Pe 27.10.2017 Ilves - KalPa

  • 1 658
  • 3

Satunnainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tänään Hakametsässä klo 18.30 kohtaavat sarjataulukon vähemmän kunniakkailla sijoilla 13 ja 14 olevat Ilves ja KalPa. Kyseessä on joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen.

Kokoonpanot ovat seuraavat.

Ilves:

Sandell - Laakso - Rautiainen
Parikka - Vainio

Koivula - Ruotsalainen - Liuksiala
Pulli - Viljanen

Suomi - Koppanen - Lepaus
Piskula - Ilomäki

Valtonen - Kangasniemi - Kuronen

Ruusu
(Urpolahti)


KalPa:

D'Amigo - Balazs - Kantola
Riikola - Lukka

Gymer - Luostarinen - Ruuttu
Seppälä - Maione

Jokinen - Vainiola - Nuutinen
Mäkinen - Leskinen

Texier- Ikonen- Tavi
Lavoie

Godla
(Helenius)

KalPasta kertokoot enemmän ne, jotka tietävät, mutta sen tuosta havaitsee, että kiusallisen monta "omaa koiraa" riveissä tuolla. Jos D'Amigo, Kantola ja Ruuttu tekevät kukin yhden, niin peli todennäköisesti ratkeaa jo siihen. Onhan siellä vielä Mäkinen ja Heleniuskin, mutta eivät kai he nyt sentään.


Ilveksellä Sandell tekee paluun, ja se jos mikä on hyvä uutinen. Sen sijaan Lehtonen, Tamminen ja Laatikainen ovat edelleen poissa kuten myös Tallinderin lauantaina teloma Meskanen. Vahvistukseksi on jälleen haalittu Kangasniemi LeKistä. Kauteen lähdettäessä sentteritilanne näytti hyvältä, mutta tähän on siis tultu. Aika paljon kertoo sekin, että 7. pakin / 13. hyökkääjän paikkaa ei ole edes täytetty. Tuota tosin hiukan kummastelen, koska miehiä on lainassa Mestiksessä kuitenkin jonkin verran. Jos loukkaantumistrendi jatkuu, niin kyllä tuossa voisi olla vaikka laitahyökkääjäkin varalla.

Ilves on viime peleissään päästänyt 6, 8 ja 6 maalia, mutta toisaalta KalPa on vieraissa tehnyt 0-3 maalia pelissä, ja tuon 3 vain kertaalleen kauden avauksessa Mikkelissä. Jompikumpi näistä nyt siis murtuu. Vastakkain myös KalPan vieras-yv (2,94 %, 15.) ja Ilveksen koti-av (72,73 %, 14.).

Edit. Pakeista poissa myös Espeland, joka siis ei ole onnistunut ainakaan minulle jättämän lähtemätöntä muistoa...
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Ilvekselle helvetin tärkeä peli. Viime viikko kaihertaa varmasti monen mielessä, joten jos KalPa tekee pari helppoa maalia peräjälkeen, niin voi Ruusulla ja muullakin joukkueella alkaa ahdistaa. Mutta toivottavasti saadaan ehkä 60 minuuttinen, ja pisteet totta kai tämän hetken yhtä päävastustajaa vastaan.

Sandellin tilanne on pirullinen. Tuntuu, että jokainen peli, johon mies pukee voi olla kauden viimeinen. Mutta toivottavasti on kuitenkin kunnossa ja pystyy pelaamaan kohtuullisen täysipainoisesti.
 

Ragulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ruusu ja Suomi Ilveksen johtotähtinä. Otto alkaa saada peliään käyntiin. Laittaa kiekkoa hienosti liikkeelle. Nyt hieno esityö Liuksialan maaliin.

Pakeista Vainio ja Parikka paransivat. Ilomäeltä hyvä peli. Ja Piskulalta myös. Pullin haparointi, yli- ja alipelaaminen jatkui.

Mutta Ruusulle erityinen kiitos pisteistä

Rautiaisen peli on kaukana uomistaan.

Suomi olisi voinut syöttää Lepaukselle siinä 3-2 hyökkäyksessä lopussa, siitä pieni miinus. Lepaus oli aivan vapaana.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös