Minnesota Wild 2017–2018

  • 93 964
  • 229

Nelone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Joo-o, on kyllä raskasta katsottavaa tällä hetkellä. Jetsin ei todellakaan tarvinnut esittää mitään ihmeellistä ja jos wildilla olisi pari ukkoa saikulta pois, niin eiköhän tuo olisi rutiinilla hoidettu.

Viime kauden 5 parhaasta pistemiehestä 3 pois, tai 8 parhaasta 4 pois (ja pomminville). Eihän tuo kokoonpanon vajaavaisuus voi olla näkymättä ja kova savotta tulee olemaan, sitten kun parhaat pelaa ja alkukaudesta annettu vastustajille ilmaset pisteet.

Staali luisteli aivan varjojen mailla tämän ottelun ja ihmekkös tuo kun apuja ei oikeen ole. Dumbaltakin odottaisin valtavasti enemmän, taas pari aivan älytöntä säntäilyä. Palle myös aikaisemmin mainitsi tuosta Dubista ja oikeessahan hän on, kyllä koko ajan on pieni pelko perseessä hänen suhteen.
 

HockeyForLife

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wild
Eipä näistä tosiaan liikaa johtopäätöksiä osaa vetää saati liiemmi huolestua, kun top5 laitureista 4 on telakalla. Ja viime kauden tehdyistä tehopisteistä kolmososa parantelee itseään loukkaantuneiden listalla.

Voitettavissa on ollut joka peli tällä kaudella ja siltikin vain yksi on voitettu. Pienistä asioista homma on kiinni ja parannusta tähän saadaan varmasti, kun kokoonpano on edes vähän enemmän täydempi. Toki pitkälle karkumatkalle tässä joudutaan, mutta kyllä se nousu ennemmin tai myöhemmin alkaa ja Wild itsensä pudotuspeleihin kampeaa. Kausi on vasta nuori!

Zucker tulee olemaan jäätävän hyvä tällä kaudella. Samoin Stewart ei sattumalta Wild-pörssiä johda. Staal on tosiaan unten mailla mutta Nino ja Parise tuohon rinnalle niin homma kulkee vielä.

Dumba ja Brodin olivat surkeita eilen!
 

palle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, HIFK
Eipä näistä tosiaan liikaa johtopäätöksiä osaa vetää saati liiemmi huolestua, kun top5 laitureista 4 on telakalla. Ja viime kauden tehdyistä tehopisteistä kolmososa parantelee itseään loukkaantuneiden listalla.

Ei kysymys mun mielestä olekaan siinä, että puuttuuko Wildilta nyt liikaa kärkiosaamista, vaan siinä, että pelitapa on erittäin repaleinen, tai se puuttuu tällä hetkellä tyystin. Pelitapahan on joukkueen yhteinen ja sen pitäisi pysyä melko muuttumattomana, riippumatta siitä, että ketä sinne joudutaan nostamaan ylös paikkaamaan loukkaantuneita. Yksi merkki pelitavan puutteesta on tuo jatkuva kiire, sekä sekavat hyökkäyksiin lähdöt.

Mitä tulee viime yön peliin: Stalock oli enemmän kuin mies paikallaan. Hyvää viimeistelyä, etenkin Stewartin maali oli sellainen, mitä en ensimmäiseksi häneltä odottanut. Flames hallitsi peliä 40 minuuttia, ensimmäinen erä oli jopa rumaa katseltavaa, mutta pikku hiljaa muutaman pelaajan johdolla Wild alkoi löytää otetta. Varsinkin Zucker oli ihan joka puolella kenttää ja kaverille olisin kyllä suonut tuon tyhjän maalin. Toki ei se väärin mennyt kun Winnik oli tekijänä. Muutenkin kärkiäijiltä nähtiin mielestäni sellaista taisteluasennetta, mitä toivoisi näkevän useammin. Staal oli kuin ampiaisen pistämä, eikä jättänyt mitään tilannetta kesken, tai surffaillut omassa päässä.

Jos Dubnyk pelaa seuraavassa pelissä, on pakko ihmetellä mitä liikkuu Boudreaun päässä. Stalock on ollut erinomainen ihan jokaisessa aloittamassaan ottelussa, eikä tämäkään peli ollut poikkeus.

Parin päivän huili ja sitten pelataankin 6 seuraavaa matsia kotona. Ensimmäinen peli on tiistain ja keskiviikon vastaisena yönä, kun vastaan tulee Vancouver.
 

palle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, HIFK
The Athleticin mukaan Zach Parise menee selkäleikkaukseen ja on sivussa kaksi kuukautta. Ei hetkeen siis tulossa takaisin.

Sources: Zach Parise to undergo back surgery Tuesday – The Athletic

Parise on viimeksi työsulkukaudella pelannut täyden runkosarjan.

Erinomainen pelaaja kunnossa ollessaan, mutta joko hän on viime vuosina ollut paljon poissa, tai sitten hän on pelannut täysin puolikuntoisena. Osittain Parise on varmasti pelityylinsä uhri, koska selkävaivat ovat mielestäni miehellä olleet ennenkin ongelmana. Kaverihan taistelee, repii ja raastaa kuin puolihullu ja ottaa silmämääräisesti enemmän poikittaista selkään, kuin kukaan muu pelaaja NHL:ssa. Toki en nyt tarkkaan lukenut vamman laadusta, eli tiedä, että onko kyseessä edes sen laatuinen selkävamma, mikä syntyy toistuvista iskuista selän alueelle.

Ei ole helppoa ollut Minnesotan kauden alku, mutta toisaalta se jos mikä hitsaa joukkuetta yhteen, sekä synnyttää syvyyttä rosteriin, kun tuollainen määrä kärkipelaajia on telakalla. Ei ainakaan tule olemaan ongelma myöhemmin, jos samoja AHL-miehiä joutuu nostamaan ylös paikko hommiin, kun jo heti kauden alusta pääsee haistelemaan kirkkaita valoja. Tästä varmasti hyötyy myös tulokas Kunin.
 

Nelone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Wild voittaa Pingviinit 2-1!

Esitys nyt oli taas mitä oli, mutta tärkeintä ovat pisteet. Koivun kenttä on nyt pari peliä ollut taas koossa kokonaisuudessaan ja on sitä vaan ilo katsoa. Tasapainoinen, turvallinen omassa päässä ja erittäin vaarallinen hyökkäyspäässä. Etenkin Zuckerin karvaus täytyy nostaa taas pinnalle. Mikellä meinasi jo puolessa välissä peliä leikata totaalisesti kiinni parin paitsion ja viheltämättömän jäähyn takia :D No tämän jälkeen saivat voittomaalin nimiinsä.

Samaa mantraa, mutta Staalin ja JEEn kentät surffailee, kun kaverit telakalla. Huomionarvoinen lähtökohta peliin oli tuo, että Coyle (3), Nino (3) ja Parise (1) oli tehnyt yhteensä seitsemän maalia viime kauden kahdessa kohtaamisessa Penssiä vastaan.

Pakko vielä mainita tuosta kotipelin kommentaattorista (en tiedä kuka oli, ilmeisesti joku entinen pelaaja), aivan räikeää kotiinpäin vetämistä. Kyllähän tätä jokainen kotikommentaattori tekee ja kuuluukin tehdä, mutta mielestäni tällä kaverilla meni vähän yli.
 

Stark

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, Minnesota Wild
Koivun kenttä on nyt pari peliä ollut taas koossa kokonaisuudessaan ja on sitä vaan ilo katsoa. Tasapainoinen, turvallinen omassa päässä ja erittäin vaarallinen hyökkäyspäässä.

Tämän panin itsekin merkille ja mielestäni ainoa oikea ratkaisu tässä vaiheessa iskeä tuo viime kauden syömähammas kokoon. Koivun kenttä voi ottaa ne oman pään hankalat minuutit ja olla siitä huolimatta vaarallinen hyökkäyspäässä. Loput ketjut ovat enemmän tai vähemmän rampoja noiden loukkaantumisten johdosta. Olen ajoittain ollut näkevinäni Stewartin ja Folignon samassa ketjussa ja hyvältä on tämä yhdistelmä vaikuttanut - toki Stewartin kova vire varmasti vahvistaa tätä vaikutelmaa.

Luke Kunin on muuten esiintynyt edukseen, mutta näyttää maalinteko olevan nuorukaiselle vielä melkoista tervanjuontia. Paikkoja on etenkin Staalin tarjoilusta nähdäkseni siunaantunut useampi joka pelissä. Olisiko siellä sitten edelleen pientä jännitystä tekopaikoissa, vaikka tuo tärkeä ensimmäinen maali tulikin Islandersin verkkoon iskettyä. Hyvin kaveri on joka tapauksessa pelannut ja saanut Boudreulta myös jonkin verran alivoimavastuuta.
 

Nelone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Koivun kenttä voi ottaa ne oman pään hankalat minuutit ja olla siitä huolimatta vaarallinen hyökkäyspäässä.

Juurikin näin! Paljonhan tätä kenttää hehkutettiin ja nostettiin ylös viime kaudella. Ellen ihan väärin muista, niin viime kaudelta oli mielestäni tämän tyylinen tilasto: Kapteenin kentän aloittaessa omasta päästä, saatiin kiekko (tilanne, vaarallinen laukas tjsp.) 70(?) % varmuudella toimitettua vastustajan päähän saman vaihdon aikana. Joku voi korjata mikäli muistaa tarkemmin. Joka tapauksessa tämä kolmikko kannattaa pitää yhdessä.

Luke Kunin on muuten esiintynyt edukseen, mutta näyttää maalinteko olevan nuorukaiselle vielä melkoista tervanjuontia. Paikkoja on etenkin Staalin tarjoilusta nähdäkseni siunaantunut useampi joka pelissä. Olisiko siellä sitten edelleen pientä jännitystä tekopaikoissa, vaikka tuo tärkeä ensimmäinen maali tulikin Islandersin verkkoon iskettyä. Hyvin kaveri on joka tapauksessa pelannut ja saanut Boudreulta myös jonkin verran alivoimavastuuta.

Totta myös tämä. Unohtui täysin mainita Kunin, hyvin päässyt sisään sceneen. Näistä loukeista jos jotain posiitivista hakee, niin ne ovat juuri nämä lupauksille avautuvat näytön paikat.
 

Nelone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Nino is back!

Ensi yönä mennään taas, kotipeli ja vastassa Jets. Voitto tekisi hyvää sillä keskinen divisioona on taas jäätävän kova ja voitolla päästäisiin tasapisteisiin mm. Chicagon ja Nashvillen kanssa ja pari peliä vähemmän pelattuna. Iloisimmat uutiset ovat tosiaan, että Nino palaa kokoonpanoon ja Stalock aloittaa maalilla! :)

Hyökkäys varmaankin jotain tähän suuntaan:

Zucker - Koivu - Granlund
Nino - Staal - Kunin
Foligno - Eriksson Ek - Ennis/Stewart
Winnik - Cullen - Stewart/Ennis


Let's Play Hockey!
 

palle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, HIFK
Mitä mahtaa Boudreaulla liikkua päässä, kun lähtee Jetsin tapaista joukkuetta vastaan pelaamaan passiivisella 1-3-1 karvauksella? Jetsillä on todella raskasjalkainen puolustus, jota pitäisi herkeämättä paineistaa. 2 erää Jetsin pakit saivat rauhassa jakaa kiekkoa pois alueelta, kunnes kolmannessa alettiin todenteolla paineistamaan ja oikeastaan viimeinen 20-minuuttia oli yhtä päätä.

Se ei tällä kertaa riittänyt. Ei mikään katastrofipeli, vaikka virheitä sattui liukuhihnalta. Saiko Jets peräti 4 ylivoimahyökkäystä, joista pari oli läpiajoja? Kaikki vielä samalla tavalla, Wildin huolimattoman jättöpelin seurauksena. Miksei päävalmentaja reagoi?

Dumba olisi tässä vaiheessa helppo heittää bussin alle, kuten Boudreau haastattelussa teki, mutta ei asia ole ihan niin yksinkertainen. Dumba teki toki monta virhettä, mutta yhtä lukuunottamatta paikkasi ne oikeastaan kaikki. Tuo yksi toki johti Jetsin voittomaaliin. Isot propsit annan siitä, että mies kohtasi median matsin jälkeen ja otti 100% omaan piikkiinsä, sen kummemmin selittelemättä tuon voittomaalin. Itse kuitenkin heittäisin läskin tässä vaiheessa bussin alle. Reagointi kenttätapahtumiin oli täysin olematonta ja tuo passiivinen trappipeli pari erää oli selkeästi huonoin mahdollinen vaihtoehto.

Ottaen huomioon, että Stalock pelasi hyvän matsin ja piti lukemat pari erää siedettävänä ja Wildin lukuisat maalipaikat, tämä peli olisi ollut täysin hoidettavissa. Pari virhettä maksoi paljon, mutta puukäsisyndrooma ratkaisuhetkillä maksoi vielä enemmän. Zuckerilla esimerkiksi oli parikin loistotonttia näpäyttää kiekko polvenkorkeudelta verkkoon, mutta silmäkäsikoordinaatio petti, tai se puuttui kokonaan. Granlundilla oli tontteja, mutta laukaukset kaikuivat ohi tai epäonnistuivat.

Niederreiter tosiaan palasi kokoonpanoon ja ruosteisen alun jälkeen alkoi löytämään sitä omaa peliään. Wildin ainokainen syntyikin Ninon hienosta syötöstä maalin eteen, josta nuori Kunin latoi varmasti kiekon reppuun.

Eipä mulla muuta tällä erää.
 

HockeyForLife

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wild
Sieltä kävi tuomarit hakemassa tyylikkäästi täydet pisteet Hawksille viime yön väännössä. Oksettava kolmas erä seurata tuollaista toimintaa..

Toki olisihan tuon pelin voinut omilla ansioillakin ratkaista mutta surkea päätös tasaiselle ja viihdyttävälle matsille..
 

palle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, HIFK
Sieltä kävi tuomarit hakemassa tyylikkäästi täydet pisteet Hawksille viime yön väännössä. Oksettava kolmas erä seurata tuollaista toimintaa..

Toki olisihan tuon pelin voinut omilla ansioillakin ratkaista mutta surkea päätös tasaiselle ja viihdyttävälle matsille..

Jos ei tee maaleja, ei voi voittaa. Ei ollut hyvä peli tuomareilta, mutta kyllä ne viheltämättä jättämiset meni aika tasan. Itse asiassa laskeskelin, että Wild taisi enemmän saada anteeksi kolmannessa erässä kuin Blackhawks, sen verran usein Blackhawks-pelaaja kaatui Wild-pelaajan mailaan, toki aika iso viheltämättä jättäminen oli tuo lopun Stewartin kaataminen, joka johti maaliin. Mutta nämä on näitä, tuomarit eivät tätä ryöstäneet, eikä edes Crawford vaan Wild-pelaajien puukätisyys.

Tonteista se ei ollut kiinni. Ei kahta sanaa, kummalla oli silmämääräisesti laadukkaammat tekopaikat, mutta kun jengi on täynnä mestistason puukäsiä, niin tuolta se näyttää. Ihan uskomatonta perseilyä maalipaikoissa - välillä näyttää jopa siltä, että nuo tekopaikat perseillään tahallaan, mikä nyt ei tietenkään ole mahdollista.

Ei jaksa sen kummempaa analyysia nyt vääntää. Wild pelasi mielestäni hyvin, etenkin omassa päässä ja tilanteita saivat luotua riittävästi, että homman olisi voinut laittaa pakettiin hyvissä ajoin. Chicago vaikutti laimealta ja hyökkäykset äärimmäisen mielikuvituksettomilta, mikä on itsessään saavutus joukkueelta missä pelaa Patrick Kane.

Jos Chicagoa vastaan pelit olivat ennen odottamisen arvoisia, nykyään ne tippuvat luokkaan "skipattavia". Sen verran unista on meininki puolin ja toisin jo pidemmän aikaa ollut.
 

Nelone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Ei toimi.

Vieraskiertue startattiin tappiolla Bostonille. Itse olen koosteen varassa ja tuloksen nähtyäni uskalsin jo veikata Dubin päästäneen helppoja, no ainakin yksi livahti käsittämättömän helposti. Tuntuu että jätkien itseluottamus on nollissa, keskisen (Vesa) divisioonan viimeinen sija hallussa ja isoa kuoppaa kaivetaan.

Näin jo pari yötä sitten (enne)unen, menetetyt playoffit, tankkaus ja Swe+D.... nooh taitaa mennä viikonlopun ja alkoholin piikkiin.
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Vieraskiertue startattiin tappiolla Bostonille. Itse olen koosteen varassa ja tuloksen nähtyäni uskalsin jo veikata Dubin päästäneen helppoja, no ainakin yksi livahti käsittämättömän helposti. Tuntuu että jätkien itseluottamus on nollissa, keskisen (Vesa) divisioonan viimeinen sija hallussa ja isoa kuoppaa kaivetaan.

Vieraasta pöydästä voin koko pelin katselleena kertoa, että tosiaan Vatranon maali meni luvattoman helposti. Krugin vetoa ei varmaan maskin takaa nähnyt ollenkaan, DeBruskin maali oli tuuripomppu ja Kuraly sai iskeä riparia rauhassa sisään. Eniten kiinnitin huomiota kuitenkin aivan onnettomaan hyökkäyspeliin. Kaikki kolme maalia olivat enemmän tai vähemmän aikamoisia lahjoja Bruinsilta, kruununa nyt se Staalin läpiajomaali alivoimalla. Vasta ihan lopussa ilman maalivahtia oli jonkinmoista painetta Bruinsin päädyssä.
 

Stark

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, Minnesota Wild
Vieraasta pöydästä voin koko pelin katselleena kertoa, että tosiaan Vatranon maali meni luvattoman helposti. Krugin vetoa ei varmaan maskin takaa nähnyt ollenkaan, DeBruskin maali oli tuuripomppu...

Jotenkin noita tuuripomppujakin tuppaa Dubnykin taakse tätä nykyä löytävän enemmän. Milloin selän kautta maaliin, milloin propellikiekko kainalosta. Kovassa vireessä olevat maalivahdit tuppaavat löytämään keinot päästä niin noiden pomppujen kuin pelaajamassan läpi tulevien kiekkojenkin tielle. Tällä hetkellä Dubnykin tekeminen ei herätä luottamusta ja ehkä se tietyllä tapaa heijastuu myös joukkueen puolustamisesta. Hermostunutta on - kuten myös toki hyökkäyspelaaminen.

Antaisin nyt Stalockin yrittää horjuttaa ja motivoida Dubsia ottamalla pari starttia seuraavissa peleissä. Uskoisin tiukasta kilpailutilanteesta olevan Dubnykille hyötyä.
 

Wunder-Pena

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Olipa tuskaista katsottavaa tuo vieraspeli Bruinseja vastaan. Näkyykö sitten joukkueen asenteessa ja taisteluilmeessä Parisen poissaolo, mutta jotenkin on vähän hengetöntä. Siellä ei väännetä kaksinkamppailuista voittoja ja etenkin hyökkäyspeli on jotenkin todella ollut puutunutta kaksi viimeistä peliä. (@Hauntti totesi yllä Bruins pelistä samaa...)

Antaisin nyt Stalockin yrittää horjuttaa ja motivoida Dubsia ottamalla pari starttia seuraavissa peleissä. Uskoisin tiukasta kilpailutilanteesta olevan Dubnykille hyötyä.
Itsekin lähtisin tuota kokeilemaan, että Dubnyk saa vähän keräillä itseään ja Stalock ottaisi vieraskiertueella yhden tai jopa kaksi starttia vielä. Dubyn itseluottamus ja varmuus ei näytä samalta kuin viime kauden runkosarjassa (poislukien toki TDL:n jälkeinen taaperrus koko joukkueelta).

Mutta mutta... Toivotaan, että BB löytää ja ajoittaa lentokelit tällä kaudella enemmän tuonne kevään puolelle niin, ettei hyydytä kun tosipelit ovat ovella. Toisaalta ei kyllä ole hirveästi varaa himmailla missään kohdin tuolla Centralissa tälläkään kaudella, jos mielii keväällä vielä pelaamaan.
 

WildThing

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät ja Minnesota Wild
Viime yön highlightsien perusteella Granlund ja Zucker on aika pitelemättömässä vireessä. Vai mitä mieltä on ne, ketkä matseja on kokonaisina nähneet? Täällä Etelä-Amerikassa ei toimi Viaplay ja ei oo vielä läppäriä, että sais ehkä nhl.comin toimiin.. Offtopicina vielä sen verran, että onko vinkkejä miten sais pelit näkyyn täällä Iphonen kautta?
 

Wunder-Pena

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Viime yön highlightsien perusteella Granlund ja Zucker on aika pitelemättömässä vireessä. Vai mitä mieltä on ne, ketkä matseja on kokonaisina nähneet? Täällä Etelä-Amerikassa ei toimi Viaplay ja ei oo vielä läppäriä, että sais ehkä nhl.comin toimiin.. Offtopicina vielä sen verran, että onko vinkkejä miten sais pelit näkyyn täällä Iphonen kautta?
Kommentoidaan tähän vaikka niin, että Fletcher voisi mahdollisimman nopeasti rapustaa Zuckerille jatkosopimuksen ennen kuin kaveri mättää 30 maalia ja tulevan sopparin hinta nousee rankasti. (Tulee muuten 30 maalia rikkomaan tällä kaudella, saa ottaa kopin...) Sieltä vapautuisi juuri sopivasti ensi kaudeksi Koivun sopparista ja Vanekin ulosostosta pistää pari pakollista miljoonaa tuohon Zuckerin nykyisen sopparin päälle ja neljää-viittä vuotta pituudeksi. (Toki Dumballekin täytyy about saman verran säästää kattoon, kun kerran ei Vegasiin päästetty.)

Aivan ehdottomasti Z ollut yksi Wildin suosikkejani jo usean vuoden ja aivan uskomattoman hyvä pelaajaa molempiin suuntiin viidellä viittä vastaan. Kehittynyt puolustussuuntaan viime kaudella Koivun ja MG:n vierellä huomattavasti, eikä ollut viime yönä ensimmäinen AV-maali miehen uralla. Arvokas ja joukkueen identiteetin näköinen pelaaja. Nopeutta, röyhkeyttä, fiksua joukkuepelaamista ja kokoon nähden yllättävän paljon voimaa vääntötilanteissa. Ja se karvauspeli! Ei voi olla tykkäämättä. Ainoa mihin toivoisi kehitystä on tuo YV-pelaaminen, mutta toisaalta vasta tällä kaudella on alkanut tulla enemmän YV-vastuuta kakkos-YV:llä. Ehkäpä vastuun kautta tuokin osa-alue paranee ja tehostuu.

Dubnyk ja Dumba nostivat esityksillään osakkeitaan ja varmasti myös itseluottamustaan viime yönä. Ehkäpä viime yön nollapeli tuo Dubylle sen varmuuden ja itseluottamuksen, joka on ollut hieman hakusessa alkukauden.
 

Nelone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Kahden ottelun voittoputkessa mennään, viime yönä kaatui philadelphia 1-0. Itselle ensimmäinen tällä road tripillä, josta näin muutakin kuin koosteen. Alla muutama huomio pelistä ja joukkueesta:

-Ensimmäiset 30min pelin avaaminen oli aivan älytöntä... hyvä jos saatiin 3 syöttöä putkeen omien lapaan. Tämä jälkimmäinen puolisko pelistä meni itsellä vähän ohi, joten siihen en ota kantaa.
-Jason Zucker, huhhu kaveri kovassa tikissä, niin kuin palstatoverit ovat jo maininneet. Taas yksi kihaus ja nyt kolmeen peliin 6 häkkiä. Tämä kaveri tulee olemaan tulevaisuudessa todella tärkeä joukkueelle. Nhl on menossa koko ajan siihen suuntaan, että Zuckerin tyyliset kaverit tulevat johdattamaan joukkueitaan voittoon (Olisihan sille Haulallekkin ollut käyttöä....).
-Dubnyk, en olisi uskonut jos joku olisi sanonut Boston pelin jälkeen, että tämä kaveri pelaa kaksi seuraavaa ja ottaa molemmista nollat.
-Uhrautuvaisuus, mielestäni nyt alkaa joukkue näyttää siltä, että pelataan tosissaan joukkueelle.

Siihen päättyi vieraskiertue, alku näytti pahalta, mutta viimisistä kahdesta saatiin kairattua voitot. Tässä jotain mietteitä nopeasti kirjoitettuna, pahoittelut virheistä ja epäselvistä lauseista.
 

palle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, HIFK
Nostan Boudreaulle hattua tässä vaiheessa. Joukkue ei tee maaleja, joten muokataan pelitapaa niin puolustusvoittoiseksi kuin mahdollista. Wild pelaa nihkeää, puolustusvoittoista ja opportunistista lätkää tällä hetkellä. Viihdearvo ei päätä huimaa, mutta jos se tuottaa voittoja, niin mikä ettei.

Eipä kummoisempaa sanottavaa itse pelistä. Flyersia ei kiinnostanut sota-alueelle meneminen, vaan siellä yritettiin samanlaista pikkunättiä, mihin Wild sortuu liian usein. Wild pääsi todella helppoihin syötönkatkoihin läpi pelin ja puolusti maalin edustaa tarvittavalla kiimalla. Dubnykin ei todellisuudessa tarvinnut ihmeisiin venyä. Dubnyk pelasi toki hyvin, liimasi kiekot kun piti ja huolehti, että reboundit ohjautuvat edulliseen paikkaan oman joukkueen näkökulmasta.

Seuraavaksi tarttis se ketsuppipullo avata muultakin jengiltä kuin Zuckerilta. Granlund on aivan yössä tällä hetkellä. Mies lähinnä liukuu kiekon kanssa keskialueella ja tyytyy roiskimaan kiekkoa kulmiin. Ennis ei mielestäni oikein nyt sovi tuohon Koivun ja Granlundin kanssa. Haluaisin nähdä nuoren, energisen ja kokoisekseen vahvan Kuninin yhden ottelun ajan Koivun ja Granlundin vierellä.
 

Wolfenstein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Minnesota Wild
Granlund on aivan yössä tällä hetkellä. Mies lähinnä liukuu kiekon kanssa keskialueella ja tyytyy roiskimaan kiekkoa kulmiin. Ennis ei mielestäni oikein nyt sovi tuohon Koivun ja Granlundin kanssa. Haluaisin nähdä nuoren, energisen ja kokoisekseen vahvan Kuninin yhden ottelun ajan Koivun ja Granlundin vierellä.

Kuten sanoit, niin Granlund on kyllä aivan yössä tällä hetkellä. Toki muutama tehopiste tullut, mutta ei kyllä vakuuta. En tiedä vaikuttaako sitten kesän ja alkukauden pienet loukkaantumiset, mutta pitää toivoa, että löytäisi vireensä mahdollisimman pian. Viime kaudellakin muistaakseni alkukausi oli vielä aika hiljainen, mutta sitten lähti kulkemaan paljon paremmin. Mielestäni sortunut hieman liikaa perisyntiinsä eli laukauksissa kestää liian kauan tai ei lauo ollenkaan, vaikka olisi jo paikka ja välillä muutenkin pysäyttää hyökkäyksen turhaan, vaikka olisi nopeassa hyökkäyksessä miehiä mukana.

Tuolle Kunin-ehdotuksellesi peukku ehdottomasti ylös! Olen tykästynyt hänen peliinsä ja voisi kyllä sopia todella hyvin Mikon ja Miken viereen. Ainakin kokeilun arvoinen. Sen sijaan Boudreau on kokeillut juurikin Ennisiä ja Folignoa, jotka eivät kyllä avaa tuon ketjun peliä millään tavalla. Toivottavasti Boudreaukin tajuaa tämän ja kokeilee Lukea tuossa.

Muutenkin jännä nähdä, mitä tapahtuu Kuninille, kun Parise ja Coyle palaavat. Ainakin Eriksson Ekin ja Kuninin väliltä valitsisin tällä hetkellä Kuninin. Jos en aivan väärässä ole, niin Kunin on saanut myös enemmän aikaa erikoistilanteissa kuin JEE, joten siihen peilaten luulen myös Boudreaun pitävän tällä hetkellä enemmän Kuninin otteista.
 

Robu

Jäsen
Voittoja tulee ja Dubnyk on liekeissä. Kyllähän tämän muistaa. Kolme perättäistä nollapeliä. Peliä on oletettavasti muutettu puolustavammaksi, mikä toimii tällä hetkellä. Vähän vain huolestuttaa, että miten käy kun Dubs päästää edes yhden maalin. Silloin Wildinkin pitäisi tehdä pari ja vielä maalivahtia vastaan.
 

Nelone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Voittoja tulee ja Dubnyk on liekeissä. Kyllähän tämän muistaa. Kolme perättäistä nollapeliä. Peliä on oletettavasti muutettu puolustavammaksi, mikä toimii tällä hetkellä. Vähän vain huolestuttaa, että miten käy kun Dubs päästää edes yhden maalin. Silloin Wildinkin pitäisi tehdä pari ja vielä maalivahtia vastaan.

Ehdottomasti hienoa reagointia valmennukselta. Viime kaudella nähtiin että pystytään painamaan maaleja ja sillä taisteltiin joka ilta voitosta. Tällä kaudella päinvastaisesti otettu pisteitä nyt puolustuksen kautta. Duby viimeisenä lenkkinä ja 3 nollapeliä putkeen kertoo jotain.

Tuntuu että zucker on se, joka herättää kentän kun kentän. Todella hyvin toiminut tuo kakkonen, heti kun zucker vaihdettiin siihen. Koivu ja mikke järjestelivät yölläkin pari paikkaa ennisille, mutta ei vaan uppoa. Ylempänä oli ehdotettu Kuninia ykköseen ja voisi olla ihan kokeilun arvoinen.

Coyle on ilmeisesti käynyt jäällä ja ollut joukkueen mukana(?), eli pian saadaan toivottavasti sieltä lisää tulitukea.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös