• 40 198
  • 648

L. Paraske

Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Taämän kauden Kärppäjoukkueen suosikkipelaajani ja suojattini Taneli Ronkaisen karmeasta virheestä tuo Tapparan maalin johtanut pitkä pyöritys lähti, ja komeahan tuo Ojamäen suoritus oli. Jälleen yhdeltä tapparalaistelta gorilla pois harteilta. Tappara on ollut pelätyn kova tänään. Hieman kyllä vituttaa että tämä piti juuri tänään nähdä. Toisaalta Kärpät on ollut tällä kaudella niin kova, ettei tämä vielä ohi ole. Ennen Ojamäen maalia ykkösketjukin alkoi näyttämään normaalia osaamistaan.

peruspata

Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
JYP voi hyvin nousta takaisin peliin kyllä. Paikkoja Jyväskylän porukka on järjestänyt enemmän, vaikka maalit toki lasketaan.

Tämän vuoden JYPin peliä sopii katsella kyllä, olen jonkun pelin tässä alkukaudella jo katsonutkin ainakin osittain.

Olkku

Suomen mestarit 20-21
Jukreiden ylivoima oli, niinkun 5 vs.5, valitettavasti. Eivät päässeet edes alueelle, saati paikkoihin. Erä on vielä jäljellä, että ei tässä silti kannata tuuletella, vaikka erä olikin selkeästi Lukon.

Ressa

Ässät
Jyväskylässä alkaa tasoero näkyä, ei jyväjemmarit pärjää millään osa-alueella vaikka vertailun tekisi kentällä tai paperilla.

*hymiö*

Domi28

Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Kuukan täytyy olla kova pesemään selkiä, ku mitään asiaa ei pitäisi olla edes mestikseen.
Kuukkaa ei ole voinut ottaa jääkiekkoilijana vakavasti sen jälkeen, kun Armia nöyryytti häntä illasta toiseen.

Roku

Rauman Lukko
Jukurit-Lukko 1-3 kahden erän jälkeen. Toisen erän alku oli Jukurien, mutta Virran ottama aikalisä käänsi pelin. Ei tainnut tulla maalivahti Rajaniemelle yhtään torjuntaa ennen kuin Friberg teki tuon Lukon kolmannen osuman?

Erässä oli kolme pitkää pyöritystä Lukolta, joista ensimmäisestä tuo maalikin tuli. Tätähän Virran Lukko on koko kauden hakenut, että toisessa erässä kun on lyhyt vaihtomatka niin näitä pitkiä pyörityksiä pystytään tekemään. Ei tuo viime peleissä ole toiminut, mutta onneksi nyt toimi.

Tappara, LA Kings, Raiders, Concordia Stingers
Joo ei tosiaan, Tapparalla on EHT-tason pakki seitsemäntenä puolustajana ja joku Teemu Nurmi ei mahdu kokoonpanoon.
Ei Salonen nyt EHT-sentaan. Toki olisi monessa nipussa TOP4-pakki. Nurmelle on kaymassa Lasset, nopeus ei enaa riita tasakentallisin. Lisaksi Karpat on ollut pirtea joka nostaa nimilistan tasoa

Wiljami

Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Jep, isät v pojat jatkuu Mikkelissä. Aika suotta Virta käytti aikalisänsä. Joka kerta maali lähellä kun kiekko vierailla hyökkäyspäässä ja ihailtavaa alivoimaa (toki Jukurien mikä tahansa peli on helppo lukea pois mutta tuo oli jo aika leikitellen).

veskula

JYP, Die Nationalmannschaft

Olen samaa mieltä. Mutta, Ässät on pelissä mukana ihan omalla ansiollaan ja rakennetuilla kuvioilla. Viimeisen erän ekat 8 min näyttää mitä tuleman pitää.

E: "Mukana" -> "pelin päällä".

Wiljami

Jukureilla näytti olleen kauden huonoin erä, tosin vastustaja kun on täysin eri tasolla niin näkyyhän se väkisin.

Taksari

JYP, KPC.

*hymiö*

JYP-lähtöisissä maalintekijöissä ollaan ykkösenä!! Salmiolle peukku täältäkin.

Plääh, omat hauvat puree pahemman kerran. JYP koomailee ja Olkkarille menee suurin piirtein kaikki. Vikaan erään pitää kyllä ryhdistäytyä ja tehdä maali mahdollisimman nopeaan.

alcoholic

Ässät
Pakko kehua Ässiä. Hieno kasvojenpesu keskiviikon räpellyksestä. Nyt ei tule omaan päähän pitkiä pyörityksiä ja avaukset menee omalle pelaajalle ja mikä tärkeintä liikkeessä olevalle pelaajalle. Kiviaholta muutama hieno gamesaver ja toivotaan Salmiolle hattua.

Ressa

Ässät

Ei ihan täyttä kuvaa tosiaan anna pelistä numerot. JYPilläkin oli tosiaan aika monta, jopa tyhjääkin maalia, paikkaa mutta joko pomppi lavan yli tai Kiviaho venytti eteen jonkun osan.

Toka erän alkupuolella Jypillä oli tosin pitkän paineen jälkeen mahdollisuus mennä johtoon mutta onneksi Kiviahon erinomaiset otteet estivät maalin. Tästä sitten peliin mukaan ja muutama maali etumatkaa. Toivotaan, että kolmas erä pelataan samalla lailla.