Ti 24.10.2017 Pelicans - Ässät

  • 3 324
  • 14

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Tällaista tänään..

Ässät on saanut taas viime aikoina alle parempaa jaksoa, nyt ollaan kahden jatkoaikavoiton putkessa. Lisäksi nimenomaan vieraissa on otettu voitot sekä Turussa että Jyväskylässä, ja vieläpä erinomaisen ryhdikkäillä esityksillä, joten sikäli lähtökohdat tähän päivään ovat paremmat kuin kertaakaan viimeiseen pariin viikkoon..

Pelicans taas on ollut alkukauden.. uskaltaisinko sanoa jopa odotetun vahva, alunperinkin ihmettelin miksi lahtelaisten keskuudessa oli täällä palstalla niin valtaisa paniikki päällä kuin oli. Joukkue oli ihan iskukykyinen, ja vaikka Rendulic lähtikin varoittamatta kävelemään, niin kesken kauden tulleet Sulak ja suorastaan uutta pelillistä renessanssia elävä Jesse Saarinen ovat olleet hyviä vahvistuksia. Eli väkevä on vastus tänään, etenkin kun vain hetki sitten ollutta edellistä Pelicans-ottelua ei paljon Porissa haluta muistella. Se oli kauden pahin rimanalitus tähän asti, jossa toki oli paljolti vastustajan hyvyyttä. Tärkeintä on pitää nuppi kasassa suhteessa joukkueiden edelliseen kohtaamisen..

Nyt toki tänään Pelsut antavat massiivisesti tasoitusta, koska joukkueessa näyttää vallitsevan aivan valtaisa poissaolosuma. Onko siellä pahimmillaan(?) jopa kahdeksan miestä sivussa, eiliset jääharjoituksetkin oli näemmä peruttu varotoimenpiteenä. Luin tuossa ESS:n jutun, että Pelsut saattavat joutua lähtemään jopa vajaalla kokoonpanolla, jos Heinolasta ei saada apuja. Nämä ovat karmeita tilanteita kun tuollainen kierre iskee, kontrastina nimittäin Ässillä on pois yksi ainoa pelaaja, joka toki on hyvin tärkeä Suoranta, mutta yksi on kuitenkin vain yksi..

Mutta on siellä sitten millainen kokoonpano tahansa kotijoukkueella, niin hikistä iltapuhdetta veikkailen Ässille tänään. Kuten sanottu, viime aikoina on esiinnytty vieraissa hyvin, ja nyt vain pää kasassa tähän iltaan niin jokainen piste joka vain mukaan saadaan on kotiinpäin.. ehkä kotijoukkueen täysin riekalainen kokoonpano antaa sen sopivan sauman iskeä
 
Suosikkijoukkue
Turkoosi kevät 2024, Dallas Stars, Leksands IF
Pelsu antaa tosiaan roimasti tasotusta etenkin pakistopuolella. Ulkona on viime viikolla loukkaantuneet Kousa ja Jürgens sekä Lassen (sairaana). Paikkaamassa on huikean tason nimet Roni Rukajärvi ja käytännössä suoraan junnuista Liigakokoonpanoon viikonloppuna nostettu Aleksi Ek joka ei ekoissa peleissään ole suoraan sanottuna vakuuttanut. Rukajärvi taas on tunnettu miinusten kerääjä ja hasardipakki. Voutilaiselle voi tulla suht hikinen iltapuhde tuon pakiston takana.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kyllähän tuo Ässien kerroin houkuttelee. Pelicansin poissaolot tekevät todella ison loven tuohon kokoonpanoon. Jyväskylässä toki pärjättiin hyvin Kousan loukkaantumisen jälkeenkin, joten ei mikään ole mahdotonta.

Kuinkahan moni pelaavistakin kavereista on flunssassa...
 

Calé

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Hyvät kertoimet kyllä Ässien voitolle ajatellen tuota Pelsun sairasosastoa. Pakistosta puuttuu erittäin isoja palasia tällä hetkellä ja siinä tulee erittäin paljon tasoitusta Ässille, myös hyökkäyksessä on jonkun verran vajavaisuutta. Toivotaan nyt että kani loihditaan hatusta ja kairattaisi tästä pelistä edes joitain pinnoja, jotenkin vain tuntuu että Ässät tekee tänään kostoksi viime kerrasta aika tylyn ryöstöretken Lahteen.
 

sonnychiba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ässien pitäisi lähteä pelaamaan tänään kuin kotipeliä, kun kerran saa Pelicansin loukkaantumisten myötä valtavana edun. Parin maalin johto ja sitten tylsää läpsyttelyä loppuun. Toisaalta, kun Pelicans nyt luokitellaan altavastaajaksi ja rosterissa on ilmeisesti junnuja niin voisin odottaa, että he kaikki ylisuorittavat ja tulos on 5 - 1.
 

IcyPredator

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, 49ers
Ässät oli Porin pelissä hätää kärsimässä Pelsun pelitavan kanssa, joten seurataan mielenkiinnolla onko Jykä keksinyt jotain lääkettä tähän. Hyökkääjistä Rekonen, Pereskokov ja Saarinen olleet hyvässä terässä viime peleissä ja ei pidä unohtaa, että taikuri Kangasniemi tekee paluun syysflunssan kourista. Puolustuksessa poissaolot sen sijaan saattavat näkyä, kun Rukajärvi ja Ek yrittävät paikata Kousaa, Jürgensia ja Lassenia. Onneksi hyvävireinen Voutilainen on sentään maalissa. En yhtään yllättyisi, jos pakkipari Sulak-Manelius pelaa tänään lähes puolet pelistä. Veikkaan 3-1 turkoosille.
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Blood taas tuomarien silmätikkuna!
 

firsov

Jäsen
Blood taas tuomarien silmätikkuna!

Varmaankin tämä hönö ratkaisee vielä pelin, mutta on iso nautinto nähdä tämä sukkelajalka kaverilla.
Pää ei tänään taida kestää ja tulee suurella todennäköisyydellä ylilyönti. Väkivalta on joskus oikea ratkaisu, mutta hönö ei saa olla kukaan. Tyhmistä ihmisistä ei tykkää edes sukulaiset.
 

Calé

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tämä tulos oli nähtävissä, hengetön Pelsu nähtiin kentällä ja lisää jengiä tippu saikulle. Voi saatana sentään. Ei oikein riitä pelaajat enää meillä määrällisesti, toivottavasti saadaan täysi rosteri edes lauantaina.

Noh onneksi oma lompakko kiittää tällä tuloksella.
 

tsei

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahtelaiset, LFC
Huumorilla kai tää peli pitäis ottaa. Ässät pelasi fiksua peliä vieraissa ja sai pelsut näyttämään aneemiselta. Ottelun kruunasi, kun Saariselta huitaistiin maila käsistä ja siitä melkein heti Ässät ratkaisi pelin. Päätuomari ei tainut viheltää Ässille yhtään jäähyä tänään?
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Ässien voitosta huolimatta on sanottava, että jumankauta on Pelicansin pelaaminen kyllä mahtavaa seurattavaa. Tuolla liikkeellä dominoidaan kenttää kyllä ketä tahansa vastaan, siellä jopa roopeelimäet sun muut tusinamiehet tekevät hetkittäin lähes mitä lystäävät, kun pelitapa on noin huippuunsa hiottu, saati sitten ne kärkiäijät. Sairastupa kun tyhjenee, niin kyllä tulee Lahteen pitkä kevät, eväät ovat olemassa. Kolmannessa erässä suurin osa ajasta meni siihen, kun Ässät vain puolusti tiiviisti ja roikotti kiekkoa omista pois, mikä nyt toki toimi. Pelsujen paketti murtui kunnolla vain yksilövirheeseen siinä ratkaisevanpuoleisessa 1-3 maalissa, kun joku Pelicans-pakki ei tehnyt elettäkään puolustaakseen. Siis oikeasti, mies ei yrittänyt edes näön vuoksi tehdä jotain, seurasi vain katseella kun Peltola kävi tekemässä maalin..

Iikka Kangasniemi on aivan häikäisevä pelaaja, silloin puolitoista vuotta sitten allekirjoittanut ehdotti täällä palstalla hänen hankkimistaan Bluesin raunioilta Ässiin, mutta ei sitten ***tana.. nytpä nähdään mitä menetettiin

Aivan mahtava suoritus saada kolme pistettä tuossa iskussa olevalta joukkueelta..
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Päätuomari ei tainut viheltää Ässille yhtään jäähyä tänään?

Eikös viheltänyt sen Seppälän korkean mailan?

Joo Pelsuilla on Kangasniemi ja Saarinen liukkaat pikku veijarit jotka aiheuttivat paljon vaikeuksia Ässille. Jotenkin näytti muutamalla Ässähyökkääjällä mm. Lähteenmäki ja Korhonen olevan normaalia raskaampi jalka, ei nyt ihan Kuparisen ja Insamin tasolla mutta ei paljon vauhdista puuttunut. Kuitenkin tärkeimmät eli vieraspisteet lähtivät Poriin ja se on tälläisestä syksyisestä tiistai-illan pelistä se tärkein juttu.

Niin ja kyllähän siellä tosiaan Blood huitoi kuin heinämies ja sai itse lopussa kiekon naamaansa.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ei kyllä ollut Pelicansin ”omasta pelistä” jälkeäkään tänään. Erittäin tukkoista menoa. No, tuoltahan se näyttää, kun ukkoja puuttuu ja lisää tippuu kesken pelin. Ja loputkin on sairaina, ettei edes harjoituksia pystytä pitämään.

Ässille onnea pisteistä ja hyvästä onnesta otteluohjelma-arpajaisissa.
 

sob

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, FC Jazz, ..... Oulu Ermines
Ässille onnea pisteistä ja hyvästä onnesta otteluohjelma-arpajaisissa.

Kiitos - onnella näitä otteluita voitetaan =)

Blood yritti ratkaista tämän ottelun henkilökohtaisella panoksellaan mutta Pelicansin YV ei ollut tänään onneksi =) rautaa. Pääosin kotijoukkueen liukasliikkeiset hyökkäykset saatiin ohjattua nurkkiin. Kyllähän Pelicansin liike on kokonaisuudessaan sitä luokkaa, että kun rosteri saadaan kuntoon, se on vaikea vastustaja kelle tahansa. Veikkaan Pelsuille pitkää kevättä näillä otteilla.
 

Lätkäjope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Armia #10, Matushkin #43
Pelicansin karvaus ja sen ajoitukset ovat kyllä hiottu kuntoon. Ukot vaihtuu mutta paine pysyy vastustajan päädyssä. Ässät pääsi sieltä alta tänään hyvin pois, mutta kyllä se vaatii pakeilta välillä rohkeitakin syöttöjä. Ainakin yksi läpiajo aiheutui tuon paineen luomisen kautta pelsuille eilen.

Tuolla rosterilla kun on saatu peli näyttämään noin hyvältä, on pakko antaa kehuja valmennuksen suuntaan lahdessa.

Onneksi otteluohjelma ja tuomarit oli Ässien puolella, muuten oltaisiin hävitty.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös