Jesperi Kotkaniemi – porilainen suurlupaus

  • 447 015
  • 2 019

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Täytyy kyllä ihmetellä miksi Kotkaniemi saa vielä noinkin paljon vastuuta? Jos puuttuu nöyryys pelata joukkueen kanssa samaa peliä, niin hetkeksi huilimaan vaan.

Voi olla että poika on väsy. Ei muutakun huilia ja uudella energialla takaisin.
 

Dustwallow

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Skellefteå AIK, PoPa und Red Wings
Täytyy kyllä ihmetellä miksi Kotkaniemi saa vielä noinkin paljon vastuuta?
Vastaus löytyy kun katsot Ässien penkin taa. Sillä vastauksella on rasvanen letti. Jos selässä lukis Lehtinen ja ikää olis muutama vuosi enemmän, niin ei olis mitään asiaa pelaavaan kokoonpanoon.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Todella tärkeä oli, että Jesperi sai eilen pitkän pisteettömän putkensa poikki. Toivottavasti taas kokonaisuutena muutenkin rauhottaisi nuoren miehen tekemistä..

Kyllä muuten tulee huima taisto tulokkaiden pistepörssin voitosta. Tosin kaikki muut jotka realistisesti taistelevat siitä, ovat 3-5 vuotta vanhempia kuin Jesperi, joten sikäli hänen tilanteensa on toki aivan omanlaisensa tuossa porukassa ja siitä näkökulmasta sitä pitää peilata..
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kyllä näyttäis siltä että Kotka on väsynyt tai pää on jumissa.

Ei saa mitään aikaiseksi ja pelaa edelleen eri peliä kuin muu ketju.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
En usko, että nuori poika noista minuuteista väsyy. Enemmän ehkä sitä, että taso heittelee kovin paljon illasta toiseen. Tämä tulee pelivuosien mittaan tasoittumaan. Valmennuksen täytyy vain roolittaa kaveria oikein, silloin kun kulkee lisää minuutteja ja silloin kun ei kulje niin vähennetään peliaikaa
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Liiga.fi tekee tulokkaat tutuiksi juttuja ja tällä kertaa vuorossa oli Ässien Kotkaniemi

Tulokkaat tutuiksi: Kotkaniemi tekee tuhoa sähäkällä vedollaan | Uutiset | Liiga

"Jesperin isä ja Ässien apuvalmentaja Mikael Kotkaniemi tunnetaan tulisesta luonteestaan ja kipakoista lausunnoistaan. Hyökkääjälle luonne ei ole kuitenkaan periytynyt.

− Minulla on enemmän äidin luonne, sanotaan näin. Veljelläni on enemmän isän luonnetta, 17-vuotias naurahtaa ja viittaa isoveljeensä Kasperiin."
 
− Minulla on enemmän äidin luonne, sanotaan näin. Veljelläni on enemmän isän luonnetta, 17-vuotias naurahtaa ja viittaa isoveljeensä Kasperiin."
Kieltämättä. Junnujen jäähypörssissä Kasperi mukavan korkealla ainakin Ässien sisäisessä pörssissä ;)

Jesperille puolestaan tänään 2+0 Ruotsia vastaan.
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ei nyt oikein vakuuttavalta tämän lupaavan junnun meno vaikuta. Useimmiten pilaa epäonnistuneella ratkaisullaan, tai kiekon menetyksellä ketjunsa hyökkäyksen. Tiedän että junnulle pitää antaa peliaikaa ja vastuuta, mutta nyt se tehdään joukkueen kustannuksella. Ahon pitäisi saada joukkue voittamaan ja kaikki irti siitä, mutta tämä Jesperin peluuttaminen kärkiketjuissa ei tällä hetkellä palvele tätä agendaa.
Toivotaan, että kaikki loksahtaa kohdilleen ja Jesperi ja koko muukin joukkue alkaa tehdä tulosta!
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jesperi taas katteli kun Kalpan pakki, jota hänen piti vartioida, nousi siniseltä hänen ohitsensa ja teki maalin. Herää poika nyt myös puolustamaan!
 

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Jo on helvetin kova nippu tiedossa, jos ei mukaan mahtunut.

No, elämä on valintoja. Jätkä painaa kohtalaisia minuutteja Liigajoukkueen 1-2 -kentissä, ja ei annettavaa maajoukkueelle.
 

Rannari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Iltalehden mukaan Kotkaniemi ei päässyt mukaan junnujen maajoukkueeseen. Varamiehenä on toki.

Linkkiä uutiseen sitä kaipaaville Pikkuleijonat teki oudon ratkaisun: Kovaa jälkeä tehnyt 17-vuotias jätettiin tylysti MM-joukkueesta pihalle
Varamiehistöstä toki aina voi kisoihin mukaan päästä, ei mitään outoa siinä, mutta loukkaantumisia tai sairastumisia käytännössä pitää muillle tapahtua. Roolitus varmaankin on tässä takana, miksi Jesperi ei kisoihin mukaan päässyt. Yläketjut ovat kuitenkin niin kovat, ettei sinne asiaa ja puolustusvoittoisesti kiekkoon mies ei heti taivu. Se on nähty jo Liigassa. Se tietty nöyryys esim päätykiekkoon puuttuu ja kiekon menetyksiä on tullut vaarallisissa paikoissa. Ihmettelen vain, miksi sitä joukkuetta ei sitten voi rakentaa vaikkapa 3 tai jopa 4 hyökkäävälle ketjulle. Toki mukana pitää olla ne alivoimaspesialistit, mutta yleensä tuon tason pelaajat ainakin tuolla laajuudella osaavat myös tuon ruudun.
 

K.A.H

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Vähän erikoinen ratkaisu, mutta toisaalta Jesperi on vasta 17v. eikä ole peliäkään Pohjois-Amerikassa pelannut niin sikäli tuossa nyt jokin logiikka on. Ehtiihän poika vielä parina vuonna mukaan noihin karkeloihin kuitenkin. Toisaalta onhan tää vähän sama kuin joku Laine tai Barkov ois aikoinaan jätetty joukkueesta pois, jos ihan pelkkää lahjakkuutta miettii.
 

Bruins

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pori,Boston,Vaasa
Tämä on hyvä uutinen. Ässien kannalta siis. Ja onhan nuo muut sällit 19-20v jotka ovat tuossa U20 maajoukkueessa mukana.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mielestäni roolitukset näissä U20- kisoissa pitää voida jättää pienemmälle huomiolle tai vaihtoehtoisesti työntää valmentaja Ahokkaan perseeseen. Nämä kisat ovat varsinkin seuraavana kesänä varausvuorossa oleville pelaajille ehdottomasti tärkein näyteikkuna ja on helvetin sääli, jos valmentajan menestyshalut ajaa yksilöiden edun edelle. En käsitä tätä päätöstä. Onkohan jotain henkilökohtaista taustalla?
 

Pratu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässien kannalta hyvä, koska Jepu on osa Ässien parasta kentällistä eikä nyt missaa kisojen takia kahdeksaa liigapeliä. Varmasti siellä Kotkaniemellä harmittaa, kun tietää että kisajoukkueessa on useita paljon heikompia pelaajia. No, tuosta otetaan vaan lisää asennetta ja näytetään liigapeleissä kuinka väärän ratkaisun tekivät.
 

Bigmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata & LAK
Haluaisin nähdä mistä Ahokas kaivaa 6 lähtökohtaisesti parempaa tulosketjun hyökkääjää.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
No itse asiassa etukäteen itse mietin, että miten ihmeessä Kotka saadaan U20-kisoissa hyökkäävään rooliin. Ja tätäkin vaihtoehtoa kyllä mielessä pyörittelin, että ei vain mitenkään saada, niin kovan joukkueen Suomi saa jalkeilla. Ja tosiaan neloseen häntä on turha ottaa, joten sikäli en ole pöyristynyt hänen jäämisestään rannalle.. tietysti kysymys sitten on, että onko tällä jokin vaikutus varausnumeroon ensi vuonna? Kisatkin kun vieläpä ovat juuri P-Amerikassa..
 
Harmi homma, mutta toki Ässille hyvä juttu. Kotkaniemi on taitava ja hyvä pelaaja, mutta ilmeisesti parempiakin pelaajia löytyy... Toki onhan varamiehenäkin olemisessa vielä mahdollisuus päästä joukkueeseen ja eihän moni poika pääse edes varamieheksi *hymiö*
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
valmentajan menestyshalut ajaa yksilöiden edun edelle
No täähän nyt on ihan ymmärrettävää. Kilpaurheilua tämä kuitenkin on.

Silti minäkin ihmettelen, että mikse Kotka saanut kutsua edes leirille. Nippu on todella kova tänä vuonna, mutta luulisi mahtuvan edes.kolmosketjun tienoille. Tuskin nelosessakaan menisi hukkaan, kun ei jääkiekkoa pyritä enää millään nollanolla -ketjuilla edes pelaamaan.
 
tietysti kysymys sitten on, että onko tällä jokin vaikutus varausnumeroon ensi vuonna? Kisatkin kun vieläpä ovat juuri P-Amerikassa..
On vaikutusta. Tuon suurempaa näytönpaikkaa ei varattaville pelaajille tule.

Aika uskomaton valinta kieltämättä. Kolmosessa olisi ehdottomasti ollut tilaa Kotkaniemelle mutta nyt mennään sitten ilmeisesti näin. Ässille toki hyvä juttu mutta kyllähän tämä harmittaa Kotkaniemen puolesta.
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ei tavallaan yllätä. Jos Kotkaniemi pelaisi HIFK:ssa tai Kärpissä niin mitäpä lottoatte olisiko mukana? Nimihän olisi joka päivä ensinnäkin esillä iltalehdessä, kuten Heiskasella. Nauratti tuo, kun muut järjestävät tyhjän rysän Heiskaselle niin eiköhän sekin taas hehkutettu Heiskasen nimellä. Eli kyllä sillä seuralla on väliä...
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Kokonaisrasituksen kannalta ei ehkä väärin missata selkeesti alaikäsenä ja kehitysvaiheessa yhet kisat, jossei kerran istu johonkin rooliin.

Miten sitten vaikuttaa varausnumeroon? Vahva kevätkausi miesten peleissä pitänee pinnalla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös