CHL-mestaruus vai SM-kulta?

  • 1 584
  • 6

Kumman ottaisit?

  • CHL-mestaruus

    Ääniä: 10 14,3%
  • SM-kulta

    Ääniä: 60 85,7%

  • Äänestäjiä
    70

Derby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NJ Devils
Pohdittiin tuossa erään tuttavan kanssa että jos käy niin hassusti että JYP voittaakin vain jommankumman näistä tänä vuonna, kumpi olisi mieluisampi? Päädytiin yksimielisesti liigamestaruuteen. CHL on kovatasoisempi ja varmaankin vaikeampi voittaa mutta on vielä nuoresta iästä johtuen niin kovin muovinen eikä houkuttele yleisöä kuten eurooppalaisen huippulätkän pitäisi. Uskottavuus kuitenkin noussut viime kaudesta kun mukaan eivät enää pääse käytännössä kaikki halukkaat ja palkintorahat kasvaneet sille tasolle että motivoi jo itsessään CHL:ään osallistumaan.
 

vanukas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Ahon kiekkokoulu
Kärpät kävi CHL-finaalissa pari vuotta sitten eikä se tuntunut samalta kuin liigafinaalit. Haluttihan se sillonkin voittaa ja kiimaa oli, muttei samalla tavalla.
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Itse olen selkeässä vähemmistössä, mutta mielummin ottaisin CHL-mestaruuden kuin Liigan mestaruuden. Tosin tätä ei tarvitse miettiä, kun JYP ottaa tällä kaudella molemmat ;)
 

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Liigan mestaruus ennemmin. Sitä pelataan kuitenkin monta kuukautta, 60 peliä runkosarjaa + pudotuspelit. Enemmän ja pitempään joutuu tekemään töitä sen eteen. CHL finaalin vastus saattaa olla tasokkaampi kuin Liigassa, mutta tasoerot maiden välillä ei ole niin isoja kuitenkaan, että se sen takia nostaisi CHL voiton arvokkaammaksi kuin Liigan.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Joku "CHL-mestaruus vai Liiga-hopea (tai -pronssi)?" tai "CHL-mestaruus vai Liigan runkosarjan voitto?" olisi mielestäni relevantimpi kysymys, jota joutuisi jo pohtimaan.

Kyllähän Liiga-mestaruuden olettaisi nimittäin menevän kaikella painoarvolla aivan ylivoimaisesti ohi CHL-mestaruuden, jota harva Suomessa edes noteetaa - tai muistaa.

Liigalla on arvokas historia, perinteet, mediahuomio, tuote ja brändi ("franchise value"), mielikuvatason asetelmat ja kaikki - nyky-CHL:llä ei valitettavasti juuri mitään.
 
Viimeksi muokattu:

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Semantiikka osastolle menee, mutta jos nimenomaan kysytään, että kumpi olisi mieluisampi, niin kyllä mä henkilökohtaisesti haluaisin Nordiksella nähdä myös yhden CHL viirin (Ku niitä perus mestaruus viirejä siellä jo roikkuu). Tämä ei toki tarkoita sitä, ettenkö ainakin vielä kuitenkin arvosta Liiga mestaruutta enemmän ja oletan sen tuovan mukanaan isommat bileet.
 

Ralph

Jäsen
Mielummin Liigassa pääsy Villi kortti -kierrokselle kuin CHL-mestaruus. Joten helppo valita kahden voiton välillä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös