Suomi-sarjan otteluseuranta 2017–2018

  • 123 205
  • 589

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Juuri meinasin kehua miten hyvin Hokki pitää omalla puolustusalueella D:n pelaajat pois pahoilta maalintekopaikoilta niin eiköhän sitten päästetä lapioimaan ripari sisään.
 

Puncheon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Nyt kyllä D painostaa ja Hokki heittää pitkää päätyyn. Hauska muuten tuo ekan maalin tekijänä Klemetti. Olikohan edes hyökkäysalueella kun Vitolins teki sen maalin?

Katsoin uudelleen tilanteen, kyllä se oli Klemetti joka sen maalin teki. 26 numerolla pelaava Vitolins oli hyökkäystrion alimpana pelaajana.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Katsoin uudelleen tilanteen, kyllä se oli Klemetti joka sen maalin teki. 26 numerolla pelaava Vitolins oli hyökkäystrion alimpana pelaajana.
Maltoit jo nyt, ajattelin itse katsoa vasta pelin jälkeen. Eipähän enää tarvitse kun on tieto että näin harhoja :D
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Nyt on kyllä Korhonen vireessä. Eilen kaksi häkkiä ja taas kilahti.

Saarenpää ohjasi maaliin Ullbergin viivakudin. Nyt näyttää jo varsin hyvältä.
 
Viimeksi muokattu:

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Olipahan huikea esityö Korhoselta 1-5 maaliin kertakaikkiaan! Ja Alejandrolta varma viimeistely. Kyllä tää peli on nyt ratkennut.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Vorssalaisten faneista ollut puhetta. Tuli vaan mieleen, jotta paukuttaakos kotipeleissä vielä se harmaahapsinen kaveri sitä rumpupatteria? On kyllä muhkein rumpusetti mitä olen missään hallissa nähnyt.

Paras koskaan näkemistäni faniryhmistä oli FPS:n poppoo 2000-luvun puolivälin Mestis-karsinnoissa. Täys bussilastillinen Vorssalaisia ja meno oli kuin karnevaaleissa konsanaan. Vielä tuolloin oli sanavarastokin säädyllisen sorttista.
 

Laus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, FPS
Kyllähän Olli edelleen hakkaa rumpuja joka kotipelissä niinkuin Fanseat lähetyksissä on kuultavissa. On vuodesta 71 nähnyt lähes jokaisen kotipelin ja silloin kun ei ollut paikalla oli kadun toisella puolella sijaitsevassa suurehkossa rakennuksessa mutta ei sairaalavuoteelta saanut lupaa lähteä peliin vaikka kysyi. Kiersi aikanaan myös lähes kaikki vieraspelit eli nähnyt kutakuinkin jokaisen FoPSin liigaottelun myös!
 
Suosikkijoukkue
Pyry & Tappara
Pirkanmaalaiset pöllyttivät isäntiään länsirannikolla tänään. Koovee Porissa 0-6 ja Pyry Naantalissa 3-9.

Mitä nyt Pyryn peliä seurasin Fanseatista (Porista ei lähetystä edes tullut), niin aika rutiinisuoritus eikä paljoa ylimääräistä tarvinnut antaa. Paljon paikkoja hukattiin ja puolustus oli lepsuinta tällä kaudella, jonka ansiosta naantalilaiset pääsivät kolme maalia iskemään. No sellaista se joskus on, kun vastustaja on tuota tasoa, kaikella kunnioituksella VG:ta kohtaan. Mutta eiköhän se tuosta FPS-peliin mennessä taas terävöidy.
Jotain siellä VG:n penkillä riehuttiinkin, kun Pyryn 2-6-maalin jälkeen lensi joku valmentajistosta ulos, ihan ei tosin Fanseatin välityksellä selvinnyt mistä syystä.
 
Suosikkijoukkue
Sydämellä pelaavat
On kyllä alle arvostelun tuo Naantalin lähetys. Näkee ainoastaan keskialueella kiekon tuon kalansilmän takia. Eikö nyt jokainen joukkue voi hankkia vähintään 16:9 perus kameran. Hintaa tälläselle on varmaan alle 200€
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
On kyllä alle arvostelun tuo Naantalin lähetys. Näkee ainoastaan keskialueella kiekon tuon kalansilmän takia. Eikö nyt jokainen joukkue voi hankkia vähintään 16:9 perus kameran. Hintaa tälläselle on varmaan alle 200€
Samaa mietin. Ei kovin kauaa jaksanut katsoa noin heikkotasoista lähetystä. Liekö kalansilmä siksi käytössä ettei tarvitsisi niin paljoa kääntää kameraa, pääsee helpommalla. Toki heikkohan se lähetys on joka tapauksessa jos melkein jään tasolta ja parin metrin päästä joutuu kuvaamaan. Taitaa olla aika pieni halli Naantalissa?
 

pippurimylly

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHT / Boston Bruins
JHT - Hunters 5-1
ensimmäinen 10min menny JHTn komennossa, toivottavasti sama syke kestää koko kolme erää.

EDIT:... ja kestihän se, sarjaykköselle ensimmäinen pisteetön peli. Kyllä HT oli tänään joka osaalueella Huntersia parempi. GO JIIIIHT!!
 
Viimeksi muokattu:

Naxnax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ehdottomasti JHT/Kärpät
Kyllähän se näin oli, että HT dominoi tänään jäätä. En kuitenkaan ihmettele miksi Hunters on aloittanut nuin vahvasti. Heillä oli mielestäni erittäin tasapainoiset 4 ketjua ja Ahokas oli maalilla hyvä, vaikka 5 maalia tehtiinkin. Toki sekin pitää muistaa, että Hunters on pelannut käytännössä kotona tähän mennessä. Vieraskiertueilla tulee pistemenetyksiä ihan saletisti. Nyt HT alkaa oleen sillä tasolla millä kuuluukin. Vieläkö äijät sairasosastolta pois niin hyvä tulee. CAMA!!
 
Suosikkijoukkue
Pyry & Tappara
Nokialla Pyry oli tyly isäntä FPS:lle ja vei pelin 6-0. Aikalailla koko pelin Pyry oli niskanpäällä mutta kyllä Fopsillakin hetkensä oli mutta tänään ei heille pomppinut ja tyhjistäkin maaleista laukoivat ohi.
Pyryllä peli oli tänään uomissaan. Puolstuspeli oli todella kovalla tasolla ja Fopsin useat ylivoimatkin kestettiin hienosti. Hyökkäyksessä Pyry oli myös alati vaarallinen ja kuusi sinne saatiinkin upotettua.
Yleisöä löysi paikalle hienosti 400 kappaletta ja Pyryn Fan Clubikin heräsi horroksesta ja toivat meteliä halliin. Forssalaistenkin fanit pitivät hyvin ääntä välillä ja pakko kyllä arvostaa forssalaisfaneja jotka ovat pelistä toiseen aina joukkueensa mukana on pelipaikkana sitten Nokia, Oulunsalo tai mikä vaan.

Titaaneilla ei taida homma kulkea nyt alkuunkaan. Riemulle kärsittyä murskatappiota seurasi nyt tappio rumilla lukemilla 8-1 Oulunsalossa. Riemu nosti voitollaan Haukoista itsensä jo 4 pisteen päähän kärkikuusikosta.
 

eetu1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHT
Kyllä JHT pelasi hienosti, ehkäpä se tästä lähtee kulkeen paremmin! En tiedä kuinka paljon Gronoff on treenannut vai onko pystynyt ollenkaan, mutta kyllä hän luo hienoa ylivoimaa ja muutenkin pelaa tosi hienolla peliälyllä vaikka liike ei olekaan parasta. Vaikka tuo pelaajien vaihtuvuus on ollut suurta niin joukkue pelasi hyvin nimenomaan joukkueena, toivottavasti ei enää tule lisää loukkaantumisia.
 

Torkkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat
Jaahas Haukoille tiukka 2-3 tappio Riemua vastaan. Nämä pelit vaan pitäisi kääntää voitoiksi jos halajaa paremmille sijoille. JHT otti tärkeän voiton Huntersista mutta Titaanien sukellus jaksaa vähän ihmetyttää.
 

pippurimylly

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHT / Boston Bruins
JHT - Dkiekko
Alkukauden pohjakosketuksen jälkeen JHT löytänyt vihdoin pelijyvän. Tänäänkin mennään HTn komennossa. Vaikka yksi selvä maali jo JHTltä ryöstettiin niin tällähetkellä 2-0 johtoasemassa mennään, molemmat maalit Rintasalon käsialaa.

EDIT:
5-2 ..... JHTlle kuuden pisteen viikonloppu, kyllä kotijoukkue näytti kaapin paikan, Gronoff tehny vahvan paluun ja oli tänäänkin yksi tämän kiekkopelin parhaimmista.
Vaikka D-kiekko kärsi tappion niin mielestäni vierasjoukkueen paras oli kyllä maalivahti.
Tästä se voittoputki alkaa,
GO JHT
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Pyry & Tappara
Porvoossa nähtiin hyvä jääkiekko-ottelu, niinkuin kahden kärkijoukkueen välillä pitääkin. Harmi vaan, että pelin saattoi ratkaista se kolmas osapuoli. En ihmettele enää yhtään Huntersin kotitaikaa, kun noin törkeästi seepra veti kolmannessa erässä kotiinpäin. Ja auttamattahan se Huntersin tasoitus tuli, kun tarpeeksi ylivoimaa saivat. Eikä pilli soinut toisin päin enää sitten millään.
Ensimmäisessä erässä tuli vielä pari vieraskoreaa ratkaisua, mutta toinen ja kolmas erä olikin sitten toisin päin.

Kyllä Hunterskin voittonsa ansaitsi ei siinä mitään, hyvän pelin pelasivat. Eikä tässä nyt oikein ole edes pettynyt, kun hyvä peli oli Pyryltäkin ja piste tuli, vaikka toki kolme oli enemmän kuin tarjolla.

Heikkisen kenttä on kyllä kova Huntersilla, sen kanssa Pyry oli välillä helisemässä. Ahokas ei vaikuttanut paremmalta maalivahdilta kuin ennenkään, eikä kyllä Saari Pyryn maalilla esittänyt totutun hyviä otteita, mutta ihan hyvin molemmat torjuivat. Fanseatin kautta vähän ääntä kuului välillä hallista, mutta aika vähän oli porukkaa Porvoossa. Tilastoissa lukee 198, ja se on tälläiseen kärkikamppailuun todella vähän.
 
Viimeksi muokattu:
Eiköhän tuon tuomarin tulkinnoista päässyt nauttimaan kumpikin joukkue aika tasapuolisesti, siellä meni läpi välillä rikkeitä puolin ja toisin. Erikoisin tuomio oli Rantasen saama pelirangaistus ilmeisesti tuomarin henkisen koskemattomuuden loukkaamisesta. Rantanen sai ensin kympin ilmeisesti arvioituaan tuomarin näkemystä tapahtumasta ennen Pyryn kolmatta maalia. Hunters-pelaaja kaadettiin Pyryn päädyssä ja siitä tilanteesta Pyry pääsi hyökkäämään ja tekemään maalin. Rantanen halusi vielä kommentoida tuomiota jäähyaitioon luistellessa ja tuomari tälläsi siitä sitten pelirangaistuksen.
Peli sinällään oli kohtuullisen hyvätasoinen, Huntersilla ei oikein kiekko pysynyt lavassa alkupelissä ja alivoimalla purut oli melko aneemisia. Pyry oli alkupuolen peliä jossakin määrin hallitsevampi. Vaikka Hunters luisteli enemmän, niin Pyryn peli näytti jotenkin loogisemmalta. Kaiken kaikkiaan Pyry oli fyysisempi ja Hunters nopeampi. Hieman taisi Pyryllä jalka painaa kolmannessa erässä. Maalinteossa Pyry oli tehokas. Ja tottahan se on, että ottelu olisi voinut päättyä kumminpäin vaan, sen verran tolpat kilisivät kummankin maalivahdin takana. Hyvä peli kaikenkaikkiaan.
 

zeitgeist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset pikkuseurat
Täytyy kyllä ihailla tuota HCIK:n vierassaldoa, elinen Titaanit-voitto taisi olla jo viides vieraspeli, josta Inkkarit kairasi maalin voiton varsinaisella peliajalla! Pidän saavutusta erittäin arvokkaana, koska Kotka ei todellakaan ole mikään kakunpalamainen väilpala naposteltavaksi monellekaan tiimille. Lisäksi on vielä Haukat-pelin 2 pisteen voitto. Jotain nämä kaverit tekevät siis vieraissa oikein ja aika usein kaava tuntuu olevan, että ratkaisevat pelin hiukan aiemmin ja osaavat sitten ilmeisesti hyvällä maalivahdillaan (ja kenties fyysisellä puolustuspelillä?) johtonsa kylmästi pitää.

Ainoa, mikä on viime aikoina ollut liikaa heille, oli AIK/Laserin vieraana olo, sieltä tuli 1-3-tappio. Juuri tuo nimihirviöjoukkue onkin samalla ollut viime aikojen suurin nousija sarjataulukossa ja ilmoittautumassa vahvasti taistoon ylemmästä loppusarjapaikasta.

Tänään on silti aikamoinen pelko persiissä, että Kaarinassa tulee vaikeata JHT:tä vastaan. Se ei vielä hirveästi todista, että JHT päihitti VG:n eilen 10-1, kun VG nyt aina välillä romahtelee. Mutta kun joukkue on voittanut kaikki viimeaikaiset pelit ja ikään kuin havahtunut siihen, että olivat alunperin sarjan ykkössuosikki.
 
Suosikkijoukkue
Pyry & Tappara
Monesti olen miettinyt, että koska Suomi-Sarjassa nähdään keskialueen laukauksesta maali ja nythän sellainen nähtiin. VG:n johtomaali syntyi keskialueelta, kun kiekko pomppasi juuri ennen Rautiota.

Pyryn tasoituskin syntyi aikamoisten pomppujen kautta.
 

WLuK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Olipas melkoista kohellusta tuo Kajaanin ottelun ensimmäinen erä. Vaikuttaisi tulevan aika fyysinen ottelu. Alkuun fanseat-lähetys pätki paljon, mutta myöhemmin se korjaantui. Äänet ei jostain syystä kuulu vieläkään. MUIK pelaa järkevästi tiiviin puolustuksen kautta, jota Hokki ei saa näköjään murrettua. Hokki on nopeampi joukkue, mutta syöttötarkkuus oli heikko ja tilanteiden järkevä rakentelu ei onnistunut
Erän lopussa erotuomarikin jäi jyrän alle pelaajien kamppaillessa kiekosta ja samassa vaihdossa linjurikin taisi saada pienen taklauksen.

EDIT: En tiedä luettiinko tämä kommentti vai mitä, mutta nyt kuuluu äänet! Selostajalla on mikrofoni hieman liian lähellä suuta, joten ääni särisee turhan paljon.
 

pippurimylly

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHT / Boston Bruins
HCIK -JHT
Toiselle erätauolle lähdetään kalajokisten 2-3 johtoasemasa. Ottelussa ensimmäisen erän pöytäkirjamerkintöinä pelkkiä maaleja ja toisessa erässä ei muita kirjattavia tapahtumia kuin neljä jäähyä. HT:lla peli hieman ailahtelevaa.
 
Viimeksi muokattu:

WLuK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Hokki viimeisen minuutin aikana 1-2 tilanteesta 3-2 johtoon!

EDIT: Samoihin lukemiin loppui myös ottelu. Olipas melkoinen vuoristorata.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös