IFK-aiheinen fiilistelyketju

  • 8 740
  • 34

R.P.M. 12 000

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Siinä hallissa olevassa fiilistelyvideossakin on tota brewerin luistinten sitomista ja nyt oli selvästi samaa kuvamateriaalia tässäkin, laajemmin. Mageita kohtia jäältä ottelusta (joissa mm. Brewer meinaa reurastaa Tapparan pelaajan) ja hallista - mutta mistä leffasta/televisio-ohjelmasta ne on? Yle Areenasta ei ainakaan löytynyt mitään vanhaa matskua. Olisipa mageeta nähdä kokonaan, kun on niin hyvin kuvattua kamaa.
 

Stigu

Jäsen
Tässä vielä Yle Areenasta IFK:ta käsitellyt osuus omana klippinään.
Kiitos McBean!

Tuon clipin ympärille täytyisi tehdä sellainen parin tunnin perehdytysvideo IFK:sta, sen historiasta ja alkuperäisistä arvoista. Tuota perehdytysvideota pyöritettäisiin 24x7 uusille pelaajille, jotka on sidottu tuoliin ja joilla on stidit luomien välissä, etteivät pääse kesken nukahtamaan. Pari päivää kun tuota katsoisi, niin varmaan jopa kuopiolaiislle ja turkulaisillekin pelaajille jäisi jonkinlainen mielikuva IFK:n arvoista. Ai niin, pitäisihän tuossa olla englannin- ruotsin- ja tsekinkielinen tekstityskin.

Hieno klippi, joka herättää paljon hyviä muistoja!
 

Mad E

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hieno pätkä.
Millä numerolla Hexi pelasi tulloin kun Brewerilla oli 5?
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Calounin aikakausi muistui taas mieleen. Siihen aikaan käytiin kaverin kanssa nuorina miehinä katsomassa melkein kaikki kotimatsit, pubissa aina ennen peliä (oliko se Mex-Ital siihen aikaan) olutta ja pikkusuolaista. Matsin jälkeen sitten vielä Ravintola Töölöön fiilistelemään. Silloin tällöin oltiin VIP:issä Uugen tarinoita kuuntelemassa Koffin kutsumana. Ei nykyään enää millään jaksaisi ja hallilta kotiinkin on sellaiset 65 km.

Joukkue oli täyttä timanttia ja vierasjoukkueelta otettiin luulot pois heti ensimmäisissä vaihdoissa. AJAAAAAAA!!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös