• 8 772

bucksatan

SaiPa
Olipas hyvin jinxattu.
Oletteko muuten huomanneet, että tällä hetkellä käännetään peliä kiekonriiston jälkeen erittäin nopeasti. Ja etenkin ulkkarien peliätekevät syötöt napsuvat aika kivasti lapoihin...ja noista takakarvauksista voisi moni ottaa oppia. Muistan kun Davis aikoinaan napsi vastustajalta kiekkoja samalla tavalla. Ehkä Ameriikoissa opetetaan myös tämä taito?

Keltainen

Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Kyllähän pelin kohokohta oli Ritarin äänensävystä läpi tunkeva vitutus, kun Goodwin teki kolmannen. Toisen erän alkuun vielä sanoi, että katsojapalautteessa pyydetään edes keksimään jotain positiivsta sanottavaa SaiPasta, mutta kun olen sitä 18 minuuttia miettinyt niin en keksi.

SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Kyllähän pelin kohokohta oli Ritarin äänensävystä läpi tunkeva vitutus, kun Goodwin teki kolmannen.
Minä en juuri noteeraa yksittäisiä selostajia, enkä ole Ritarin JYP-fanitustakaan aiemmin noteerannut muuten kuin lukuisissa asiaa käsittelevissä Jatkis-kommenteissa. Eilisiltana tätä ei vaan voinut olla huomaamatta.

JYPin tehtyä kavennusmaalin Ritarilla tuntui olevan kova usko JYPin nousuun. Välittömästi Goodwinin ajassa 57:56 tekemän 3-1 -maalin jälkeen tunnelma selostamossa olikin "onnea SaiPalle voitosta". Peliaikaa oli perkele yli kaksi minuuttia, ja "puolueeton" selostaja reagoi yhtä dramaattisesti kuin ranteitaan auki viiltelevät kuumapäisimmät SaiPan kannattajat otteluketjufoorumissa!

bucksatan

SaiPa
Eipä Ritari kommentoinut mitenkään, kun näytettiin uusintoja Mäenpään taklauksesta Virkkuseen. Sehän osui suoraan päähän ja onneksi Virkkusella oli häkki päässä. Ilman sitä olisi voinut käydä huonommin.

Jep, takakarvausta harrastetaan aika menestyksekkäästi. Myös puolustuspäässä kiekkoa pelataan aika nopeasti ylös päin, yhden pakki-pakki -syötön jälkeen kiekko laitetaan aika usein riskillä ylös.

Spitfire

SaiPa, SJS

Veikkaan, että jatkossa kyllä huomaat muissakin peleissä. ;D Kovastihan tuo aina yrittää peitellä tuota fanitustaan, mutta pienissä asioissa ja etenkin JYP:n hävitessä se tulee esiin. Itse voisin jopa maksaa muutaman euron lisähintaa siitä, että Ritarin äänen saisi mutelle JYP vastaan peleissä.

Cornelius

SaiPa
Sen verran pitää puolustaa Ritaria, että hankala siitä SaiPan ekasta erästä oli mitään hyvää hakeakaan. Pitivät nollissa pelin, mutta muuten ei ollut mikään paraatimarssi.

JYP-osaston posi-ketjussa jotkut (enemmän tai vähemmän tosissaan) kommentoivat, että ei syksyn SaiPa-tappiot paljoa paina kunhan ollaan keväällä vireessä. Lehterä toteuttaa samaa pienessä mittakaavassa: Ei ekan erän koomailut paljoa paina, kunhan hoidetaan lopussa ottelu himaan.

Mctavish85

SaiPa
Lehterältä oli aika huvittava virnistys kameran suuntaan siinä ottelun alussa kun valmentajia kuvattiin Ruudun lähetyksessä. Siitä sai kyllä päivän naurut :D

Herra Jaakko

SaiPa
Miten se tulee esiin? Vai onko enemmän yllättynyt siitä, että JYP häviää kotonaan esim. SaiPalle? Sehän on äänettömän harvinaista. JYPin voittoprosentti kotona on ylipäätään järkyttävän kova viime vuosilta. Miten sitten Sebastian Waheeb joka hihittelee ylimielisen oloisena SaiPalle ja muille jotka eivät aloittaneet kauttaan vahvasti?! Jos joku on neutraali ja pro niin Jani Alkio. Hyvin, hyvin miellyttävä!

Spitfire

SaiPa, SJS
Huomiseen peliin SaiPa saa ainakin kunnolla väsytetyn vastustajan, kun Kärpät pelasi pitkän kaavan mukaan tänään Mikkelissä pelin, jossa sulivat neljän maalin johdon. Mielenkiintoista nähdä miltä peli näyttää huomenna. Nyt voisi olla mahdollisesti se peli tulossa, jossa SaiPa saattaa pyörittää viime pelejä enemmän, jos Kärppien liikkeessä näkyy ottelukuorma?

Gennadi

SaiPa, R.I.P M-juna, Ketterä

SaiPalle tunnetusti lepo on ollut myrkkyä, samoin kuin Kärpät.

Keltainen

Olen tässä tiiraillut ikkunasta, että tuleeko kolonna muutoautoja. Asenne verrattuna kauden surulliseen avauksen, näyttää siltä että koko joukkue on muuttanut Hakaliin!!!,

ahal

Heh. SaiPa on kuntopuntarin kärkijoukkue mm. 5 viimeisen ottelun perusteella, mutta ei ole tehnyt yhtään yv-maalia 300 minuuttiin! Saavutus sekin.

Spitfire

SaiPa, SJS

Tosiaan, SaiPa on kuntopuntarin kärjessä jopa huomioimalla 8 peliä, eli noin puolet pelatuista. 10 pelin otannallakin ollaan neljäntenä. Surkean alun jälkeen on siis aika kova tasonnosto tapahtunut. Kärkijoukkueetkin ovat kaatuneet aika hyvin tällä kaudella.

mirasane

SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Näin kirjoitteli Ässä-fani taannoin, kun SaiPa haki pisteet Porista:
Haistakaa Ässät vittu, hävittiin mestistason porukalle!

Tänään sitten SaiPa ohitti Ässät vielä sarjataulukossakin. Ai että, maistuu hyvältä :)

Śmierć

NY Islanders & Frans Nielsen + Karhu HT

Pakko myöntää ihan rehellisesti, että tuo peli meni kunnolla tunteisiin. Onnittelut kuitenkin SaiPalle hyvästä tekemisestä vaikean alun jälkeen.