Tässä ketjussa seuraamme Teemu Pulkkisen uran etenemistä

  • 866 480
  • 2 154
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Jos Pululla olis kakssuuntainen niin miksi se laitettiin waiverssiin? Mistään en mitään tiedä mutta eikös kakssuuntasen nimenomaa saa laittaa ilman siirtolistaa ja taas yks suuntanen siirtolistan kautta?

Ei. Waivers-kelpoisuus riippuu ensimmäisen NHL-sopparin ajankohdasta ja/tai pelatuista NHL-peleistä.
 
Pulkkinen pelatessaan normikauden ja iskiessään vielä vähintään 43 pistettä AHL:ssä, tulee hänestä sen liigan kautta aikojen tehokkain suomalainen. Siinä yksi henkilökohtainen tavoite tälle kaudelle AHL:ssä.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
OK, mulla oli väärää tietoa, se sopimus olikin 2 suuntaan.

Pulu haluaa kiivaasti olla NHL:ssä menestynyt pelaaja. Sillä on jo lähes keskipituinen ura kirkkaissa valoissa eli 83 peliä ja AHL kertynyt 168 Pitäisi harkita, että jatkaako kirkkaiden valojen metsästämistä vai palaako Eurooppaan tienaamaan eläkerahoja. Toivottavasti se on vähän sekaisin päästään ja palaisi narreihin...
 

jokerit67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Golden Knights sign RFA Teemu Pulkkinen to one-year contract - Sportsnet.ca

"The Vegas Golden Knights have signed forward Teemu Pulkkinen to a one-year, two-way contract."

Ja CapFriendly sivustolta löytää AHL-palkan, joka on vain 125000 dollaria kaudesta. Mikäköhän järki Pululla oli tuollaiseen paskasoppariin tarttua?
Siellä lukee myös: "CONTRACT NOTE: $250,000 Guaranteed at the Minor league level." Eli 250k luvattu, vaikka ei viettäisi Vegasissa riittävästi aikaa saavuttaakseen tuon.
 

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
Viimeisimmässä NHL without a map sarjassa Teemu Pulkkisen jakso.

Linkki YouTubeen
 

Taikajim

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Luleå
Miten näette Pulun tilanteen? Luulisi, että jos tämä kausi menee kokonaan AHL:n puolella, niin ensi kaudella Eurooppaan? Ei se Kekäläinenkään taida olla kiinnostunut.

Vegasilla mennyt liian hyvin, jotta pululla olisi ollut mahdollisuutta nousta rosteriin. Silti olen edelleen sitä mieltä, että pulun pitäisi mahtua tuohon joukkueeseen heittämällä. En muista, koska änärissä olisi jokin jengi ylisuorittanut näin suuresti. Toki pikkuhiljaa sielläkin alkaa todellisuus iskeä, kun vieraissa jatkuvasti turpaan.

Asiasta toiseen. Olen vuosia miettinyt, onko Pulkkinen sitten jotenkin mulkku pukukopissa tai jotain vastaavaa, kun ei ylhäällä pysy. Olihan se läpimurto lähellä Detroitissa ennen loukkaantumista, mutta jotenkin tuntuu, että on aina ollut jollain tavalla aliarvostettu. Nekin ajat, kun häntä pystyi sanomaan one teick ponyksikin ovat menneet jo aikoja sitten.

Te siellä Jokeri-leirissä ehkä tiedätte hieman enemmän hänen luonteestaan?
 

Petrell#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Mikael Granlund
Asiasta toiseen. Olen vuosia miettinyt, onko Pulkkinen sitten jotenkin mulkku pukukopissa tai jotain vastaavaa, kun ei ylhäällä pysy.

Te siellä Jokeri-leirissä ehkä tiedätte hieman enemmän hänen luonteestaan?

Nämä puheet voi kyllä unohtaa. Pulkkinen on aina ollut hyvän jätkän maineessa, eikä kenelläkään ole ollu pahaa sanottavaa. Teemun vaikeudet johtuvat suurimmaksi osaksi siitä, ettei tajunnut kriittisillä hetkillä, kuinka paljon enemmän töitä olisi pitänyt tehdä, jos vertaa esimerkiksi Granlundiin.

Mutta Pulkkisen luonteessa ei mitään moitittavaa.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Niin, Pulun pelit jatkuvat nyt siis näillä näkymin Minskissä. Omsk, ska ja CSKA ovat kuitenkin kiinnostuneita Pulun palveluksista. Saa nähdä onko kauppoja luvassa vai mennäänkö näillä. Ja olisiko Jokereilla sittenkin vielä mahdollisuudet päästä tässä apajille? Tuskinpa.

Rotta voisi saada kyllä paljon anteeksi hommaamalla Pulun meille. Omassa jengissään taas aiheuttaisi kuvottavan oksennusreaktion, Rotan itsensä vuoksi siis.

Ja ainahan on sellainen mahdollinen skenaario, ettei Pulu heti onnistu ja saa nopeat lähtöpassit. Sitten kotiin. Toiveajattelua varmaan sekin.
 

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokereilla vielä hyvät saumat apajille. Edellyttää toki Minskin jäämistä playoffien ulkopuolelle. Jos näin käy, niin ei kun joulukuussa tarjousta sisään. Minskin suuntaan Jormakka, Kuivalaisen Pekka ja ähtärin pandat ja Pulkkinen tähän suuntaan.
 

DonTirri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
Vaikka Pulun näkeminen Jaffalla missä tahansa muussa ku narripaidassa tulee olemaan kova paikka, niin eipä pulua itteään tästä voi syyttää. Minsk lienee pitänyt oikeuksia panttivankina.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
En oikein näe miksi Pulu tulisi Jokereihin. Muut maksavat enemmän ja toisaalta hän on aiemmin sanonut, että voisi aivan hyvin nähdä itsensä pelaavansa esim. HIFK:ssa, eli ajattelee seurauskollisuudesta aika nykyajalle tyypilliseen tapaan.
 

JKyykka

Jäsen
Pulkkinen on muuten toisella sijalla suomalaisten kaikkien aikojen AHL-pistepörssissä. Kahden pisteen päähän jäi Pulu ykkössijaa hallussaan pitävästä Marko Tuomaisesta. Ottelumäärissä Pulkkinen on sijalla 7. Kahta kärkipaikkaa pitävät hallussaan Sami Helenius ja Rasmus Rissasen.

Olihan Pulkkisen AHL-ura siis melko mittava.
 

Räpylätassu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Avalanche
Pulkkinen signannut Dinamo Minskiin. KHL insider Igor Eronkon mukaan Minsk kuitenkin flippaa Pulkkisen eteenpäin toiseen seuraan.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Pulkkisen Minks on nopealla scouttauksella hävinnyt kaikki preseasonin pelit, eikä Pulu ole ainakaan maalin makuun päässyt.

Vaikka en Pululle missään tapauksessa toivokkaan epäonnistumista, niin elättelen silti toiveita, että jo tämän kauden aikana saataisiin Pulu kotiutettua. Jos Pululla ei lähde käyntiin siellä, niin ehkä myyvät? Jos taas Minskillä ei lähde käyntiin, niin ehkä siirtorajalla?

Viimeistään sitten ensi kaudelle.
 

Travis Bickle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös