Huonoin suomalainen lätkämedia?

  • 41 173
  • 118

Huonoin suomalainen lätkämedia?


  • Äänestäjiä
    441

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Kyllä se vaan Iltalehti jaksaa suorittaa kaudesta toiseen. Ja Polo-Pekka on melkonen seppä. Nextillä levelillä.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Yhdyn samaan kuin edelliset, nuo NHL Suomi, Arvokisat.com, yms ovat vain muutaman laiskan ja ahneen yritys kusettaa itselleen rahaa jääkiekkoaiheisella klikkihuorauksella ja sponsoreina toimivien nettikasinoiden avulla. Vakavasti otettavista medioista selkeästi kuitenkin paalulle menee IL, edellä mainituista seikoista johtuen, julkaisun toimittajien syntilistaa jatkaisin vielä Polo-Pekan artikkeleilla jotka selkeästi on sanellut H.Harkimo, eli Jokereita ja KHL:ää ylistetään maasta taivaaseen ja vähätellään tuon Liigan ongelmia ja samalla poljetaan kansallista Liigaa maanrakoon että Jokereiden peleihin saataisiin se 2 ihmistä lisää.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
NHL Suomi. Klikkihuorausotsikot tyyliä "Tältä seurajohtajalta USKOMATON temppu - tämän reaktion se sai" eli siis caps lockin raiskaaminen, todella ärsyttävää. Leijonat.com taitaa olla saman porukan tuotos ja yhtä ripulia sekin on. Suomikiekkokin on ruvennut näyttämään jo kohtuulliselta näiden huumorimedioiden jälkeen.
 

oka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen kiekko
Iltalehti.
Solmun amatöörimäisyys ja Sasha Huttusen ajojahti ja negatiivisyys mm Leijonia ja Espoota vastaan.
 
Suosikkijoukkue
Parempi joukkue ja faktoihin perustavat ihmiset
Jokereiden hovitoimittaja höystettynä The Santulla ja Solmulla on kyllä surkeudessaan ja naurettavuudessaan pahinta mitä voi suomalaisesta lätkämediasta löytää. Karmeaa jälkeä kaudesta toiseen.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Äänestin "muu, mikä" eli varmasti jossain on joku vielä tuntemattomampi lätkämedia joka alittaa nämä tässä mainitut. Näistäkään en ollut kuullut läheskään kaikista, eikä niin väliksikään.

Sen sijaan päivälehtien ja iltapäivälehtien sekä Ylen kiekkotoimituksia en ylen määrin viitsi mollata, koska erilaisista solmusalmisista ja "luottotoimittajista" huolimatta niissä on myös muita toimittajia, joista monet ovat ihan asiansa osaavia tai ainakin yleensä asiassa pysyviä.

Jatkoajan toimitus on amatööripohjaista vapaaehtois- ja harrastetoimintaa, joten sitä ei voi arvioida samoilla kriteereillä kuin oikeita toimituksia tai edes free lance -toimittajia joille maksetaan jutuista rahaa. Hyvä kun vielä Mestiksen joukkueista edes jotain kirjoittavat.
 

KukkosLasse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Kärpät
Pakko vaihtaa nyt NhlSuomi tähän polliin. 78% uutisista on aiheista "Crosby on parempi kuin McDavid", "McDavid on parempi kuin Crosby" ja "Karlsson on paras". Tai "Matt Duchene siirtyi Montrealiin!" -ja uutinen on tehty sen perusteella että joku 24 seuraajaa omaava twitterin "varma lähde" on twiitannut että Montreal on kiinnostunut Duchenesta. Myös #87:n jokaisesta liikkeestä löydetään jotain rottamaista.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Iltalehti. Vittu mitä paskaa. Solmu oli aivan surkea jo jatkoajalla ollessa ja nyt se on tuolla. :facepalm:
 
Olen huomannut lukevani Iltalehden "näkökulmat" tms. sillä lähtökohdalla miten tällä kertaa munaavat itsensä ja tahattoman huumorin ylijumalana.

Olikohan se aina tälläistä mutta nykyään kun voi lukea muutakin kuin iltapulun hatusta nostettua paskaa?
 

Slobo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Tampa Bay Lightning & Huuhkajat
NHL Suomi menee ottaa kyllä voiton tässä kisassa. Aivan uskomatonta paskaa varsinkin nuo otsikot, eikä tekstit sen kummempia. Vittu että sattuu päähän lukea niitä.
 
NHL Suomi menee ottaa kyllä voiton tässä kisassa. Aivan uskomatonta paskaa varsinkin nuo otsikot, eikä tekstit sen kummempia. Vittu että sattuu päähän lukea niitä.
Varsinkin kun päätoimittaja on peruspuusilmä "Liiga on iha paskaa - änärissä kaikki on paremmin". Tuo selvisi joskus jostain fb-julkaisusta, kun heidän sivuaan joskus vahingossa seurasin. Kertoo muuten tuokin aika paljon, kun iso osa perusjampoista varmaan luulee, että tuo on (nimen takia) NHL:n virallinen suomalainen fb-sivu, kuten itse tässä taannoin jonku aikaa luulin.
 

Slobo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Tampa Bay Lightning & Huuhkajat
Juu, päätoimittaja on kyllä niin Liiga-vastainen kuin olla ja voi, sen kuvan ainakin teksteistä saa. Ihan sama, mitä NHL:ssä tapahtuu, niin se on supersiistiä ja mahtavaa, mutta jos Liigassa tapahtuu samankaltaista, niin se on paskaa.
 
"Mitä ihmeen tekemistä Matt Duchenen siirrolla on Ville Husson kanssa? - Kolmen seuran "AHL-sekoilu" vaikuttaa"

Tuo NHL Suomi on todella, siis todella huono. Hyi helvetti taas tätä tuoreinta aivopierua.
 

Aleksandros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
Itse hieman ihmettelin, miksi Ilta-Sanomat ei ollut saanut tuon enempää ääniä. Kun siellä on tuo vastenmielinen agenda pelin "nopeuttamisesta" ja Meidän pelin haukkumisesta (mainittakoon vaikka Petri Sepän tämän päivän purkautuminen Marjukkaa kohtaan; en linkkaa, enkä suosittele lukemaan). No, toisaalta sama agendahan tälläkin palstalla valtaosalla on ja onhan Ilta-Sanomissa joskus jostain muista pelin osa-alueista ihan asiallisia juttuja. Ja onhan Iltalehden kiekkotoimitus aivan helvetin huono kokonaisuudessaan (tai no, Vesa Parviainen on asioista kohtuullisen hyvin kartalla) ja tietysti on sitten näitä harrastelijamedioita, jotka luonnollisesti ovat heikkoja.

Eli ymmärrän siis nyt, miksi IS ei ole saanut enempää ääniä, mutta vain siksi, että löytyy pari vielä surkeampaa rääpäisyä. Toisaalta, ainakaan Iltalehdellä ei ole mitään yhtenäistä agendaa, vaan surkeat toimittelijat ovat kukin eri tavoin pelistä kassalla, eli ehkä siinä mielessä IS on kuitenkin huonompi. Äänestän siis kuitenkin IS:ää, koska heidän tapansa tehdä journalismia sotii mielestäni ammattietiikkaa vastaan. On valittu yksi näkökulma, jota tukemaan kaikki jutut tehdään. Sehän on siis valemedia tai vähän kuin Göbbelsin propagandalehti.
 

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
"Mitä ihmeen tekemistä Matt Duchenen siirrolla on Ville Husson kanssa? - Kolmen seuran "AHL-sekoilu" vaikuttaa"

Tuo NHL Suomi on todella, siis todella huono. Hyi helvetti taas tätä tuoreinta aivopierua.
Jaahas, kävin lukemassa ensimmäistä kertaa tuota sivua. Lievästi sanottuna kurapaskaa. Silloin muuten kun joku omasta mielestään "vakavasti otettava media" käyttää omien uutisien otsikoinneissa ja alustuksissa hymiöitä, tietää että sivustoa ei kannata erityisesti enää lukea.
 
"Sebastian Aholla synkkä NHL-debyytti!"
- NHL Suomi

Yksi taiteenlajinsa olla noin vitun paska. Tuossa siis todennäköisesti puhutaan Ruotsin Ahosta. Ilman nimeä tuskin olisi juttua tehty lainkaan.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Äänestin Jatkoaikaa, koska en pidä näitä NHL Suomea tai Suomikiekkoa minään kiekkomedioina, vaan ihan puhtaina huumorisivustoina, joita toki varmaan yritetään tehdä vakavissaan. Jatkoaika puolestaan oli joskus aikanaan ihan laadukaskin kiekkomedia, mutta siitä on varmaan vuosikymmen aikaa.
 

kyykäärme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Minua ärsyttävät Hesarin Heikki Miettisen kirjoitukset hyvinkin paljon. Puolueellista paskaa. Toisaalta onhan tuo Helsingin lehti, mutta silti voisi perehtyä asioihin paremmin, kun niistä kirjoittaa.
 

Stevie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kyllä se on tuo suomikiekko.
"Liigaseura päästi Suomen mestarin lähtemään – siirtyy heti Ruotsin suurseuraan!"
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös