• 6 118 826
  • 121 793

Frostbite

Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, Rive Kanerva
Benzema on kyllä edelleen ylivoimaisesti huonoin hyökkääjä tämän hetken huippujoukkueiden joukkueissa.

ColCbj

HC Sierre
Jep, 0-4 taukotilanne. Hienoa, että osuvat välillä maaliinkin. Jospa tämän pelin maalintekoharjoituksista olisi hyötyä maalintekovaikeuksiin muissakin peleissä.

Frostbite

Sideshow Bob ja 1-0 Tselssille.

Frostbite

Chelsea ollut todella heikko tänään(kin).
Pitäisin kyllä Hazardia yhtenä yliarvostettuimpana pelaajana tällä hetkellä.

Chelsea FC
Hazard 2-0, on se Morata vaan aika helvetin tärkeä pelaaja Chelsean hyökkäykselle.

Se on totta, että koitjoukkueen pelaaminen ei ole ollut hyvää. Ja sieltä tulee kavennus, kun sinipaidat pelaa vaihteeksi päin peetä.

Roger Moore

Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Tekipä Rashford hienon maalin, laukoi vaparin ja Benfican veskari nappasi pallon käsiin ja steppaili pallon kanssa maaliin. Tuli ihan joku Fifa 09:n bugi mieleen tuosta.

Moto

HIFK
Hyvää kakkaa tuo Chelsea-Roma. Ainakin näin melko puolueettomin silmin.

Roger Moore

Vittumainen maali kyllä Benfican kannalta tuo äskeinen, ManU ollut aika sukka mutta sitten tuollainen. Noh, sellasta se joskus on.

Roger Moore

Eipä tuota usein nää että mennään vastustajan nuorta molaria lohduttamaan. Hieno ele Lukakulta ja De Gealta.
Kärppien Ari Vallin lohdutti Tapparan Juha Metsolaa vuoden 2014 game sevenin jatkoaikaratkaisun jälkeen.

disco-stu

JK Mylly
Uskomatonta miten apinasaarten paskin puolustus voi olla aina vaan paskempi paskin, vaikka miehet vaihtuu, valmentaja vaihtuu, stadioni vaihtuu ja vastustajatkin on entistä koomisemman paskoja. Hienoa Hammers, oli taas ilo nähdä että Suomen maajoukkueen puolustus ei toki oli maailmanhistorian hirveintä röpellystä. Vittu jalaton mannekiininukke olisi tehnyt maalin, kun kukaan ei taas tee hevonvittua kun pallo tulee boksiin.

Hammers siis häviöllä himassa Brightonia vastaan 0-1. Lopputulos odotettavissa 1-5 tms. niin käsittämättömän kassalla tuolla taas ollaan.

edit. ja 0-2 puoliajalla, eipä tälle huumorijengille voi enää muuta kun nauraa. Toivottavasti päästään divariin hakeen vauhtia.

Chelsea FC
Chelsea tekee jälleen pelin itselleen vaikeaksi, Watford tasoitti juuri ennen puoliaikaa pienen tuuri pompun kautta. Kotijoukkueella oli tontit tehdä enemmänkin, mutta ei vaihteeksi kelvannut.