Nashville Predators - Winnipeg Jets

05:30
San Jose Sharks - Anaheim Ducks

Largo

Arizona johtaa Torontoa Perlinin ylivoimamaalilla. Washington - Calgary tasan 1-1, maalintekijät Eller ja Gaudreau.

Itse katson Buffalo - Columbus peliä, kun liian vähän tulee kumpaakaan nähtyä. Vaihtuu tosin Nashville - Winnipeg otteluun ennen kuin "oma" matsi, Sharks - Ducks alkaa.

Columbus ottelussa selvästi niskan päällä, mutta Panarinin tolppaa lähemmäs ei maalia päästy.

Naamavelli

NHL
Kyllä tuo Laineen peli näyttää vaikealta. Todella toivon, että nuo jalat alkaa jossain vaiheessa vähän pelaamaan. Ei pääse kaveri luomaan itselle eikä ketjukavereilleen juurikaan paikkoja.

Largo

Donskoi vei hait avauserässä johtoon, mutta toisessä erässä Perry sekä Rakell ovat vieneet ankat johtoon. Perry ja Rakell 1+1 ja Montour 0+2.

Woofer

Ilves, Barca
Menipäs jännäksi kun rankipotkut venyi peräti 10.kierrokseen asti, mutta voitto lopulta kaivettiin. Hienoa!

Largo

Itsellä oli pientä lisäjännitystä, kun ensimmäisen erän jälkeen Sharksin johtaessa löin livevedossa Ducksin voittoa kaikki käy taktiikalla. Onneksi Vermette hoiti sen. Ihan kivan kertoimen antoi siinä kohtaa, niin pakko oli pelata.