Juho Tommila

  • 20 526
  • 85
Suosikkijoukkue
Hihasta vedetyt Ässät, Dallasin Tähdet & Sport
Kuluva jääkiekkokausi menee jo pitkällä joulukuussa. Pistin merkille, että yksi asia Jatkoajan Ässä-osiosta puuttuu, joten korjataan asian laita. Laitan yksin tein Valmetin hehkuun kylmäkäynnistyksen varalle ja Rauman poijalle Juho Tommilalle avaan ketjun aikaisena joululahjana Ässä-osioon.

Tommila teki viime kesänä 2018 saakka voimassa olevan sopimuksen Porin Ässiin ja vaihtoi paikallisvastustajan leiriin. Juho Tommilan pieni suuri loikka: "Kaupunkien välillä on kiistatta tietynlaisia kulttuurieroja" - Kiekkoareena

Juholle on Ässä-paidassa pelatessaan jo ehtinyt tapahtua kaikenlaisia sattumuksia. Kaikki ei niin iloisiakaan, mm. hänen asuntonsa Porissa tuhoutui tulipalossa. Kiekkoareena: Ässien Juho Tommila menetti kotinsa Porin tulipalossa - Satakunnan Kansa

Juho on vielä suhteellisen nuori -93 syntynyt pelaaja, joten aikaa on vielä hänelläkin kehittyä ja parantaa peliään. Hän nähdyn perusteella omaa melko hyvän luistelun ja uskaltaa olla pelirohkea kiekollisena omassa päässä. Välillä toki sitten hautoo kiekkoa liikaakin, josta seurauksena kiekonmenetyksiä. Ässissä tainnut pelata kuluvan kauden pääsääntöisesti 3.parin oikean puolustajan tonttia ja omasta mielestäni jokseenkin puoliluomaasesti on täyttänyt ruutunsa, pari maalia on kertynyt pistesaldoon.

Jääkiekon lisäksi Tommilalla on ilmiselvästi myös musiikillista lahjakkuutta ja on myös ässä soittamaan pianoa ;) Juho Tommila soittaa pianoa - Aamulehti
Pistä Juho jatkossa maila soimaan iloista kieltään kaukalossa!
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ihan hyvä haku Raumalta tämäkin seppä! Ässät ei paljon huteja ole Lukon suunnalta ottanut, toisin päin onkin sitten vähän erilaista tarinaa kerrottavana *hymiö*
 

Bakaun Imaami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, NY Rangers
Juho on Esa Tommila veljen poika ja Esa ja Make ovat serkukset, joten Noora ja Juho ovat sukua :)
Ihan lähisukua siis. @Vellihousu oli lähes oikeassa. Nöyrimmät anteeksipyyntöni.

Juhosta voi tulla hyvä kakkosparin kiekollinen pakki vielä. Miten on Ässissä pelannut? Onko päässyt eroon niistä jäätävistä oman pään aivopieruista, joilla lahjoitti vastustajalle joka pelissä maalipaikan tai ylivoiman?
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Eli pikkuserkkuja siis ovat Olkun perusteella.

Ei noita aivopieruja ihan joka matsissa ole tullut, silloin tällöin vieläkin. Menee kolmosparin pakkina hyvin, mutta ei kyllä ole rahkeita ylemmäs kuin tuuraustarkoituksessa.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Pelannut ihan jees. Taitoakin on, ihan hyvät kädet ja muutaman maukkamaisen persmiinan on vetäissyt. Välillä virheitä, mutta plussan puolella silti otteillaan.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Tommilalle tärkeä maali. Ässät tarvitsee pisteitä ja tuolla maalilla niitä saatiin 2kpl. Huomenna otetaan sitten 3p, eiks jeh?
 

Esteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️
Tommilalta tarkka laukaus, Paakkis blokkasi höökit ja Korhonen teki maskin. Harvoin on noin hienoja maaleja tehty Porissa koko ketjun ajoitetulla yhteistyöllä. Se oli tosi hienoa maali.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Nussitaan pilkkua ja korjataan että tuolla maalilla saatin yksi piste.

Ah olet oikeassa kuten niin monesti, Saatiin siis se lisäpiste Tommilan maalilla oli oikea ilmaisu.
 
Suosikkijoukkue
Hihasta vedetyt Ässät, Dallasin Tähdet & Sport
Myös Juha "Piano Man" Tommila alkaa vertymään mitä tärkeämmiksi käyvät pelit. Pidä tämä tatsi! "Maxim Attack" Matushkinille jälleen syöttöpiste.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
On aika esittää kauden virallinen anteeksipyyntö. Sen kohteena on Juho Tommila, jonka hankkimista en kyennyt millään järkisyyllä perustelemaan vielä ennen kauden alkua. Mutta kyllä kauden mittaan mies on yllättänyt totaalisesti, ja hänestä on kuoriutunut erittäin kokonaisvaltainen puolustaja, tästä ei vähäisimpänä esimerkkinä jo VIISI maalia. Lisäksi näyttää siltä, että Matushkin on hänelle aivan täydellinen taistelijapari, ja sen myötä hän on viimeistään puhjennut kukkaan vahvuuksiensa osalta. Mikään osa-alue ei ole ehkä liigan huipputasoa, mutta tällä hetkellä myös varsinaiset heikkoudet ovat niin vähissä, että pakko on jakaa posia nyt kun sen paikka on..
 

Rannari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Täytyy tähän kohtaan sanoa, että Tommilalla on puhtaasti parhaan kymmenyksen joukossa olevat kädet puolustajien joukosta ja aika korkealle menee koko liigassa. Muut peliominaisuudet jatkavat kehittymistään.
 

Ribals

Jäsen
Täytyy tähän kohtaan sanoa, että Tommilalla on puhtaasti parhaan kymmenyksen joukossa olevat kädet puolustajien joukosta ja aika korkealle menee koko liigassa. Muut peliominaisuudet jatkavat kehittymistään.
Olen huomannut saman. Aina välillä lähtee itse kuljettelemaan kiekkoa yli hyökkäyssinisen ja todella hienosti käyvät kädet.
 

Ribals

Jäsen
Taisi tehdä seiska pakin rooli hyvää, saas nähdä miten käy, kun Jyssy ja pian Mäkeläkin palaa ruotuun.
Matushkin-Tommila paria ei kannata missään nimessä rikkoa. He ovat pelanneet 4 peliä yhdessä ja tulos puhuu puolestaan:

Matushkin: 1+3, plusmiinus +5 (5-0)
Tommila: 3+1, plusmiinus +5 (5-0)

Pakisto todennäköisesti näin, kun sairastupa tyhjenee:

Peltola - Seppälä
Marttinen - Viljanen
Matushkin - Tommila
Vuorisalo/Mäkelä

Walli lainalla Mestikseen? Hänellä pitäisi olla oikeus tähän vai olenko ihan väärässä?

Palataan vielä Tommilaan. Aivan mahtavaa peliä pelannut, kun on saanut Matukan vierelleen. Kemiat tuntuu natsaavan ja homma toimii! Tässä ensikaudellekin mahdollisesti valmis pakkipari. Itseluottamus molemmilla kavereilla tällä hetkellä korkealla.
 

Blade80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Tommila on saanut hyvää harjoitusta puolustuspelaamisesta MM:n parina ja on saanut painia vastustajien kanssa kahden edestä.
Hänellä tuntuu olevan hiukan sellaista Lindellmäisyyttä tuossa rannarissa, tekee maalin tilanteista jotka eivät edes näytä tilanteelta.
Tästä kauden lopusta hänelle henkilökohtaisesti varmaan hyvä fiilis, kun on tullut luottoa ja onnistumisia. Tommila jos saa ensi kaudella hyvän roolin niin voi tehdä mukavasti maaleja.
 

Myrvold

Jäsen
Tommila on mielestäni ollut pieni pettymys alkukaudesta. Osoitti harjoituskaudella hyviä merkkejä ja ehdin hieman innostua, että josko seuraava askel otettaisiin tällä kaudella? Vähän on piippuun jäänyt, varsinkin kiekollisesti.

Toki itselläni on tilanteeseen ratkaisu; Tommila Peltolan tilalle kakkosylivoimaan. Siellä pari onnistumista ja itseluottamus nousuun. Toki kakkosyv on ollut muutoin, niin kuraa, että viivamiestä vaihtamalla se ei pelkästään parane, mutta jotain on kokeiltava ja tämä voisi olla yksi temppu? Aukeaisi Jepulle yksi syöttölinja lisää!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös