Ti 3.10.2017 Nottingham Panthers - TPS (CHL)

  • 2 292
  • 4

Iso-Olli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tepsin urakka CHL:ssa jatkuu tänään Iso-Britanniassa. Vastustaja Nottingham on yllättänyt kaikki ja johtaa lohkoa, kun kaksi kierrosta on vielä pelaamatta. Palloseura lähtee peliin vajavaisena, sillä loukkaantuneina ovat kärkiketjujen sentterit Ilari Filppula sekä Éric Perrin. Mielenkiintoista nähdä millaista kiekkoa isännät pelaavat. Odotettavissa on vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Linkissä vielä TPS:n otteluennakko.

Next stop: Nottingham! - TPS
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Pakko tänään TPS-nipun voittaa jos mielitään jatkopeleihin. Toivottavasti napit on laitettu kiinni tiukasti ja Panttereita ei lähdetä aliarvioimaan.

Kovia ukkoja on vastassa ja toivotaan ettei enempää loukkaantumisia tule. Filppula ja Perrin vituttaa jo valmiiksi sen verran. Jos painiksi menee niin toivottavasti Pikkarainen ja Monni laittaa varttikanukit ojennukseen. TPS voittaa 2-4.
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Miten TPS voisi lähteä tähän peliin mitenkään takki auki? Katsomalla lohkon tilannetta voi jo huomata, että kova joukkue on vastassa. Lisäksi elokuun Keski-Euroopan reissu lienee vielä aika hyvin muistissa.

Ei tämä TPS-joukkue ole muutenkaan sellainen joukkue, joka voisi oikein yhtään joukkuetta aliarvioida Liigassa tai CHL:ssa.

Tarkoitin enemmänkin tuota yleistä käsitystä että sateisella saarella ei osata pelata lätkää ja vastassa on joku pubijengi. Elokuu oli ja meni joten sitä on turha muistella enää.
 

Iso-Olli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
TPS tänään:

Lindsten - Virta - Kallio
Nyström - Karvonen - Palmu
Taavitsainen - Väyrynen - Nieminen
Pikkarainen - Virtanen - Nurmi

Tallinder - Eronen
Reunanen - Heikkinen
Forsström - Ekeståhl-Jonsson

Setänen (Tirronen)

+ Pajuniemi, Berger
 

T-GAS

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Philadelphia Flyers
Mikäli et ole vielä vastaanotintasi/streamiasi avannut, niin suosittelen. Nottingham ja TPS tarjoilee sellaista lätkää nyt että oksat pois. Kunnon hawaijia. Tepsin neloskentän laitureillakin Datsyuk-vaihde päällä ja Nottinghamin pelaajat on valmiita vaikka tappamaan tepsiläisiä, jotta voittavat tämän matsin. CHL-kiakkoa parhaimmillaan!!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös