Quo vadis – mihin menet HPK?

  • 449 356
  • 2 238

Jerry100

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihdoin Oranssi
Joko on kriisipalaverin aineksia?

Peli on täysin hengetöntä. Tappioputki syvenee. Tänään neljäs putkeen.

Joukkue kasattu päin vittua. Kapanen. Hakki. Manninen. Missä korvaajat jotka edes on lähellä tuota tasoa?

Enää ei näytä toimivan edes puolustus.


Pian hallissa ei yleisöäkään.

Hyvät neuvot kalliit nyt!!
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Pistetään nyt pari mietettä tänne tästä nykyisestä tilanteesta.

Kuten Sihvonen(kin) otti asian esille, hän tuossa Kiekkokiuas jutussa, niin Pendon rooli on nyt aivan liian iso, kun täytyy olla päävalmentaja, urheilutoimenjohtaja, scoutti ja ties mitä muuta noiden lisäksi. Samalla yrität opettaa kiekon mullistavinta pelitapaa tuolle ryhmälle, joka on ainakin osin uusien pelaajien osalta Pendon itsensä riveihin hommaamaa, ja kokonaisuutena erittäin duunaripainoitteinen, mikä saattaa asettaa tiettyjä rajoitteita. Liian monista langoista yrittää Pendo nyt nykiä ja kipparoida koko Kerholaivaa eteenpäin. Ei näytä onnistuvan.

Noista uusista pelaajista uskoisin ainakin Bambin olevan Pendon "hankkimia." Kesällä Pendo puhui Kerhon haastattelussa Bamista seuraavaa: "Mikko taas vakuutti minut keskusteluissa, että hän on hyvin motivoitunut kehittämään itseään entisestään. Hän haluaa auttaa HPK:ta menestymään ja hänellä on kaikki kyvyt siihen." Tämä lainattu löytyy siis Kerhon sivuilta otsikon HPK:LLE YHDEKSÄN UUTTA JA KOLME JATKOSOPIMUSTA! TÄSSÄ HPK 2017-2018! alta.

Siis Bambi puhui itsensä Kerhoon, kun vakuutti, että moti on aivan tapissa ja silloin hei kehittyy!!!??? Näinkö niitä pelaajia hommataan?

Ja nyt Pendo on tosiaan siinä tilanteessa, minkä Sihvonenkin otti esille, että onko vaan pakko peluuttaa niitä omia hankintoja, vaikka pelaisivat miten tahansa, jos ei pysty myöntämään, että nyt meni rekry(t) vituiksi.

Mielenkiintoinen seikka on myös tuo Pendon pelitapa. Hirttäytyykö Pendo siihen totaalisesti, vai pystyykö joustamaan takaisinpäin sen verran, että alkaisi toimimaan? Epäilen vahvasti, että noilla jätkillä Pendo ei tule saamaan tuota uutta systeemiään kunnolla ja täysillä toimimaan tällä kaudella missään vaiheessa. Nyt tuo pelaaminen näyttää haluttomalta ja välinpitämättömältä, jolloin vähitellen jätkien kuupat on jumissa, eikä mistään tule edes vähääkään sinnepäin yhtäänmitään.

Tuota pelillistä jumia ei yksi kunnon sentteri(+ ykköslaituri) tule muuttamaan miksikään, mutta siitä pelillisestä jumista huolimatta sellainen kunnon pelimies/pelimiehet voisi auttaa tuohon tehottumuuteen omalla suorittamisellaan.

Nyt Kerhoa punnitaan kunnolla. Tulevilla ratkaisuilla voidaan kurssia vielä kääntää, muuten tästä kaudesta tulee aika karu karilleajo.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Viiden pelin tappioputki nollalla pisteellä ja maalierolla 9-19.

Koska reagoidaan?
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
No, miten tässä pitäisi sitten oikein reagoida, hankkia pelaaja, painaa paniikkinappula pohjaan vai antaa peräti Pennaselle potkut?
 

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Flyers
No, miten tässä pitäisi sitten oikein reagoida, hankkia pelaaja, painaa paniikkinappula pohjaan vai antaa peräti Pennaselle potkut?

Kunnon laituri ja sentteri sisään, Lehtonen ulos ja avokämmentä Pennaselle, ettei ole mikään jääkiekkojumala ja pelitavassa voi olla vikaakin.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Tuo on se mitä pitäisi saada tapahtumaan eli saada Pennanen tajuamaan ettei tämä pelitapa nyt toimi. Ei Pennasta ulostaa pidä eikä tarvi. Backmanin ja Lehtosen paikkaa joukkueessa voisi kyseenalaistaa ja tiedustella joltain jostain, jos heidän tilalle saataisiin joku "pelintekijä" ja "maalinsylkijä".
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
No, miten tässä pitäisi sitten oikein reagoida, hankkia pelaaja, painaa paniikkinappula pohjaan vai antaa peräti Pennaselle potkut?
1) Hankkia pelintekotaitoinen ykkössentteri,
2) Tarkastella todella kriittisesti ns. pelitavan toimivuutta - tai oikeammin toimimattomuutta,
3) Selvittää ylivoimapelin ennennäkemättömän, puolitoista kautta jatkuneen totaalijumin syyt ja seuraukset,
4) Pohtia valmennustiimin kokoonpanoa, ja
5) Alkaa jo keskittyä ensi kauteen

Niin sekavaa peli oli tänään.
 
Suosikkijoukkue
Häviää viimeistään finaaleissa
Miten Kerho on ajautunut tähän jamaan hienon edelliskauden jälkeen :( Surullista... Alkukaudesta hyvin toiminut puolustuskin ollut viime peleissä muisto vain. Pennasella on tosiaan kova duuni saada laiva käännettyä. Tuntuu pahalta teidän puolesta, paikallisvastustajia kun ollaan.
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Vahvistuksen perään tässä on huudeltu koko alkukausi ja sellainen olisi kyllä hyvä saada mutta ei sekään kurssia automaattisesti käännä. Mutta se mikä voi kääntää on pelitapa ja nyt ollaan kahdessa pelissä Lukkoa ja Ilvestä vastaan sitä muutettu viime kauden tapaiseksi, joten kyllä siellä tiedostetaan ongelma. Ilves-pelissä tuo toimikin selkeästi paremmin kuin alkukauden pystysyöttö-taktiikka. Eiköhän tuo nyt ole tullut jäädäkseen ja vaikea ainakin uskoa, että tuohon vanhaan systeemiin enää palattaisiin. En ainakaan itse näe siihen mitään syytä, muuta kuin tietysti hetkittäin jos tilanne sitä vaatii.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Nyt pärkele se osoite mihin voi laittaa CV:n, mä tuun vaikka itse sinne teille seuratoimenjohtajaksi ottaan tolta Pennaselta sen painon harteilta ja laittaan tän homman kuosiin. Alkaa oleen aika helvettiä, kun yks sankari siellä huseeraa ja homma ei vaan toimi. Kyllä jonkun pitää kantaa oikeasti se vastuu hankinnoista ja kokonaisuudesta. Nyt on mennyt hankinnat vituiksi ja pelikirjakin vedetty vessasta alas. Kuka kantaa vastuun? Toimitusjohtaja taitaa olla mökillä, tai no ainakaan kalaa ei ole tullut ja hiljasta on pidellyt, liekö lähtenyt Thaimaahan lomalle. Herätkää nyt!
 

Nas

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Miten Kerho on ajautunut tähän jamaan hienon edelliskauden jälkeen :( Surullista... Alkukaudesta hyvin toiminut puolustuskin ollut viime peleissä muisto vain. Pennasella on tosiaan kova duuni saada laiva käännettyä. Tuntuu pahalta teidän puolesta, paikallisvastustajia kun ollaan.

Ikävänkantaja tuossa edellä aika kattavasti tiivisti koko paskan.

Pennanen on kaikessa viisaudessaan valinnut pelaajat tälle kaudelle siitä suuresta(!) halukkaiden määrästä, ja sanotaanko kauniisti, ei ihan ole nappiin mennyt. Lisäksi herran ideoima pelitapa ei ole tällä materiaalilla toteutettavissa, eli Pennasen tulisi nöyrtyä ja yksinkertaistaa peliä paljonkin.
 

H P K

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Puolustus pelaaminen on kyllä jotenkin mennyt takapakkia alkukauden jälkeen vai oliko Larmi vaan alussa niin hyvä ja otti selviäkin tekopaikkoja kiinni. Tänään oli positiivista ylivoimapeli, joka oli ekaa lukuunottamatta liikkuvaa ja vaarallistakin. 5 vs 5 pelissä kiekon kanssa pelaaminen on kyllä luokattoman heikkoa, syötöt on tosi huonoja ja jos joku sattuu oikeasti saamaan kunnon syötön sitten ei saada syöttöjä kiinni. Huökkäysalueella niin kauan menee hyvin kun pitäisi tehdä ratkaisu laukoa vai antaa vielä vapauttava syöttö niin siinä kohtaa loppuu eväät joka jätkältä.
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Olisiko aika vapauttaa osa pelaajistosta tai valmentajistosta tehtävistään? Odotan innolla taas kuinka Pendo silmät kiiltäen kertoo lehdistössä kuinka monta syöttöä syötettiin koko pelissä yhteensä. Taas toisaalta tämä kulminoituu huonoon urheilujohtamiseen. HPK:n johto on jo jonkin aikaa laiminlyönnyt tehtäviään kun se ei ole palkannut urheilujohtajaa ja tälle taustatiimiä. Nyt tämäkin tehtävä on annettu Pennaselle ja osittain Voutilaiselle joka heti ensimmäisessä haastattelussa myönsi, että hänellä ei riitä rahkeet tuohon. Eli kenen pitäisi kantaa vastuunsa Toivasen joka jätti palkkaamatta vai Pennasen joka rakensi joukkueen?
 

Jinsui

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Koska aletaan ihan oikeasti näkemään jotain konkreettisia toimia? Amatöörijohto tekee itsestään totaalista pelleä huutelemalla julkisesti "mestaruus 5v sisään"-tavoitteesta kun ollaan nosteessa, mutta katoaa sitten maan alle kun homma lähtee täysin käsistä ja pitäisi tehdä korjausliikkeitä.
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Olen tullut miettineeksi sitä, että missä HPK on seuraavan viiden tai kymmenen vuoden kuluttua. Mielestäni HPK:n tulisi alkaa nousujohteisesti nostamaan pelaaja-budjettia niin, että oltaisiin vähintään keskitason yläpuolella. Mistä tähän rahat saataisiin en tiedä, mutta selkeä pyrkimys tähän tulisi olla. Pitäisi alkaa tekemään tämän suhteen jotain konkreettista eikä vain mennä samalla vanhalla kaavalla, kun ei tässä nyt muutakaan voi. Pitäisi pyrkiä eroon talkoohenkisestä kyläseuran maineesta.

Pelkään nimittäin sitä, että jos jäädään ikäänkuin paikalleen makaamaan niin jonain hetkenä yhtäkkiä herätään siihen todellisuuteen, että muut ovat ottaneet harppauksen eteenpäin ikäänkuin ihan huomaamatta. Isot ovat isoja eikä niiden kelkkaan ole mahdollisuutta juuri nyt hypätäkään mutta heti heidän perässään pitäisi pyrkiä pysymään.

Tämä kaikki ajatus on lähtenyt siitä, että nyt ollaan aika monella paikkakunnalla rakentamassa lähitulevaisuudessa uusia areenoita. Isot organisaatiot vahvistuu entisestään, kunhan saavat areenansa käyttöön. Tampereella rakennetaan jo, HIFK on saamassa myös omansa samoin kuin TPS ja JYP. No, nämä ovat niitä isoja jo nyt mutta myös näiden takana on seurat saamassa uutta areenaa.

Saman kokoluokan organisaatioista SaiPakin päässee pelaamaan uuteen areenaan. Lisäksi Ilves on tietysti mukana Tapparan kanssa ja Ässien kotiluolan profiilia on kohotettu juuri mittavalla remontilla. Sinällään on upea juttu, että uusia tai uusittuja halleja on usemmalla paikkakunnalla mutta tämä pistää väkisinkin miettimään HPK:n tulevaisuutta. Miten jatkossa selvitään, kun nyt samassa kokoluokassa olevat organisaatiot saavat paremmat fasiliteetit ja sitä kautta enemmän tuloja.

Siihen en usko, että Hämeenlinnaan alettaisiin uutta areenaa rakentamaan, muuta kuin pakonsanelemana, mutta jotenkin kehityksessä olisi pysyttävä mukana. Muuten tulevaisuudessa Liigassa pelaa kahden kerroksen väkeä (mitä siellä on toki jo nyt mutta ero vain kasvaa) ja sieltä alemmasta kerroksesta voi olla lähes mahdoton nousta ylöspäin jos organisaation profiilin on annettu laskea, niin yleisön, yhteistyökumppaneiden kuin vaikkapa pelaajienkin mielissä (kyläseura vs. nykyaikainen organisaatio).

Mielestäni siis vähintä mitä nyt HPK:n pitäisi tehdä on se, että aletaan nostamaan määrätietoisesti budjettia ylöspäin niin, että kilpailukyky säilyy hyvänä ja on vähintään ylempää keskitasoa. Uskottava organisaatio on kaiken perusta ja silloin myös urheilupuolenkin liikkeet ovat helpommin toteutettavissa. Toki HPK on viime kaudesta lähtien nostanut mukavasti profiiliaan, kun on uutta tulonhankintaa ja muuta, ja siinä mielessä oikealla tiellä ollaan mutta tähän ei saa nyt missään nimessä tyytyä vaan mielummin tavoitella paljon isompaa profiilinnostoa, vaikka se etukäteen tuntuisi jopa mahdottomaltakin toteuttaa.

Tämä ei ole kritiikkiä nykyjohdon suuntaan vaan enemmäkin huoli tulevaisuudesta ja ennenkaikkea siitä, pysytäänkö mukana kilpailussa.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
KOKO TEKSTI
Hei, kyllähän sä nyt olet ihan väärässä. Tässä on jo rimpuiltu kasikymmentäluvulta näiden isojen riesana ja ylitetty 1990- ja 2000-luvulla selvästi ne saavutukset, mihin näillä resursseilla on varaa. Pitää vaan tottua siihen, että parhaat viedään päältä kausittain järjestyksessä NHL, KHL, Sveitsi, Ruotsi, isommat liigaseurat. Ja sitten kasvatellaan yhdestä viiteen vuotta taas uutta luovutettavaa isompiin ympyröihin. Ollaan siellä kaupunginkokoluokkaan sopivassa kolossa, jopa melkein kausittain se ylitetään. Aina väliin joulun jälkeen otetaan perunat ylös kun mahikset pleijareihin on mennyt, jotta saadaan ensi kaudeksi sitten se kovempi porukka. Voidaanhan me fanittaa niitä meillä olleita pelaajia sitten niissä toisten finaaleissa. Kyllä se aikaväli 1990-2010 lämmittelee sitten niinä vähän vilposempina aikoina...
 

Anthero

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Symp. Jukurit
Muistan että Kerhon pelaajabudjetti oli jo mestaruuskaudella tuon 1,6 miljoonaa. Käsittääkseni Rautakorven aikaa lukuunottamatta tuo summa on siitä lähtien ollut aika lailla sama. Ottaen huomioon yleisen palkkakehityksen (en tiedä korreloiko mitenkään jääkiekkoilijoihin) niin luulisi että pelaajien taso Kerhossa on suhteessa laskenut tämän 11 vuoden aikana. Toki tuona aikana on tosin mm. alkanut suurempi pelaajien virta KHL:ään mikä on tietysti laskenut Liigan tasoa ylipäätään, lähinnä kärkipelaajien osalta.

Mutta tältä palstalta muistan lukeneeni että tähän matkalla huipulle osa 2 projektiin kuului myös pelaajabudjetin systemaattinen kasvattaminen kausi kaudelta. En tiedä onko tuo realisoitunut vielä mitenkään. Käsittääkseni sitkeästi sillä pyhällä 1,6:lla mennään vuodesta toiseen.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Kunhan tämä kausi on sukellettu pois kuleksimasta, voidaan kääntää katseita jo ensi kauteen. Oppirahat maksaneen rosterin runko näyttää periaatteessa ihan hyvältä:

Karjalainen 2020
Larmi 2019
Luukkonen 2019

Lehtivuori 2019
Lindgren 2019
Friman 2019
Porseland 2019
(Olkkonen 2018+1)
Laavainen 2020
Almari 2019
Latvala 2019+1
Niemeläinen 2019

Paajanen 2019
(Kainulainen 2018+1)
Krag 2019
(Krivosik 2019+1)
Ruokonen 2019
Lahti 2019
Leino 2019
(Turunen 2018+1)

Hyökkäys on murheellinen, mutta jo pelkkä Turusen option käyttö parantaisi merkittävästi asetelmia. Myös ne pari sentteriä olisi hyvä hankkia jostakin edes ensi kaudelle.
 

Ralph

Jäsen
Kaikilla muilla pakeilla jatkuu sopimus paitsi Nikkilällä ja Karjalaisella. Tuosta Nikkilälle nimeä pahviin ja puolustus sekä maalivahdit ovat valmiina, ellei tule yllättäviä lähtöjä jenkkeihin, Kanadaan, Ruotsiin, Venäjälle tai Kiinaan.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
En ole enää ihan varma omista tunteistakaan, eli onko tämä fiilis jo kestovitutusta ja osin siis jo normaalia olotilaa, vai onkohan jo mennyt totaalisen turtumisen puolelle, mikä ei ole kuitenkaan vitutusta.

Tässä mystisessä olotilassa lähden vaan kyselemään, että mihinköhän suuntaan nuo Kerhon johtopojat oikeasti haluavat tuota kaljaasia kipparoida?

Juuri nyt tuntuu lähes kaikki toiminta olevan haulikolla räiskintää pimeässä peloissaan milloin minkäkin oksan risahduksen suuntaan tahansa. Mitään järjestelmällistä jonkin suuremman rakentamisen perustaa en enää tuossa touhussa näe.

Selvimmät epäkohdat ovat tietysti ne jo paljon hoetut pelitapa ja hankinnat. Viime kaudella pelasivat jollakin systeemillä ja se tuntui antavan jopa pientä edgeä Kerholle, vaikkei rosteri mikään tähtikatras ollutkaan. Mites tällä kaudella? Jotain ihan uskomatonta sekametelisoppaa. Jossain pelissä pelataan jotenkin ja heti seuraavassa jotenkin ihan toisin. Mistä tästä löytää sen jatkumon ensi kaudelle? Mitäköhän yliluonnollista silloin on keksitty?

Ja ne hankinnat. Viime kaudeksi tuli joitain Mestis hakuja ja jokunen tuntui jopa toimivan ja kehittyvän kauden aikana. Kauden aikana reagoitiin ja nämä tuntuivat enemmän onnistuneilta hauilta kuin hudeilta. Tälle kaudelle tuli muutoksia ja aika nuorta kloppia Änärivarauksilla haalittiin sisään ja yksi joskus onnistunut edelleen kehittymään halukas, mutta hiipuva suorittaja. Kesken kauden onkin sitten hommattu kokeneempaa jyrää riveihin. Ei vaan tunnu irtoavan kellään. Mikäköhän tässä on nyt sitten se lopullinen suunta ja jatkumo projektin seuraavaa steppiä ajatellen? Panostetaanko nyt mihin? Hiipuviin konkareihin vai halutaanko niitä Änärivarauksia kehittää sinne Änäriin ja kerätään isot kasvattajakorvaukset?

YV:tä ei todennäköisesti harjoitella ensi kaudeksikaan, koska se ei ole toiminut juurikaan näiden n. 1,5 kauden aikana. Tässä on näin ollen selvää jatkumoa.

Pelillisen alakulon ongelmakohdat on tiedetty erinäisten lausuntojen mukaan jo pidemmän aikaa, mutta kauankohan niiden korjaaminen millään näkyvällä tavalla vie aikaa?

Yleisötavoite on kai nyt jäljessä asetettua tavoitetta. Mitenköhän noi kaikki taloudellisen tilanteen aspektit kokonaisuutena kehittyvät näiden muiden toimintojen ohessa? Kai tälläkin puolella on jokin visio, jolla taloutta pyritään vahvistamaan, jos kerran sinne huipulle on matka?

Mikä on Kerhon asema ensi kauden suhteen pelaajamarkkinoilla? Nyt oli halukkaita tulijoita kuulemma pilvin pimein ja tuosta joukosta valinnat olivat nuo. Vode varmaan nyt sitten hoitaa tämän puolen kuntoon ja poimii markkinoilta Kerholle parhaiten sopivat palaset.

Jos kohta runkkarin puoliväliä lähestyvän kauden jälkimmäinen puolikas ei muuta radikaalisti Kerhon pisteiden keräämisen tahtia, niin jopa säälit, ja sitä kautta pleijarit voivat jäädä kokonaan Kerholta väliin. Tällöin tässä ei nähtäisi jatkumoa ja ne pleijarit taisi kuitenkin olla jatkuvasti yhtenä tavoitteena.

Jotenkin en vaan juuri nyt näe tuossa Kerhon toiminnassa mitään selvää tavoiteltavaa päämäärää, enkä sitä, mihin tuo kaljaasi on matkalla. Lisää rommia, kenties? Auttaisiko se näkemään asiat kirkkaammin?
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mikä on Kerhon asema ensi kauden suhteen pelaajamarkkinoilla? Nyt oli halukkaita tulijoita kuulemma pilvin pimein ja tuosta joukosta valinnat olivat nuo. Vode varmaan nyt sitten hoitaa tämän puolen kuntoon ja poimii markkinoilta Kerholle parhaiten sopivat palaset.

Jaa'a, saas nähdä. Tuosta lössistä ilmeisemmin Palve ja varmasti Vesalainenkin vaihtavat uusiin ympyröihin. Turusella optio, saas nähdä mitä se pitää sisällään. Tuleekos Turusesta se "ensi kauden Manninen", jonka paikkaajaa kaipaillaan? Tuulolan soppari loppuu sekin. Siinähän sitä onkin melkein puolet tämän hetken maalintekovoimasta. Lisäksi soppari katkolla Sillanpäällä, ko. rooliin vastaava pelaaja siis sekin täytyisi hankkia. Plus romuluisuutta alaketjuihin, kun Keräsen soppari on katkolla. Viime loppusyksyn kaltaisen Keräsen varmaan jokainen haluaisi pitää sakissa. Tällä hetkellä kentällä kuitenkin pyörii hemmo, jonka erottaa vasta siinä vaiheessa, kun ottaa jonkun umpityhmän jäähyn umpityhmään paikkaan.

On Vodella työsarkaa.
 

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
Hyökkäys on tosiaan yhtä levällään ensi kauden osalta kuin tälläkin kaudella, mutta tässä kohtaa kääntyy jo huolestunut katse pakistonkin suuntaan. Alkukaudesta näytti vielä puolustus todella hyvältä ja tyytyväisyyttä nosti se, että melkein koko puolustuksella on sopimukset jo ensi kaudesta, mutta nyt on alkanut vähän arveluttamaan tämäkin puoli. Kohta ollaan kauden puolivälissä, mutta Lehtivuori ja Porseland ei tosiaan ole oikein johtavilta puolustajilta näyttäneet. Myös tuo Lindgren on toistaiseksi jäänyt melko tehottomaksi, vaikka edelleen ihan mielenkiintoinen aihio. Kahdessa ensin mainitussa on myös varmasti kiinni suhteellisen suuret osuudet pelaajabudjetista. Kummallakin on tältä kaudelta kyllä jo loukkaantuminen alla, mikä on voinut jotain jälkiä jättää, mutta melko paljon huolestuttavan heikkoja otteita on näiltä nähty.
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Hyökkäys on tosiaan yhtä levällään ensi kauden osalta kuin tälläkin kaudella, mutta tässä kohtaa kääntyy jo huolestunut katse pakistonkin suuntaan. Alkukaudesta näytti vielä puolustus todella hyvältä ja tyytyväisyyttä nosti se, että melkein koko puolustuksella on sopimukset jo ensi kaudesta, mutta nyt on alkanut vähän arveluttamaan tämäkin puoli. Kohta ollaan kauden puolivälissä, mutta Lehtivuori ja Porseland ei tosiaan ole oikein johtavilta puolustajilta näyttäneet. Myös tuo Lindgren on toistaiseksi jäänyt melko tehottomaksi, vaikka edelleen ihan mielenkiintoinen aihio. Kahdessa ensin mainitussa on myös varmasti kiinni suhteellisen suuret osuudet pelaajabudjetista. Kummallakin on tältä kaudelta kyllä jo loukkaantuminen alla, mikä on voinut jotain jälkiä jättää, mutta melko paljon huolestuttavan heikkoja otteita on näiltä nähty.
Porselandista ja Lindgrenistä en voisi olla enempää samaa mieltä, mutta ne pelit mitä itse olen katsonut niin Lehtivuori nimenomaan ollut niitä ainoita johtaviapelaajia tuossa porukassa. Ainut jolla ei mene paskat housuun kun vastustajan karvaaja tulee iholle.
 

Kelloparho

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
En tiedä mahtaako Friman nostaa millaista liksaa, mutta on varmasti hintalaatusuhteeltaan yksi liigan parhaista pakeista. Oikeestaan ainoa puolustaja, joka vetää tällä hetkellä hyvällä tasolla. Hyvä kiinnitys kerholta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös