylläri saatiin vain jokerimies boksiin ja SKA 5-3 ylivoimalle

Matza187

Väittäisin, että suurin syy miksi tänään tuosta tilanteesta myös vastustajalle tuomittiin (sukellus)jäähy on se, että jäähyn vihelsi tshekkituomari Martin Frano. Jos Olenin olisi viheltänyt tuon, olisi jatkettu Jokereiden alivoimalla.

Hera80

toiseen erään pökköä lisää masiinaan, niin hyvä tästä vielä tulee

Ja Jokeri joukkue vastasi huutoon. Siellä on kopissa Jalonen puhunut oikeita asioita ja tod.näk. kuunneltu sen jälkeen finlandia hymni ja näin Severstral tippui kyydistä kuin se kuuluisa eno veneestä. Nyt vaan kolmas erä kliinistä pelaamista talvisodan hengessä ja sitten itsenäisyyspäivän viettoon. Come on Jokerit!

Matza187

Eikö Jokerit muka lähtenyt 7 pakilla tähän peliin?

Onko siellä joku muukin tippunut Andersenin lisäksi pois?

Jokerit, NHL
Joo no takas voittojen tielle kolmen pisteen kera notta ihan ok. Mutta parantamisen varaa jäi aikas paljon.

Hera80

Nyt vaan kolmas erä kliinistä pelaamista talvisodan hengessä ja sitten itsenäisyyspäivän viettoon

Ja Jokeri joukkue vastasi huutoon. Toivottavasti finnair on ajan tasalla ja näyttää jätkille pastan syönnin ohessa tuntemattoman sotilaan paluulennolla kotiin. Hieno voitto ja matka jatkuu. Nyt maamme laulu ja nukkumaan.

Giroux

Kolmannessa erässä ei oikeastaan mitään hätää missään vaiheessa. Tärkeät pisteet mukaan ja torstaina sitten lisää pökköä pesään.

Zapo keräsi itsensä kyllä hienosti tuosta ensimmäisestä maalista ja pelasi hienon pelin.