Franchise Hockey Manager 3

  • 9 034
  • 29

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
En ymmärrä. Pitkästä aikaa lähdin taas pelaamaan, kun päivityksiäkin paljon tullut. Ensimmäinen kausi Tutolla takana. Vapaiden pelaajan markkinat alkavat ja signaan vahvistuksia joukkueeseen. Sitten nämä jo signatut pelaajat alkavat siirtymään toisiin seuroihin ilman siirtokorvauksia tai mitään, ikään kuin olisivat vapailla markkinoilla vieläkin. Siis mitä vittua?!?
 

Teloch

Jäsen
Lokakuun 6. päivä julkaistaan pelisarjan seuraava osa. Hetken pohdin uuden ketjun tekemistä, mutta ainakin ennakkotietojen mukaan peliin on tulossa kovin vähän mitään uutta ja mainitsemisen arvoista. Ajantasaiset rosterit ja Vegasin joukkue mukana, tottakai, mutta noin muutoin suurin juttu taitaa olla jonkinlainen challenge mode, mikä kuulostaa ainakin päällisin puolin täysin turhalta lisäykseltä. Pelaajille/ketjuille tulee kemiat mukaan, mutta viime vuotinen sählinki roolien kanssakin jäi sen verran puolitiehen, että hieman pelottaa miten tämä tulee toimimaan. Tilastonikkareille plussana entistä kattavemmat tilastot, mitä tuokaan nyt sitten ikinä tarkoittaa. Johan ne tärkeimmät ja vähemmänkin tärkeät statsit olivat mukana.
Eiköhän tämäkin ihan support-hengessä tule hommattua, mutta odotukset ovat vähintäänkin maltilliset.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös