La 25.11.2017 Otteluseuranta (Liiga)

  • 62 052
  • 855

Ikaros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bayern Münich, Pelicans, NHL, 49's ja Lorna Shore
Vittu että pätkii KalPa - Pelicans lähetys. Pätkiikö muilla kuva myös? Hyvin oli äsken Favorin hereillä ja laitto Jürgensin boksiin, ku napautti KalPa peluria sormille.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Ensimmäinen erä Stadissa tahkottu ja mukavaa viihdettä, jossa paikat molemmilla. Ei jäähyjä, josta myös plussaa.
 

Vaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Säiliö mikä maali! :D
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Sportilta kauden heikoin erä? Näyttää viime kauden ripulipaskalta. Ei yhtäkään kunnon hyökkäystä koko erässä ja silti yksi maali, kun saatiin hyökkäyspään aloitus Ilveksen jäähyn johdosta ja muutaman sekunnin jälkeen kiekko oli maalissa. Luistin ei kulje kenelläkään ja syötöt menee minne sattu. Kun tultiin yli punaviivan niin heitettiin kiekko päätyyn, ei edes yritystä löytää ketjukaveria. VMP!
 

Ikaros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bayern Münich, Pelicans, NHL, 49's ja Lorna Shore
Miksi tuomarit menevät heti väliin jos on pientäkin kähinää tulossa? Kaikki tunne kokeillaan parhaan mukaan tappaa pelistä.
 

butler

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Lappeessa kauden eka kolmannes reenattu puolustusta. Toinen kolmannes mennykin selvästi laukausta hioessa. Olisko se erikoistilannepelaaminen sitten loppukauden agendana.
 

DonTirri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
Alkaa muuten oikeesti vituttaa toi ettei kattokameraa saada lähetykseen mukaan.
 

Imuuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Mites se meni se boumediennen sitaatti, mikä jollain allekirjoituksenakin; ".... ja sitten kotona kikkaillaan". sopii hyvin kärppien menoon nyt
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Joo TPS ei oo ikinä pelannu näin paskaa peliä. 5vs 5 peli todella luokatonta ehkä paskinta ikinä. :D
 

12961

Jäsen
No tottakai. Eihän SaiPa muuten vois johtaa.

Ei välttmättä, mutta Saipan hyökkäyksiinlähdöt ovat melkoinen tuulahdus 90-luvulta. Ihan piristvää, että joku on heivannut kiekkokontrollin ja viivelähdöt kokonaan. Suoraviivaisesti ylös, jos tila puuttuu niin roiskitaan keskialueelle.

Peli on kamalan näköistä mutta ainakin tähän mennessä tehokasta!
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Käsittämätön tilanne tuo KooKoon maalin hylkäys, eihän se edes osu!
 

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
On kyllä tuskaista Ilveksen pelaaminen. Sportilla yksi paikka koko erässä ja johtavat. Vähemmän yllättäen maali tuli Ilveksen surkeaa alivoimaa vastaan.

Ilveksellä muutama loistava paikka, mutta eihän nämä tällä hetkellä osu tyhjiinkään. Neljällä neljää vastaan oli Koivulalla paikka mutta siirsi Rautiaiselle joka hänkään ei laukonut vaan vei kiekon maalin taakse. Viime kaudella kumpikin olisi noista tehnyt yhdeksän kertaa kymmenestä yrityksestä. Lopussa Viljanen kauden puolustuspelaamista kuvaten syötti paineettomassa tilanteessa täysin käsittämättömän sokkosyötön omissa kaverin lapaan. Tällä kertaa ei osunut.

Aivan järjetön tuska on päällä. Pahiten jumissa ovat Laakso, Rautiainen ja Koivula. Ei näiltä Koppasilta ja Valtosilta juuri mitään odotetakaan. Laaksolla ja Rautsilla menossa Ilves-uransa vaikein vaihe. Toivottavasti jompikumpi noista osuu tänään, se saattaisi avata koko joukkueen henkisiä lukkoja paljon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös