Teemu Laakso

  • 38 096
  • 109

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Kaikkea hyvää Teemulle jatkoon myös täältä. Harmi että tämän piti nyt mennä näin.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Hyvä uutinen tässä tilanteessa. Nyt äkkiä sitten Jalasvaara sisään, ja mielellään toinenkin hyvä pakki jossain vaiheessa.
 

Panopticon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Detroit Red Wings
Todella harmi, sekä Laakson itsensä, että HIFK:n kannalta. Toki lähtökohtakin oli tiedossa, tuskin mies olisi muuten edes Helsinkiin tullut täksi kaudeksi. Mutta toivoa jaksoin ainakin itse, mutta näin tällä kertaa...
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
Tsempit jatkoon Teemulle, mihin tie ikinä viekään.
 

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pahasti näyttää siltä, että ura on Laaksolla aika lailla taputeltu. Hyvä puolustaja oli aikanaan ja varmaan olisi vieläkin ilman loukkaantumisia. Ei ole loukkaantumisten jälkeen päässyt lähellekään hyvää tasoa ja oikea ratkaisu on, ettei sopimusta jatketa. Nyt joku terve puolustaja sinne välillä ja mielellään sellainen, jolla olisi vähän jalkanopeuttakin.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olisi mielenkiintoista tietää oliko tämä Salmelaisen ensimmäinen peliliike, eli selkeytetään tilanne unohtamalla haihattelut Laakson pelaamisesta ja sijoitetaan loput pelimerkit ensi viikolla puolustajaan? Näin itse lähtisin pelastamaan tästä kaudesta mitä pelastettavissa on.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös