Peliesitykset kaudella 2017–2018

  • 600 717
  • 4 265

444

Jäsen
E: Johtavia pelaajia tuo joukkue eniten kaipaisi kuten täällä on usein kirjoiteltu. Siis henkisiä liidereitä ja rauhoittajia.
Kyllä. On tarvinnut alusta asti. Jotenkin surullista, että kapteenina toimii kroonisesti alisuoriutuva (vai ihan odotetusti suoriutuva?) Petrell, ja tämän sekä Erosen loukkaannuttua kapteenin natsat jaetaan Varakkaalle. Ymmärrän toki, että nämä jätkät voivat olla hauskoja ja kivoja tyyppejä pukukopissa (ja miksei baarissakin), mutta kapteenin pitäisi ennen kaikkea olla esimerkkejä kentällä ja pystyä luomaan sitä kuuluisaa tsemppi- ja tappohenkeä kentällä. Miten tämä kolmikko liittyy näihin arvoihin tänä päivänä?
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Miten tämä kolmikko liittyy näihin arvoihin tänä päivänä?

Eipä noista kukaan ole pelillisesti erityisen hyvää esimerkkiä näyttävä, vaikkakin on todettava että Lennu aloitti kauden todella väkevästi, taklasi paljon, blokkaili hyvin vetoja ja raastoi Lennumaisesti. Silti Lennun optimirooli olisi varmaan varakapteenina. Varakkaan persoonaa en tunne sen kummemmin, mutta kaukalossa ei voida todellakaan puhua johtavasta pelaajasta missään roolissa. Lennusta voi sentään sanoa että on parhaimmillaan IFK:n johtavia fyysisiä pelaajia ja näyttämässä esimerkkiä sillä saralla. Varakkaan isoin meriitti kapteeniksi taitaa olla se, että tuntee IFK:n eli on oma kasvatti. Onhan se plussaa että kapteenina on talon tavat tunteva ukko, mutta merkittävänä lisänä näen myös pelillisen panoksen, ja sen tuoman esimerkin, jota Varakas ei kyllä edusta mun silmissä. Eronen oli ennen loukkaantumistaan IFK:n johtavia kiekollisia pakkeja, ja myös kiekottomassa pelissä selvästi viime kautta parempi, mutta ei varmasti kokonaisuutena mikään the liideri.

Sinänsä todella sääli ettei tuosta joukkueesta löydy ihan kaikkia mausteita, koska tuossa joukkueessa on runko kunnossa, ja paljon hyviä palasia jonka ympärille olisi voinut rakentaa ihan tosissaan mestaruudesta taistelevan joukkueen. IFK:n tuloksellinen ja myös pelillinen käyrä on ylöspäin, ja uskon edelleen vieraskirouksen kääntyvän sekä paikkaan TOP6:ssa, mutta kotietu ei tunnu kyllä kovin realistiselta.

IFK:n tapaan päävalmentajiaan vaihtaneet TPS, Kärpät ja Lukko ovat aloittaneet kauden paljon laskemaani paremmin, ja kun tuohon lisätään koneensa käyntiin saanut Tappara sekä jossain vaiheessa taas kunnolla heräävä JYP, niin paikka neljän joukossa on tänä vuonna varmaan tavallistakin kovemman työn takana. Monina vuosina TOP4:ssä on roikkunut jouluunkin asti niitä keski / alemman kastin joukkueita, joiden rosterin puutteet alkaa näkyä ja yllätysmomentti kadota talven edetessä, mutta nyt siellä TOP6:ssa on 5/6 jotka sinne myös rosterinsa puolesta kuuluukin. Pointtina siis se, että tavallaan kun ''isot joukkueet'' vetää jokseenkin tasollaan, niin taistelu niistä sijoista on myös tavallaan haastavampaa. Kautta toki vasta pelattu hieman yli kolmannes, ja paljon ehtii vielä tapahtua.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
O'Connorilta tulee noita samanlaisia virheitä joka pelissä. Välillä noita sattuu kaikille, kun kiekko sopivasti pyörähtää, mutta jatkuvasti toistuvana huolimattomuutta.
 

JeTTrue

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ManU
Carlssonilta kyllä hyvää työtä pelin ekassa, mainiosti hoidettu kentälliseltä koko tilanne.

Nordgrenille eka piste, tästä se lähtee! Nätti syöttö Åstenin maalissa. Kaikenkaikkiaan viihdyttävä aloitus peliin, vierasvoiton aika tänään.

Edit. Ei pyhä sylvi näitä meidän vääriä vaihtoja. Herätys.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Ulander tällä hetkellä meidän toiseksi paras pakki, ainakin tässä pelissä.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
Hyvännäköistä ja viihdyttävää touhua, eikä minkäännäköistä hätää koko erässä. Samalla tatsilla vaan loppuun asti.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vähän huolimatonta, mutta muuten pääasiassa hyvä avauserä.

Carlssonin kone käynnistyi vähän heikohkosti, mutta nyt on ollut hyvä jo pidemmän aikaa. Mä uskon, että on parhaimmillaan vasta keväällä.
 

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
Ulander on ollut todella hyvä. En tiedä onko Kaski saanut niistä parista maalista itseluottamusta, mutta huomattavasti parempaa on Kasken tekeminenkin. Puolustuksen heikoin lenkki on tällä hetkellä O'Connor.

Engrenillä ekassa erässä 0 torjuntaa. Kerho laukoi 5 kertaa. Toivottavasti tuo hyvä ote tuodaan myös toiseen erään eikä jätetä koppiin niin kuin Oulussa.
 

Lasse#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei tätä näköjään taas helpoksi haluta tehdä kun melkeenpä yhtämaalia mennään ja silti HIFK ottaa näitä helvetin typeriä jäähyjä. Huhhuh!
 

Rutale

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flyers.
Nyt alko tää tuttu passiivinen peruuttelu mode missä annetaan suosiolla kiekko vastustajalle heittelemällä sitä keskialueelle tai keskialueelta päätyyn. Voittoa taas turha odotella. Prkl!
 

Lasse#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei kyllä mun silmään mitenkään alettu peruuttelemaan, mutta homma lähti ihan laukalle noiden typerien jäähyjen takia. Yksikään boksi ei ole ollut sellainen, joka olisi ollut pakko ottaa, vaan huolimattomia ja laiskoja suorituksia.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Edelleen huolimatonta. Syötöt napsuu skrinnareihin ja kiekosta luovutaan turhaan. Kruununa turhaakin turhemmat jäähyt.

Nyt vähän huolellisuutta, kurinalaisuutta ja rivit muutenkin kuntoon, niin ei hätää.
 

JeTTrue

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ManU
Huonoja jäähyjä tänään, liian montakin.

Petrellille uran 99. maali, viisi tehopistettä jäljellä kahteensataan.

Vielä johdetaan, mutta osaa HPK maaleja tehdä. Hommaa helpotetaan kummasti, kun annetaan ylivoimaa turhasti.
 

JeTTrue

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ManU
Voitto sieltä tuli. Vierasvoitto vieläpä. Kyllä tuo hyvää tekee. Lauantaina jatketaan huomenna pelaavaa Tapparaa vastaan kotona. Sen pelin voittaminen toisi suuremman nautinnon. Näillä mennään.

Lauantaina ei voida jäähyillä tämänpäiväisen tapaan.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Kyllä näitä pitää vieraissakin voittaa ja tänään otettiin voitto komealla tavalla. Jäähyiltiin vähän turhan paljon, mutta av ja Engren pelasivat hyvin.
Lauantaina voitais rymistellä pari häkkiä ekaan kymppiin ja pistää Tappara ahtaalle. Ei kai sekään jengi ole voittamaton (runkosarjassa) Nordiksella.
 

Kake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Junior-Pelicans, Tamin Tribuuttiketju
Paljon moitittu alivoima oli tänään 100 prosenttia. Että jotain Selin tekee oikein. Vaikka kiekkotietäjät Atua moittivat reagoinnin puutteesta, niin itse ainakin huomasin paineistuksen kiekollista kohti olevan aktiivisempaa, ja pakit pelasivat alempana, lähempänä omaa miestään.
Tästä on hyvä jatkaa kohti Tapparan kaatoa. Eikä noita jäähyjä pakko ole noin paljoa ottaa, vaikka av onkin jo parempaa .
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös