La 25.11.2017 Otteluseuranta (Liiga)

  • 61 582
  • 855

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Kyllähän Järvisen jalkaa häiritään maalialueela ihan selvästi. Pienemmästäkin maaleja on hylätty.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ei ollut Lukon ylivoima ainakaan parantunut eilisestä.
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Minkä ihmeen takia Kärki pelaa alivoimaa?
 

chubster

Jäsen
Iha en ole kärryillä kum vasta vaihdoin ilves sport peliin, mutta mitä vittua täällä tapahtuu? Eihän tuossa maalissa ole yhtään mitään epäselvyyttä!! Mitä tuolla katellaan videoita ja mitä se Valtonen tossa haastaa?!
 
Kiekollisen liimasi laitaan. Tuomari ei reagoinut ennen kuin Heikkinen repi kypärän päästä. Oliko kiinnipitäminen siis rangaistava vai ei kun päätti tuomita vasta kun oli aihetta antaa Heikkiselle kakkonen?
Juuri tyypillinen munattoman tuomarin toimintatapa... Heikkiseltä meni hermot, kun hänet taklattiin laitaan kaksi kertaa peräkkäin. Ensimmäisellä kerralla sai kerätä kamojaan ja toisella hävisi väännön... itkuraivarit tuomarille ja tuomari arpoi Kojolle 2min ettei TPS olisi joutunut alivoimalle...
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Noniin, jatketaan :D
 

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Nyt lähti tuomareilta tämä peli. Merkkejä oli ilmassa jo aiemminkin kyllä.
 

Boozer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kookoolle lähes kaksi minuuttia kahden miehen ylivoimaa kolmannen erän alkuun. Nice. Järvenpään huipputorjunnat kyllä muuttivat pelin kulun. KooKoo myös ärsyttää nyt Kärppäläisiä ja Kärpät kuumuu. No kuumukaa poijjat, lauantai-illan sauna Kouvolassa. Viihdyttävää.
 

Ikaros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bayern Münich, NHL, 49's ja Lorna Shore
Ei tuo nyt päähän osunut jos Vartiainen oli heti kaukalossa. Niin no Vartiainen ei osaa taklata muuten toisin kuin Kantola.
Aivan. Eli päähän jos osuu niin aina pelaajan pitää loukkaantua, muuten ei ollut päähän osuva taklaus. Makes sense. Jälkimmäiseen ei voi muuta sanoa ku asia selvä. Ei osaa ei.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös