Otteluseuranta 24.–25.11.2017

  • 20 425
  • 269

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia
Hyvä, että saivat alivoiman tapettua. Sehän tästä olisi vielä puuttunut, että Toronto olisi ennen erätaukoa siirtynyt johtoon.
 

Knap

Jäsen
Toivottavasti kukaan ei sano enää koskaan jotain tämän tyylistä "Pelaajasta x voi tulla samantasoinen kun Jere Lehtinen, mutta hieman paremmalla laukauksella". Aika korkeat tavoitteet kelle vain.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Kaikista maailman tilanteista huolimatta tilanne on klassinen: jyrän alla ollut Leafs iskee avausmaalin erän alkuun. Carolinan oman alueen peli on joskus haavoittuvampi. Oleellisinta nyt, ettei kotijoukkue puhalla ilmoja pihalle vaan jaksaa jauhaa.
 
Suosikkijoukkue
Leijonat, Carolina Hurricanes
Canesin pelistä tulee vahvasti mieleen Leijonat. Joukkue hallitsee peliä, mutta viimeistely on umpisurkeaa.

Vastustaja käy sitten tekemässä maalit. 0-2 Torontolle.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
"Mitä sä sanot sille? Mitä sä sanot sille!? Että vittu että meni hienosti vai!?"

Luulis pitkässä juoksussa tilanteiden kääntyvän hallintojen seurauksena, ellei jopa tänään. Tosin, pakiston tai veskankin virheet lasketaan. Vastustajat on nyt parissa pelissä käyttänyt nää hyväkseen.
 
Suosikkijoukkue
Leijonat, Carolina Hurricanes
Hainsey 0-3 Torontolle. Tämä peli taitaa olla taputeltu.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Mieteen, jotta se oli siinä. Ajattelin kuitenkin vielä kattoa Carolinan peli-ilmettä, ja niinhän ne louhimis/työmiesvaihdolla rikkoivat kuparisen ja kahden maalin päähän. Saattaa olla tasoittuvassa ottelussa liikaa, mutta tulipahan kuitenkin eloa peliin ja joukkueeseen.
 

FinDevil

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils, Tottenham
Vittu mitä tuomaritoimintaa Devilsin pelissä! Vancouver saa jatkuvasti rikkoa ja viimeisimmässä tilanteessa Wood saa mailan naamaan ja nenäst ja suusta molemmista tulee verta eikä jäähyä. Seuraavassa vaihdossa Devils rikkoo ja aika heppoinen jäähy :D huhhuh mitä paskaa
 
Ei Lehtinen kovin kummoisesti lausu englantia siihen nähden, että on jokusen vuoden asunut Amerikassa.

Lausumista enemmän ihmettelin sitä, että kuka tuon puheen oli kirjoittanut. Oli paljon aika omituisia lauseita.

Harmi että Tuukka Raskilla ei taida ihan riittää saavutukset siihen, että hänen numeronsa jäädytettäisiin joskus Bostonissa. Raskin kiitospuhetta olisi noin lontoon sujumisen puolesta mukava kuunnella.
 

palle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, HIFK
Ai se oli oikein tarkoituksellista? Katsoin äänettömällä ja mietin, jotta on kyllä eroja siinä laadussa kuinka eri joukkueet tätät hieman erikoista erikoistilannetta pelaa. Oli kyllä sen verta safetyä ja turhanpäivästä kaartelua.

Emmä tarkoituksellisesta tiedä, mutta ei siinä montaa tonttia edes mun silmään yritetty luoda. Välillä tosin mietin, että Minnesotan nimenomaan kannattaisi taas pelata enemmän safetyn kautta, sen verran murhaava 5-17 recordi jengillä on 3v3 jatkoajoilla. Boudreaulla olikin uusi taktiikka jatkoajalle: sentteri ja kaksi pakkia aloituksia ottamaan ja sitten hyökkääjä pakin tilalle jos kiekko päätyy omalle joukkueelle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös