La 21.10.2017 Ilves - TPS

  • 2 890
  • 14

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Ilves ja TPS iskevät tänään yhteen hakametsässä joten avataampas omasta puolestani ensimmäinen otteluketju.

Ipa pelasi eilen Tapparaa vastaan ja otti kyllä semmoisen kylvetyksen että voittajasta ei jäänyt epäselvyyksiä lukemien ollessa peräti 8-1. Ilves fanit kommentoikoon tätä enemmän kun en itse peliä nähnyt. Tuommoisen uittamisen jälkeen Karri Kivi ja Ilves varmasti lähtevät puolustuksen kautta illan koitokseen jottei sama toistu.

Sarjakakkonen TPS pelasi viimeksi tiistaina Ässiä vastaan turussa häviten 2-3 rankkareilla. Häviö oli Tepsille toinen peräkkäinen. Filppulan ja Perrinin poissaolot (arvioitu aika vielä n. 2 viikkoa) alkavat auttamattomasti näkymään keskikaistalla joten Tepsin nuorilta miehiltä tarvitaan vielä se viimeinen rutistus ennenkuin apuja saadaan sairastuvalta. Erik Nyströmin pelikunto(kuume) on arvoitus mutta lisäillään tänne nuo rosterit kunhan ne julkaistaan.

Odotan tasaista matsia ja Ipa on varmasti sisuuntunut eilisestä selkäsaunasta. Erikoistilanteet nousevat pääosaan illan koitoksessa.
 

iSing

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo 1969–1975, Pre-pride TPS
Nys se Nyssekin kehissä, guud. Josko Palmukin jo lakkaisi huojumasta…
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Nyt tässä on vaaran merkit. TPS pelannut viime aikoina vahvan alkurynnistyksen jälkeen epävakaisesti vajaalla miehistöllä ollen Tomppa Kallion ja muutaman pakin sekä veskarin varassa. Muut ovat pelillisesti alkaneet näyttää väsymisen merkkejä. Ilves saanut eilen taas vuosikymmenen kylmintä kyytiä ja tulee sisuuntuneena ilman mitään hävittävää kiusaamaan "jättiläistä".

Toivotaan parasta, pelätään pahinta.
 

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tavallaan Ilveksellä on jopa ihan ok lähtökohdat. Eilinen oli sen tason perseily, että joukkue on varmasti sisuuntunut. Ei voi liikaa ainakaan ulkopuolisia paineita olla, sillä kukaan ei eilisen jälkeen odota juuri mitään.

Nuorilla pelaajilla näyttämisen halua löytyy, alkuun pitäisi saada onnistumisia, muuten voi taas romahtaa. Yhtä munatonta esitystä tuskin nähdään, eri asia sitten riittääkö se mihinkään.

Eiliseen kokoonpanoon tullut yksi ikävä muutos. Lada pudonnut pois, joten Ilomäki nousee pelaavaan kokoonpanoon. Ilveksen pakistoa kuvaa Olli Vainion pelaaminen ykkösparissa ja todennäköisesti joukkueen isoimmilla minuuteilla. Eilen -6, mutta ei ole varaa pudottaa tuosta mihinkään, koska jengin taso on mikä on.

Ladan lisäksi poissa Sandell, Tamminen, Lehtonen ja Espeland. Teinilaumahan tuo jalkeille saatu rosteri on.

Ruusulle taas startti. Kun ei nyt vaan syötäisi nuoren miehen itseluottamuksen rippeitäkin.
 

Infernal

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
TPS on saanut Nyströmin takaisin kokoonpanoon, joten Nyström - Palmu -tutkapari on taas kehissä. Toinen tutkapari on Lindsten - Kallio. Valitettavasti Patrik Virta on viimeaikaisista onnistumista huolimatta etsinyt pahasti peliään näin alkukaudella. Tirronen maalissa, mikä on hyvä asia muutaman häviöpelin jälkeen. Tirronen on kaikissa pelaamissaan otteluissa ollut vakuuttava.

Ilves sai kovan kylvetyksen eilen Tapparalta, joten sieltä tulee varmasti sisuuntunut porukka vastaan. TPS on hoidellut muutamat vieraspelit melko rutiininomaisesti himaan, mutta orastava häviöputki ja pelin "raikkauden" katoaminen parissa viimeisessä pelissä luo hieman epävarmuustekijöitä. Loukkaantumisista huolimatta TPS:n kokoonpano on tänään laadukas.
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ilves oli niin paska eilen, että jos tämä hävitään, niin saa pojat kävellä kotiin. Tappara suorastaan polkkatanssi Ipan yli.

Tirronen maalissa ainakin etukäteen kuulostaa hyvältä. Samoin Nyström tuo nopeutta tohon lisää. Juolevi nyt ensimmäistä kertaa Heikkisen pakkiparina. Jos kokeneempi pakki vierellä saisi lopetettua ton Juolevin miinusmagnetoinnin. En haluaisi verrata yhteen TPS:n historian huonoimpaan, mutta jopa Savilahti-Nagander oli 10 runkosarjaottelun jälkeen plussan puolella...

Nyt sitten meillä on se lepoetu, mikä oli viime lauantaina HIFK:illä. Ainut ero, että Ilves ei ole matkustanut yhtään mihinkään (paitsi vaihtanut pukukoppia?). Jos tästä tappio tulee, niin voipi jotain taas roikkua otassa pelin jälkeen.
 

Wizzö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maximus Lindroth
Valitettavasti Patrik Virta on viimeaikaisista onnistumista huolimatta etsinyt pahasti peliään näin alkukaudella.
Joo, Virta tosiaan ei ole parasta saanut irti mutta siihen nähden tilastot ovat varsin hyvät (14 OTT 3+7). Meillä on pullat aika hyvin uunissa kun Virta löytää viime kevään vireen ja Filppula-Perrin kaksikko tekee paluun.
 

Dr.Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Detroit Red Wings, Caps, NO Saints
Ei oikeastaan mitää odotuksia tähän peliin.. toivottavasti edes olisi tänää yritystä.
 

Tacs

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Eihän tuo kaunista ollut, mutta pisteet kuitenkin matkaan mikä on tärkeintä. Ykkösketju jatkoi vahvaa tekemistä, sen sijaan Tirroselta kauden ensimmäinen erittäin epävarma peli. Ei pitäisi olla tilannetta, jossa maalivahti on selkä kentälle päin, mutta näitä sattui Tirroselle useampi tähän peliin.

Ilveksen puolustus on kyllä sekasortoisessa tilassa tällä hetkellä. Kolmeen peliin 21 päästettyä maalia on järkyttävä määrä.
 

Superper

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Karsee peli. Ei mielestäni näyttänyt ammattilaissarjan peliltä. Tirronenkin ihmeen kujalla. Ensimmäinen peli, jonka katsomisen lopetin .Toivottavasti molemmat joukkueet saisi pelin uomiinsa.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Pääosin yhtä tuskaista väkisinpelaamista Ilvekseltä kuin viime peleissäkin. Maalivahtipelillä ja muutaman kärkiäijän loukkaantumisilla annetaan vielä lisää tasoitusta. Ei näytä hyvältä tämänkään kauden osalta, vaikka ollaankin vasta lokakuussa.
 

khufu

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Peliitat
Eipä tuo kieltämättä mitään jääkiekkoilun riemujuhlaa ollut. Kelpaa silti, kun palloseura palasi voittojen tielle. Ilves kyllä yritti, ja pelasi paikoitellen ihan pirteästi. TPS:n pelaaminen etenkin johtoasemassa oli kummallisen epävarmaa (kuten myös edellisessä pelissä). Toisin kuin muutamassa muussa alkukauden ottelussa, niin tänäänkin sai jännittää loppuun asti selvästä johtoasemasta huolimatta.

Senttereitä toki puuttuu, mutta hiukan huolettaa tuo puolustuspelin laatu viime otteluissa.

Hyökkäyspäässä palloseuralta ihan mallikkaita syöttöketjuja muutamaan otteeseen, ja pari hienoa maalia.

Ja mukava tietysti näin etäkannattajana oli päästä seuraamaan oman jengin esityksiä paikan päällä.
 

Vahva tunne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Pari erää katselin, TPS tekee kyllä kohtuu kovalla prosentilla paikoista maaleja. Ilveksen ongelma epätasaisuus, välillä todella komeaa kiekonsiirtoa, ja sitten ihmeellistä kohellusta. Kaipa se tasoittuu sarjan edetessä. TPS vetää rutiinilla aikas hyvin pisteitä, ja jannut kovassa liidossa. Ipa kaipaa Sandellia.
 

ADX_03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Tampa Bay Lightning
Vähänkään kovempi jengi vastassa, niin TPS olisi jäänyt jalkoihin. Ei kyllä vakuuttanut kumpikaan porukka. Toki ei mikään yllätys Ilvekseltä.
 

Superper

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vähänkään kovempi jengi vastassa, niin TPS olisi jäänyt jalkoihin. Ei kyllä vakuuttanut kumpikaan porukka. Toki ei mikään yllätys Ilvekseltä.
Totta puhut. Toisaalta monella joukkueella pakka aika sekasin ja varmasti Ilveksen sekavuus heijastui myös Tepsin tekemiseen. Näin huonollakin esityksillä liigan piikissä, kertoo aika hyvin sarjan tasosta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös