Ismo Lehkonen lauteille – kävi miten kävi!

  • 4 151
  • 7
KalPan alkukausi on ollut Le Pure Catastrophe.

Valmentajan vaihto on epäonnistunut, pelikirjaa ei ole, joukkueen viime kevään parhaista pelaajista on rippeet jäljellä.

Mitä on tehtävissä? Enää seuraava: palkataan Ismo Lehkonen KalPan uudeksi valmentajaksi. Hänellä on näkemystä, kokemusta, karismaa ja analyyttistä silmää rakastamalleen lajille. Hän on myös erittäin komea, mitä voi helposti hyödyntää markkinoinnissa. Mutta ennen kaikkea: Ismon pelikirja on kunnossa ja päivitetty, kuten me valveutuneet olemme saaneet Urheilulehden sivuilta lukea.

Lehkosella on suoraselkäisyyttä kertoa, kuinka asiat todellisuudessa ovat. Tekisi hyvää saada KalPan organisaatioon ammattilainen, joka ei piiloudu kenenkään selän taakse vaan johtaisi joukkojaan edestä. Kapanen ja Tuomainen elävät omassa aktiivisuus-kuplassaan, mutta Lehkonen näkee lajin syvemmin.

Lehkonen johti TuTossa nuorten pelaajien esiinmarssia ennenäkemättömällä tavalla. On päivänselvää, että Lehkosen KalPassa esimerkiksi nuoret herrasmiehet Texier ja Gymer tulevat nousemaan arvoon arvaamattomaan.

Lisäksi Ismo Lehkosella on poikansa Arthurin myötä vahva side Kuopioon. Lehkosen kautta voitaisiin myös yhdistää kolme kovaa kiekkokaupunkia: Kuopio, Montreal ja Toronto.

Sami Kapanen yrittäjänä tietää, että yrittäjyys on riskinottamista. Tässä projektissa ei ole riskejä. Vaikka kaikki menisi penkin alle, niin Lehkosen johtama KalPa olisi huomattavasti mielenkiintoisempi kuin Kapasen vastaava. Tämä on vain hypoteettinen riski, joka toivottavasti sinetöi tämän viestin lukevan Sami Kapasen päätöksen ja hän antaa vuoden merkittävämmälle valmentajauutiselle siunauksensa.

Mikäli Ismo Lehkonen palkataan KalPan päävalmentajaksi, niin KalPa ottaa keväällä 2018 mitalin. Tämä on tehtaan takuu. Piste.
 

A.P.Järvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jyväskylän Lohi
Oletko ajatellut mahdollisia apuvalmentajia Lehkoselle? Jatkettaisiinko muuten samoilla, mutta Sami palaisi takaisin kakkoseksi viime kauden malliin? Vai annettaisiinko kenkää koko valmennusosastolle ja haettaisiin Lehkosen pariksi esimerkiksi Jari Laukkanen? Viimeksi hänen ollessaan kakkosena KalPa voitti runkosarjan. Yksi vaihtoehto kakkoseksi olisi myös ostaa liitosta Anssi Laineen sopimus ulos. Kovalla rahalla, tietenkin.
 

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Itse liputan Tamin puolesta. Toisaalta Tami alkaa olla jo hitusen vanha. Jere Karalahti voisi tuoda lisää äiämäisyyttä ja pelin taktinen puolikin hoituu, kun hankkii paksusankaiset mustat silmälasit isoilla linsseillä.
 
Oletko ajatellut mahdollisia apuvalmentajia Lehkoselle? Jatkettaisiinko muuten samoilla, mutta Sami palaisi takaisin kakkoseksi viime kauden malliin? Vai annettaisiinko kenkää koko valmennusosastolle ja haettaisiin Lehkosen pariksi esimerkiksi Jari Laukkanen? Viimeksi hänen ollessaan kakkosena KalPa voitti runkosarjan. Yksi vaihtoehto kakkoseksi olisi myös ostaa liitosta Anssi Laineen sopimus ulos. Kovalla rahalla, tietenkin.

Vaihtoehtoja on monia. Laukkanen, Laine, Siekkinen.... toisaalta joku suhteellisen kova yllätysnimi, kuten Risto Kerminen, kelpaisi myös. Ja ei kai mikään estä kalastelemasta EHC Vispistä Matti Alataloa? Vai estääkö? Vieläkö suomalaisessa jääkiekkoilussa on oikeat ja väärät?
 

Pipolätkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Dallas
Oletteko nyt aivan tosissanne? Pitikö tämmöiselle kuralle ketju pistää pystyyn? Ismo Lehkonen? Tami? Karalahti? Kaksi on jo pelkästään kommentaattori hommiin ajautuneita epäonnistujia ja viimeinen jo sitten muuten vain läppä. Antakaa nyt edes jotain järkeviä ehdotuksia.
Kyllähän asian laita on, että tämä kausi on jo aika lailla menetetty. Pitäisi vaihtaa valmennus ja hankkia melkein kentällinen pelaajia, jotta playoffeihin päästäisiin. Huonoimmassa tapauksessa turskaa tulisi vielä enemmän kuin nyt on odotettavissa. Lisäksi ei sitä keväällä kukaan enää muista, "että kyllä me yritettiin". Vituiksi se meni joka tapauksessa.
 

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Valitettavasti Ika Lehkonen on jo viime vuonna innostunut aktiivisesta ja suoraviivaisemmasta jääkiekosta. Sehän ei tunnetusti Kuopiossa ole sallittu, vaan kaikilla mukavampaa kun syötellään minuuttitolkulla sivuttain, poikittain ja taaksepäin. Muuten katsomossa huudetaan: "PEKKA VIRRAN PERINTÖ ON TUHOTTU" ja "IDENTITEETTI ON HUKATTU", tai huudettaisiin jos siellä katsomossa joku vielä olisi. KalPa:n tapauksessa "huudetaan" internetin keskustelupalstalla teksti-tv:n tulosten perusteella...
 

-40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Pallo feat. Veljmiehet
Erinomainen ketjun avaus Veli Kalevalta. Ismo Lehkonen olisi tietyllä tavalla turvallinen ja varma vaihtoehto, sillä tunteehan hän organisaation sekä osaa hyvin todennäköisesti ajaa kaikki nykyiset yksisuuntaiset ulkomuistista oikeaan suuntaan. Tällöin rahaa saataisiin säästettyä pelaajahankintoihin kun prameaan edustusautoon ei tarvitsisi ottaa superkaskoa ja Ikan henkilövakuutuksessakin voisi jonkun kympin kuukaudessa säästää. Zorban ehdottama Jere Karalahti voisi olla todellinen villikortti ja nostaa joukkueen kiinnostuksen tappiinsa. Jere on viimeisimpien tietojen mukaan oikonut tietyt henkilökohtaiset mutkat suoriksi kirjassaan, joten tästä voisi päätellä että pelitavassakaan ei turhia kaarroksia tehtäisi? Juhani Tammisen aika on kuitenkin mielestäni mennyt, mies on selvästi omalla alallaan muodin parissa.

Itse nostaisin kuitenkin varteenotettavaksi vaihtoehdoksi Mike "Iron Mike" Keenanin. Mies tekee huimaa tulosta Kunlun Red Starissa, mutta vaikka joukkue suoriutuu kaukalossa erinomaisesti on hallissa paikalla vain kourallinen ihmisiä. Kuinka kauan tällaista toimintaa Kiinalaiset sijoittajat sitten jaksavat katsoa? Keenanin palkka ei varmasti ole halvimmasta päästä, mutta tässä olisi mahdollisuus marraskuussa ykkössentterin tilalle hankkia Iron Mike ruoriin. Se olisi satavarmaa että joukkue laittaisi joka ottelussa kaiken likoon, sillä Mike Keenanin sisäoppilaitoksessa ei tunnetusti ole ollut sijaa vapaamatkustajille ja lahjattomille.
 

Visiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkue, Kuopion KalPa
Olis hauskaa nähdä mitä Ika ite nyky-KalPan menosta diggaisi : D
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös