Ville Peltonen HIFK:hon

  • 877 186
  • 2 331

WildThing

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät ja Minnesota Wild
Karalahti oli kuulemma ymmärtänyt Beniä ja sen vuoksi rikkonut välit. Semir on uhri, koska häntä on käsketty.
Täytyy olla vitun tyhmä ja ihmisperse, jos tuollaisia käskyjä noudattaa. Säälittävä poika.
"No kun tunteet vähän kuohahtelee niin kyllähän se on ymmärrettävää kun pikku tunnekuohuissa.."
Ei ole ymmärrettävää. Elämässä tunteet kuohuu, mutta mulla ei ainakaan ole tullut siitä huolimatta tarvetta pahoinpidellä ohikulkijoita vaikka koutsi ois pyytäny. #hoitoon
 

Lemieaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total hockey / Totaalvoetbal
boldaus oma
Ja Lähteenmäen tapauksen tuon esille koska moni punainen käyttää Case Ben-Amouria aseena koko Jokeriorganisaation ja sen fanien haukkumiseen ja demonisointiin, vaikka omassa pesässä on vielä pahempi mätäpaise ja häpeäpilkku paikalliskamppailujen historiassa.
Hän joka on synnitön heittäköön ensimmäisen kiven jne

Ero on siinä, että Lähteenmäki oli yksin toteuttamassa sairasta väkivaltaansa, kun taas Jokerit toteuttivat koko kentällisen (ja seuran) organisoidun teloitusyrityksen, jossa jokaisella "ylivoiman" pelaajalla oli tarkasti sovittu rooli pitää oma jätkä kurissa, jotta apina saa vapaat kädet lyödä nyrkillä päähän henkilöä, joka majaa tajuttomana jään pinnassa ilman kypärää. Kun takoo silmittömästi ja estelemättä jonkun suojaamatonta päätä jäähän, alustan turmiollisuus ei juurikaan eroa betonilattian vastaavasta.

Oliko kenties linjatuomaritkin mukana tässä? Sen verran paskasti ne estivät tätä murhayritystä. Haluaisin kuulla linjatuomareilta perusteellisen frame-by-frame selvitykseen niistä 10-15 sekunnista, lähtien taklauksesta ja päättyen siihen, kun tuomarit vihdoin estävät teloituksen jatkumisen.

Jos narrit pysyvät loppuelämäni poissa, venäjällä, se on ihan ok rangaistus seuralle. Mutta kyllä tuo kentällinen (Ossi Väänänen, Antti-Jussi Niemi, Jani Rita, teloittaja ja vielä joku viides jota en muista), Tomek Valtonen ja mikälie Lämsä olisi pitänyt myös tuomita, ja varmaan tämä Kristobal Colonin sinitakkinen gm myös. Eiköhän sikamaisuuksia ja suunnitelmallisia törkeyksiä koko uransa punoneella ruudullakin ollut lusikkansa sopassa. Tunteeko suomen rikoslaki jotain "conspiracy to commit murder" -tyylistä? Murhasalaliitto? Siitä heidät olisi pitänyt tuomita.

Yhdessä halusivat ja olivat valmiita menemään ihan sen synkän polun päätyyn asti. Eivät he järjestelleet kaikkea täydellisesti sen eteen, että vähän pelotellaan ja kuitenkin loppupeleissä kunnioitetaan. Kyllä tuo kaikki oli järjestelty niin, että mahdollisimman monta kovaa nyrkiniskua menee perille ja osuu kohteeseen, että verta tulee ja hampaita lähtee. Kaikki tähtäsi siihen, että Villeltä menee vintti pimeäksi ja jos sitten käy niin, että Peltonen halvaantuu tai kuolee, he olivat ilmeisen valmiita siihen.

Hyvä silti, ettei IFK kostanut*. Ei kukaan vihaisin ja katkerinkaan olisi oikeasti halunnut kuolonuhria. Mutta siihen toi jarmojarkkojen uho oli menossa, ja olen onnellinen ettei narreja joudu enää kohtaamaan missään. Liigassa, kentällä, kadulla, missään. Kuolivat/kuolevat pois ja hyvä niin. Tölikkaan ei toivottavasti myöskään perusteta edes mitään Vesaa enää koskaan, senkään jälkeen kun narrit on siirretty Petroskoihin ja pelaavat nimellä Karjalan Karhut.

Olen nähnyt kirjoittajilla suosikkijoukkueenaan "jokerit jälkeen KHL:n". Toivottavasti sellaista ei tule. Sen sijaan surettaa, ettei kukaan kannata joukkuetta "jokerit ennen case Peltosta". Näiden puuttuminen todistaa sen, että koko se fanilaumakin joutaa roskikseen.

* vastaavalla organisoidulla murhayrityksellä siis. Jotain Sormuksen antamaa käskyä (Salmelle teloa vastaava tähtipelaaja, vaikkei tietenkään mikään randommooses ole Villen veroinen) ei todellakaan lasketa - se käsky oli verrattavissa siihen, jos sun isobroidi ois just jäänyt rikollisten auton yliajamaksi ja heität raivon vallassa sen poiskaahaavan auton perään mitä nyt kädessä sattuu olemaan.
 

#25 Primeau

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Siitä en nyt olisi ihan 100% varma että tämä koko ylivoima olisi ollut mukana juonessa. Mille se olisi vaikuttanut jos he olisivat vaan seisseet tumput suorina ja odottaneet että loput Hifk pelaajat olisivat lopettaneet tilanteen?
Kaivetaan vaikka case Todd Bertuzzi & Steve Moore niin vaikka hyökkäys oli yhtä raukka niin silti Canuksin pelaajat suojelivat Bertuzzia. Olivatko he myös mukana juonessa?
 

scholl

Jäsen
Olen erittäin iloinen Ville Peltosen päävalmentajapestistä. Heti kovatasoiseen sarjaan, vaikkei mihinkään suurseuraan. Kova parivaljakko Nokan kanssa nyt tietysti rikkoutui, mutta uudet haasteet Peltosen urakehitykselle hyvä.

Nyt nähdään onko miehellä rahkeita johtaa joukkuetta tuossa vastuussa vai onko parhaimmillaan kakkosena kuten Hantta ja Wade. Toivon, että onnistuisi.
 

Erkka Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK - FC Liverpool
Jos narrit pysyvät loppuelämäni poissa, venäjällä, se on ihan ok rangaistus seuralle.
Ja tähän liittyen, silloin oli harkimo-kummola -mafia määräilemässä suomikiekossa tapahtuvia asioita. jokereiden annettiin pitää kaikki se hyöty mitä tästä organisaation yhdessä toteuttamassa teloituksessa haettiin. Sillä saadaan omalta osaltaan ylläpidettyä katkeruutta, joka ei unohdu. Ja spedetölkissä oli ennätysyleisöt ja fanit joiden mielestä Ville sai mitä ansaitsi. Siinä jo muutama ero Lähteenmäen tapaukseen.

Harlekiino osastossa spekuloidaan muuten jo Peltosen mahdollista päävalmentajapestiä Rothenbergin ja Timchenkon joukkueessa. Nyt hymyilyttää -ketju on ehkä tälle parempi paikka mutta liittyy aiheeseen kyllä.
 

scholl

Jäsen
Nyt hymyilyttää -ketju on ehkä tälle parempi paikka mutta liittyy aiheeseen kyllä.

hymyilyttää se, että politiikkaa ja urheilua ei muka pidä yhdistää. Silti 86% tuloista heidän liigassa tulee muusta kuin kaupallisista lähteistä. Jos Pohjois-Korean Kimit haluaisivat pelata lätkää, niin liittyisivätköhän suippolakit siihenkin sarjaan.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Katsoin tuossa kisojen alle jääneen osan Villestä ja mestaruudesta.
120 tarinaa IFK:sta – osa 100: Kaikki johtivat – mutta yksi enemmän kuin muut

Aivan briljanttia kamaa johtamisen oppikirjoihin. Joka viikko puhutaan tavoitteesta, jolloin se iskostuu alitajuntaan ja kaikki toiminta sen jälkeen palvelee tiedostamattomallakin tasolla tavoitetta. Joka viikko sitoutetaan ja osallistetaan kaikki tavoitteeseen niin, että kaikilla on osa-alue, johon tietää vaikuttaneensa. Kun kaikki mielen voima on valjastettu tehdään fyysinen yhteinen työ tavoitteen eteen.

Oi Ville!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös