Pe 20.10.2017 Pelicans - KooKoo

  • 2 327
  • 7

Epsilon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahti vs. Everybody
Oktoberfest-henkisessä illassa tänään Lahen Isku-Areenalla kohtaavat liigassa neljäntenä oleva Pelicans ja sijalta kymmenen löytyvä Kookoo.

Ottelu on joukkueitten toinen kohtaaminen tällä kaudella. Ensimmäinen matsi päättyi Pelicansin jatkoaikavoittoon 4-3, vaikka KooKoo ottelua johtikin ekassa erässä jo 0-3.

Pelicans tänään:
Vartiainen - Siikonen - Pereskokov
Rowley - Kousa

Rekonen - Toivola - Koivisto
Sulak - Lassen

J. Mustonen - Elimäki - Saarinen
Manelius - Jürgens

Heikkinen - Tyrväinen - Jantunen
Ek

Juvonen (Voutilainen)

Kookoo tänään:

Kähkönen - Keränen - Leivo
Keskitalo - Kristensen

Vainikainen - Pitkänen - Bjorkstrand
Tuhkanen - Newton

Hakulinen - Virtanen - Hyvärinen
Niemi - Pelli

Tamminen - Juutilainen - Pöysti
Järvinen

Perhonen (Järvenpää)

Pelicansille on tullut lisää pahoja poissaoloja tiistaina pelatun Jukuri-matsin jälkeen. Aleksi Mustosen ja Hannes Björnisen seuraksi sairastuvalle liittyvät Iikka Kangasniemi, Juha Leimu ja Joonas Alanne. Sairastuvalta paluun tekee onneksi Antti Tyrväinen ja lisäksi kokoonpanoon on nostettu liigadebyyttinsä tekevät iskokoinen pakki Aleksi Ek, sekä Jonne "Markon poika" Jantunen.
 
Suosikkijoukkue
Turkoosi kevät 2024, Dallas Stars, Leksands IF
En heittäis vielä kirvestä kaivoon tämän(kään) illan osalta. Pelicansin vahvuuksia on alkukaudesta ollu hyvin toimiva puolustus, yhtenäisyys ja se että maaleja pystytään tekemään laajalla rintamalla. Iikan poissaolo toki kirpasee jonki verran mutta toisaalta se luo nyt Pereskokoville tilaisuuden näyttää kykynsä ykkösketjussa. Veikkaankin että Vadim pääsee tänää tehoille. Pereskokovin tekeminen on ollu vakuuttavaa jo pitempään ja pisteitä vois olla sen puolesta kasassa jo enemmänkin.

Toivotaan positiivismerkkistä debyyttiä Jantunen jr:lle ja Ekille!
 

Drewiske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ei tässä mitään hätää ole. Meillä on liigan kovimpia pakkikalustoja (ehkä jopa se kovin) niin keskinkertaisetkin hyökkääjät pärjäävät tuolla niiden kanssa. Sulak ja Kousa voivat käydä räppäämässä maalit tänään.
 
Suosikkijoukkue
Turkoosi kevät 2024, Dallas Stars, Leksands IF
Onnittelut Kouvolaan pisteistä. Pelicansilta selvästi kauden paskin kotipeli joten sikäli kolme pojoa meni oikeaan osoitteeseen. Juvonen osoitti jälleen kerran että tiukan paikan tullen häneen ei voi luottaa. Lisäksi muutamalla pelikaanipakilla oli aika synkkä ilta niin tilastollisesti kuin muutenkin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös