La 25.11.2017 Otteluseuranta (Liiga)

  • 61 640
  • 855

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
No ei ollut taas niin mitenkään ulosajo tuo Bloodin tilanne, mutta koska liigan säännöt, niin oli.
 

Frostbite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, Rive Kanerva
Tänään ei lähde pisteitä Ouluun. Naurettavan kuritonta peliä.
 

Ikaros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bayern Münich, Pelicans, NHL, 49's ja Lorna Shore
Ei tosta VeriPenan töötistä kyllä päähänkohdistunutta saa millään. Kova pommi josta meni Seväsellä olkapää. Liigan linja nyt on aina ollut, että jos pelaaja loukkaantuu niin jostain se ulosajo on kaivettava.
Ja jos Blood ajaa, ni sit varsinkin tulee. Kaveri on törttöillytkin, mutta kyllähän nykyään Bloodille vihelletään ihan varuiksi penaltia.
 

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
KooKoon hylättyä ensimmäistä maalia hyvittelee dumarit nyt ihan urakalla :D
 

Kalteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
Kyllä toi KooKoon tasotusmaali olis pitäny ehdottomasti haastaa ja hylätä kun oli monta pelaajaa alle 5 metrin päässä maalivahdin alueesta.
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Pakko kysyä, että monta kertaa katsoitte hidastuksen ennen kuin tajusitte ettei Blood taklannut päähän? Kypäräkin lensi sattumalta niin kyllä tuosta olisi voinut lentää kuka tahansa ulos, luki selässä sitten Blood tai Kärki. Nopeasti tilanteet tulee kuitenkin.
 

chubster

Jäsen
Eihän siitä kauaa ole kun JYP-Kärpät pelissä Mikko Viitanen haastoi, jatkuvasti kaikkia ohimenijöitä (=kaikkia jäällä olleita vastustajia), mailalla hakanneen helblingin(?) myllyyn!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös