La 14.10.2017 SaiPa - Lukko

  • 1 961
  • 12

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Avaanpa nyt ketjun tämän illan klassikollekin. Vajaa pari tuntiahan pelin alkuun enää on aikaa.

SaiPa on voittanut neljä peliä putkeen ja löytyy sarjasta sijalta 10. Viimeksi keskiviikkona SaiPa kaatoi Sportin kotikaukalossaan rankkarikisan jälkeen maalein 3-2. Lukko puolestaan katkaisi eilen kahden ottelun mittaisen tappioputkensa Mikkelissä Jukurien kustannuksella, ja on edelleen tukevasti neljäntenä.

SaiPan kokoonpano illan peliin:

Mv: Tuohimaa (Tamminen)

I: Lappalainen-Carson; Nättinen-Kunyk-Oksanen
II: Maalahti - Savilahti-Nagander; Goodwin-Kaksonen-Tanus
III: Sneck-Vaakanainen; Strömberg-Salminen-Radke
IV: Virkkunen-Koho-Nikko
(13. hyökkääjä Maia)

Poissa näyttävät olevan ainakin maalivahti Jussi Markkanen sekä hyökkääjät Eetu Koski ja Anssi Löfman.

Lukko pelaa seuraavalla miehistöllä:

Mv: Kähkönen (Lehtinen)

I: Niskala-Motin; Vahalahti-Hillding-Koivisto
II: Marttinen-Riikola; Keränen-Ilomäki-Fleury
III: Ahonen-Mäkinen; Koivistoinen-Tiivola-Väyrynen
IV: Liedes-Friberg-Suuronen
(13. hyökkääjä Claireaux)

Sen verran muutoksia tulee eiliseen että Valentin Claireaux putoaa filttiketjuun. Puolustuksessa Atte Mäkinen korvaa pois putoavan Roni Seväsen. Jääköön nyt sanomatta mitä mieltä tästä vaihdosta olen.

Illan pääosan esittäjät eli tuomarit: Heikkinen-Kovanen (Tukia-Österholm)
 

SJK10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Taas kerran lähdetään eilen pelanneena levännyttä vastustajaa vastaan. Siinä siis SaiPan etu.

Erinäisistä syistä kattelin tota SaiPa-Sport matsia, ja jos SaiPa meinaa tänään pelata kuten siinä ottelussa niin lopputuloksen pitäisi olla jotain noin 0-8. Niin huono oli kotijoukkue siinä ottelussa. No eiköhän tänään ole ihan eri ottelu kuitenkin, pienenä ennakkosuosikkina Lukko eilisen rasituksesta ja bussikilometreistä huolimatta lähtee.
 

ahal

Jäsen
Tertsi lupasi katsoa Sport-matsin uudelleen videolta ainakin kahteen kertaan tajutakseen mitä siinä oikein tapahtui. Jotain sai ilmeisesti selville, koska kolme ketjua on uudessa uskossa. Ja kapteeni Koho palaa laatikkoon. Virran joukkueet ovat olleet hankalia vastuksia viime vuosina sputnikeille ja on sitä tänäänkin. SaiPan etuna on parin päivän lepo, joten hitaatkin äijät ehtivät kaukalossa samalle puolikkaalle muiden kanssa. Jäähyittä SaiPa taistelee pisteistä, mutta vajaalla voi revetä. Tuohimaa on ollut usein enemmän kuin puoli joukkuetta, toivottavasti Erikeeper pitää.

SaiPan viimeaikojen luukkuvahti Westerholm uurastaa paraikaa Raumalla ja luukkua aukoo uusi junnu. Markkasen stuntti lie jo ainakin hiljaisessa haussa. Veteraanin paikat eivät tahdo kestää. Mutta se on luonnollista, aikansa kutakin. Pakisto kaipaa myös tervettä Taipalusta, joka on sivussa vielä viikkoja.
 

Mälkiä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilmoitetaan lähiviikkoina
On tietenkin raflaavampaa sanoa, että SaiPalla on NELJÄN OTTELUN VOITTOPUTKI, kuin että on kolmen tasapelin putki, joista viimeinen todella heikolla pelillä.

Toivottavasti Lehterä on tehnyt joukkueelle selväksi, ettei tuosta edellisestä pelistä olisi ansaittu pistettäkään. Koho saattaa tuoda jotain ryhtiä tuohon holtittomaan jäähyilyyn, tai sitten ei. Kauden toisiksi korkein yleisömäärä pitäisi olla selviö.
 

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
SaiPalta on näiden edellämainittujen poissaolijoiden lisäksi sivussa myös alakerran kova luu eli Markus Kojo. Tänään ei SaiPalla ole kyllä enää varaa samanlaiseen peliin kuin keskiviikkona vaikka silloin voitto lopulta tulikin. Tänäänkin SaiPalta kuitenkin vaaditaan hyvää alivoimaa, hyvää maalivahtipeliä ja hyvää puolustuspeliä jos aiotaan voitosta taistella, myös ylivoiman olisi oltava kunnossa eli lähes kaiken tulee tänään osua nappiin jos aikoo Lukkoa vastaan pärjätä. Toivottavasti Kisapuistoon saapuu vähintään se 4000 katsojaa tänään niin kuin tavoitteena on ollut.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Lukon ylivoima yski SaiPan kannalta pakolliseen aikaan. Tai voi olla, että
SaiPan av on kehittynyt. Silti täytyy ihailla tuota Lukon alivoimaa. Se on hemmetin tehokasta ja toimivaa. Katso Lehterä sitä videolta.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
SaiPa-Lukko 1-0.

Tiukka ja hyvä puolustupeli molemmilta joukkueilta. Mihinkään varsinaisiin paraatitorjuntoihin ei kummankaan maalivahdin tarvinnut äityä. Yksi lipsahdus Lukolle tuli ja se maksoi voiton, kun Kaapo Kähkösen hiukan huolimaton purkukiekko pysähtyi Goodwiniin, jonka syöttö sitten tavoitti maalin edestä Kaksosen ja se oli pelin ratkaisu.

Koska Lukko hävisi ja sekös minua vituttaa niin en viitsi oikein ketään kehua. Eniten sylettää tuo Lukon huono ylivoimapeli, tänäänkin viisi jäähyä tuhrittiin tehottomuuteen. On merkillistä että kun yv toimi ensimmäisissä peleissä ihan mukavasti, niin nyt tuli jo kuudes peli peräkkäin kun ei ole tehty maalia. Tuliko siinä alkukaudesta joku hyvänolon tunne jo vai mikä on?

Tietysti siellä on aina se vastustajakin ja SaiPa pelasi oikein hyvää alivoimaa. Se Lukollakin onnistui tänään sataprosenttisesti, sitä voi kehua.

Näitä sattuu. Nyt on taas Lukolla pitkä huili kun seuraava peli on vasta perjantaina kotikaukalossa. Niin että harjoittelemaankin ehtii.
 

Hearsay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Peli ratkesi Kaapon rännipurkuun, josta kiekko meni Saipalle, joka pääsi hyökkäämään järjestäytymätöntä Lukko-puolustusta vastaan. Olisi mielenkiintoista tietää, miten nuo tilanteet on yleensä sovittu pelattavaksi. Siinä oli pakkikin tarjolla ottamaan kiekko hallintaan. Kaapon kehonkielestä kyllä näki, että nuorimies tiesi, mitä tuli tehtyä.
No, mieluummin nyt kun keväällä...
 

Mälkiä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilmoitetaan lähiviikkoina
Kyllä oli muuten Lukon ja erityisesti Virran vaikea hyväksyä yhtäkään jäähyä. Ihan mieletön itkeminen ja potkiminen joka kerta, vaikka tilanteissa ei edes ollut mitään epäselvää.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Lehdistötilaisuudessa keskusteltiin etenkin tuomaritoiminnasta. Pekka Virta ei syyttänyt tuomareita Lukon tappiosta, mutta oli vahvasti sitä mieltä että pelaamisen taso kärsii kun pelaajat joutuu varomaan liikaa normaalejakin taklauksia. Tertsi sen sijaan sanoi että SaiPan jäähyt tulivat enimmäkseen ihan aiheesta, mitä nyt Elmeri Kaksosen rangaistus vähän hymyilytti.
SaiPa-Lukko -lehdistötilaisuus 14.10.2017 - YouTube
 

Cornelius

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kyllä oli muuten Lukon ja erityisesti Virran vaikea hyväksyä yhtäkään jäähyä. Ihan mieletön itkeminen ja potkiminen joka kerta, vaikka tilanteissa ei edes ollut mitään epäselvää.
Ahosen päähän kohdistunut taklaus ja Sneckin väkivaltaisuus jäähyt olivat vähän siinä ja siinä olivatko aiheellisia, mutta muuten mielestäni tuomarointi oli ihan asiallista. En itsekään oikein ymmärtänyt tuota Virran jatkuvaa meuhaamista noista jäähyistä. Mikään vihellys ei varsinaisesti mennyt vihkoon ja linja pysyi samana ottelun ajan.
Lukolta loppui bensa kesken kolmanteen erään, taisi vieraskiertue ja bussissa istuminen ruveta painamaan. Kaksi ekaa erää hallitsivat kyllä peliä, mutta mitään supervaarallista eivät saaneet aikaiseksi. Kolmannessa erässä SaiPa olikin sitten parempi ja sai yhden maalin tehtyä. Ei ollut kyllä mitään tajunnanräjäyttävää viihdettä, mutta kolme pistettä kelpaa oikein hyvin. Viiden ottelun voittoputkessa vaikka ukkoa on jiiäspeellä ketjun verran eikä tuo pelikään ihan huippukuosissa vielä ole.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös