Dallas Stars 2017–2018 – Hitchcockin paluu puikkoihin: tuleeko tulosta?

  • 130 579
  • 382

Petros

Jäsen
Suosikkijoukkue
42 Stars
Bishop seisoo päällään ja torjuu, huikea maalivahti ja sellainen mihin voi luottaa.

On tottunut muutamana viime kautena siihen että oli sitten kumpi vain kaksikosta maalissa niin huippupeli, seuraavaksi 5 sisään ekassa erässä.
Niemen ulostus ja huippumies kehiin. maksaa mitä maksaa, aivan sama.

No muistin virkistämiseksi kävin kattoon sopparin niin ryöstöhän se oli.5 milliä ja viitisen vuotta sopparia.
Kaveri on 30 vuotias. Parhaat ajat on vielä edessä.
Olen aina pitänyt Bishopia top 10 molarina ja vaikka vaikeita loukkaantumisia takana niin ei haittaa.

Vielä kun saisi puolustuksen kuntoon perkkale.. Oikeasti nyt alkaa näyttää hyvältä, kunhan ei vaan ketään isoja palasia pistetä taas lihoiksi..
Lindell on isojen minuuttien mies ja Honkaa taas heitellään, aivan typerää. Kaikki nähnyt kuinka loistava luistelija esimerkiksi kaveri on. No on nuorisoa on niin niitä voi heitellä...tulee eräs Ankkojen yli 20min suuomalaisjäbä mieleen.

Radulov on vähän outo tapaus. Tuli onneksi se maali hetki sitten mutta mutta. voi olla pahoja ongelmia tiedossa tämän ufon takia vielä.
Ei istu, ei jotenkin vain ole sellainen peliinto, millainen sillä oli Predsissä muutam vuosi sitten.

Hyökkäys näyttää muutenkin suoraa sanottuna sekavana seurakuntana. Muutama ikihonka on vielä mukana ja Spezzalla on näköjään sopparia(7,5m) vielä seuraavalle kaudelle. Jotain pitäis tehdä...laittaa 3-4 hyökkääjää pellolle ja rakentaa tasapainoisempi ja harmoonisempi nippu. Nyt on ykkönen....jotain kokeillaan kolmantena ja toivotaan että natsais,,,haluaisin nähdä tosiaan kuka veljesten viereen istuisi tehokkaalla tavalla.

Harmittaa vietävästi kun yksi työmyyrä hukattiin Vegasiin, voi että.

Korpikosken kohtelu myös sylettää. suomalaispelaajien hautausmaalta tuli Starsiin itseluottamus rikottuna(Edmonton Oilers) Otettin porukkaan ja neloseen pelaan nollaa. mitäs sitten, joku valkku keksi laittaa työteliään suomalaisen veljesten rinnalle, maaleja tuli ja tais olla joku 4 pelin putki kun aina verkko soi, Sitten koko porukalta täysi läpiveto, eli perseelleen ja Korpikoski taas nelosessa???
Tais käydä vielä ykkösessä muutaman häkin heittään. Selvät sävelet Starsilla Korpikoskeen, veke vain, ei käyttöä. en vaan saatana ymmärrä, onk ne aivan idiootteja siellä. Mää olisinin kiinnittänyt 3v heti ja asianmukaisella palkalla.

Onko korpikoski hankala tyyppi, pukukopin myrkyttäjä. kusipäinen? Mää en tollaista kuullut, niin ihmetyttää suuresti ettei kukaan ota valmista änäripelajaa alempiin kenttiin. Onko sitten joku paha loukkaantuminen päällä?

En ole sellaistakaan kuullut että olisi vammaa

editoitu suuresti. korjattu typoja ja vähän yrittänyt saada selkokielellä tekstiä puhtaammaksi.
 
Viimeksi muokattu:

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Mutta ehkä 3. eniten voittoja haalinut koutsi tietää meitä paremmin.

No ei näköjään sit kuitenkaan. Sysipaska ilta sekä Oleksiakilta ja Johnsilta, vaikka jälkimmäinen maalin tekikin. Hitch, I know you’re reading Jatkoaika: Bring Honka back goddammit!

Onneksi Bishop piti pelissä mukana ja ykkösketju onnistui maalinteossa.

Oon täysin eri mieltä Radulovista edellisen kirjoittajan kanssa samoin kuin Eakinin tarpeellisuudesta, mutta ei se mitään. Radu on villi kortti, se on selvää, mutta uskon että kunhan parikymmentä peliä on takana, on Starsin ykkönen liekeissä.
 

M10

Jäsen
Mä en nyt käsitä tuota NIN:n Johns dissausta. Mun mielestä se on vetänyt hyvin tällä kaudella ja esiintyi edukseen viime yönäkin. Mä tykkään tuosta parista Hahmuis-Johns. Oleksiak sen sijaan oli heikko ja Hongan pitäisi ottaa hänen spotti tuolla pakistossa.

Ja nyt se sitten tapahtui. Ihan mieletön peli Starsin ykkösketjulta. Huhhuh mikä määrä työtä, tahtoa ja voitettuja kaksinkamppailuita. Kun tuo ketju herää niin siinä on vastustajalla aika tukalat ajat edessään. Radulovin työmäärä on kyllä hirmuinen.

Tyler Seguin on kyllä kovaa vauhtia tekemässä Modanot. Ja kaikki ketkä Starsia on pidempään seuranneet tietävät, mitä tuo tarkoittaa. Melkoista itsensä likoon laittamista #91:ltä vaihdosta toiseen.

Bishop on päällikkö.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Kyllähän Radulov on jaellut muutamia hyviä syöttöjä Bennille ja Seguinille. Paremmella tuurilla Radulovilla olisi pisteitä vielä enemmän, mutta Benn ja Seguin eivät ole pistäneet Radulovin passeista kiekkoja reppuun. Itse tykkään Radulovista hyökkäyspäässä: hyvä kaksinkamppailussa, jakelee hyviä syöttöjä ja menee maskiin maalin eteen ja kärkkymään mahdollisia reboundeja. Mitä Eakiniin tulee, niin ei oikein Eakinilla lähtenyt viime kaudella oikein missään vaiheessa peli käyntiin. Toivottavasti löytää uuden vireensä pelaamiseensa Vegasissa.

Pelistä sen verran, että Coyotes oli varsinkin pelin alkupuolella paremmalla jalalla liikkeellä kuin Stars. Tästä palkintona Coyotesille Stepanin ohjausmaali. Dallas pääsi peliin mukaan ensimmäisen ylivoiman aikana, kun Benn sai siirtää Dallasin ylivoiman aikana kiekon reppuun ihan rauhassa maalin edestä. Ei kestänyt kauaa, kun Pitlick pistää kiekkoa maalille ja Faksa on maalin edustalla. Lopulta kiekko menee Schennin mailan kautta maaliin ja maali merkittiin Faksalle. Toiseen erään lähdettiin Dallasin niukassa 1-2 johtoasemassa.

Toisessa erässä ottelu pysyy tasaisena ja Coyotesin jarruketju pimentää Dallasin ykkösketjun. Maalivahdit molemmissa päissä ovat erinomaisia. Coyotes tasoittaa pelin, kun Johns purkaa laiskasti kiekon suoraan Stepanin lapaan ja Stepan tasoittaa pelin 2-2. Enempää maaleja ei nähdä toisessa erässä ei nähdä, vaikka molemmille joukkueille tarjottiinkin ylivoimalla siirtymistä ottelussa johtoon.

Kolmannessa erässä nähdäänkin maalikarkelot. Ensiksi Johns paikkaa toisen erän virheensä ja pistää laukauksellaan kiekon Hillin ohi Coyotesin maaliin. Noin kolme minuuttia tästä, niin Coyotesin Keller pääsee yksin läpi. Keller ei erehdy ja ujuttaa kiekon Bishopin längeistä Dallasin maaliin. Kuitenkaan tästä Dallas ei lannistu ja Jamie Benn laukoo kiekon ylärimaan, josta kiekko putoaa Coyotesin maaliviivan tuntumaan. Seguin käy laittamassa kiekon maaliin. Muutenkin Dallasin ykkösketju oli pirteämpi ottelun kolmannessa erässä kuin kahdessa ensimmäisessä erässä. Tästä vielä palkintoja Seguinille maali ottelun viimeisellä kolmella minuutilla, kun Benn syöttää kiekon Seguinille ja hänen komeasta lämäristään kiekko uppoaa Hillin selän taakse. Coyotes vielä kavensi pelin 4-5 Dvorakin hienosta syötöstä maalin eteen Kellerille ja vastaavasti Kellerillä on helppo työ pistää kiekko reppuun. Enempää maaleja ei ottelussa nähdä ja peli päättyi Dallasin voittoon 4-5.

Tärkeimmät pointit pelistä:

- Ykkösketjulle vihdoin onnistumisia useammalla maalilla ottelussa
- Bishop ja Hill olivat molemmat hyviä maaleillaan ja ottelu olisi tämän vuoksi kääntyä kummalle joukkueelle tahansa. Pitivät joukkueitaan pystyssä
- Dallasin puolustus ajoittain vaikeuksissa ja hätäiset ratkaisut puolustuspäässä mahdollistivat vastapuolen vaaralliseen maalintekomahdollisuuteen
- Alivoima hyvää ja Coyotes pääsi vaan muutaman kerran kokeilemaan YV:llään hyvästä paikasta maalia
- Radulovin kaksinkamppailu hyökkäyspään kulmissa, oivaltavat syötöt ja maskipelaaminen.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Mä en nyt käsitä tuota NIN:n Johns dissausta

Coyotes tasoittaa pelin, kun Johns purkaa laiskasti kiekon suoraan Stepanin lapaan ja Stepan tasoittaa pelin 2-2.

Tuossapa heketsu88 sen kirjoittikin. Ihan suoraan kiekko Stepanin lapaan viime yönä maalin edessä. Aiemmissa matseissa heikompia suorituksia, kiekkoja alimpana vastustajan lapaan, joista Bishop on kuitenkin seivannut. Nää nyt tulee ekana mieleen. Mutta ehkä kaveri on vaan joutunut silmätikukseni. Oleksiak oli näistä kahdesta viime yönä heikompi, se on selvää.
 

Duffeldof

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars, TPS
Johnsin voisi mun puolesta pistää poppareille ja pitää siellä. Epävarmin kaveri puolustuksessa tällä kaudella, eikä mitään upsidea hyökkäykseen. Mutta ehkä 3. eniten voittoja haalinut koutsi tietää meitä paremmin.

Johns mahtuu tällä hetkellä heittämällä Oleksiakin ohi top 6 pakistoon. Ei Johns täysin solidi pelaaja vielä ole, mutta kolmosparin minuuteilla ainakin mä katselen sitä mieluusti. Tottakai odotukset on, että Johns parantaa peliään ja pitääkin parantaa.

Saas nähdä, kuka Dallasin nykyisistä puolustajista putoaa sitten kokoonpanosta/treidataan toiseen joukkueeseen, kun Heiskanen on NHL-valmis puolustaja. Pahoin pelkään, että Honka voi olla yhtenä vaihtoehtona edellä mainituissa kuvioissa.

Honka ei ole tippumassa mihinkään. Korkeintaan treidin palasena jos takaisin päin tulee jotain ihan hemmetin muikeeta.

No muistin virkistämiseksi kävin kattoon sopparin niin ryöstöhän se oli.5 milliä ja viitisen vuotta sopparia.
Kaveri on 30 vuotias niin parhaat ajat on vielä edessä.
Olen aina pitänyt Bishopia top 10 molarina ja vaikka vaikeita loukkaantumisia takana niin ei haittaa.

Yleinen mielipide on, että veskat ikääntyvät huonosti. Siinä mielessä 30v Bishop viiden vuoden sopparilla ei ole pitemmän päälle välttämättä ruusuinen ratkaisu. Caphit toki lämmittää mieltä.

Radulov on vähän outo tapaus. Tuli onneksi se maali hetki sitten mutta mutta. voi olla pahoja ongelmia tiedossa tämän ufon takia vielä.
Ei istu, ei jotenkin vain ole sellainen nyt millaisena sen näki viime kerralla kun änärissä oli.

Radulovin maski Seguinin toiseen maaliin summaa hyvin miehen suurimman upsiden. Ei aina päädy tilastoihin asti, mutta alustaa maaleja monella tapaa.

Hyökkäys näyttää muutenkin suoraa sanottuna sekavana seurakuntana. Muutama ikihonka on vielä mukana ja Spezzalla on näköjään sopparia(7,5m) vielä seuraavalle kaudelle. Jotain pitäis tehdä...laittaa 3-4 hyökkääjää pellolle ja rakentaa tasapainoisempi ja harmoonisempi nippu. Nyt on ykkönen....jotain kokeillaan kolmantena ja toivotaan että natsais,,,haluaisin nähdä tosiaan kuka veljesten viereen istuisi tehokkaalla tavalla.

Spezzan liike alkaa tosiaan olemaan aika verkkaista ja yksi vuosi vielä 7,5milj caphitillä hieman hirvittää.

Ketäs sä laittasit hyökkäyksestä pois ja millaista kaveria hommaisit tilalle? Mun mielestä Starsin hyökkäys on tällä hetkellä rosterin puolesta hyvä, mutta vielä pitää saada hyökkäyspeli toimimaan.

Harmittaa vietävästi kun yksi työmyyrä hukattiin Vegasiin, voi että.

En ole ihan varma onko tää nyt sarkastinen heitto, mutta meikäläisellä ei oo yhtään ikävä Eakinia.


Näistä Arizona matseista jäi kyllä voitoista huolimatta halju maku suuhun. Ekassa matsissa päästiin hyvin maalille ja peliä hallittiin kaks erää, mutta omista paikoista pitää pystyä jatkossa laittamaan sisään tai nuhasta tulee. Toisessa matsissa päästettiin Coyotes myllyttämään parhaille paikoille maalin eteen ja nuoret nopeat pelaajat olivat jatkuvasti hajottamassa meidän puolustusta. Ilman Arizonan omia munailuja tää peli olis kallistunut heille.

Edit: Lisäyksenä vielä, että Starsin 19 maalista kun ottaa pois tyhjiin tehdyt kolme kipaletta niin 10 maalia on tehty Seguin-Benn-Klingberg kolmikon toimesta.
 

Petros

Jäsen
Suosikkijoukkue
42 Stars
Mulla oli hemmetin pitkä juttu mutta lyhennän sen kahteen osaa. Katselen tätä päivää, tulevaisuutta ja vähän pidemmälle.

Ken Hitchcock

-Luotto on Tähän mieheen kuin tiiliseinään, valmennus on nyt oikealla polulla, sitä en tiedä kuin ka Hitch pysyy peräsimessä, sopimuksen pituus?

Maalivahdit



Ben Bishop
Top-10 maalivahti, loistohankinta ja vielä edulliseen hintaan. Vammoja ollut mutta texasissa kaikki kuntoutuu. Loistohankinta, sopimus 22-23


Kari Lehtonen
Kärppä, meidän Kärppä. Sopimus päättyy tähän kauteen ja lähtee palkan perässä tai jää. Palkka putoo puoleen ainakin. Haluaisin jäävän Texasiin.



Dan Hamhuis
Hamhuisista on muilla varmasi parempaa tietoa, miksi lyhyt 2v sopimus? oliko pelaajan halusta vai? Ikää jo on sellainen että viimeisiä viedään. Pelaa sopimuksen loppuun ja sitten hokkarit naulaan(ei kai). Lempipelaajiani. sopimus loppuu kevääseen. Mää tekisin puolustuksen isäpapalle 2v jatkon

Julius Honka
Perhana kun harmittaa Hongan heittely. Kun olet naperoin joukkueessa niin on helppo liikuteltava. Hyvä luistelija, Vatasen tyylinen pelaaja mutta raakile vielä. Voi olla hyvinkin vaihtotavaraa. Sitten Julius pyörittää ylivoimaa vihollisen joukkueessa niin on kivaa. NHL tulevaisuus on varma.

Stephen Johns
Iso röhkäle, ei ole se puolustusparin peliä avaava pakki tai hyökkäyksiin mukaan kiiruhtava äijä. Varmistava puolustajaa tarvitaan aina. se on kentän tärkein varmistava puolustaja. Voi jatkossa olla hissipelaajana ja tuurata loukkaantumisia. Tehoillut jo ylhäällä, jos jatkaa saman malliin niin siinä on kotona viihtyvä puolustaja.

John Klingberg
Klingberg, voi tsiisus mikä helmi löytyi ja kerrankin kävi säkä. Räkänokkana laitettiin ylivoiman viivamieheksi ja tiedätte lopun tarinasta. Yksi sana miehestä hyökkäyspäässä viivamiehenä: BRILLIANT!! Puolustus on sitten jotain muuta, hasardiherkkä. Ruipelolla niin pitkä soppari että toivottavasti puolustuspääkin vahvistuu..Huvittaa katsoa tilastoja kun Jokereissa pelannut 20 peliä tehoin 1+2. Nyt NHL 0,68 pistekeskiarvio. Yön pelissä pari syöttöä. Voisi sanoa että tällä kaverilla kävi todellinen joulu kun sai mahdollisuuden ihmekaksikon takana ja tietäähän mitä siitä seuraa, pisteitä tulee ovista ja ikkunoista. Toki liikkuu hyvin viivalla ja on tosiaan päässyt kaksikon pään sisään ja ilmeisesti samalle sekavalle aaltopituudelle, syötöt kummasti löytyy jomman kumman aina. Ellei muni viivalla...heh heh. sopimus Meillä 22 asti. Aivan helmi

Esa Lindell
Starsin kivitolppa, peliminuutit jatkuvasti yli 20min ja hissiliike on loppu Esan kohdalla. On peruspakkeja mutta osaa tehdä pisteitäkin, löytyy käsiä. se o aina plussaa, heh heh. Soppari päättyy kauden jälkeen. Pitkä jatko tälle nuorukaiselle pienellä palkankorotuksella. Tällä mörssärillä on arviolta jos hyvä säkä käy niin vielä 15-16vuoden ura NHL:ssa. Suomen maajoukkueen peruspilareita pitkän ajan vielä.

Marc Methot
Tuntematon nimi vähän meikäläiselle, puolustava pakki joka tekee pisteitä silloin tällöin. Vähän kuin Lindell. +10vuotta. Kai se asiansa ajaa mutta palkan on agentti saanut neuvoteltua 4,9m per kausi. Soppari vielä ensikaudesta. Muistaakseni tästä joku hehkutti kunnolla kesällä mutta ei ihmeitä kentällä ole näyttänyt, ainakaan vielä. Toivotaan että onnistuu saisi edes pistetilin avattua., jos tulisi vaihtoja niin kauppatavarana vain eteenpäin.
.

Jamie Oleksiak
Karmean kokoinen pakastinjääkaappi. Peruspakki kuin vain voi olla. Piste pari joskus, enemmän työtä omalla kenttäpuoliskolle heitellä vastustajan rääpäleitä pitkin seiniä. Kausi kevääseen vai oliko siinä joku koukku. miljoonan laittaa lisää niin saa ehkä tehokkaammat ja paremmat kädet omaavan pakin. No jos jatkaa niin tuskin sopimus tuosta muuttuu, hinta halpa ja vaste varmasti parempi kuin kulut. Ei haittaa jos lähtis vhittuu

Greg Pateryn
Tuli Montrealista Texasiin kesken viime kauden. Halpa ja halvat on huvitkin kun miehen kentällä näkee. Ei vaan, taas iso äijä eikä ihmeemmin tehoillut uransa aikana. Ikää jo 27v

Yhteenveto. Meillä pakkeina jäätäviä mörssäreitä, osa puhtaita stay at home pakkeja ja sitten yksi erittäin offensiivinen teholinko. Teholinko kun vedetään pystyyn niin ehdottomasti olisi tarve hyväkätiselle pakille jolla syöttösilmää ja painava laukaus. Mörssäreiltä kyllä lötä lähtee miljoona mutta ties minne. Hamhuis kyllä kelpaa siihen rooliin, Lindell myös ja Julius Honka. Taitaa olla vielä liian raakile. Ehkä menisin puolustajapuotiin ja jonkun keskikastin äijän porukkaan hommaisin lyhyellä sopparilla. Se kun Honka saisi näytönpaikan kunnon tehokentän takana niin se oli mielenkiintoista.

Jos raakileista puhuisi niin välillä sieltä se kova nimi löytyykin. Esimerkinä meidän Pensin Määttä. Jäätävä hyvä ja aivan viilipytty kentällä, oikeita ratkaisuja heti alusta pitäen.



Jatkuu hyökkäyksellä....


Editoitu: noin miljona typoa poistettu ja vähän yrittänyt saada omista sekopäisitä löpinöistä selvää.

.
 
Viimeksi muokattu:

Petros

Jäsen
Suosikkijoukkue
42 Stars
NYT MENEE VÄSYNEEKSI


Player


Jamie Benn (C)

Benn on Benn. Kapteeni, kuningas, keisari, jeesuslapsi. Muistan kun tämäkin jäbä tuli ylös porukkaan mukaan ja erottui kun tehoja paukku heti. Töllöstä kehityskaaren nähnyt tähän päivään. Muistan kun Thorton nousi aiemmin parrasvaloihin Bostonissa niin samanlaista koulukuntaa selvästi. Edellisten vuosikymmenten voimahyökkääjien perintöä(Cam Neely ym, tiedätte kyllä) Taitava, tekee maaleja, on röyhkeä ja välillä yllättävän helposti ottaa matsia jonkun random nelosketjulaisen kanssa. Thortonhan oli tuollainen mutta Benn on piirun itsekkäämpi. Joe heitti/heittää niitä samoja lättyjä toiselle vaikka itsellä huippupaikka. Benn hyökätessään syöttää vain kahdelle, Spezzalle ja velipuolelle. Muuten tekee itse maalin.
Ura on kuin saksalaisesta pornofilmistä. alussa näki heti lupaavia otteita, esileikkiä, kiima nousi vaan vuosien saatossa järkyttävässä pistetehtailussa ja nyt kuti piipussa odottamassa sitä että oma poika nostaa maljan ilmaan. Pitkä ja kallis sopimus. Jokaisen taalan arvoinen. En tykkää sen lavan teippauksesta enkä tykännyt sen typerän näköisestä kypärästä. Kauheet


Remi Elie

Outo kaveri. Tilastoja ja juttuja kun luki niin hissiliikkeen mies. Voi tulla vakiokalustoon mutta nyt näyttää siltä että tämä kausi loppuun ja muualle. Toki voi Texas Starsiin jäädä veivaan jos niin parhaaksi näkee.


Radek Faksa

Faksa. Tämä nuori kaveri tulee pitää porukassa vielä pitkään. Tätä ei saa söhliä missään vaihtokaupoissa. Syksyn parhaimpia jätkiä kentällä ja tuskin mihinkään hiipuu. Sopimusta vielä monta vuotta ja palkka hyvinkin sopiva tehoihin nähden(halpa se on) Faksa on niitä tärkeitä palasia kun tämä välivaihe menee ohi ja alkaa se kunnon varustelu. Varma ja luotettava kuin kivijalka.


Martin Hanzal

Martin, iso, painava, kallis, pitkä sopimus joka vielä uudestaan kallis. alku ollut hankalaa. Hitonmoinen pistemies kojooteissa mutta vähän tendenssiä hiipumisen suuntaan. Toivon hartaasti että alkaa kulkemaan, ei kai ne taidot ole mihinkään hukkuneet. Sai hyvän sopimuksen, hyvin agentti neuvotellut. joka pahimmassa skenaariossa on 3-vuoden kylmä ja pitkä odotus milloin päästään eroon hepusta..
Kaikesta huolimatta. Kuitenkin USKO kova Martiniin



Mattias Janmark

Tämän pojan ekat pelit ylhäällä tuli nähtyä ja jumankauta, sehän alkoi paukuttaa het pisteitä ja hyvillä suorituksilla. Yksi tärkeimmistä jatkajista seurassa ja toivottavasti pääsevät sopuun pituudesta ja hinnasta. Mää tekisin 5v ja 15miljonaa. Kaveri on nopea, pelaa urheasti, näkee laiturinsa, tuottaa maalipaikkoja. Tulevaisuudessa kolmosen sentteri ja jos aivan kuumaksi menee niin kakkosessa aukee vuoden päästä paikka. Jos johto Janmarkin hukkaa johonkin puujalkaan vaihdossa niin....ei kyllä yllättäisi.Ei siellä kaikki valot päässä pala kun "hyviä" vaihtoja suoritellaan. No on muutama vaihto ollut taas aivan kymppiluokkaa.

Matt on nuori, kyvykäs, nöyrä. raataja..Toinen hyvä keskushyökkääjä vuosiksi, hope

Tyler Pitlick

Eikös tämä herra tullut Korpikarin kanssa Oilersista viime syksynä kesken kauden? No on hyvät laiturin mitat, Luistin liikkuu varmasti ja 26v miehessä on nähty potentiaalia kun on 3-v soppari taskussa tehtynä. Rahallisesti ei mikään ihmeellinen, jos ei onnistu niin ei tuollainen palkka missään tunnu(vertaa Hanzal). Alaketjuissa kaahaa ja pisteitäkin jo tullut. Nyt on aikaa taistella tietään ylöspäin ketjuissa ja näyttää taitonsa. Tehnyt kovat tehot jossain naperosarjoissa. Tämä kaveri tarkkailuun, tuleeko hänestä seuraava Seguin???
?


Alexander Radulov

Vittu mitä paskaa, sanoin kun kun kuulin tämän siirron ja sen että tietysti Dallasiin, menin sanattomaksi ja mietin vain kuinka piiitkä ja kaaallis sopimus. Sitähän se oli: Pitkä ja kallis, viis vuotta 31 vuotiaalle äijälle, palkkaa reippaasti yli 20 miljoonaa.
Itse Radulovia vastaan mulla ei ole mitään, varmaan kiva tyyppi ja sillain. Tämä ukko on aivan jäätävän kova pelaaja. Radu on taitava kuin mikä, varmaan top 20 NHL jos taidosta kisattaisiin. Jäätävä määrä palkintoja, mestaruuksia ja voittoja. Radu vielä itse ollut yhtenä tärkeimpänä osana joukkueissa. KHL pelatessaan noin 1,5 tehoja per ottelu. NHL uraa jo aiemmin Predsissä ja vähän epäselvää touhua oli että saiko pelata vai ei missään. Sääntöjä oli ilmeisesti vähän toisella lailla tulkittu kun asiasta tietäjät. Muistaakseni Radu näytti jossain pelissä sitä toista puoltaan.
Venäläinen taitopelaaja joka haluaa pisteitä ja voittoja. Tuskin on kovin tsemppaaja tai muun yhteisen tavoitteen jankuttaja. Pelaa itselleen, on nähty hyvin samankaltaista toimintaa kuin toisella vielä tunnetummalla primadonalla joka pyyhki sopimukset ties minne, meni kotiin venäjälle höntsyään.
Starsissa jos ei lähde toimii ykkösessä, sitten Spezzan viereen, ei huono paikka sekään.(en ole nähnyt kuin 2 peliä tällä kaudella)

Jos alkaa slaavilainen veri kuohahtaan ja sitten ei tiedä mitä tapahtuu. Tämä Alexander on VERYVERY HIGH RISK-Toivotaan hyvää vastinetta seuraavaksi 5 vuodeksi. ?. Mää lupaan ostaa ekalle halukkaalle pullon koskenkorvaa jos Radulov pelaa sopimuksensa viimeiseen peliin asti, käykö? No se on vain hyvä jos näin käy. Radulov on sitten pysynyt joukkueessa ja varmasti pisteitä kasoittain tullut. Varmaan myös vahän nousua..




Brett Ritchie

Seuran oma varaus, ikää jo 24vuotta. Ei ylempiin ketjuihin ja jotain potentiaalia on miehessä kun pari vuotta sopimusta vielä jäljellä hyvällä palkalla 1,7m per kausi. Joka on nähnyt enemmän Ritchien otteita niin kertokaa, olisko tässä potentiaalia. On kuitenkin pelannut yli sata peliä ylhäällä ja pisteitäkin tullut. Näistä tykkään, ei koskaan tiedä mikä helmi sieltä tulee jos vain saa hyvän näytön paikan niin poks.

vähän editoitu ja korjattu typoja. Benn on nyt kokonaan sininen hyperlinkki, on se niin kova :)





Loput hyökkääjät oli tehty ja kaikki oli hienosti, käytin oikoluvussa ja sen jälkeen katos, perkle.
Teen loput tänään jos en löydä niitä tehtyjä jo



 
Viimeksi muokattu:

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU


Alexander Radulov

Vittu mitä paskaa. Kun kuulin tämän siirron ja sen että tietysti Dallasiin, menin sanattomaksi ja mietin vain kuika piiitkä ja kaaallis sopimus. Pitkä ja kallis, viis vuotta 31 vuotiaalle äijälle, palkkaa reippaasti yli 20 miljoonaa.
Itse Radulovia vastaan mulla ei oo mitään, varmaan kiva tyyppi ja sillain. Tämä ukko on aivan jäätävän kova pelaaja. Radu on taitava kuin mikä, varmaan top 20 NHL jos taidosta kisattaisiin. Jäätävä määrä palkintoja, mestaruuksia ja voittoja. Radu vielä itse ollut yhtenä tärkeinpänä osana joukkueissa. KHL pelatessaan noin 1,5 tehoja per ottelu. NHL uraa jo aiemmin Predsissä ja vähän epäselvää touhua oli.saako pelata vai ei missään. Sääntöjä oli ilmeisti vähän toisella lailla tulkittu kun asiasta tietäjät. Muistaakseni Radu näytt ijossain pelissä sitä toista puoltaan.
Venäläinen taitopelaaja joka haluaa pisteitä ja voittoja. Tuskin on kovin tsemppaaja tai muun yhteisen tavoitteeen jankuttaja. Pelaa itselleen, on nähty hyvin samankaltaista toimintaa kuin toisella vielä tunnetummalla primadonalla joka pyyhki sopimukset ties minne, meni kotiin vejälle höntsyään.
Starsissa jos ei lähde toimii ykkösessä, sitten Spezzan viereen, ie huiono paikka sekään.(en ole nähnyt kuin 2 peliä tällä kaudella)

Jos alkaa slaavilainen veri kuohahtaan ja siten ei tiedä mitä tapahtuu. Tämä Alexander on VERYVERY HIGH RISK-Toivotaan hyvää vastinetta seuraavaksi 5 vuodeksi. ?. Mää lupaan ostaa ekalle halukkaalle pullon koskenkorvaa jos Radulov pelaa sopimuksensa viimeiseen peliin asti, käykö?


Täytyy olla eri mieltä kanssasi Radulovista. Mielestäni Radulov on pelannut suurimman osan otteluistaan Dallasin joukkueessa hyvin. Etenkin ensimmäisessä ottelussaan Dallasin paidassa jakeli hyviä niittejä muun muassa Eakinille. Lisäksi Radulovin maskipelaamiseen ansiosta syntyivät Dallasin neljäs ja viides osuma. Joo, Radulov on riski pelaaja, mutta näitä riskejä pitää vaan ottaa. Myönnettäkööt, että Radulov ei ole vielä loistanut pisteiden valossa. Kuitenkin Radulov kerää suurimman osan pisteistään syötöistä, eikä maaleista. Radulov on kyllä jakanut kiekkoa Bennille ja Seguinille, mutta Benn ja Seguin eivät ole tehneet näistä Radulovin syötöistä maaleja. Paremmalla tuurilla Radulovilla voisi olla kasassa enemmänkin pisteitä. Dallasin maalinteko oli vaan aika tahmeaa ensimmäisten pelien aikana. Uskon, että Radulovin pistesaldo lisääntyy tuosta, kunhan Dallasin viimeistely paranee.
 

Petros

Jäsen
Suosikkijoukkue
42 Stars
Täytyy olla eri mieltä kanssasi Radulovista. Mielestäni Radulov on pelannut suurimman osan otteluistaan Dallasin joukkueessa hyvin. Etenkin ensimmäisessä ottelussaan Dallasin paidassa jakeli hyviä niittejä muun muassa Eakinille. Lisäksi Radulovin maskipelaamiseen ansiosta syntyivät Dallasin neljäs ja viides osuma. Joo, Radulov on riski pelaaja, mutta näitä riskejä pitää vaan ottaa. Myönnettäkööt, että Radulov ei ole vielä loistanut pisteiden valossa. Kuitenkin Radulov kerää suurimman osan pisteistään syötöistä, eikä maaleista. Radulov on kyllä jakanut kiekkoa Bennille ja Seguinille, mutta Benn ja Seguin eivät ole tehneet näistä Radulovin syötöistä maaleja. Paremmalla tuurilla Radulovilla voisi olla kasassa enemmänkin pisteitä. Dallasin maalinteko oli vaan aika tahmeaa ensimmäisten pelien aikana. Uskon, että Radulovin pistesaldo lisääntyy tuosta, kunhan Dallasin viimeistely paranee.

Juu mää olen samaa mieltä siitä että kyllä Radu työteliäs on ollut ja tehnyt paljon hyviä ratkaisuja. Kuten kirjoitin niin ei montaa taitavampaa ja viekkaampaa pelaaja löydy koko sarjasta.

Enemmän mää omia aatoksia alussa skriivasin siten tietysti ensin jos menee kaikki vstuiksi. Se on pahin mahdollinen tapahtuma ja sellaista en tosiaan toivo.

Ei Radulov ole mun lempipelaaja, maajoukkueessa Iljan kanssa sikailivat minkä ehtivät

Venäläinen ultralahjakas taitopelaaja... aika pahan kuuloinen lähtökohta,. Kaveri tulee uuteen porukkaan, kaikki uutta ja valmentaja ei se helpoin ihminen. Pitäis 5 vuotta olla samassa paikassa ja jos joukkue konttaa heti muutaman vuoden niin miten käy. Saatana ilja soittaa ja se on moro.

Aivan 100% toivon onnistumista ja jos pelisävelet löytyy niin sitten alkaisi paukkua.. Nyt alussa ejoissa peleissä on yrittelias ettei velttoilusta voi haukkua. Kaikilla nyt painaa jalka.


Kun kävin läpi koko joukkueen pelaaja pelaajalta niin näyttää vahvasti siltä että 2 vuotta ainakin menee ilman mitään suurempaa hankintaa, nyt muutamalla nuorukaisella olis peliaikaa tarjola ja parasta se olisi kun omista kasvaisi kelpo pelaaja. Noin kolmen vuoden päästä alkaa oleen massia kasassa hyvin(ellei ole sekoiltu ja ostettu Jagr 50 miljoonalla) Kun kattelin vapautuvia pelaajia niin ens vuonna ei mitään ihmeellistä mutta seuraavana vuonna alkaa oleen kovaa naamaa jo vapautumassa.

Saas nähdä miten käy mutta todella toivon ettei tiettyjä pelaajia pistetä lihoiksi ja vaihtoon. Tosin jos haluat ison nimen niin vaihdossa pitää tulla arvotaravaa.
 
Viimeksi muokattu:

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Vähän kummallista pitää Bishopin sopimusta hyvänä ja Radulovin sopimusta huonona. Radulov kuitenkin pystyy pelaamaan sopimuksen loppuun hyvällä tasolla melko todennäköisesti, kun taas Bishopin on usein rikki oleva maalivahti, jolla lienee edessä tason tippuminen ennemmin kuin myöhemmin.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
@Petros kai nää sun pelaaja-arviot oli huumorilla tehty? Nimimerkillä Pitlickistä seuraava Seguin :D

Toi oli kyllä aika hyvä heitto. Itse asiassa Pitlick on vuoden Seguinia vanhempi ja täyttää parin päivän päästä 26 vuotta. Pitlick on tehnyt NHL:ssä nyt 16 pistettä ja Seguin teki samat tehot ennen kuin täytti 19 vuotta. Vähän tulee kiire Pitlickillä saada Seguin kiinni kun nyt NHL-uran pisteet ovat 16 - 434. Ja tosiaan Seguin on tuosta kaksikosta se nuorempi.
 

Petros

Jäsen
Suosikkijoukkue
42 Stars
@Petros kai nää sun pelaaja-arviot oli huumorilla tehty? Nimimerkillä Pitlickistä seuraava Seguin :D
Ei ole huumorilla vaan epätoivoisena yrityksenä löytää jätkästä jotain hyvää. Tekstissähän todellinen arvio tuli, vain mun mielestä. Jos olet lukenut muitakin mun "arvioita" niin voit itse päätellä ollaanko tosissaan vai ei.

Mitäs jos kävisi niin että kaveri istutettaisiin ykköseen ja ykkösylivoimaan. Niinpä. Pienestä voi olla kiinni astuminen tähtiin tai jääminen lopulliseen varjoon.
 

Petros

Jäsen
Suosikkijoukkue
42 Stars
Toi oli kyllä aika hyvä heitto. Itse asiassa Pitlick on vuoden Seguinia vanhempi ja täyttää parin päivän päästä 26 vuotta. Pitlick on tehnyt NHL:ssä nyt 16 pistettä ja Seguin teki samat tehot ennen kuin täytti 19 vuotta. Vähän tulee kiire Pitlickillä saada Seguin kiinni kun nyt NHL-uran pisteet ovat 16 - 434. Ja tosiaan Seguin on tuosta kaksikosta se nuorempi.
Turhaa pyörittelyä, aivan sama mitä kirjoitat ja tankkaat tilastoja. En tykkää tollaisesta faktojen esittelystä, aivan sama.

Tärkeintä on tunne, sää et tunne sellaista Pitlickiä kohtaan kun ei ole omia miehiäsi,
 

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Ei ole huumorilla vaan epätoivoisena yrityksenä löytää jätkästä jotain hyvää. Tekstissähän todellinen arvio tuli, vain mun mielestä. Jos olet lukenut muitakin mun "arvioita" niin voit itse päätellä ollaanko tosissaan vai ei.

Mitäs jos kävisi niin että kaveri istutettaisiin ykköseen ja ykkösylivoimaan. Niinpä. Pienestä voi olla kiinni astuminen tähtiin tai jääminen lopulliseen varjoon.

Ei Pitlickistä tarvitse epätoivoisesti etsiä hyvää. Hyvä peluri Dallasin rosteriin, joka on hyvin hoitanut oman ruutunsa Faksan ja Rousselin kanssa samassa ketjussa. Työteliäs pelaaja ja hyvä luistelija, jota voi peluuttaa roolissa kuin roolissa. Mielestäni olisi kokeilemisen arvoinen pelaaja ykkösen laitaan, jos Radulovilla ei ala kulkemaan. Oli vain hiukan absurdia verrata Seguiniin.
 

Knap

Jäsen
Tärkeintä on tunne, sää et tunne sellaista Pitlickiä kohtaan kun ei ole omia miehiäsi,
Olis kiva kuulla tästä tunteesta lisää? Varsinkin kun se on ollut teidän oma mies jo seitsemän peliä, niin teille on kehkeytynyt varmaan uskomaton side.

Myös joltain muulta olisi kiva kuulla että miten Lehtosella on kausi lähtenyt käyntiin? Nopealla tilastoscouttauksella paljastui hieman murheelliset tilastot, mutta mitenkäs näin oikeasti?
 

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Myös joltain muulta olisi kiva kuulla että miten Lehtosella on kausi lähtenyt käyntiin? Nopealla tilastoscouttauksella paljastui hieman murheelliset tilastot, mutta mitenkäs näin oikeasti?

Lehtonen vaihdettii Vegas pelissä maaliin, Bishopin jouduttua tikattavaksi. Tämän jälkeen syttyi punalamppu kahteen otteeseen selän takana. Ainakin James Nealin toinen maali oli otettavissa, mutta Lehtonen oli jossain ihme torjunta asennossa eikä siinä v-tyylin torjuntasennossa, josta olisi pystynyt liukumaan kiekon eteen.

Kauden toisen pelin Lehtonen pääsi starttaamaa, ensimmäisessä erässä kolme uunia selän taakse. Ihme kyllä ei vaihdettu ja sai pelata loppuun asti. Lehtosen torjuminen olisi muuten hyvällä tasolla, mutta näin kärjistetysti aina menee vähintään se yksi helppo selän taakse. Valitettavasti Kärppä ei kykene ottamaan niitä 2-3 huipputorjuntaa pelissä, jolla pitäisi Starsin pelissä mukana tai voitossa kiinni. Aika on ajanut vääjämättä Karista ohi.

Onneksi Dallas sai hankittua Bishopin, joka on ottanut jokaisessa pelissään ne tarvittavat huippukopit. Mitkä jäi muutaman viime kauden aikana ottamatta Niemi/Lehtonen tandemilta. Nyt vaan toivotaan parasta, ettei Bishop loukkaannu ja miehen hyvät otteet maalilla jatkuvat.
 

Petros

Jäsen
Suosikkijoukkue
42 Stars
Sitten loput:


Antoine Roussel


Ranskan lahja kiekkomaailmalle. Herrasmiespelaaja, kunnioittaa aina vastustajia... Eli hanskalla turpaan ja painit pystyyn. Röyhkeä, peloton, välinpitämätön, ei väistä ketään vaikka tietää käyvän huonosti.
Mutta kaikkein tärkeintä, hyvä pelaaja. Tekee pisteitä muiden avulla ja miksei itsekin myös raavi maaleja jos paikkaa ilmestyy. Top-3 vihatuimmat pelaajat muiden joukkueiden fanien mielestä.
Omassa porukassa hyvä dude. On tullut hävettyä joskus kun ranskanterrieri teki jotain aivan pöljää. Tosin on pehmentynyt aivan silmissä ja keskittynyt pelaamaan, jäähyboxia kuluttaa aina vaan vähemmän. Ei ole kuitenkaan kauaa kun yli 200min oli pihalla. Tämä kausi ja sitten uus soppa tai muualle. Varmasti on ottajia mutta uskoisin Starsiin jäävän 3v sopparilla.


Tyler Seguin

No niin, tässä tämä Bostonin viihdemestari. Seurasin tarkkaan Bostonin huippuvuosia ja silloin jo tämä jannu jäi mieleen kun tais jo tokalla kaudella tehdä kovat tehot, 19-vuotiaana. Pelasi kolmannen kauden loppuun ja sitten jysähti se iso vaihtokauppa missä miehiä vaihdettiin ja Seguin sai lipun Texasin junaan. Oliko syy mahdollinen tuleva kallis soppari Bostonin kanssa jolla rahat oli tiukassa vai se toinen juttu mistä hys hys.
Dallas sai kultakimpaleen kun vielä lupasi hyvän palkan ja pitkän sopparin. Stars otti riskin tässä ja teki kovan tarjouksen. Seguinin perässä oli varmasti joku muukin porukka...niin kovaa jälkeä nuorukainen oli tehnyt karhupaidassa että riski pieni..ehkä. Painanut Starsille tehoja höyryjunan lailla. Nykyisen sopparin arvo 5,75m kausi, tuntuu naurettavan halvalta tästä miehestä. No muutaman vuoden päästä sorvataan jatkosoppari joka tuleekin hieman kalliimaksi. En usko että enempää pyytää kuin veriveli eli jotain 8,5m kaudessa ja 7v soppari tai jotain. Jamien Benn ja Tyler Seguin löysivät toisensa ja jälki oli tuhoisaa. Pistepörssin kärkikahinoissakin olivat jossain vaiheessa. Pojilla siviilissäkin jotain ihme touhua, oliko tatuoineet toisensa kuvatkin kehoonsa??? Seguin hakkautti tatuointeja aivan perkeleesti ympäri kehoa ja Jamie tuli sitten vähän myöhemmin perässä. Tyler taitaa olla yksi Texasin kovimmista sonneista..


Devin Shore

Seuran oma varaus vuodelta 2012. Töitä on tehnyt ja kovaa pelipaikan eteen ja viimekaudella sitten murtaui kokoonpanoon ja veikkaan pysyvästi. Ei mikään rääpäle ja vasempana laiturina pelannut hyvin. Viime kaudella koko runkosarja ja vielä mukavat 33 pistettä. Taas sellainen kaveri jota ei saa päästää pois. Tämän kauden jälkeen tekeekin monivuotisen jatkon tuplaten tämän hetken palkkansa. Potentiaalinen ketjuissa nousija jos vain saa mahdollisuuden ja enemmän kuin yhden pelin.

Gemel Smith

Gemelin erottaa kaukalossa helposti tai sitten ei. Joukkueen lyhin jäbä, vähän alle 180cm. Texas Starseissa tehnyt kasoittain pojoja ja siitä palkkiona on pomppimut ylhäällä muutaman kerran. Halpa ja voi olla että jatkoa tulee kun mukana roikkunut jo pitkään. Tästä kaverista en usko tulevan uutta Seguinia. mulukut


Jason Spezza


Spezza oli kallis hankita kun Starsiin hommattiin toissa kaudella. 4v lappu ja 7,5m per kausi. Oli epäilyä jo vähän kun ikääkin oli miten onnistuu. Meriitit toki huikeat ja teki Ottavassa ollessaan kaudesta toiseen hurjia pistemääriä. En tiedä miksi sitten lähti "omasta" joukkueestaan pois, no aivan sama, koska:
Syy varmaan raha ja Starsin tarjosi lappua josta ei voinut kieltäytyä.
Spezza näytti heti mikä on miehiään ja esitti huikeita otteita ruokkien ketä vaan joka sitten olikin vieressä. Enemmän syöttäjä kuin maalintekijä. Taitava, pelisilmä loistava, kädet toimii eikä ikä hidastanut juurikaan menoa. Pelaa vielä ensi kauden Starsissa ja kunnioitettavat 1000 NHL peliä tulee täyteen. Pistekeskimäärä tulee vähän perässä ollen nyt 0.94.
Lempipelaaja.

Pelaajista tehdyt löpinät nyt tuli tehtyä kun ei ollut muutakaan tekemistä. Jokainen voi uskoa tai olla uskomatta juttuja. Kuinka tosissani kirjoitin nämä? Totuus on erittäin vakavana ja en siedä yhtään vastaväitettä keltään.
 
Viimeksi muokattu:

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Mitä lähdettä käytit näissä pelaaja-arvioissasi, Petros?
 

Petros

Jäsen
Suosikkijoukkue
42 Stars
Mitä lähdettä käytit näissä pelaaja-arvioissasi, Petros?
Mikä vika?
Arviot on tehty pitkän pohdinnan ja tutkimustyön tuloksena.

Aina voi funtsia onko arvioissa mitään mitään päätä ja häntää??


No suoraa sanoen...Kun Jere meni Starsiin niin silloin alkoi mun seuran kannatus, oisko 20 vuotta sitten suunnilleen
On koettu ja juhlittu mestaruus ja rämpimiset. Oli miten vain niin Starsin takki pysyy päällä

Niin paljon olisi kertomuksia ja kaikenlaisia yksittäisiä tapahtumia. aina näihin päiviin asti.
Stars on tarjonnut viihdettä koko rahan edestä, Ei ole ollut tylsää porukan matkassa.

Tällä palstalla on varmasti monia vastaavia pidemmän ajan kannattjia..yksi tuttu ainakin.

Sillä ei ole väliä onko 20 vuotta seurannut vai kuukauden, samanlaisia faneja kaikki. Oikean seuran olette valinneet!
Kieli poskella voisin väittää, että Hardcore Hooligania ;]
Kukaan ei pysty legendaa haastamaa, en minä varsinkaan.
 
Viimeksi muokattu:

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Mikä vika?
Arviot on tehty pitkän pohdinnan ja tutkimustyön tuloksena.

Aina voi funtsia onko arvioissa mitään mitään päätä ja häntää??

Siis mitään vikaa ei ole ja perustuu sun omiin mielipiteisiin ja tulkintoihin Dallasin tämän hetkisiin tulkintoihin. Lähde näihin tulkintoihin olisi kuitenkin hyvä laittaa aina mukaan.
 

M10

Jäsen
Huh huh mikä ketju tuo Roussel - Faksa - Pitlick. Hirveä määrä energiaa ja ajavat jokaiseen tilanteeseen kuin pitbullit. Toisaalta jokainen tuosta kolmikosta myös sen verran pelimies, että pystyvät tekemään maalejakin. Hanzal, Spezza ja Ritchie olleet toistaiseksi aika yössä nämä ensimmäiset 8 ottelua, mutta ykkös- ja kolmosketjut loistaneet, joten ovat päässeet pälkähästä. Tuota se hyökkäysrosterin laajuus parhaimmillaan on.

Seuraavaksi edessä viiden pelin mittainen Länsi-Kanadan kiertue. Lehtonenkin pääsee taas tositoimiin.
 

AJTSS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars, TPS
Joo, täysin samaa mieltä M10:n kanssa, Tuo Roussel - Faksa - Pitlick ketju oli kyllä vidun nättii seurattavaa viime yönä. Tää taisi ollakin eka peli minkä katselin niin että tämä ketju oli kasassa ja pakko diggailla. Pikkasen kyl huutelis niitä niiltä kahelta muulta ketjulta tehoja, ei ole oikein muita semmosia tutkapareja löytynyt kuin tuo ykkönen ja nyt sitten tämä, onko tämä nyt virallisesti peräti neloskenttä, jokatapauksessa Faksan johtamaa ketjua tarkoitan.

Kaksi erää pelattiin ihan helvetin hyvin. Mutta kyllä sen melkein tiesi että kun Skinner painoi tokan erän loppuun 4-1:een niin vaikeaa tulee, ja niin siitä kyllä tulikin. Faksan ketju oli oikeastaan ainut joka pystyi jatkuvasti luomaan painetta ja kuluttamaan aikaa vastustajan päädyssä. Siitä isot plussat. Jos tämmönen rytmi saataisiin päälle mitä oli yöllä kaksi ekaa erää, pystyttäisiin pelaamaan 60min tollasta lätkää niin olis kyllä äärimmäisen vaarallinen porukka kasassa muita joukkueita ajatellen.

Mut hei, yhtäkaikki tärkeet kaks pinnaa, ja viime kaudellahan ei yhtään 4 ottelun voittoputkea päästy näkemään, eli hyvinhän tässä menee.

Honka oli hyvä. Ja Johns. Hyvä blokkaamaan ja kova purkaamaan AV:lla painetta. Plusmerkkiä noille veljille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös