Pallokerhon otteet kaukalossa kaudella 2017–2018

  • 332 898
  • 2 836

nakke-81

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK (ipk, keupa, fps)
Koko vitun liigan toiminta aivan perseestä. Pelikiellot aivan ilman linjaa. Ja millä vitun perusteella kerhon maali hylättiin.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Mihinkäs tästä tuomaritöhöilystä voi vielä valittaa? Kyllähän esimerkiksi CAS on käsitellyt typerämpiäkin juttuja.

Ei nimittäin vaan voi jäädä tähän, kyseessä on kuitenkin jossain määrin ammattilaissarja ja jotkin pelisäännöt pitäisi silloin olla. Vaikka ihan puuhastelulinjalla on aina menty.

Esim. se, että joku huutaa tosi kovaa "peli on piip" ei pitäisi riittää pelin keskeytykseen tai se, että potkii ne shakkinappulat vittuun siitä pöydältä ei pitäisi olla tasurin tae.

Saati sitten se, että tuomarit ensin omatoimisesti asentavat maalin päin persettä ja peliä jatketaan normaalisti maaliin saakka, jolloin nämä apassit pääsevät ilmoittamaan omasta mokastaan hylkäämällä tehdyn maalin. Jonka syntyyn ei siis koko vitun kehikon olemassaolo edes vaikuttanut!

Ja sitten hymistellään ja jutellaan ansaituista maaleista ja pelin kuvasta ja pitkästä juoksusta ja mistä lie vitun menninkäisistä. Höpönlöpön, täyttä paskaa:
Tuomarifarssi kuumensi tunteet | Hämeen Sanomat

Kerho oli aivan vitun huono ja ansaitsi tappion, mutta tää on jumalauta kilpaurheilua eikä nää hommat nyt taaskaan kestä päivänvaloa. Tuomarit hyllylle ja Liigalle sakkoja ottelutuloksen manipuloinnista.

Uskomaton farssi tuomaritoiminnan kannalta. Taas.
 
Eihän nyt jumalauta voi mennä hyväksymään maalia jos maali ei ole paikoillaan kiekon mennessä maaliin. Tuomareillahan ei siis ollut mitään muuta mahdollisuutta kuin hylätä maali. Mihinkään hyvittelyyn ei ole mahdollisuutta. Harmittava tilanne.
 

Ralph

Jäsen
Eihän nyt jumalauta voi mennä hyväksymään maalia jos maali ei ole paikoillaan kiekon mennessä maaliin.
Ei tietenkään, mutta kyllä tuomarin pitäisi osata maali laittaa paikoilleen. HPK pelasi minuutin ja 40 sekuntia ylivoimaa ilman, että olisi voinut missään vaiheessa maalia tehdä. Se kun olisi hylätty kuitenkin. Kyllähän se hieman epäreilua on ja tuomarin syytä.
 
On, siitä ei mitään epäilystäkään. Mutta muuta vaihto-ehtoa toimia maalin hyväksymiseksi ei vaan ole, eikä asiaa voi jälkikäteen hyvitellä. Tuomarvirhe, ja niitä aina silloin tällöin sattuu.
 

Ralph

Jäsen
En muista hirveän montaa tapausta, jossa linjatuomari estää toisen joukkueen tekemästä maalia jättämällä laittamatta maalia paikalleen. Mutta kaiketi näitä kuitenkin "silloin tällöin sattuu".
 

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
Joo, ihan ihan tuollainen normaali tuomarivirhe. Näitä tulee ja menee.

Kyseiset linjamiehet voisivat nyt ihan alkuun huilata muutaman viikon peleistä ja käydä tuomareiden "Näin laitat maalin paikalleen." -kurssin sekä "Näin varmistat, että maali myös on paikoillaan." -peruskurssin. Vittu mitä puuhastelua.
 

Tattari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kanta- ja Päijät-Häme "täältä jostakin" käsin...
On, siitä ei mitään epäilystäkään. Mutta muuta vaihto-ehtoa toimia maalin hyväksymiseksi ei vaan ole, eikä asiaa voi jälkikäteen hyvitellä. Tuomarvirhe, ja niitä aina silloin tällöin sattuu.
Näin se vaan menee. Kitkerää kalkkia ja erityisesti silloin kun ratkaisee ottelun lopputuloksia - vaikka ei olisikaan kuin yksi monien systeemisten syiden joukossa. Jos kerho olisi voittanut matsin 4-1, niin olisihan tämä silti päässyt mediaan. Kitkeryyttä ei vain olisi maistanut. Eivätkä nämä varmaankaan mene tasan kuin todella pitkän ajanjakson aikana, muutoinhan se kertoisi siitä, että näitä on suunnilleen joka matsissa. Huono arpaonni Kerholle, hyvä Jukureille.

Pari matsia on ollut taas sitä ei niin työteliästä. Voihan vaatimustaso ja kuormitus olla nuorelle joukkueelle kova. Taas tulee tulee hyvä treenitauko väliin ja eiköhän odoteta taas muutamaa parempaa matsia väliin.
 

TJ MACKEY

Jäsen
Ei tahdo nyt Kerhon kurssi kääntyä oikein millään. Aina välillä näkyy valoa tunnelin päässä ja sitten taas tulee täydellisiä riman alituksia sinne väliin. Siltikin, yhdestä asiasta ei pääse Kerhoa syyttämään, tunnetta ja tapahtumia on piisannut! Kerho on ollut kaukana HMV jengistä. Tuomarifarsseja, pelikieltoja, tappeluja, loukkaantumisia, Petro etc. Ja jopa muutama uusi läpimurto siinä ohessa.

Jos positiivista hakee, niin onhan siellä ollut hyvääkin. Palve, Turunen ja pienin varauksin Paajanen jatkavat nousua lupaavan viime kauden jälkeen. Näiltä oli kai lupa odottaakin pisteitä hyvän viime kauden jälkeen. Lehtivuori alkaa olla omalla huipputasollaan ja Friman on ollut juuri sen tyylinen pakki joita Kerhossa ei ole juuri koskaan ollut ja joita Jypillä on heittää 5 kpl joka otteluun. Larmi on ollut hyvä, toki siellä on ollut Ipa- ja Jukurit-pelien kaltaisia heikkojakin suorituksia, mutta on myös voittanut pelejä Kerholle.

Kerhon nuorista Tuulola on lyömässä kunnolla läpi, Innala, Kainulainen, Ruokonen ja Lindgren alkavat olemaan vakiokalustoa. Mun mielestä nämä eivät ole mitenkään pettäneet. Maali siellä toinen täällä voisi olla nuorilla lisää, mutta oliko odotukset kuitenkaan realistisia? Kaikille kuitenkin ensimmäinen kokonainen Liiga-kausi käynnissä. Vara parantaa siis.

Sitten se heikompi osasto: Turusen, Palveen ja nuoriso-porukan (Vesalainen, Tuulola, Innala) väliin tai jopa jengin kärkeen kaavailtu tuloksentekoyksikkö on epäonnistunut lähes täydellisesti. Omasta takaa löytyneet ja kapteenistoon kuuluvat Lahti ja Keränen ovat olleet heikkoja. Ei juuri tehoja, eikä muukaan tekeminen kentällä juuri kehuja ansaitse. Missä näiden jätkien ylpeys on? Nyt pitäisi näyttää eturivissä suuntaa. Vai onko inhimillisesti vain aika ajanut ohi Jaska Lahdesta? Keräsen oirehtiva pelaaminen alkaa käydä joukkueelle jo aika raskaaksi.

Sitten SE kolmikko, Lehtonen, Leino ja Backman. Leino on ollut heikko kaikessa muussa paitsi aloitusympyrässä. Bobbyn peli ei edes näytä siltä, että tehoja olisi jossakin vaiheessa tulossa. Häviää kaksinkamppailut, ei pääse vetopaikoille ja tekee vääriä ratkaisuja kiekollisena. 0 maalia, surkeaa. Lehtoseen pätee samat sanat kuin Lahteen. Entisaikojen maalikuningas. Pelistä on tullut niin nopeaa, että laajalla kaarroksella ja pikkaisen pelin ulkopuolella kieltämättä liukkaasti etenevä Lehtonen ei pääse ytimeen. Ja jos pääsee, tulee liian kiire. 1 maali, farssi. Mies hankittiin maalintekijäksi ja korjaamaan yskinyttä ylivoimapeliä.

Backman on ollut kentällä, välillä katsomossa ja nyt kai loukkaantuneena. Silti, virherekrytointi. Miehestä näkee, miksi tulosta tulee verkkaisemmassa Norjan Liigassa, mutta ei maailman kovimman puolustuspelinopeuden omaavassa Liigassa. Backman on verkkainen ja pehmeä. 1 maali, iso pettymys.

Joskus rekrytoinnit menee pieleen ja virheitä tulee kaikille, mutta nyt on epäonnistunut koko hankittu kärki. Siis koko kolmikko! Ei tällaista kestä yksikään jengi, saati sitten todella rajallisen pelaajabudjetin Kerho. Tulee todella paha mieli, kun mielessään miettii Lehtosen tilalla Sakari Mannisen ja Backmanin tilalle vaikka Cornetin.

Se mitä Kerhon johto voi tässä tilanteessa tehdä, niin en tiedä. Kaikkia kolmea ei voi vaihtaa, siihen ei resurssit riitä. Korvataanko edes yksi hankkimalla kovan luokan tekijä taloudellisella riskillä, tyyliin Miklik? Vai annetaanko vielä aikaa ja odotellaan jospa se siitä.. oma veikkaus: yksi kolmikosta lähtee ennen joulua ja tilalle hankitaan pelaaja tyyppiluokkaa Asplund.

Mutta niin kauan kun viisikko Lehtonen, Leino, Backman, Lahti ja Keränen jatkavat nähdyllä tavalla, tai edes enemmistö näistä, niin Kerho tulee häviämään enemmän kuin voittamaan.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Kerho on pelannut Kärppien ohella eniten, mutta jo 11 nollan pisteen tappiota, joka eniten Liigassa. Koko viime kaudella vastaava luku oli 20, eli aika kova kehitys väärään suuntaan. Toisaalta nyt ollaan ne vähät voitot napattu varsinaisen peliajan puitteissa, kun taas viime kaudella monta peliä meni jatkoille. Kuitenkin aika järkyttävä lukema kaiken kaikkiaan.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Perus valitus, mutta onko tosiaan siellä laidassa möyryäminen ainoa vaihtoehto? Innala painaa laitaa pitkin maalin taakse ja Tuulola menee maalin eteen. Tulos: jättö taakse jossa ei ollut ketään. Samoin nelonen painoi laitaa pitkin ja kiekko tuli kaarelle ja maalilla maski. Tulos: kiekko takaisin rumpuun jossa se menetettiin ilman yhtään tilannetta.
 

Ralph

Jäsen
Varsin pirteä avauserä Kerholta ja kivasti pari maaliakin. Jere Innalallakin jo neljä maalia, Eetu Tuulolalla viisi. Innalaltahan ryöstettiin vielä tuo yksi maali viime pelissä.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Tauolla on jumpattu puolustuspeliä ja se mielestäni näkyi. Tuntui että siellä päässä pelattiin paljon järkevämmin. Kivat pari maalia ekaan erään on aina hyvä. Aikas kypsän näköistä touhua, katsotaan nyt kuinka kestää koko pelin. Näin jatkuisi niin kypsin ja ehjin peli tällä kaudella, nimenomaan molempiin päihin. Yleensä on aina joku osa-alue pettänyt. Harmi kun joudun jättämään itse pelin kesken.
 

T70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden HPK
Miten pitkään tuota Turtiaista pitää vielä roikuttaa mukana? Otti hyökkäyspään typerän jäähyn, seurasi katseella kaverin ekaa maalia ja ei saa avopaikasta sisään. Onnetonta.
 
Viimeksi muokattu:

nakke-81

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK (ipk, keupa, fps)
Kerho aivan matkustaja tokassa erässä ja tuomarit jatkaa samaa sekoilua. Kuten Eetun jäähy osoittaa.
 

Buzzer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tuomarit kahdella hepposesti tuomitulla jäähyllään sai varsin vaisun kotijoukkueen (Hifk) peliin mukaan. Erän loppu taas Kerholta varsin hyvää suorittamista. Turha kai näitä tuomioita itkeä, mutta viime viikonloppuinen oikeusmurha vielä vahvasti takaraivossa.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Tuomarit kahdella hepposesti tuomitulla jäähyllään sai varsin vaisun kotijoukkueen (Hifk) peliin mukaan. Erän loppu taas Kerholta varsin hyvää suorittamista. Turha kai näitä tuomioita itkeä, mutta viime viikonloppuinen oikeusmurha vielä vahvasti takaraivossa.
Vittuakaan tekoa tuomareilla tuossa, vaan sillä että Tyrväinen ja Petrell taklasi junnuille paskat housuun. Sen jälkeen loppui pelaaminen, ei menty enää alle, ei luisteltu täysiä, eikä uskallettua keskittyä mihinkään muuhun kuin kontaktien varomiseen. Paskaakaan tekoa tuomareilla tuon kanssa kun jätkät vetää kananmunat kainaloissa ja paskat housussa ja pelkää, että milloin tulee seuraava pommi.
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Larmi jatkaa imurointia. Taas luvattoman helppo maali uppoaa.
 

nakke-81

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK (ipk, keupa, fps)
Vaikka kerho johtais millä luvuilla tahansa ekassa erässä niin se pystytään ryssimään. Kohta 30min vedetty paskat housussa eikä hämppään ole tulossa muuta kuin haju tästä pelistä.

On sulla penzu yks vitun talkoot edessä että keväällä jotain kivaa tiedossa.

Jaahas game over!!
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Jokainen tärkeä osa-alue pettää vuorotellen jatkuvasti. Larmi imee silloin kun ei pitäisi. Silloin ei ratkaista kun on paikka ja silloin päästetään maali kun ei pitäisi päästää.

Ratkaisu pelaajaa tarvisi. Ekassa erässä tokan maalin jälkeen HIFK ihan köysissä, pyllistämässä jo valmiiksi. Oli avopaikkaa kuten Turusella, mutta ei. Silloin tarvisi olla ratkaisija joka ottaa kullin käteen ja survaisee sen 0-3 kun on sen paikka. Ei ole kenestäkään siihen. Ei kenestäkään. Tuulola ja ehkä Vesalainen lähempänä.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Tappara vs Pelicans
  • 1.92
  • 3.80
  • 3.60
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös