Vuoden jatkoaikalainen 2017 – esikarsinta

  • 7 037
  • 49

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
1. FASlapsi
2. Roger Moore
3. Ralph
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Pitkälti tuolla NHL-osiossa vaikutetaan, joten sieltä suositaan:

1. @Bosco
2. @nuck
3. @Mängimies

Henkka ja Mr. Smith saavat multa myös erityismaininnan.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
1. @Bosco - Aivan kurko. Kävelevä(?) NHL-sääntökirja, jonka muitakin kirjoituksia on nautinto lukea. NHL-puolella on monia loistavia kirjoittajia, mutta Bosco on omalla listalla ykkösenä käsittämättömän laajan tietämyksensä ansiosta. Ei ota kantaa pelkästään oman joukkueen menemisiin ja tulemisiin.

2. @Van Taimeri - Kun nauttii tilastojen tutkimisesta niin tämä kaveri on ehdoton tällä listalla. Kiperimpiikin kysymyksiin tulee hienosti paketoidut vastaukset usein vielä muutamalla ekstraksi lisätyllä knoppitiedolla.

3. @Mr. Smith - NHL-puolen yksi vahvoista vaikuttajista. Loistavaa ulosantia ja painavaa asiaa.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
@McTorso

Esim Kärppä-palsta on mennyt sellaiseksi, että sitä ei oikein jaksa edes lukea. Kun menee hyvin, etsitään negatiivisia asioita mistä vain voisi löytyä ja kun menee huonommin, haukutaan kaikkea ja kaikkia yhtään syvemmin pohtimatta (tai asioista tietämättä) mistä mikäkin johtuu. Näiltä kirjoittajilta ei saa mitään lisäarvoa omaan kiekon seuraamiseen ja viestit tulee rullattua läpi yhden tai kahden lauseen jälkeen. Näen McTorson lähes jonkinlaisena vapaustaistelijana, jonka positiivisuus on täyttä myrkkyä näiden valittajien yhteiseen kaanoniin. Joku nimierkki väitti McTorson olevan kirjoittaja, jonka täytyy olla aina oikeassa, mutta tämähän ei pidä paikkaansa. McTorso voi kyllä (ja osaakin) olla väärässä ja myöntääkin sen, jos perustelut vastaan ovat tarpeeksi vahvat. Lisäksi pidän McTorson urheliuromantiikka-ajattelusta. Kiekon seuraaminen on meille kaikille loppujen lopuksi sivujuonne koko elämässä. Se on sitä varten, että voimme irtautua omasta arjestamme hetkeksi ja Kärpät muiden joukkueiden lisäksi tarjoaa meille näitä hetkiä koko ajan.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Ylivoimainen ykkönen on @Vili Huli

Käsittämätöntä antia JYP-osiossa erityisesti junioreiden osalta. Käykää katsomassa. Jos ei tarvitsisi antaa kolmea ehdokasta, niin en antaisi kuin yhden, sillä minun silmissä muut ovat todella kaukana takana. Tällä perustelulla en koe tarpeekseni perustella kahta seuraavaa ehdokasta, jotka toki ovat molemmat ehdokkuutensa ansainneet.

2: @vlad
3: @FASlapsi
 

tuketuksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Jets, Klubi, Suomalaiset NHL:ssä
1. @Roger Moore - Täällä jo mainitun liveseuranta-ketjujen dominoinnin lisäksi oikein asiallista ja rakentavaa keskustelua oman rakkaan seuran Kärppien palstalla.

2. @Mängimies Liigan, NHL:n, Maajoukkueen ja Vapaan keskustelun puolella jälleen sitä asiallista ja ainakin omaan silmään suht puolueetonta keskustelua. Tai sitten mielipiteet vain osuvat yksi yhteen omieni kanssa.

3. @Ralph Ihan alusta asti kun palstalle liityin, olen kaverin nimimerkin nähnyt monessa paikassa usein ja aina jotain annettavaa keskusteluun. Vakuuttava saavutus, kun noin paljon kuitenkin tekstiä tuottaa.
 

Kaspo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
@HardCore Hooligan

Lähtörintaman armoitettu beatnik-runoilija löytää jatkuvasti uusia tasoja fraktaalistaan.

@McTorso

Kuule, vänskä. Mis sie tarvitset oikei hyvvää pyssymiestä. Täs siul on sellane.

@Haas

On asiasta huolestuneen ryhmänsä kanssa kyllä ihan oikeassa ajamansa asian kanssa. Vallankumoukset syntyvät kuitenkin usein varsin hitaasti.

Annan varaäänenkin, koska ei sitä tiedä jos palsta vaikka menee rikki ja @McTorso imeytyy johonkin dimensionieluun.

@Thusberg

Tietoa on ja pystyy kertoon.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
En tiedä olenko tämmöiseen äänestykseen ikinä osallistunut. No nyt osallistun.

1. FASlapsi. Tuo siperiassa pakkotyöleirillä kuukauden viettävä vajakki saa ykkösääneni.

2. Scholl. Paluun tehnyt mies. Kyllä semmoisen vuoksi voi jo äänen antaa. Mies taitaa kirjoittaa tänne enemmän viestejä viikossa kuin mitä juoksee viikossa kilometrejä. Ja se on jo aika paljon.

3. HardCore Hooligania on näemmä tuossa kyllä äänestetty. Sillepä minäkin voin ääneni antaa. Eeppistä menoa. Kerrankin voi sanoa sanan "eeppinen" siten, että se tarkoittaa juuri sitä mitä sanalla tarkoitetaan.

Enkä nyt vain rinkirunkannut, koska tuota kolmostilalla olevaa en tunne. Täällä ihan objektiivisesti asioita vaan arvioin.
 

Vili Huli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyväskylän Palloilijat
Kiitän nimimerkkiä @penkinlämmittäjä antamastaan äänestä ja ylistävistä sanoistaan.

1. @JypFabu, koska on JYP-osion paras kirjoittaja heti uuden Kuninkaan kannoilla. Nautin suuresti etenkin joukkuetaktisia asioita käsittelevistä postauksistaan, sellaiset kun eivät ole henkilökohtaisesti kovinkaan vahvaa alaa.

2. @HOOLIGAN_, sillä vaikken olekaan aina samoilla linjoilla, luen erityisellä huomiolla jokaisen viestinsä siitä syystä ettei mies aktiivisuudestaan huolimatta sorru lässyttämään tuntitolkulla itsestäänselvyyksiä vaan sanoo sanottavansa.

3. @Styge, jottei koko elämä menisi Jyväskylässä pyörimiseksi. Toisin sanoen, viimeinen ääni on annettu yleisen keskustelun ansioiden mukaan. En tiedä, pitäisikö huolestua siitä että jokainen heistä on HIFK-kannattaja, mutta viskasin tikkaa nelikon @abianos, @BigRedCat, @Turha Kaukalo ja @Styge profiileihin viimeisimpään päätyen. Nimimerkkinsä on jo nimimerkkinä hyvä ja olen ollut löytävinäni luonteestaan jotain samaa kuin omastani. Toivon kyseisten piirteiden määrittyvän pohjimmiltaan positiivisiksi, vaikkakin epäilen niiden olevan syy sille miksi kuulen toisinaan olevani kusipää.

Ja yksi listan ulkopuolinen lisänimi. @Kirjoittelija = GOAT. Pätemispelistään on vain välillä paikannettavissa vuotoja, edellä mainitulla käsitteellä kruunataan nykyisin tunnetusti joka toinen ja muutenkin haluaisin Höntsän spämmäävän vaihteeksi Futisforkalle, joten jääköön Amerikassa kuukausittain käyvä köyhä ilman virallista ääntä. Virallisen ystävän kuitenkin saat, koska erityismaininta on aina erityismaininta, laita siis ne paskiaiset pyristelemään jatkossakin typeryytensä takia.
 
1. @BigRedCat

Fiksu, tai ainakin osaa esittää fiksua riittävän hyvin, että menee omalta kohdaltani läpi. Asiallinen, joskin sopivan piikittelevä välillä. Ei kuitenkaan liian ylilyöntimäisesti. Useassa aiheessa Vapaalla mukana, ja monesti jonkinlainen "järjen" ääni keskusteluissa. Perustelut yleensä täyttä asiaa - kattavaa ja selkeää.

Erittäin hyvin sanottu. Minusta nimimerkin @BigRedCat viesteistä välittyy se, että logiikka, todennäköisyyslaskenta ja täsmällinen ilmaisu ovat lähellä hänen sydäntään. Tämä ajaa hänet monesti väittelyihin niiden kanssa, jotka arvostavat paljon enemmän tunnetta kuin logiikkaa. Välillä noita väittelyitä lukiessa tulee tosin mieleen, että miten se jaksaa väännellä rautalankaa niin perusteellisesti ihmisille, joille se lanka ei selvästikään tule koskaan olemaan riittävän paksua.
 
Viimeksi muokattu:

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Jooh. Olisi taas aika ryhtyä päättämään, ketkä ovat olleet tämän palstavuoden tähtiä. Säännöt ovat seuraavat:

1. Kukin äänestäjä nimeää kolme ehdokasta tulevaan SUURFINAALIIN.
2. Äänestettävän nimimerkin on täytynyt kirjoittaa vähintään yksi viesti palstalle kalenterivuoden 2017 aikana. ITSEÄÄN EI SAA ÄÄNESTÄÄ!
3. Äänestää saa vain kerran, eikä äänensä kohteita saa vaihtaa.
4. Jos yksikin näistä ehdoista jää toteutumatta, hylkään koko viestin!
(5. Jos tulee kysymistä, kysy!)

SUURFINAALI polkaistaan käyntiin 1.12, ja siihen pääsevät esikarsintavaiheen kymmenen parasta. Siinä äänestetään sitten suljettuna lippuäänestyksenä.

No niin, nyt on 1.12. Joko Suurfinaali alkaa?
 

HankMoody

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks
Olisi parempi jos saisi viisi nimimerkkiä ilmoittaa, tekee aika tiukkaa tämän kolmen kanssa.

1. @nuck Palstan ehdoton kuningas, paras kirjoittaja koko sivustolla.

2. @Lico Aika kovaa settiä tulee myös tältä herralta palstalle, tuntee kenties paremmin Blackhawksin asiat kuin itse Eddie Olczyk?

3. @Roger Moore Taitaa kirjoitella pääasiassa liiga-osioihin mitä itse ei tule niin paljon luettua, mutta liveseuranta-ketjujen ehdoton kuningas!

Muut hyvät kirjoittajat ketä ei nyt saanut tungettua tähän kolmen joukkoon: @Mr. Smith, @Bosco, @Van Taimeri

Menipäs tämä perseen nuolemiseksi..
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
ILMOITUS:

Minulla on tänään sen verran muutakin hommaa, että SUURFINAALI alkaakin vasta sunnuntaina. Huomenna on siis vielä aikaa ehdottaa omia suosikkejaan. Äänestyslinjat menevät huomenna kiinni kello 14.00.

Pahoittelen, jos tästä aiheutui häiriötä.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Muistaakseni lupasin superfinaalissa äänestää jotakuta mutten enää muista ketä. Klosen äänestäminen olisi hienoa.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
No huh huh mihin porukkaan meikäläistä on äänestetty. Ja tuo kolmen äänen saanut porukka. Veikkaan, ettei esimerkiksi @scholl eikä @vlad edes tiedä kuka olen.

Toivon saavani yhden äänen finaalissa, se on mulle jo erinomainen saavutus. Puheet sitten valvojaisissa, onnea pelikavereille.

@Barnes voisi keksiä hyvän tavan markkinoida finaalia, sillä kyllähän tämän tulee saada enemmän ihmisiä liikkeelle kuin vaikkapa viime kesän MILF-kisa sai.
 

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
@Musta Nuoli hyvinkin/pelottavan paljon ollaan asioista samaa mieltä. Kova valvomaan, niinkuin allekirjoittanut.

@Ollakseni tuo hyvän musiikin ja Wingsin ystävä. Joisin kaljan kanssasi jos tilaisuus tulee.

@JypFabu tähän oli monta, kyseinen nimimerkki on "teosto" -ketjussa tänään pistänyt niin kovaa asiaa, että pakko sympata. Myöskin ollaan (ainakin muinoin) oltu eri mieltä pakolaispolitiikasta, mutta ehkä tämä kertoo omasta suvaitsevaisuudesta?

Monta hienoa nimimerkkiä jäi pois: @Turha Kaukalo, @Roger Moore , @M10, @mikko6000 ja @BlackWolf.

E. Iki-Jukuri @Wiljami myös listoilla. Ei ole helppoa olla pikkuseuran kannattaja Liigassa ja selvästi tietää muista joukkueista.

Kaikkia arvostan ja enemmänkin.

Kuinka siirappista. Häpeän.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös