La 4.11.2017 Ässät - KooKoo

  • 2 832
  • 9

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Kauden ensimmäisellä tauolle laskeudutaan tällaisen kohtaamisen myötä..

Tuossa itse alkuviikosta kirjoittelin, että koska Ässät on esiintynyt viime aikoina varsin vakuuttavan vahvasti, niin nyt ei voi asettaa tavoitteen kuin sinne 5-6 pisteen saamiseen tämän viikon kahdesta pelistä. Kuitenkin sitten keskiviikkona hävittiin Ipalle kauden likimain pohjanoteeraus esityksellä. Eli tänään teemana ei voi olla mikään muu kuin "pelastetaan se, mitä pelastettavissa on"

KooKoon pistetahti on vahvan alun jälkeen viime aikoina näemmä hiipunut aikalailla, tosin täytyy huomioida että viidestä viimeisestä ottelussa se on joutunut peräti neljä kertaa jatkoille (muutoin joukossa vain se yksi suurinumeroinen tappio Kärpille), eli tiukkoja matseja se vääntää aivan ketä vastaan hyvänsä. Irtopisteiden napsiminen onkin pitänyt siis joukkueen hyvin tuossa sääliporukassa mukana, mutta KooKoon pelillisistä esityksistä kertokoot kouvolalaiset itse..

Ässien lähtökohta iltaan on ainakin yksinkertaisuudessaan helppo: keskiviikkoa huonommin on enää vaikea pelata, eli käytännössä vain parantaa voi. Joten aivan ensimmäinen odotukseni iltaan onkin, että tekemisen tulee olla lievästi ilmaistuna eri ryhdissä kuin viime pelissä. Otteet ovat kauden ensimmäisellä kolmanneksella heitelleet aivan liikaa (joka nyt toki oli odotettavissakin), koska tässä kuitenkin pääseminen runkosarjassa jopa kuuden sakkiin ei ole mitään haihattelua. Esiintymisen kaukalossa on kuitenkin tasaannuttava sen tavoitteen toteutumiseksi

Eli yksinkertaisesti odotan näkeväni kaukalossa aivan eri joukkueen kuin keskiviikkona, ja sitä myöten mahdollisimman paljon pisteitä jäävän Poriin.. toivotaan parasta ja pelätään pahinta
 

Patrick Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Melko helppoa ennakoida mitä todennäköisesti tulee tapahtumaan illalla. 60min jälkeen ollaan tasatilanteessa ja loppu on arpapeliä.

KooKoon peli on ailahdellut otteluiden sisällä todella paljon. 1-2 maalin johtoasemia on onnistuttu sössimään kolmannessa erässä useamman kerran, mutta toisaalta on myös kiritty samoista määristä tasoihin. Viimeisin ottelu HPK:ta vastaan nyt tulee heti ensimmäisenä mieleen. Toinen erä oli yhtä KooKoon näytöstä ja vain Larmi piti HPK:n mukana ottelussa. Lopussa pestiin taas kalsareita, kun pää ei kestänyt maalin johtoasemassa pelaamista.

KooKoon pistetahti on hyytynyt samaan tahtiin kuin tehtyjen YV maalien määrä. Alkukauden loistava YV on vain muisto enään. Sen alkaessa toimia, voidaan taas odotella kolmenkin pisteen voittoja. Sentteriä tuo KooKoon rosteri kaipaa..
Strömwall+Keränen on Porilaisille seuraamisen arvoinen parivaljakko illan vieraista. Samoin Kouvolasta saapuva nuorehkojen, hyväntuulisten ja hyvin käyttäytyvien herrasmiesten kannattajajoukko.

Illalle muutama toive: (minkään näistä toteutumiseen en kuitenkaan usko.)

1. Liivik pelaa tänään asenteella, eikä ota turhaa 2min jäähyä.
2. Erikoistilanteista jäädään maaleissa plussan puolelle.
3. Jatkoerästä saadaan se toinen piste.

65min 3-2.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
KooKoo tänään:

1.kenttä:
Anrei Hakulinen- Miikka Pitkänen - Patrick Bjorkstrand
Miro Keskitalo - Emil Kristensen


2.kenttä:
Malte Strömwall - Jan-Mikael Juutilainen - Mikael Keränen
Niko Tuhkanen - Jake Newton


3.kenttä:
Olli Korhonen - Siim Liivik - Eetu Pöysti
Jyri Niemi - Arttu Pelli


4.kenttä:
Ville Vainikainen - Mikko Virtanen - Toni Hyvärinen
Ville Järvinen


Maalivahdit:
Juha Järvenpää
(Oskari Salminen)

Ennakko:


Syyskausi päättyy Poriin – ”Päätetään alkukausi ryöstöretkeen!” | KooKoo

Poissaolijat (myös Tomi Leivo näköjään sivussa):

Poissaolotilanne viikko 44/2017 | KooKoo
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mielenkiintonen kokeilu että J-M Juutilainen kakkosessa. Simo ja Pöysti taitaa olla ekaa kertaan samassa kentässä. Ihan hyvältä näyttää, jatkoille mennään taas.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Tauko edessä, tänään ei tarvitse kentällä säästellä. Toivottavasti tämä myös näkyy ja nähdään railakas peli, jossa taklataan ja taistellaan eikä maalejakaan pelistä puutu. KooKoo on usein jatkoilla mutta tänään voidaan peli päättää jo 60min jälkeen ja lähteä ajoissa pyhäinpäivän illanviettoon...
 

sonnychiba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Normaalilla kotipelaamisella pitäisi tulla voitto. Ilves läpsyttely oli kauheaa katsottavaa... Se vaan, että jaksaako syttyä kouvolalaisten takia ja tauko mielessä tottakai...
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
En ole koskaan oikein diggaillut jenkkityylin siirappisesta feel good stories-matskusta, mutta olihan tuo peli varmasti Juha Järvenpäälle hieno kokemus.

Muutoin aikamoista kuraa, mutta pisteet toki kelpaavat.
 

Liitteet

  • Järvenpää_4_0_b.jpg
    Järvenpää_4_0_b.jpg
    194,1 KB · kertaa luettu: 411
  • Järvenpää_4_0_c.jpg
    Järvenpää_4_0_c.jpg
    147,2 KB · kertaa luettu: 468

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Kotona nolla tehtyä maalia = turha selitellä mitään. Parempi voitti tänään ja KooKoon uusi vahvistus Strömwall vaikutti hyvältä pelimieheltä.
 

Patrick Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Aika tunteettoman oloinen oli Ässät tänään, kuten myös kotiyleisö. Silti Ässät oli jossain määrin hallitsevampi joukkue.
Matsi ratkesi KooKoon tehokkuuteen. Kai sitä voi sanoa, että KooKoon paremmuus erikoistilanteissa ratkaisi ottelun, sekä Järvenpään varmat otteet.

Se haastolla hylätty maali? Minä en käsitä hylkäystä ja tuskin moni muukaan. Edes Porilaisista?
Ruudun lähetyksen kuvasta ei kyllä olisi uskonut tuomion olevan tuo.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös