La 7.10.2017 HPK - KooKoo

  • 2 355
  • 7

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Hämeenlinnassa kohtaavat huomenna mustaoranssit HPK ja KooKoo. HPK:lla on ennen huomista viiden ottelun ja KooKoolla neljän ottelun tappioputki.

HPK ja KooKoo ovat molemmat voittaneet viimeksi kaksi viikkoa sitten lauantaina 23.9.2017. HPK voitti tuolloin kotonaan Kärpät 3-1 ja KooKoo Lukon 3-2. Sen jälkeen kummankaan mustaoranssin joukkueen pistetili ei ole karttunut pisteelläkään.

Viiden viimeisen ottelun kuntopuntari on KooKoon ja HPK:n kohdalla tylyä luettavaa. HPK on viimeisenä ja KooKoo viimeistä edellisenä.

Erittäin tärkeä ottelu huomenna siis edessä. Voidaan puhua oikeastaan kuuden pisteen ottelusta. HPK lähtee tappioputkestaan huolimatta otteluun ennakkosuosikkina, sillä KooKoo on hävinnyt kaikki vieraspelit lukuunottamatta liigan avauskierroksen vierasottelua SaiPaa vastaan.

KooKoo.fi otteluennakko oheisena:

Mustaoranssien kohtaavat – ”Täytyy vain uskoa tekemiseen” | KooKoo

Kannustuksen puutteeseen KooKoon pelin ei pitäisi kaatua, sillä Kouvolasta on tulossa mustaoransseja kannattajia kolmen tai neljän bussin voimin.

KKP megareissaa Hämeenlinnaan! | KooKoo
 
Viimeksi muokattu:

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
Kirpasee tämän päivän Ilves-pelin loppuratkaisu, mutta ei se siitä enää muutu. Käännetään katse huomiseen.

KooKoo on hävinnyt kaikki vieraspelit lukuunottamatta liigan avauskierroksen vierasottelua SaiPaa vastaan.

Kerho puolestaan on täysin häpeällisesti liigan paskin kotijoukkue tällä hetkellä.

Kerhohan on alkukauden ollut tällainen Antti Pennasen laboratoriorotta, jolla suoritettiin mielenkiintoista koetta, jossa menestykseen pyrittiin alivoimaisiin pelitilanteisiin panostamisen kautta. Ei toiminut ihan poskettoman hyvin ja kannattajien keskuudessa ehdittiin jo kiivaasti keskustella, että pitäisköhän sitä palata siihen viime kauden menestyksekkääseen pelitapaan ja yrittää kääntää tämä laiva vielä nousuun. Tästä on nyt vähän viitteitä ollut jo keskiviikon Lukko-pelissä, sekä tämän päivän Ilves-pelissä, että pelitapaa ollaan jo viilaamassa vähän kiekkokontrollin suuntaan.

Yhtään KooKoota väheksymättä totean, että huominen peli nyt alkaa kuitenkin olla Kerhon näkökulmasta jo sellainen, että tappio ei vaan enää käy. Toisaalta tuo pelitapamuutos näyttää olevan nyt jo menossa, joten kyllä tässä hetki on annettava aikaa sen kohdalleen loksahtamiselle. Ollaan mielestäni jo oikeammalla tiellä. Keskustelu kääntyy meidän joukkueen osalta sitten seuraavaksi yksilöihin, että onko joukkueessa nyt oikeanlaiset pelaajat kaikilla tonteilla. Selkein floppi on toistaiseksi Mikko Lehtonen, joka oli tänään valahtanut jo neloskenttään, eikä tainnut ylivoimallakaan näkyä kentällä. Kova sentterikin tietysti tekisi poikaa, vaikka Oula Palve näyttäisi ottaneen kesän aikana jonkun kehitysaskeleen ja on lähestymässä hyvää vauhtia liigan kärkisentterien tasoa. Robert Leino puolestaan on jäänyt aika pimentoon.

KooKoo on muuten tuoreimmalla liigataipaleellaan profiloitunut melkoisena vanhojen Kerhopakkien hautausmaana. Siellä on ehtinyt käydä jo Ari Vallin, Mikko Jokela ja Ossi-Petteri Grönholm lopettelemassa uraansa. Grönholm toki höntsää vielä alasarjoissa, mutta oiskohan se liigaura kuitenkin jo ohi. Nykymiehistöstäkin löytyy pari vanhaa Kerhopakkia eli Jyri Niemi ja Henrik Forsberg, jotka ei puolestaan ole välttämättä ihan uransa loppusuoralla. Saikulla taitavat olla molemmat, joten ei nähdä huomenna heitä jäällä. Nostetaan sitten vastustajan kiinnostavaksi pelaajaksi vaikka Anrei Hakulinen, joka on, jos ei kaikki sitä tiedä, Kerhon SM-liigahistorian ensimmäisen kapteenin Markku Hakulisen poika.

Tiukka peli tulee, katotaan miten käy.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Hämeenlinnassa kohtaavat huomenna mustaoranssit HPK ja KooKoo
Korjattakoon, että KooKoo on mustaoranssi, mutta HPK on oranssimusta. Tarkkoina näiden kanssa. #reteestioranssi

Pakkovoiton paikka molemmilla kai.
 

TheRikza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho, Florida Panthers
Hämeenlinnan Pallokerho tänään:

Janne Lahti-Robert Leino-Eetu Tuulola
Jere Innala-Oula Palve-Mikko Lehtonen
Kristian Vesalainen-Otto Paajanen-Teemu Turunen
Jaakko Turtiainen-Harri Kainulainen-Juho Keränen

Niklas Friman-Mathias Porseland
Joonas Lehtivuori-Jesper Lindgren
Petteri Nikkilä-Miro Karjalainen
Niklas Almari

Antti Karjalainen
Emil Larmi
 

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Flyers
HPK on oranssi, korkeintaan oranssimusta. Häväistys väittää mustaoranssiksi, oikein syljettää.

Itse pelistä odottelen melko tunteetonta nyhjäystä, ja trendin mukaista olisi myös vierasvoitto. Ei mitään odotuksia oikeastaan siis, pelaillaan nyt kuitenkin.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
KooKoo tänään:

1.kenttä:
Toni Kähkönen - Siim Liivik - Michael Keränen
Miro Keskitalo - Emil Kristensen


2.kenttä:
Anrei Hakulinen- Miikka Pitkänen - Patrick Bjorkstrand
Niko Tuhkanen - Jake Newton


3.kenttä:
Tomi Leivo - Mikko Virtanen - Toni Hyvärinen
Jyri Niemi - Arttu Pelli


4.kenttä:
Ville Vainikainen- Jan-Mikael Juutilainen - Eetu Pöysti
Ville Järvinen


Maalivahdit:
Juha Järvenpää
(Samu Perhonen)
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Järkkäri oli loistava. Neloskenttä alkaa löytää peliään. Erittäin tärkeät kolme pistettä. Näki pelaajien naamasta että tätä on odotettu. Järvenpäällä näytti olevan kivaa fanien kiitos kierroksella
 

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
Onnittelut KooKoolle pisteistä!

Liigan paskin kotijoukkue vankistaa statustaan. Tämä oli muuten jo neljäs Kerhon kotipeli tällä kaudella, jonka päätöserään lähdettiin 1-1 tilanteesta, eikä niistä peleistä ole saatu pistettäkään. Kolmessa näistä viittamistani otteluista on vastustaja iskenyt 1-2 voittomaalin heti erän ensi minuuteilla, kuten KooKoo tänään. Ässät puolestaan säästi sen nöyryytyksen erän viimeiselle minuutille.

Jotain tässä on kyllä pahasti pielessä ja meillä alkaa hiljalleen valo häipymään sieltä tunnelin päästä. Tarttis tehdä jotain...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös