Myönteisten asioiden Kerho

  • 669 284
  • 3 359

Letang58

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Liigan parhaat erikoistilannejoukkueet:

1. TPS, YV: 20,97 %, AV: 95,24 %
2. HPK, YV: 19,23 %, AV: 92,75 %
3. Pelicans, YV: 21,15 %, AV: 88,33 %
4 Lukko, YV: 15,52 %, AV: 92,59 %
 

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
2. HPK, YV: 19,23 %, AV: 92,75 %

Alivoima on ollut samaa tasoa koko kauden, lähtien jo harjoitusotteluista. Ei tämä taida olla sattumaa, eikä isoa romahdusta ole odotettavissa. Eiköhän se vähän tuosta laske, mutta on varaakin. Ihan älyttömän kova prosentti toistaiseksi.

Ylivoima on ollut se murheenkryyni, mutta jotain hyvää siinä on nyt tapahtunut. 2 viikkoa sitten tuo yv-prosentti oli jotain 7%. Nyt on sitten 8 maalia tehty ylivoimalla viimeisen viiden pelin aikana, joten tehokkaaksi se on ainakin muuttunut viime peleissä. Nyt pääsi molemmat kärkipuolustajatkin maalin makuun ja Lindgren jo eilen. Tänään Ässiä vastaan näytti yv ainakin erittäin hyvältä. Vaivattomat sisäänviennit, hyvät rauhoitukset ja tilan pelaamiset yhden kosketuksen syötöillä ja sitten pyörimään. Tuli vetoja viivasta, sivulta ja keskeltä. Maalin edessäkin vähän oltiin veivaamassa ja odottamassa irtokiekkoja, vaikka siinä asiassa vielä oltiinkin esimerkiksi tämän päivän vastustajaa vähän jäljessä.
 
Viimeksi muokattu:

Tattari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kanta- ja Päijät-Häme "täältä jostakin" käsin...
Myönteistä: Kun lähti ensimmäisen erän jälkeen, niin rahat meni hukkaan, mutta aika ei ja olin hyvissä ajoin kotona.
Myönteistä: Harkitsin Spengleriin lähtöä ihan alkukaudesta. En harkitse enää.
Myönteistä: Harkitsin Tallinnaan lähtöä. En harkitse enää.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
  1. LEHTONEN TEKI MAALIN
  2. LUE LISÄÄ HUOMISAAMUN HÄMEEN SANOMISTA
 

Ralph

Jäsen
HPK muisti merkitä kaikki pelaajat kokoonpanoon.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Ei tartte jatkaa ruutu-tilausta, eikä tartte tulla Hämeenlinnaan pelejä katsomaan. Eikä oikeastaan tarvi kiinnostaa enää yhtään kun ei näemmä kiinnosta joukkuettakaan.
 

TheRikza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho, Florida Panthers
Kerhon peli on ihan hyvää silloin kun ei tarvitse hyökätä, puolustaa, syöttää, laukoa, luistella tai taklata. Jäähyjen ottaminen ja vaihdossa istuminen onnistuu hyvin.
 

Kolmio36

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Philadelphia Flyers
Ainakin Kerhon slogan kuvaa joukkuetta paremmin kuin aikoihin. #KovallaTunteella ei oikein kuvastanut joukkuetta, mutta #IllallaHallille toimii hyvin. Joukkue tulee nähtäville ja se riittää.
 

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
#KovallaTunteella ei oikein kuvastanut joukkuetta, mutta #IllallaHallille toimii hyvin. Joukkue tulee nähtäville ja se riittää.

Tuli tosta mieleen, että HIFK-peliä kun olin katsomassa, niin vähän hymyilytti (myönteistä) se toisen erän alkuun tuleva "lujaa tulee HPK", kun Engrenillä oli vielä 0 torjuntaa taulussa.
 

SouthernSun76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Liverpool, Juventus, Azzuri, Leijonat

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
HPK:lle kahdeksan jatkosopimusta - Nikkilä ja Tuulola pitkiin sopimuksiin!

Etenkin Tuulolan kahden vuoden sopimus on hieno juttu. Käsittääkseni ainakin HIFK oli kovastikin Eetun perässä.
Todellakin, erittäin hieno juttu, että saatiin Tuulola pidettyä joukkueessa. On todellakin tulevaisuuden huippupelaaja. Muutenkin näiden sopimusten myötä saadaan jatkuvuutta mikä on tärkeä asia. Muutoksia ja uudistumista myös kaivataan ja sitäkin on luvassa, kun varsinkin hyökkäyksen osalta sieltä puuttuu vielä monta pelaajaa. Puolustus ja maalivahdit ovatkin oikeastaan jo valmiina. Myös koko valmennustiimin jatkaminen erittäin hyvä asia. Vielä, kun saisi jollain keinolla Vesalaisen pidettyä.
 

SouthernSun76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Liverpool, Juventus, Azzuri, Leijonat
Positiivinen asia noiden julkaistujen jatkojen myötä on se, että Kerholla on tällä kasassa jo 22(3+9+10) sopimuspelaajaa ensi kaudelle. Helpottaa joukkueen rakentamista keväällä, kun jo ennen Joulua on peräpää lähes kokonaan valmis ja voi keskittyä naaraamaan hyökkäykseen sopivia palasia.
 
Suosikkijoukkue
HPK

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Onko @Ralph vielä torkkumassa ja jos ei onko jo joutunut vaihtamaan kalsareita?

Hyviä uutisia kaikki tyyni. Nikkilä on joutunut kärsimään rightin puolella ja hän on parempi leftillä mielestäni. Kolmen vuoden jatko on pitkä mutta on hän kyllä mielenkiintoinen pelaaja tuolla ja parempaa pystyy selvästi. Eetun jatko kova juttu, varmaan oli kysyntää paljon. Optioiden jatko kaikkien osalta hyvä juttu myöskin. Jokainen on eteenpäin menevä kaveri ja jotka on jo nyt monet hyvällä tasolla.

Pendolla siis optio ja itse olen tämän kanssa oikeastaan ihan iloinen. Vaikka nyt menee huonommin, niin Pendossa on ainesta kyllä parempaan.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Todella hieno homma. Olin lähes varma, että Tuulola ja Turunen karkaavat muualle. Onhan nää nyt tulevaisuutta ajatellen todella tärkeitä sopimuksia. Pelitapa kuntoon ja muutama tehoilemaan pystyvä hankinta, niin ens kaudella ollaan vähintään sääleissä.
 

Ralph

Jäsen
Onko @Ralph vielä torkkumassa ja jos ei onko jo joutunut vaihtamaan kalsareita?
Joo, kyllähän oli iloinen uutinen. Ei sillä, etteikö Tuulola ja Turunenkin, mutta Nikkilä oli yllätys toisin kuin nuo kaksi muuta. Nikkilästä ei taida kasvaa ihan kärkipakkia Liigaan koskaan, mutta runkopelaaja on jo ja kun joukkueessa ei oikein voi olla seitsemää kärkipakkia, varsinkaan Kerhossa, niin Nikkilälle on tilaa. Toki ikää ei ole vieläkään paljon, miksei voisi tuosta kehittyäkin.

Halusi väki sitä tai ei, Nikkilästä on kasvamassa oikeasti HPK-historiaan merkittävä pelaaja. Tuossa kun pysyy noin suurinpiirtein ehjänä seuraavat kaudet ja ilman suuria pelikieltoja, voi saada yli 200 peliä lisää ennen uuden sopimuksen päättymistä. Se tarkoittaisi noin 420 ottelua HPK:ssa ja sillä ollaan HPK:n Liiga-taulukossa viidentenä, edellä vain M.Tuulola, Louhi, Palo ja Paajanen. Ja toisin kuin kolme ensin mainittua, Nikkilä on pelannut Liigassa vain HPK:ssa. Ja sopimuksen päättyessä on 29-vuotias, joten aikaa on painaa ohi noista kolmesta. Paajasen ohittaminen on vaikeampaa.

Nikkilästä oli vissiin ainakin Kärpät kiinnostunut ja luulisi Kärppien pystyvän maksaman enemmän tällaiselle runkopelaajallekin, mutta tuskin puhutaan merkittävästä summasta ja Nikkilä ei tahdo kotikaupungista poistua.
 

Orange Hockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Todella positiivisia jatkosopimuksia mielestäni pelaajarungon kannalta. Aika lailla juuri noille pelaajille olisin itsekin tarjonnut jatkosopimuksen tässä vaiheessa. Paria kärkiketjujen laituria huutaa vielä. Vesalainen olisi kyllä kiva pitää täällä kehittymässä edelleen, jos pelipaikka NHL-joukkueesta ei aukea vielä ensi kaudella. Näistä nykyisistä Turunen ehdottomasti hyvän joukkueen ykkösketjun laiturin ainesta ensi kaudella, Tuulola varmaankin hyvän joukkueen kakkosketjun laituriainesta ensi kaudella. Muut laiturit sitten luultavasti sellaista hyvän joukkueen kolmos-/nelosketjun ainesta ensi kaudella, ellei sitten tule suuriakin harppauksia joillakin kehittymisen osalta. Eli ainakin yksi kärkiketjun laituri tarvisi vielä tulla. Pari, jos Vesalainen pelaa jossain muualla. Itse toivoisin tosiaan jotain sellaista Nenosen tyyppistä nuorehkoa, mutta siltikin jo pisteiden muodossa hyvällä tasolla olevaa, myös hyvin puolustavaa ja ylöspäin urallaan edelleen menevää tuonne ykkös-/kakkosketjun laituriksi.
Senttereistä uskon Leinon pystyvän ottamaan vielä stepin ylöspäin ja olemaan hyvä ykkössentteri ensi kaudella sekä Paajasen ja Viitaluoman olemaan hyvät kakkos-/kolmossentterit.

Sellaista asiaa toivoisin itse myös ensi kaudelle, että panostettaisiin rahallisesti siihen kärkeen hieman enemmän ja otettaisiin vähän vähemmän rotaatiota. Se kärki on kuitenkin tärkeää olla terävä, jotta niitä pisteitä saadaan runkosarjassa riittävästi. Sitten, jos tulee loukkaantumisia, niin enemmän lainasopimuksia/tryouteja kuin se, että alunperin hankitaan joku viisi/kuusi ketjullista hyökkääjiä tuonne ennen kauden alkua ja panostetaan määrään laadun kustannuksella. Pakkejakin on mielestäni riittävästi ensi kaudelle jo tällä hetkellä, ei ainakaan yhtään rotaatiopakkia sinne enää. Jos päästään sinne kuuden parhaan joukkoon ensi kaudella, niin siirtorajalla voi sitten hankkia täyteen sen viisi ketjullista hyökkääjiä, jos sellainen määrä halutaan.
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Hyvältähän tuo näyttää, jos oletetaan että sieltä puuttuu ykkösnyrkki kokonaan. Lähtijöitä on varmasti Lehtonen, Keränen, Palve ja mahdollisesti Sillanpää ja Turtiainen. Kyllä siinä jo sellainen rahakasa vapautuu että kolme ykköskorin äijää pystyy hankkimaan. Siihen päälle Vesalaisen mahdollinen jatko, jos ei pääse NHL:ssä ylös niin hyökkäys olisi ihan ok.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Ensi kaudelle senttereitä nyt sitten Leino, Viitaluoma, Paajanen ja Kainulainen. Tuohon joku sentterilaituri lisäksi, niin tuolla voisi alkua koittaa, laitoihin sitten kärkiosaamista + Turunen ja Tuulola, niin voisi kärki olla ehkäpä noissa. Mieluummin pari kovaa kaveria ja omaa junnua enempi alaketjuihin. Kyllä siellä oppirahoja maksetaan, mutta myös noustaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös