La 4.11.2017 Kärpät - TPS

  • 2 495
  • 10

Kaijokelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kärkikamppailu, ja ketään ei kiinnosta. Kärpät tuorein jaloin pistännee eilen pelanneen palloseuran pakettiin. 5-1. Tälläne avaus täl kertaa.

Kärpät:

Junttila - Ruohomaa - Bertrand
Koivisto - Heshka

Mäenalanen - Lasu - Leskinen
Ronkainen - Niemelä

Ikonen - Kupari - Junnila
Kivihalme - Hakanpää

Sailio - Humaloja - Vartiainen
Huttula
 
Viimeksi muokattu:

Kaukalonreuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kärkikamppailu, ja ketään ei kiinnosta. Kärpät tuorein jaloin pistännee eilen pelanneen palloseuran pakettiin. 5-1. Tälläne avaus täl kertaa.
Tämä riittänee, siinä aika lailla tulee olemaan pelin kulku.

Tepsiltä sivussa tänään Tallinder, Virta, Filppula, Virtanen ja Forsström. Siihen päälle vielä Setäsen haparointia ja lopputulos 5-1, tai isommin.
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Palloseuran ketjut tänään:

Lindsten - Perrin - Kallio
Nieminen - Väyrynen - Palmu
Nyström - Nurmi - Pikkarainen
Savolainen - Karvonen - Siiki

Juolevi - Heikkinen
Reunanen - Eronen
Berger - Ekeståhl-Jonsson
Kaskinen

Setänen aloittaa ilmeisesti maalilla tänäänkin, Tirronen availee luukkua.

Ei kovin suuria odotuksia pisteitä ajatellen.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Varokaa Oulussa. Savolainen-Karvonen-Siiki nuoruuden innolla liekittävät maalit mieheen ja Kaskinen (ei valmentajamme) ajaa siihen irvistelevään Humalojaan niin kovan perspommin, että Raksilan hallin katosta tippuu vuoden 2000 liiganousuviiri alas. Kärpät tulee rotsi levällään kaukaloon ja Sonkajärven Sonni tekee sen neljännen lähettäen lentosuukot Kärppien valmennusjohdolle. Setäselle 6 torjuntaa ja Tepsille 0-4 voitto.

Ei vaan. 0 pisteen "pohjoisen kiertue" on todennäköinen. Puolustuksesta puuttuu laumanjohtaja ja muutenkin hyökkäämisessä ei ole tolkun häivää, välillä ei osuta edes ladon seinään. Mv-koutsi Norrenan laittaisin maalivahti"kolmikostamme" tänään mieluiten maaliin. Se kertoo luotosta Setänen/Tirronen-tandemiin.

8-1.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Palloseuran ketjut tänään:
Sen verran on muutoksia rosterissa, tunkua sairastuvalla ja uusia ukkoja kehissä, että kenties olisi syytä tarkastella TPS:n kokoonpanoa vähän lähemmin.

TPS tänään:

#67 Jasper Lindsten - #10 Eric Perrin - #71 Tomi Kallio
#43 Otto Nieminen - #25 Teemu Väyrynen - #52 Petrus Palmu
#24 Erik Nyström - #51 Markus Nurmi - #84 Ilkka Pikkarainen
#54 Joonas Savolainen - #44 Elias Karvonen - #41 Oskari Siiki

# 4 Olli Juolevi - #49 Ilkka Heikkinen
#53 Tarmo Reunanen - #36 Elmeri Eronen
#40 Martin Berger - #26 Lucas Ekeståhl-Jonson
#45 Olli Kaskinen

#34 Oskari Setänen
(#32 Rasmus Tirronen)

Loukkaantuneet: # 7 Henrik Tallinder (04.11.2017 - ylävartalovamma, "tutkimuksiin lauantaina"), #20 Jani Forsström (04.11.2017 - alavartalovamma, "paluu maajoukkuetauon jälkeen"), #29 Jonne Virtanen (04.11.2017 - alavartalovamma, "sivussa n.1kk"), #37 Patrik Virta (04.11.2017 - kipeänä), #81 Ilari Filppula (04.11.2017 - "palaa joukkueen harjoituksiin maajoukkuetauon jälkeen")
Rotaatio: #48 Lauri Pajuniemi, #65 Topi Taavitsainen
Lainat: #31 Karolus Kaarlehto (23.08.2017 - TuTo, kausi 2017-18), #77 Timi Lahtinen (15.09.2017 - TuTo, "toistaiseksi")

Itse kentälle saatavasta rosterista on vaikea sanoa yhtään mitään. Loukkaantumisten runtelema vierasjoukkue on tänään täysin purukumilla ja jeesusteipillä paikattu versio. Eilisestä Vaasan kokoonpanosta on kolme ukkoa poissa: Henrik Tallinder (sai iskun päähänsä ensimmäisessä erässä), Patrik Virta (pelasi puolikuntoisena, ei palannut kentälle ensimmäisen erätauon jälkeen) ja lisäksi Topi Taavitsainen. Mielenkiintoista on, että Taavitsaisesta en ole nähnyt mitään mainintaa. Mun mielestäni Taavitsainen pelasi SPO-matsin loppuun saakka, mutta aivan varma en ole.

Kolmen poissaolon paikkaajiksi ollaan kutsuttu kaksi A-junnua sekä Mestiksestä Oskari Siiki. Tällä kaudella A-junnuissa esiintyneet Olli Kaskinen (1999) ja Joonas Savolainen (1997) tekevät SM-liigadebyyttinsä tänään Oulussa. Hyökkääjä Savolainen on ainakin itselleni täysin uusi tuttavuus. Puolustaja Kaskinen taas... onko tämä kaveri pelannut joskus jossain miesten matsissa? Mulla on ihan sellainen mielikuva, että mä olisin joskus hänen nimensä naputellut johonkin kokoonpanoon. SM-liigassa ei ainakaan ole esiintynyt. Pitsiturnaus? Joku harjoitusottelu? Vai jopa CHL-matsissa?

Näiden kolmen pelaajan kutsuminen tekee Topi Taavitsaisen poissaolosta entistä mielenkiintoisemman. Ainakaan TPS:n kotisivuilla olleen loukkaantuneiden/sairastuneiden listan nimistä ei Taavitsaisen nimeä löytynyt. Tästä voinee tehdä johtopäätöksen, että Taavitsainen on pelikuntoinen, mutta kokoonpanon ulkopuolella (pelillisistä syistä?). Toinen ihmetystä herättävä seikka on Lauri Pajuniemi. Vielä alkukaudella Pajuniemi esiintyi TPS:n rosterissa kohtuullisen säännöllisesti - viimeksi viikko sitten TPS-JYP -matsissa (28.10.2017). Toisaalta hyvähän se on sieltä junnuista kierrättää rosterissa useampiakin onnistuneita kavereita. Jotenkin vaan jää vähän outo tunne Joonas Savolaisen tulevasta liigadebyytistä: pikahälytyksellä matkaan ja vielä Ouluun. On sitä varmasti helpompiakin tapoja tehdä ensiesiintymisiä?

Olisi myös erittäin mielenkiintoista tietää Oskari Siikin hälytyksestä. Siiki on kuitenkin ollut Savonlinnassa valmistautumassa tänään iltapäivällä (17:00) alkavaan SaPKo - K-Vantaa -otteluun. Koska Siiki on hälytetty Palloseuran vahvuuteen? Millähän vehkeellä Siiki ollaan kiidätetty Savonlinnasta Ouluun? Eiköhän tuokin välimatka liene jotain 500km luokkaa? Nopeasti siinä saa 5-6 tuntia istua vaikka sitten taksin kyydissä.

TPS:n tolppien välissä jatkaa eiliseen tapaan Oskari Setänen. Onkohan siellä Rasmus Tirrosen itseluottamus täysin nollissa JYP-nöyryytksen (28.10.2017) jälkeen vai mikä on? Oma odotukseni oli, että Setänen ja Tirronen olisivat pelanneet pohjoisen kiertueen puoliksi. Noh, toivottavasti Setänen seisoo maalillaan vielä silloinkin, kun päätössummeri soi.

EDIT: lisätty ihmettelyä Oskari Siikin tilanteesta
 
Viimeksi muokattu:

Pardus

Jäsen
On kuule sellanen fiilis, että Ikosen Jasse ja Kuparin Rape muodostaa kolmosketjuun kauan kaivatun tutkaparin ja tehoilu alkaa tästä illasta.

Edit. Ensimmäisen erän perusteella fiilikseni oli niin kaukana todellisuudesta kuin vain olla ja voi. Onneksi muu joukkue pelasi erinomaisesti. En ymmärrä miksi kolmosketjuun ei tunnu löytyvän konsensusta sitten millään. Ja miksi helvetissä Koblizek ei ole tänään mukana kokoonpanossa?
 
Viimeksi muokattu:

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kärkikamppailu, ja ketään ei kiinnosta.

Noin viikko sitten ajattelin että tämä peli on se "syksyn finaali" ja että parhaimassa tapauksessa kummatkin joukkueet pääsevät terveenä illan kamppailuun. Ja paskat. Tosin ei tässä nyt voi liikaa mennä loukkaantumisten taakse. Palloseura on kyykännyt viime aikoina ihan huolella. Toivotaan että vältyttäisiin kauden isoimmalta perseraiskaukselta ja loukkaantumisilta. Siinä tämän illan odotusarvo.
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Koska Siiki on hälytetty Palloseuran vahvuuteen? Millähän vehkeellä Siiki ollaan kiidätetty Savonlinnasta Ouluun?

Eilen ainakin Tepsin virallisilla kanavilla kerrottiin Siikin olleen joukkueen mukana. Olikohan nyt twitterissä. Tiedä sitten.

Edit: Muistin väärin, tänä aamuna se twiitti vasta tulikin.

Edit2: Tässä suora lainaus Tepsin omien sivujen ennakosta: — Aamulla katsotaan heidän tilannettaan uusiksi, mutta meillä on hyökkääjistä Oskari Siiki matkassa mukana ja valmiina pelaamaan. Lisäksi joutunemme kutsumaan Turusta A-junnupelaajan varmuuden vuoksi paikalle.
 

Pompino

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hyvää lauantai-illan viihdettä mielestäni. Hyvin piti Kärpät Tepsin pois hyviltä maalipaikoilta, Tepsin ajoittaisesta näennäishallinnasta huolimatta.
Miksi aloitettiin Setäsellä? Ericillä vähän hakemista vielä. Parempi voitti tänäänkin, onneksi tulee tauko ja muutama kymppi lohtua Veikkaukselta.
 

Ränse

Jäsen
Harmi kun otteluohjelma + TPS:n loukkaantumiset eivät ehkä antaneet oikeaa kuvaa joukkueiden tasoerosta. Ei ollut Kärpiltäkään millään kauden parhaimmistoa tämä esitys vaikka ihan hyvin pelattiinkin. TPS tulee olemaan todella vaarallinen kun sairastupa tyhjenee. Näistäkin lähtökohdista haastoi hyvin.
 

Sphinx

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Oli kova playoff-henkinen ottelu, mielestäni pelinä ehkä kovin, jossa TPS on tänä syksynä pelannut. Ei toki sinänsä kummaltakaan joukkueelta varmasti mikään syyskauden paras ottelu. TPS tsemppasi ja haastoi sen minkä pystyi, mutta olihan Kärpät selvästi parempi. Olisi vaadittu tänään Tepsiltä huippuluokan maalivahtipeliä sekä onnistumisia erikoistilanteissa, jotta voitosta oltaisiin voitu tapella ja kumpaakaan ei tänään nähty.

Tepsin debytanteista Savolaiselta mukavan oloista peliä. Koko nelosketju pelasi hyvin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös