Montako pelaajaa Pietarin SKA:sta on Venäjän olympiajoukkueessa 2018?

  • 3 593
  • 14

Montako pelaajaa Pietarin SKA:sta on Venäjän olympiajoukkueessa 2018?

  • 0-4

    Ääniä: 2 4,1%
  • 5-10

    Ääniä: 18 36,7%
  • 11-15

    Ääniä: 21 42,9%
  • 15-20

    Ääniä: 6 12,2%
  • 20 tai enemmän

    Ääniä: 2 4,1%

  • Äänestäjiä
    49

Frostbite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, Rive Kanerva
Montako pelaajaa arvioit olevan KHL-joukkue Pietarin SKA:sta mukana Venäjän miesten jääkiekkomaajoukkueessa vuoden 2018 olympiaturnauksessa?

EDIT:
Pahoittelut otsikon kirotusvirheestä.
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
5-10 on varmaan se todennäköisin vaihtoehto. Äänestin silti 11-15.
 

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia
Shestjorkin, Belov, Voinov, Gusev, Datsjuk, Kovaltshuk, Plotnikov, Shipatshjov ja Shirokov nyt ainakin eli 9 kappaletta.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Mitä me nyt tossa Znarokin kanssa kuulumisia vaihdeltiin, niin taikuri tulee kisoihin, Kovalchuk totta kai, Gusev ja Shipachev tietysti, Plotnikov on pelannut sen verran hyvin ja tuo tiettyä erityisosaamista joukkueeseen, puolustukseen sitten Voynov sekä Belov, jos jälkimmäinen terveenä on. Kuulemma vodka ei ole vielä tehonnut. Sit toi mokke tulee istuun Sorokinin taakse.

Niin ja Kalinin tulee kans.
 
Datsjuk, Kovaltshuk, Gusev, Shipatshov, Plotnikov, Shirokov, Barabanov, Kalinin, Voinov, Shestjorkin, Khafizullin, Zubarev ja Gavrikov eli 13 venäläistä. Tai no 14 jos Zub ehtii toipua pelikuntoon.

Noiden lisäksi sitten Koskinen, Hersley ja Koskiranta muiden maiden paidassa kisoihin. Eli yhteensä sellainen kolme kentällistä SKA:n pelaajia kisoissa.

Jos laskin oikein, niin nyt viime viikon kv-turnauksissa (Deutschland Cup ja Karjala-turnaus) SKA:n pelaajia oli mukana yhteensä 19 eri maajoukkueissa.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Ei yhtään. Se on SKA Pietari. T. Pilkunnussija. Nojoo äänestin silti, että 11-15.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
11-15 äänestin noista vaihtoehdoista, tosin pidän jotain 16-17 pelaajaa todennäköisempänä, kuin 11 pelaajaa.

Venäjän paidassa pelannee se 9-14 kaveria, tarkkaa lukumäärää en jaksa laskea tai miettiä sen kummemmin. Paljon riippuu roolituksesta, loukkaantumistilanteesta ja vastaavasta. Muutama väärä jätkä törmää treeneissä, niin kaksi pelaajaa on vähemmän. Yksi pelaaja blokkaa oikeasta jengistä laukauksen huonosti ja Pietarista löytyy paikkaaja.

Muiden maiden joukkueissa sitten se muutama pelaaja. Koskisen nostan tällä haavaa täysin varmaksi kisapelaajaksi, mutta pidetään silti loukkaantumiskortti mielessä. Lukumääräisesti nyt tietenkin jää selvästi venäläispelaajia vähäisemmäksi jo pelkästään ulkkarikiintiön vuoksi.

Sinänsä ironista. Viime kaudella KHL:ssa Zagrebin ja Slovanin kohtaamisessa (linkki pöytäkirjaan KHL:n sivuille tässä) Zagreb sai kasaan 2+5+10 pelaajaa, noista pakeistakin yksi pelasi vain 6:03. Slovan sentään sai kasaan täyden rosterin, mikä ei ole aina ollut niin selvä asia itsestään. Nyt siis SKA voi olettaa realistisesti saavansa kasaan yhtä monta saman kauden olympiamitalistia kauden viimeiseen runkosarjapeliinsä, kuin Zagreb sai pelaajia yhteensä.
 
Näköjään Venäjän joulukuun turnaukseen Venäjän joukkueeseen valittiin 15 pelaajaa SKA:sta. Ja lisäksi 10 pelaajaa CSKA:sta. Muista joukkueista valittiin yhteensä kaksi pelaajaa.
 
11 venäläistä SKAsta kisoihin.

Ja oikea vastaus oli lopulta 15 venäläispelaajaa SKA:sta. Maalivahti (Shestjorkin), viisi (Gavrikov, Hafizullin, Voinov, Zub ja Zubarev) puolustajaa ja yhdeksän (Datsjuk, Kovaltshuk, Barabanov, Gusev, Kablukov, Kalinin, Prohorkin, Shirokov, Shipatsjov) hyökkääjää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös